Turkulaisia kattoremontoijia

Rempattavaa

Kenellään kokemusta näistä kattoremonteissa? Tai muitakin voi suositella Turun seudulla.
Turun kattoremontti
Suomen kattomestarit
Toiminimi Heikonen

25

1082

  Vastaukset

  • Vältä Kymppi-Kattoa

  • en oo kuullu noista kolmesta mitään huonoa vaikka olen samalla alalla ja samalla aluella. sen tiedän turun kattoremontista että toinen omistajista on ihmisenä aika vaikee mut peltiseppänä aivan helvetin pätevä.

  • Taitaa olla kymppikattokin noita lestadiolaisten firmoja, pelkkää kusetusta työnjälki, suoraa nättiä pintaa tulee mutta alusrimat ja ruoteet on huonosti kiinni vanhoissa rakenteissa kun vanhaa kattoa päälle tehdään

   • Kyllä Turun seudultakin löytyy pari kattofirmaa mitkä ei oo lestojen touhuja.
    Varmavesikatto, J.Koski esim.


   • Jöpi kirjoitti:

    Kyllä Turun seudultakin löytyy pari kattofirmaa mitkä ei oo lestojen touhuja.
    Varmavesikatto, J.Koski esim.

    Joopa joo J. Kosken porukat ovat alipalkattuja virolaisia ja Koistisen Kymppikatto -miehet alipalkattuja lestadiolaisia, joiden työnjälki ei ole ammattimaista.

    Valitse siitä sitten "sopiva".


  • Mitä merkitystä tuolla on, jos pidetään virolaisia töissä ? Onko konkreettista kokemusta, vai tuuliko se huulia heiluttelee ?

  • Karttakaa Jokeripeltiä, huono työnlaatu sekä työnjohto, jota ei kiinnosta mitä työmaalla ulkomaalaiset touhuavat.

   • Jokeripelliltä tuli loistava jälki ja myyjä oli helkkarin hauska.


   • JEH kirjoitti:

    Jokeripelliltä tuli loistava jälki ja myyjä oli helkkarin hauska.

    Samaa mieltä sinänsä.
    Takuu ei kuitenkaan toimi lainkaan. Lupasivat tulla korjaamaan kesällä 2018 asennetun ja vuodenvaihteessa pihalle lentäneen piippuhatun. Useista lupauksista huolimatta ei ole korjaajia tullut


  • Karttakaa J.koskea, huono työnlaatu sekä työnjohto, jota ei kiinnosta mitä työmaalla ulkomaalaiset touhuavat.

  • On tämä taas touhua, naurauttaa lukea täällä suoli24 puolella näitä juttuja, tänne kirjoittajien mukaan turussa ei olee yhtään hyvää kattoliikettä. Miksi te köyhät toiminini timpurit jaksatta mollata muita, samalla kun te istutte huoltoaseman pihalla ja poltatte röökiänne hiacen ikkunasta.
   Ja kyllä, en ole minkään kattofirman palkkalistoilla, vaan luen näitä mielenkiinnosta ja lähinnä naurattaa suomalainen kateus.

   Tehkää ihmiset itse kattonne naapurin jokken kanssa, tulee varmaan hyvä ja ette voi kuin haukkua itseänne kun hommat menikin vituiksi.

  • mikä olis teijän mielest paras kattoremontajia tääl turus???

   • jokeripelti, kattava, naantalinpeltityö


   • Kymppiremontit tekee viimeisen päälle hyvin. Kaikki meni niinkuin sovittiin, oikeastaan paremminkin, sillä työt tehtiin nopeammin kuin odotin ja jälki kuitenkin täysi kymppi. Suosittelen!


  • Meillä teki Prima-Rakentajat Oy katon ja ulkoverhouksen, kaikki meni niinkuin sovittiin ja ollaan tyytyväisiä.

  • Meille teki remontin Jt asennus & saneeraus ja hienosti homma meni. Remontti sujui niinkuin sovittiin ja myyjä piti lupauksensa ja tuli loppukatsalmukselle ja kaikki oli miten pitikin. Ostettiin vielä ikkunat niitä innolla odottaen. Suosittelen!

  • Turun Jokeripelti teki omakotitaloni katon kesällä 2018. Kaikki meni sinänsä hyvin. Ensimmäisen talvimyräkäkän tullen lensi piippusuojus maahan. Onneksi kukaan ei loukkaantunut kun lensi pihan puolelle.
   Lupasivat tilla korjaamaan mutta useista yhteydenotoistani ja lupauksista huolimatta ketään ei ole näkynyt.
   Kehtasivat väittää, että piippu olisi ollut niin huonossa kunnossa ettei piipun hattu pysy siellä.
   Väittivät käyneensä paikalla tekemässä ko. havainnon. Katolle johtaville rapuille oli paksu lumipeite eikä jälkiä näkynyt. Nuohooja ei ole maininnut piipun kunnosta mitään.
   Takuu ei siis Jokeripellissä toimi.

   • Suomi 24 on mahtava! Näiden keskustelujen perusteella ei kannata ostaa yhtään mitään keneltäkään. Te jotka täällä jaksatte aina mollata muita, niin tehkää katto, ikkuna tai mikä vaan remppa saatana itse. Näin ette voi haukkua kuin itseänne. Täällä aina samat nimimerkit, heikit tepot matit yms haukkuvat kaikki yritykset, kaikilta mahdollisilta aloilta. Miten vitussa teillä netissä roikkuvilla elämään kyllästyneillä ihmisellä on edes ollut varaa tilata noin monta remonttia, noin monelta eri firmalta.

    En edusta itse yhtäkään remonttifirmaa, enkä tule koskaan edustamaan. Mutta olen tilannut elämäni aikana monta eri remonttia monesta eri firmasta ja tulen edelleen tilaamaan vaikka täällä kaikki haukutaanki. Ajattelin että täältä olisi saanut jotain vinkkejä, mutta eipä näköjään saa... kaikki yhtä paskoja firmoja Suomi24 mukaan...

    Välillä joku homma menee huonosti ja välillä paremmin. Tänne kirjoittamalla en itse ainakaan ole saanut ratkaisua mihinkään....


   • Katto ja remonttifirmat ovat kusettajia pullollaan kun ei tarvitse mitään koulutusta noihin hommiin ryhtyäkseen. Sääli sinänsä että firmanimet liataan vaikka firmoissa hyviäkin tyyppejä töissä. Mutta kuitenkin, pari kattofirmaa tuli kokeiltua ja ihan hirvittää miettiä sekä johdon että työläisten täydellistä moraalin puutetta. Ihan paskaa jälkeä tekivät ja yrittivät vain saada rahaa. Minun vinkkini on että yrittää löytää timpurin pieneltä paikkakunnalta. Niiden on vaikeampi kusettaa ketään kun joutuvat muuten elämään kusettamiensa naapurissa. Vähän kyyninen tapa katsoa asiaa mutta kokemuksesta voin sanoa että pienellä paikkakunnalla osaamisen puutteesta kärsivät eivät kauaa ole leikissä mukana.


  • Suosittelen omalta osaltani Kymppiremontteja! Kaikki meni juuri niinkuin sovittiin ja ajallaan. Käyttää vain kotimaista työvoimaa. Asentajat kohteliaita ja huolellisia.

  • KOsken poika ja Koistikas ottavat suihin pesemätöntäkin peni...
   kun nätisti pyytää ennen allekirjoitusta

  • Jokeripelti jätti homman täysin tekemättä kun rännit ja räystäät valuttivat seinää pitkin sadevedet. Toki tässä vaiheessa oli tullut jo lasku maksettua, joten lienee oma vika ettei odottanut ensimmäisiä sateita. Minkäänlaista vastausta ei ole kuulunut useista yhteydenotoista huolimatta. En siis voi suositella.

   • Katon pellitys meni ok, mutta savupiipun pellitys siirtyi, koska piipun ylimmät tiilet piti vaihtaa. Nyt ollaan saatu vain lupauksia, että ensi viikolla tulee miehet tekeen. Kolme viikkoo odoteltu, mutta ei yhteyden ottoa, eikä työmiehiä ole näkynyt. En voi suositella. Onneksi jätimme osan laskusta maksamatta, että tarvittaessa voimme palkata jonkun muun viimeistelemään asennuksen.


  • Varokaa tosiaan kymppi kattoa, ei kannata edes tarjousta pyytää ja päästää huijaria kotiisi aikaasi haaskaamaan. Törkeät (vähintään tupla)hinnat ja jälki luokatonta, ei osata edes piipunhattua tehdä/asentaa että sellaset peltisepät siellä.

   Kymppi katto on lestadiolaisten huijarifirma eikä mikään oikea rakennusliike! Juuri näitä mistä lehdissä varoitetaan.

  • Kyllä hyvää jälkeä voi saada halvemmallakin. En ole suuri yritys, mutta teen työni hyvin alusta loppuun kerralla ja olen myös suhteellisen edullinen.

   Tiili, pelti- ja huopakaton pesu, sammalmyrkytys, pintakäsittely (suojaus) tai maalaus.
   Toiminta-alueet Uusimaa, Pirkanmaa ja koko Suomi.
   Monelle jo varmaan tuttu, pyydä tarjous. Hyvää vuotta 2020.

   WWW.KATTOHELP.FI

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   136
   8289
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   229
   6997
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   268
   1759
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   55
   853