Miten yhteys

olentoihin?

Miten saisin yhteyden henkioppaaseeni tai muihin korkeamman tason hyviin olentoihin? Kukaan ei ole uskaltautunut vielä ottamaan yhteyttä minuun, vaikka sitä olen yrittänyt heille viestitttää, että olen valmis ja haluaisin jonkinlaista kontaktia heihin tai nähdä heitä jms.

En ymmärrä syytä miksi eivät uskaltaisi tai haluaisi yhteyttä. Mitä vaaditaan, että tällaine yhteys olisi mahdollista ja mitä minun käytännössä olisi tehtävä?

7

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se

      Voisiko ajatella että ihmisen täytyy täyttää jotkut vaatimukset ennenkuin kontakti onnistuu?

    • valotyöntekijä

      Kontakti voi syntyä silloin kun sitä ei odota. Se kontakti voi tulla siitäkin että sulla on arkielämässä jollain osa-alueella tulossa/tarpeen muutos parempaan päin mikä pitää käydä läpi ja henkiopas antaa apua siinä prosessissa. Esim. nyt vaikka jonkin addiktion voittaminen. Sit voi olla toki asioita kuten luonnollinen dieetti, joka edesauttaa käpyrauhasen aukenemista ja kontaktien syntymistä. Edelleenkin suosittelen myös lucid uni tekniikoiden harjoittamista, koska niiden avulla pääsee kohtuullisen nopeasti konkreettisiin tuloksiin.

    • g

      Jep. Kehityttävä on eli edettävä polulla jotta sisäinen ääni kuuluisi selkeästi. Opettaja saapuu, kun oppilas on valmis.

    • ei mitenkään

      Mitään yhteyttä et voi saada koska mitään henkioppaita eikä muitakaan olentoja ole olemassakaan.

    • brina1

      Nostata rakkauden tasoasi niin itseesi kuin kaikkeen muuhunkin. Se on niin yksinkertaista, ei muuta tarvita!

    • 4 + 1

      "Miten saisin yhteyden henkioppaaseeni tai muihin korkeamman tason hyviin olentoihin?"

      Okei, haluat saada yhteyttä ns. hyviin henkiolentoihin. Niitä ovat Jumala, Jeesus, Pyhä Henki, enkelit ja joidenkin näkemysten mukaan myös Neitsyt Maria ja pyhimykset. Saat heihin yhteyden rukouksen avulla.

      Pahoihin henkiolentoihin eli saatanaan ja hänen enkeleihinsä (joita demoneiksikin kutsutaan), saat yhteyden sitten sitäkin helpommin. Ne kiusaavat jokaista ihmistä jatkuvasti ja houkuttelevat tekemään syntiä. Pahimmassa tapauksessa ne valtaavat koko ihmisruumiin, mitä kutsutaan riivaustilaksi. Jos demoneihin ei muuten tunne saavansa yhteyttä, kannattaa kiroilla kuin merimies ja vetää pää sekaisin kaikilla käsiinsä saamillaan aineilla.

      Muita Raamatun tuntemia pimeyden henkiä ovat vainaja- ja tietäjähenget, joita monet kutsuvat tyhmyyttään luokseen okkultistisin (ennustukset, spiritismi, automaattikirjoitus, heilurit, tarot-kortit ym.) keinoin. Näiden henkien kutsumisessa on ihan sama ongelma kuin demonienkin kohdalla: yhteyden saaminen niihin on helppoa, mutta eroon pääseminen on sitten sitäkin hankalampaa. Moni huomaa virheensä vasta siinä vaiheessa, kun huoneissa alkaa vilahdella tummia hamoja ja nurkissa alkaa kolista. Kaikesta muusta jännästä puhumattakaan. Jännitys käy vaan usein niin suureksi, että siihen tarvitaan lopulta avuksi joko pappia tai valkotakkisia.

      Että siitä vaan ottamaan yhteyttä henkiin! Raamattu kehottaa kuitenkin aina koettelemaan ne. Helpoin tapa siihen on kysyä, tunnustaako Henki Jeesuksen Kristuksen Herrakseen? Kaikkein varmimman päälle kuitenkin pelaat, kun ruokoilet oppaaksesi Jeesusta, Jumalaa tai Pyhää Henkeä.

    • 14+20

      "Muita Raamatun tuntemia pimeyden henkiä ovat vainaja- ja tietäjähenget, joita monet kutsuvat tyhmyyttään luokseen okkultistisin (ennustukset, spiritismi, automaattikirjoitus, heilurit, tarot-kortit ym.) keinoin. Näiden henkien kutsumisessa on ihan sama ongelma kuin demonienkin kohdalla: yhteyden saaminen niihin on helppoa, mutta eroon pääseminen on sitten sitäkin hankalampaa. Moni huomaa virheensä vasta siinä vaiheessa, kun huoneissa alkaa vilahdella tummia hamoja ja nurkissa alkaa kolista. Kaikesta muusta jännästä puhumattakaan. Jännitys käy vaan usein niin suureksi, että siihen tarvitaan lopulta avuksi joko pappia tai valkotakkisia."

      Kannattaisi helureihin ja tarot kortteihin tutustua hieman laaja-alaisemmin ennen kuin vertaa raamatun teksteihin tai ylipäätänsä huonoihin henkiin yhteyden ottamiseen.

      Heiluri on vain oman intuition jatke joka auttaa sinua löytämään vastaukset jotka jo tiesit muttet osannut tuoda niitä esille.

      Samaan tapaan Tarot kortit toimivat eli et ota korteilla yhteyttä henkiin vaan omaan itseesi ja kaivat itseäsi askarruttavien asioiden ratkaisut omasta itsestäsi etkä minkäänlaisesta henkiolennosta.

      Uskomukset missä raamattu torppaa heluirit yms. välineet ei itseasissa löydy raamatusta vaan kirkon luomasta viestistä. Demonit ovat omia pelkoja ja kirkko lietsoo demoneista ja saatanasta siitä syystä että voi hallita ihmisiä. Rakkautta ei voi hallita mutta pelkoa voi. Ja kirkkon viesti on pelkoa helvetistä ja pelkoa demoneista vaikkakin itse raamattu puhuu rakkaudesta ja hyväksynnästä.

      En kumminkaan väitä etteikö jeesus voisi olla henkioppaasi sillä jeesushan itse sentään noudatti rakkauden sanomaa. Mutta olen itse sitä mieltä että jokaisen henkiolento/enkeli/jumala ilmenee henkilölle juuri siinä muodossa missä hän odottaa sen tulevan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      696
      5380
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3564
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      157
      3347
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2593
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2419
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1507
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      101
      1409
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1389
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1170
    Aihe