Villiruusu

onneton talollinen

Onko palstan lukijoiden joukossa ketään Villiruusutalon tilaajaa, jonka talo on tehty valmiiksi asti ? Meidän talo pian vuoden myöhässä eikä Tepponen edes vastaa puhelimeen.

14

2600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • talopaketti1

      Olen miettinyt villiruusutaloa. Miksi muuten päädyit villiruusu taloon? hinta vai jokin muu?

    • Villiruusun naapuri

      Villiruusu sinänsä on aivan hyvä valmistalo, tällä hetkellä firmalla vain on jonkin nasteisia talous- ja toimitusvaikeuksia. Jos puoti saa taloutensa kondikseen ja jatkaa toimintaa Villiruusutalo on aivan varteenotettava vaihtoehto.

    • talopaketti1

      Onkos villiruusutalo edullinen vai kuuluuko kalliiseen ryhmään?

    • hulluruusu

      Kalliimmasta päästä.

      • Kiinnostaika

        Sika hintanen kaikkinensa


    • Murheenkryyni

      En todellakaan voi valitettavasti suositella kyseisen yrityksen taloja. asiat rempallaan suuntaan jos toiseenkin. Komeita kyllä ovat.

    • 432442

      Ainakin mallitalot näyttää olevan repäisty jostain vuosisadan takaa. Ihanko tosissaan noita latoja halutaan omaksi kodiksi?

    • Valkeala

      Itse asun Villiruusun tekemässä ja talossa ja tyytyväinen olen ollut. Tepponen ei ole aina ollut kovin helposti tavoitettavissa, mutta on aina vastannut kyllä huutoon. Tuo vuoden myöhässä olo kuulostaa kyllä trollilta.

      • I. Räty

        Kerran kävin ko. Valmisteessa. Ei saatana, asuntomessuilla vielä. Hirveä lato. Lattiat notkui enemmän kuin 60 luvun kesämökissä. Ja ulkonäkö vielä huonompi.


      • 121212121

        Ei välttämättä trolli. Ehkä tarkoittaa puutteiden ja vikojen yms. korjausta, joita mm. villiruusun käyttävät ali-urakoitsijat eivät tee miellellään, koska saamisia on kuulemma hyvin pitkältä ajalta. Aliurakoitsijat suunnittelevat velkojain kokousta, pitkäaikaisten saamistensa vuoksi. En usko että kauaa enää konkurssiin....


    • Asal.sa

      Meillä ei ole Villiruusulta talopakettia vaan autotallipaketti ja kaikki ei ole sujunut aivan kuten olisi pitänyt toimituksen osalta.
      Hieman samanlaisia kokemuksia kuin muutamalla jo yllä kirjoittaneella, toimitus viivästyy eikä puhelimeen tai sähköpostiin vastata.

      Meillä tämä on mennyt jo hieman törkeyden puolelle, sillä selvästi meiltä tuleviin puheluihin ei haluta enää vastata. Vieraasta numerosta soitettaessa on vastattu.

      Kun sopimus tilauksesta oli tehty alkoi vaikeudet, ensin oli hankala saada vahvistusta toimituspäivästä ja jo tällöin yhteydensaanti alkoi takkuilemaan.
      Ei kuitenkaan vielä pidetty asiaa sen ihmeempänä, kun kuitenkin jossain vaiheessa yhteyttä saatiin. Joskin aikaa kului.
      Meille luvattiin alustava toimitusaika mutta vahvistus jäi saamatta, vaikka oli luvattu asiasta ilmoittaa.
      Ei auttanut muuta kuin odottaa tuleeko paketti vaiko ei, kun yhteyttäkään ei meinannut saada.
      Samoin kävi lupakuvien osalta, puhelimessa luvattiin toistuvasti että ne tulevat ja törkeästi jopa sanottiin niiden olevan postissa, vaan eipä niitä kuulunutkaan.
      Viimein saimme nekin.
      Nosto-oven moottoriosien osalta toimituksessa on virhe, he ovat toimittaneet väärän osan. Tämä varmistettiin nosto-oven valmistajalta, joka kertoi että Villiruusun tulee toimittaa meille oikea osa.
      Eipä ole osaa kuulunut. Viimeksi kun yhteyttä on saatu luvattiin jälleen törkeästi että osa tulee tämän viikon alussa eli 7.-9. tammikuuta! Mutta eipä ole mitään kuulunut eikä tarvinne edes mainita ettei yhteydenottoihimme puhelimitse tai sähköpostitse vastata.
      Uskallan väittää että me olemme ihan asiallista sakkia, hankaliksi asiakkaiksi meitä ei ole voinut väittää. Melko kärsivällisiä olemme olleet.
      Nyt alkaa kuitenkin olemaan sen aika että asia on vietävä eteenpäin kun eivät kerran halua hoitaa asioitaan.
      Antaisin vielä anteeksi, jos olisivat asiallaisesti kertoneet toimitusvaikeuksista mutta suoranaista valehtelua ei voi anteeksi antaa.
      No, tässä lyhykäisyydessään meidän kokemuksia.
      Tämä kertomani ei ole ainakaan millään tavalla liioittelua ja ilmoittaisin tässä jopa nimenikin muutoin, mutta koska asia mennee eteenpäin lienee ainakin toistaiseksi fiksumpaa olla mainitsematta.

      Autotallin kanssa tällainen ei ole kuolemaksi, mutta en soisi talopaketin ostajien kokevan samanlaista.

    • Alpo.heik

      Ei ne työmaat valmistu/hoidu huoltoaseman kahvilassa istuen. Päivästä toiseen näin kuitenki kyseisen yrityksen "johtaja" havaittavasti tekee....

      • harraste1

        Mittatilaus autotallipaketti tilattiin keväällä 2012 ja pienien vaikeuksien jälkeen talli valmistui syksyllä suurinpiirtein aikataulussa. Hienosti hoitivat reklamaatiot, vaikkakin viivettä niistä syntyi. Mitään negatiivista ei heidän palvelustaan jäänyt. Hinta/laatusuhde oli kohdallaan verrattuna "isoihin" toimijoihin suunnnilleen samoilla tarviketoimituksilla.


      • kookoo332200
        harraste1 kirjoitti:

        Mittatilaus autotallipaketti tilattiin keväällä 2012 ja pienien vaikeuksien jälkeen talli valmistui syksyllä suurinpiirtein aikataulussa. Hienosti hoitivat reklamaatiot, vaikkakin viivettä niistä syntyi. Mitään negatiivista ei heidän palvelustaan jäänyt. Hinta/laatusuhde oli kohdallaan verrattuna "isoihin" toimijoihin suunnnilleen samoilla tarviketoimituksilla.

        Sama meininki tuntuu jatkuvan. Lupakuvia ei meinaa saada ja puhelimeen eivät enää vastaa. Suosittelen kaikkia harkitsemaan tarkkaan ennen kuin ryhtyvät yhteistyöhön ks. Yrityksen kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      118
      9465
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      156
      2536
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      9
      1396
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe