~ Mies ja uikkaRit.

jenni ~

Marko on komea, 27 vuotias mies. Hän on sinkku, ja vetää naisia puoleensa. Kun Marko miettii, hän toteaa että on ollut 59 naisen kanssa sängyssä, vuoden aikana. Herra pyyhkäisee kuparin väriset hiuksensa sivuun, laskee boxserinsa, ja ottaa suuren munansa käteen ja rupeaa miettimään Jenniä. Jenni oli kaunis 34 vuotias nainen, Markoa vanhempi. Marko oli soittanut Jennille voisiko tämä toteuttaa Markon unelman. Pian Marko makoilee Jennin sängyllä punaisissa spiidoissaan Jennin hoidoissa. Jenni imee Markon suurta kullia spiidojen läpi.

5

1797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laukesin

      kuin luin tuon tarinasi. oli niin kiihottava.

    • Ahmattiiiiii

      Se loppui kesken?:(

    • Todella hyvä kirjoitus

    • Katuva_setä

      Viehtättävä teksti. Kun luin tämän, muistelin kaiholla edesmennyttä vaimoani Kaijaa, hän kuoli AUTO-ONNETTOMUUDESSA. Olimme tuolloin kesälomamatkalla perässä vedettävän traileri-asuntomme kanssa. Trailerin keittössä oli kaasuliesi, Gorenje. Saatanan hyvä liesi.
      No, Kaija siinä sitten kahvia juodessaan kehtasi kysyä paljonko kello on. Kelasin, että mitä vittua se nainen taas tuollaista kyselee, meidän Meidän Pajerossa oli kallistusmittarin vieressä digitaalikello. Eikö se akka osaa lukea numeroita?
      -En osaa, Kaija vastasi ajatuksiini. Kadutti että menin Kaijan kanssa naimisiin. Tyhmä ja lihava oli siitä tullut. Tai - ei se ollut kauhean viisas silloin herran vuonna 1977 kun hänet kihlasin. Mutta fiksumpi. Kokeneemmat näkevät tekstistäni läpi että tuolloin Kaijalla oli vielä rinnat siinä kunnossa että niitä kehtasi katsoa ilman että sekoittaisi ne kahteen loheen, joiden suussa kasvaisi nänni.
      Ajoimme lestadiolaisleiriin. Kaija oli lesta. Minä vihasin sitä. Sitä vitun pihtaamista ja ei-televisiota. Urheilua olisin katsellut, mäkihyppyä ja juoksua. Suomalaiset menestyivät Barcelonassa, saatana, eikä Kaija antanut katsoa.
      Keskiyöllä kello 23.44 otin astiakaapista pastakauhan ja kävin pihalla syömässä hiekkaa ja toivoin että kuolisin ripuliin. Näin ei kuitenkaan käynyt, mutta ripuli tuli. Hiekkaa ja kakkaa pyllystä, kuvitelkaas. Jos perseen haavat olisivat joulu, no, silloin oli kaksi aattoa peräkkäin eikä lahjoissa säästelty.
      Kaija nukkui. Sillä oli ne vitun laput silmillä. Toivottavasti se nukkuu pois, ajattelin. Poltin tupakkaa asuntovaunun sisällä vaikka Kaija oli kieltänyt. Jätin punaisen mallun tumpin palamaan tuhkakuppiin Gorenjen päälle ja käänsin kaasun päälle.
      -Perkele nyt lähtee, sopersin kun astuin trailerista pihalle. Irrotin mokoman asuntohirvitysvaunun vetokoukusta ja istahdin Pajeroon. Huoh.
      Lähdin ajamaan. Vaunu alkoi valua mäkeä alas kohti lestojen telttoja. Puolimatkassa vaunu räjähti liekkeihin ja palava Kaija juoksi kirkuen telttojen keskellä. Toinen käsi puuttui. Noin puolen minuuttia se jaksoi juosta, tyypertyi sitten, saatanan tyhmä akka.
      Sytytin punaisen mallun. Ajoin pois. Muutin Hämeenlinnaan ja rupesin ahdistelemaan naisia. Se jos mikä on elämää - mikä tahansa on, ilman Kaijaa.
      En käynyt Kaijan hautajaisissa, paitsi kaksi viikkoa myöhemmin kusin hänen haudalleen. Siitä tuli perinne.

      • örinäää

        Mieshän kirjoittaa kuin Eino Leino.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sähköpotkulautaonnettomuus

      Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
      Vantaa
      274
      3436
    2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

      On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
      Ikävä
      72
      2193
    3. No nainen...

      Mitkä on fiilikset nykyään?
      Ikävä
      114
      1550
    4. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      77
      1418
    5. Skuuttikakarat itse syypäitä onnettomuuteen - Yle syytti autolijaa

      Tulokulma uutisissa oli se että – vaikkakin peitellysti – autoilija olisi ollut jotenkin yksin syypää tapahtuneeseen onn
      Maailman menoa
      306
      1282
    6. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

      ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
      Ikävä
      99
      1259
    7. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      361
      1230
    8. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

      Ikäväsi kohteessa?
      Ikävä
      56
      1191
    9. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

      Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
      Sinkut
      76
      1141
    10. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      84
      1050
    Aihe