Suomen Mielenterveysseura ja Nettipoliisi Suomi24:ssä

Hei käyttäjät,

olette ehkä jo huomanneetkin, että palvelussamme on aloittanut syksyn aikana kaksi merkittävää yhteiskunnallista toimijaa: Suomen Mielenterveysseura ja Nettipoliisi. He ovat luoneet profiilit palveluumme ja liikkuvat jatkossa eri palstoilla keskustelemassa käyttäjien kanssan ja vastailemassa heidän kysymyksiinsä.

Suomen Mielenterveysseuran SOS-kriisikeskus tarjoaa palstoillamme matalan kynnyksen nopeaa kriisiapua ja varhaiskuntoutumista. Profiilissa vastaa sekä kriisityön ammattilaisia että koulutettuja vapaaehtoisia. Tutustu SOS-kriisikeskuksen profiiliin täältä.

Toimimalla verkossa Nettipoliisi pyrkii ennaltaehkäisemään rikoksia, madaltamaan kynnystä ottaa yhteyttä poliisiin ja puuttumaan akuutisti etenkin sosiaalisessa mediassa tapahtuviin rikoksiin. Profiilissa vastaa kolme poliisia nettipoliisiryhmästä. Tutustu Nettipoliisin profiiliin täältä.

Terveisin,
Piia
Suomi24

62

2964

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihminen2012

      Hyvä, hieno juttu. Toivottavasti kuitenkin sanavapaus säilyy lain puitteissa. Vaikka kamalaa se olisi, jos joutuisin kirjoittamaan tännekin asianajajan kanssa. Toisaalta arveluttaa, että kaikki kontrolloidaan nykyään. Taidan muuttaa jonnekin erämaahan, ilman kännykkää ja tietokonetta. Onneksi ei ole vielä mikrosirua

      • Mikä on oikein?

        onko totta ettei homoa saa enää opettaa ja rukoilla hänen eheytymisensä puolesta, mutta homo saa nuhdella ja rukoilla heteromiehen puolesta, että tämä parantuisi ja tekisi homolle soveliaita tekoja??

        Mitä sanoo netti poliisi


      • En pelkää

        Foliohattu päähän ja mömmöjä hakemaan, jos sananvapauden puolesta pelkäät. Sananvapaus ei ikinä ole tarkoittanut vapautta solvata, loukata, halventaa, uhkailla ja pelotella toisia ihmisiä.

        Perustuslaki, rikoslaki ja tasa-arvolaki erikseen mainitsevat ne RIKOLLISET sanankäytön tavat, joita yksikään sivistynyt kansalainen ei käyttäisi muutoinkaan. Jos ihminen on kypsä, edes keskiälyinen ja harkintakykyinen, hän ei juristia kirjoittelunsa tueksi tarvitse. Vain rikollisella on juristi valmiina.

        Teillä, jotka "sananvapauden" menetystä pelkäätte, on yleensä ihan toisenlainen ja lainsäädännön vastainen käsitys siitä, mitä saa sanoa ja tehdä ja mitä ei. Kannattaisi ehkä lukaista isänmaansa lainsäädäntöä ja vollottaa vasta sitten.

        Mikrosiru laitetaan rakkaille lemmikkieläimille, tuskin sitä sinulle tulisi kukaan ehdottamaan.


      • Homomiesten mies
        Mikä on oikein? kirjoitti:

        onko totta ettei homoa saa enää opettaa ja rukoilla hänen eheytymisensä puolesta, mutta homo saa nuhdella ja rukoilla heteromiehen puolesta, että tämä parantuisi ja tekisi homolle soveliaita tekoja??

        Mitä sanoo netti poliisi

        Sinä taidat asua tynnyrissä. Varo vain, mitä tapinreiästä seuraavan kerran tulee.

        Odotellessasi lukaise osoitteesta www.finlex.fi löytyvät ajantasaiset Suomen lait läpi alkaen perustuslaista, jatkaen sitten rikoslakiin ja tasa-arvolakiin. Kun olet sisäistänyt nämä, mieti omaa kysymystäsi uudestaan siltä pohjalta, että raamattu on muinaisten juutalaispaimentolaisten satukirjakokoelma.


      • Kunnon type

        Mitähän sinä kontrollissa pelkäät, erityisesti kun se kohdistuu vain tapakasvatusta ikinä saamattomiin puolirikollisiin ääliöihin, oikeammin heidän vääriin tekoihinsa?

        Yhteiskuntamme ei tarvitse rikollisia mihinkään. Ei oikeastaan typeryksiäkään, mutta mihin me heistä pääsisimme, kun tämä kuitenkin on sivistysvaltio.


      • elämme kamalaa aikaa

        Oletko varma ettei sinulla ole mikrosirua? Se kyllä ilmoittaa olemassaolonsa jos käyt MRI:ssä tutkituttamassa pääkoppasi. Pelottavaa, mutta sen voi saada melkein mistä vain nykypäivänä.


    • Totiselle toverille,

      Palautteesi ei kuulu tälle palstalle, vaan palautelomakkeelle. Lomake löytyy osoitteesta http://www.suomi24.fi/palaute/lomake. Tämä keskustelunavaus käsittelee Nettipoliisin ja Suomen Mielenterveysseuran läsnäoloa Suomi24:ssä ja ketjusta poistetaan aiheeseen liittymättömät kommentit.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

      • feimi net cop

        Parahin Elina....
        Ei palautelomake toimi kunnolla, kuten pitäisi!!!111!!!

        Usekinin ei pääse sinne syystä, että hakkeri sattuukin olemaan linjalla ja pyyhkii asian pois-------nytkin tuntemani koneen Hijacker yrittää hakkeroida useinkin ansakonettani, jossa on itse väärentämi tiedosto ja crakkeri levittää erästä virusta, joka on nimettykin jo aikoja sitten webcam profiilinsa mukaan, sanoo Pasi
        www.cert.fi viestintävirastossa.
        crackkeri onnistui kaappamaan S24 paswordini ja aiheutti IP- bannauksen minulle jo kahdesti ....verkkotekiikan tuntijana minua ei pysty bannaamaan ikinä hähää
        Olen kuitenki ollut ilmaisena apuna ja ilmoitellut scammereita jo satoja!!!111!!!
        Ja saanut pazkat palkaksi Suolesta


    • ei kiitos

      kai he selvästi sitten ilmoittavat olevansa sellaisia, eivätkä toimi nimettömänä?



      täh?


      en ainakaan halua keskustella kenenkään vale-mielenterveysihmisen kanssa, joka leikkii treffikumppania...

    • ei kiitos II

      voisiko toimitus oikolukea, mitä kirjoittaa, kiitos:


      keskustelemassa käyttäjien kanssan

    • ei kiitos III

      eivät kai he sentään vaan ole treffeissä mukana? ja valekirjoittele sitten vastauksia sinne, jolta pahasti vaikuttaa,

      kun jotkut leikkivät sellaistakin maailmanparantajaa...

    • ei kiitos IV

      Voisitteko sentään kirjoittaa oikeaa suomenkieltä, toimitus:


      "Hei käyttäjät,

      olette ehkä jo huomanneetkin,"



      po.




      Hei käyttäjät!

      Olette ehkä jo huomanneetkin,






      Mikä teitä toimituksessa oikein riivaa?
      Kamalaa kirjoittaa väärää mallia suomen kansalle.

      • Parhain terveisin

        Sekä ensimmäinen että toinen versio ovat oikein. Pilkun käyttö puhuttelussa on nykyään ihan hyväksyttyä.

        Huolestun puolestasi, kun sinulla on vain tällainen asia mielessä, mahdatko ärtymyksestäsi saada kohta aivoverenvuodon tms, vai ovatko lääkkeesi jääneet ottamatta.


      • Väärä malli?

        "Voisitteko sentään kirjoittaa oikeaa suomenkieltä, toimitus:"

        Suomessa suomenkieliset puhuvat suomen kieltä.


      • - -
        Parhain terveisin kirjoitti:

        Sekä ensimmäinen että toinen versio ovat oikein. Pilkun käyttö puhuttelussa on nykyään ihan hyväksyttyä.

        Huolestun puolestasi, kun sinulla on vain tällainen asia mielessä, mahdatko ärtymyksestäsi saada kohta aivoverenvuodon tms, vai ovatko lääkkeesi jääneet ottamatta.

        "mahdatko ärtymyksestäsi saada kohta aivoverenvuodon tms, vai ovatko lääkkeesi jääneet ottamatta."

        Onko tässä nyt malliesimerkki sen mielenterveyspuolen harrastamasta keskustelusta? Tai nettipoliisin?

        Kysynpähän vaan, ihmetellessäni.

        Kun on sellaisiakin, jotka ihan aivoimesti meinaan kirjoittavat olevansa ammattisitä ja ammattitätä ja sitten keskustelu on juuri tuota tasoa...


    • ei kiitos V

      vapaaehtoisista voi olla vain haittaa...

    • mölli

      Ihme valitusta ja ininää asialliseen aiheeseen taas, kyllä tulee mielenterveysseuran vapaaehtoiskeskustelijat tarpeeseen, eikä varmaan ees riitä...

    • haistakaa huilu :(

      Ehkä tässä ollaan huomattu lähinnä se ettei näistä uusista palstoista saa sanoa tai kirjoittaa muille palstoille mitään?
      Täysin asiallisia tekstejä on tänäänkin jo kahdesti poistettu lemmikkipalstalta jossa näistä uusista palstoistra on yritetty kirjoittaa ja keskustella???
      Varsinkin koirapalstoilla ja varsinkin sen yhdellä sekopääpulinapalstalla saa herjailla ja nimitellä muita käyttäjiä ihan kuinka tahtoo esittää loukkaavaa ja valheellista mukamas tietoa levitellä juttua kuinka joku tietty kasvattaja ilman mitään todistetta muka tekee eläinsuojelurikoksia yms. yms. ja KAIKKI asiallinen sieltä poistetaan ja asiaton saa olla päiväkaupalla.Siellä muun sekoilunsa ohella hilluu joku jolla tuntuu olevan kovasti hyvät välit ylläpitoon ja päiviensä harrastuksena muualta tekstien postailut muiden kirjautumisten kellonaikojen raportointi ja jatkuva erään blogin ja facebookin kirjoitusten tuominen ko; palstalle.Kaiken omia sekoilujaan vastustavan kirjoittelun hän pyytää poistettavaksi ja se poistuu mutta lainvastaiset herjaukset tunnistettavista ihmisistä saavat pyynnöistä huolimatta olla palstalla ????

      • Niipi

        Ehkäpä sinun käsityksesi siitä, mikä on asiallista, poikkeaa useimpien muiden käsityksestä.

        Vuodatuksesi perusteella voisit yrittää kirjoitella lehtiin tämän palstan sijasta, mutta ehkä siitä ei tulisi mitään, kun sinulta puuttuu valittamisen ohella se jutun aihe.

        Jos näet rikoksia, ilmoita please tuolle nettipoliisille. Kyllä hän osaa katsoa, onko väitteessäsi kunnianloukkauksista ym. mitään perää.

        Taidat olla taparuikuttaja, joka et kuitenkaan osaa lähteä epäkohtia korjaamaan.


    • pouliisi

      Mistä ne on löytäneet polisimiehen joka osaa laskea varmistuksen yhteenlaskutehtävän?

      • Olenko idiootti?

        "pouliisi"

        Sekoa. Opettele kirjoittamaan En käsitä tekstiäsi.


      • Police is ok

        Tuskin on kukaan sinun suvustasi, jos omaan kirjoitustaitoosi saa viitata.


      • Ei sentään mahdottomia.

        Ei ne laskutaitoa poliisilta.


    • carambola87a

      Mielenterveysseura voikin aloittaa kuntoutuksen tuolta sinkut palstalta käyttäjistä suomihuora=15nussima, suomityttö22v, periaatteen.mies ja kumppanit.

      • Mitenkähän lienee?

        Ottaako todella nettipoliisi yhteyttä kun suomen kuuluisi kusiviulu näin väittää?Itse haukkuu kaikki ihmiset ja sitten kertoo että nettipoliisi otti häneen yhteyttä kun on herjattu?Eikös viellä ihmisen itsensä pidä tehdä rikosilmoitus vai tekeekö nämä nettipoliisit sen meidän puolesta?On todella hyvä palvelu jos ei tarvitse persettään nostaa penkistä kun netti hoitaa kaiken!


    • gfhdfggdsgxvxccv

      tuo on hieno homma, että vihdoin kohtaavat toisensa! tarvetta selkeästi on ollut ja nyt heillä on siihen paikka. kiitos, suomi24!

    • eiköniin..

      KYLLÄ nettipoliisi sais siistiä asiattomia rivoja ja törkeitä kirjoituksia kun ihmiset eivät ajattele yhtään että lapsetkin voivat eksyä lukemaan.Näyttää siltä ,että on melkein kilpailu kuka osaa törkeimmin kirjoittaa .Vaikka on sanan vapaus kyllä kai joku kontrolli täytyisi ihmisillä itselläkin olla ja joku moraali kirjotellessa. Vai eikö enää ole mitään moraalia.

      • henriksonoi9791

        tuo on vähän ristirritaista mun ajatte mmallin mukaan
        jos joku muu pelästyy muita


      • henrik ijäs krhk 949
        henriksonoi9791 kirjoitti:

        tuo on vähän ristirritaista mun ajatte mmallin mukaan
        jos joku muu pelästyy muita

        mora


    • No hyvä

      Oli jo aikakin!

      • juuritata

        On odotettu. Eiköhän ala keskustelut muuttua


    • kiinnostunu.

      Missä tällaisen nettipoliisin voi kohdata?

      • Kreegah bundolo

        Voisitko lukaista tuon keskustelunaloituksen uudestaan / ensimmäisen kerran. Sieltä löytyy vastaus.

        Ihmettelen aina täällä ja muissa oudoissa paikoissa kommentoivissa sitä, että ei edes tiedetä, mihin sitä kommenttia kirjoitetaan. Ei tiedetä, kun ei ole osattu lukea aloitusta tai ei ole ymmärretty siitä mitään.

        Voi luoja (jos sellainen olisi).


    • Katselkaapa vaikka

      Kun näitä kirjoituksia täällä lukee niin ei voi kuin todeta, että vihdoinkin! Molempien läsnäolo on todella tarpeen, etenkin mielenterveysseuran...

    • mannemaa

      vak te pouliis!

    • J-Vartis

      Yritän ottaa yhteyttä SOS-kriisipalveluun tätä kautta, ja vastaus:
      "tämä käyttäjä on torjunut sinut". Kiitos kriisipalvelu.

      sos-kriisikeskus | suomi24

      Eli minulle ei kriisipalveluja anneta... Kiitos.

      Anteeksi teille ketkä nettipoliisia pelkäätte, kirjoitan tämän ihan naapurin langattomasta netistä (joka on vielä laillista) vaikka tiedän eri keinoja ja proxyja postittaa kauempaa jne...

      ELI: suomi24 ei halua kriisipalveluja antaa ihmisille kuten minä. Pitääkö lisätä että en halua (ammattini takia) leimautua, ja nimimerkkini on selvästikin keksitty. Ehkä se on syy etten saa (joutua pakkohoitoon?).

      Kiitos. Pitääkin tallentaa tämä keskustelu, pistän tämän ketjun pankin tallelokeroon jossa on mm. testamentti. Ja ehkä siellä lukee että ajan siltarumpuun (hei, älkää nyt perkele ajako rekkaa päin, kaveri sai elinikäiset traumat).

      Toivottavasti tämä auttaa jotain välttämään jonkun rekkakuskin elämän tuhoamisen, en varmaankaan aja siltarumpuun vielä mutta aina välillä tekee mieli.

      ps. Ilmoitan täällä mikäli joku rikkoo henk.koht. yksityisyyttäni ja tutkii IP-osoitteen ja löytää naapurini kenen nettiä käytän :)

    • pulla-pirkko

      Hienoa! Toivottavasti nettipoliisilla on aikaa joskus poiketa suomi24:n miehen logiikkapalstalle, jossa eräs vakiokirjoittaja jorisee jonkun toisen kirjoittajan raiskauksesta kolmatta osapuolta syytellen. Ei auta, vaikka viestit ilmoittaa asiattomiksi.

    • entinen ope3

      Hallitukseen saisit terveisiä vidä vanhojen keliaakikkojen köyhyydestä.

      Erikoisesti Kataisen pitäis tietää millä elämme. saa antaa ,muuten eutanasia
      pillereitä jakoon sais hymypoika onnellisuuden.

    • ottolapsi

      www.hurr-durr.com sieltä löytyy kaikki numero tai osoite osoite tai reeitti hurr-durr sieltä lödyy gaikki

    • Isäinpäivä

      Suur kiitos muistamisesta täällä odotellaan huomista.
      Kakkua ei ole on ehkäpä vieläkin parempaa jos jaksat
      vaivautua olemalla paras lapsi ikänä.

      Tymä ei ymmärrä koska nuoren viisaus!

    • henriksoni9791

      ristiriitaista kun rhodolksella aluin luulla ääniä suomesta

      • henrik ijäs

        oisko kreikasta


      • henrik ijäs
        henrik ijäs kirjoitti:

        oisko kreikasta

        etelästä åiön kumminkin


      • benisbanu

        mageiset ja dupakat pois kioskeista


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2309
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      165
      1489
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1335
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      214
      955
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      689
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    Aihe