Berliini 1946

efosfekofesk

Adolf Hitler nauraa hykerteli. Mikä onnenpäivä! Oli tasan vuosi liittoutuneiden antautumisesta. Hitler katseli ikkunasta avautuvaa upeaa näkymää. Berliini kukoisti. Ryhdikäs arjalainen kansa kiiruhti kaduilla, kukin toimitti tärkeitä asioitaan. Oi onnea! Hitler päästi mojovan pierun, ja nuuhki asiantuntevasti sen aromia. Sauerkraut - hapankaalia... viimevuotista, epäilemättä joltakin baijerilaiselta pellolta.

Silloin adjutantti Kessler toi muistion, jonka luettuaan Hitler kiehui raivosta. Ali-ihmisten viimeinen pesäke oli vieläkin tuhoamatta. Alppien solissa, pommikoneitten ulottumattomissa... Kirottua! – Lähettäkää heti kommandoryhmä tuhoamaan se! Hitler karjui. -Jawohl, mein Führer, sössötti Kessler ja pinkoi pakoon.

8

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fwewefwef

      Kesslerin poistuttua Hitler harppoii takaisin ikkunan ääreen ja sytytti vahvan, filtterittömän savukkeen. Oli saatava henkisavut, hitto vie! Vähemmästäkin saa raivarin. Ali-ihmisiltä on saatava nirri pois konstilla millä tahansa.

      Hitler puhalsi savua keuhkoistaan ja rauhoittui hissun kissun. Kadulla partioi tuon tuostakin konepistoolein aseistautuneita SS-miehiä pamppuineen. Yleisesti ottaen homma toimi. Kiistatta. Rupusakki oli saatu hoideltua ajat sitten Berliinistä ja muualtakin... Ongelma oli enää tuo Alpeilla piileksivä surkea porukka Heidät pian hoideltaisiin.

    • efeefseffse

      Niin tuumittuaan Hitler päästi uuden, entistäkin mojovamman pierun, joka sai koko korttelin ikkunat helisemään aina Kurfürstendammille asti. Hitler nauraa hekotti tyytyväisenä ja alkoi piereskellä heti perään Horst Wesselin alkutahteja.

      Die Fahne hoch...

      Koko bunkkeri haisi pierulle, mutta sehän oli vain Kaikkivaltiaan kunniaksi.

    • pöllöpo

      Samassa Hitlerin sihteeri astui koputtamatta huoneeseen paperipino käsissään.

      "Aber Mein Führer!" hän huusi, "raus, raus!"

    • NalinPrad

      Mutta samassa Nalin hätkähti. Hitleri oli neutraloitava ja paraati perustettava. Saksan voisi jakaa sama se. Mutta pukuun oli tullut tahra ja oli pakko nauttia päänsärkypulveri, piti varoa että syankalium jäi edellen puvun saumaan piiloon.

    • göhöhöö

      Samassa huoneen ovi pamahti auki, ja Erwin Rommel käveli ryhdikkäänä sisään mukanaan useita kymmeniä sotilaita. Kaikki sotilaat osoittivat konepistoolinsa suoraan kohti Hitleriä, joka ei voinut kuin istua tyrmistyneenä paikoillaan.
      Rommel puhui: ''Aikasi on koittanut, Hitler. Vallankumous alkaa nyt. Goebbels, Himmler ja Göring sekä lukemattomia muita kansallissosialistien johtohenkilöitä on jo ammuttu. Antaudu, tai sinut tapetaan. Vastarinta on turhaa.''

      Nyt Hitler päästi kauhuissaan sellaisen hätäpierun, että pari korttelia Reichstagista länteen meni remonttikuntoon...

    • hmhgmhg

      Yhtäkkiä Hitlerin ylivertaisissa arjalais-aivoissa sikisi ennenkuulumaton idea. Pieru. Siinä oli ratkaisu. Rakennetaan pierupommeja ja pierupommitetaan Liittoutuneet mäsäksi.
      - Göring kiiruusti paikalle, raakkui Hitler huitaisten Rommelin ja vitsinsä luotaan.

    • Pöhyy-y-yy

      Rommel nousi lattialta jonne Hitler oli hänet huitaissut ja huomautti: ''Olen pahoillani, Fuhrer. On totta että Göringin ja Himmlerin tappaminen ei ole totta, mutta eräs asia on - Reichin johtavat biologian ja kemian asiantuntijat (jotka kaikki kuuluvat vastarintaliikkeeseen) ovat tulleet siihen tulokseen, että jatkuvien epäinhimmillisten pierujenne takia olette altistunut metaanikaasulle niin pahasti, että se on alkanut tuhota elimistöänne hengitysteiden kautta. Mikäli heidän laskelmansa pitävät paikkansa - ja saksalaisella täsmällisyydellä ne yleensä pitävät - teillä on noin...neljä tuntia elinaikaa.'' Päätti Rommel lauseensa, ja katsoi Hitleria kylmästi silmiin.

    • gtgdtggg

      Hitler iski nyrkkinsä pöytään. -Jumalauta, ettekö te tajua että minä olen Jumala? Minä loin 14 miljardia vuotta sitten maailmankaikkeuden superpierullani.
      Rommel nyökkäsi ja teki kunniaa. - Jawohl, sitä arvelinkin, hän huohotti. Rommel oli jo pitkään epäillyt Hitleriä jumalaksi, ja tässä oli nyt tunnustus. Ihan jees homma!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4636
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      272
      2712
    3. 133
      1697
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1391
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1337
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1136
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1114
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1067
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe