Aihe

Se alkoi ihan viattomasti

7

Katseltiin toisiamme töissä, juteltiin miehistä. Huomasin sinun aina katselevan minua salaa, pidit näkemästäsi, vilkuilin itsekin yhä pitempiä aikoja ja huomasin että olit kaunis ja hyväkroppainen.
Aika kului, lähdettiin eri työpaikkoihin, sinä halasit minua lopuksi ja sovimme vielä tapaavamme, meidän välillämme oli sähköä, mietin miltä tuntuisi suudella noita huulia, mutta se jäi vain ajatuksen asteelle silloin.
Kului aikaa, soiteltiin ja pidettiin yhteyttä, ystävystyimme ja sovimme lopulta tapaamisen kahvilassa.
Tulit paikalle ja sinulla oli kirkkaanpunaista huulipunaa huulillasi, muutenkin olit ehostanut itseäsi, ajattelin että vähän ehkä liiankin hyvin "vain" meidän naisten väliseen tapaamiseen.
Mietin taas miltä tuntuisi suudella sinua ja ehkä vähän pitemmällekin, sinä katselit minua lämpimästi ja toivoin että ilta jatkuisi pitkään. Keskusteltiin siinä töistä ja muusta elämänmenosta, oli aika erota taas, mutta ennen sitä yht`äkkiä pyysit minua kanssasi vielä luoksesi viinilasilliselle, olit yksinasuva ja halusit vielä seuraa illaksi.
Mentiin sitten sinun luoksesi, eteisessä riisuituessani ulkovaatteista katselit minua pitkää ja hymyilit. Olin aistivani jotain hymyn takana ja katsoin sinuun, sinun hymysi sai minut hämilleen ja punastuin koska en tiennyt miten tästä eteenpäin. Hämilläni ja hieman imarreltuna pitkästä katseestasi menin sohvalle istumaan ja toit minulle viinilasin.

0

2772

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    253
    19601
   2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

    Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
    Maailman menoa
    377
    7291
   3. Uusin Seiska herttainen Torppa

    Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
    Kotimaiset julkkisjuorut
    131
    2427