Kuutamolla

Antsa

Olin tutustunut talvisella hiihtoretkelläni Ylläksellä Sallaan ja hänen ystäväänsä Saanaan. Koko kevään olin pitänyt yhteyttä Sallan kanssa ja tapailimme Hesassa melko usein ja päätimme lähteä kesällä uudelleen lappiin. Tällä kertaa retkemme suuntautuisi UKK-puiston erämaahan ja viettäisimme autiotupa- ja telttaelämää reilun viikon verran.

Retkemme alkoi Kiilopään retkeilykeskuksesta ja olimme kävelleet jo pitkän päivän Suomunruoktulle ja majoittuneet teltassa jokitörmällä. Kämpän ympäristössä retkeilijöitä riitti ihan harmiksi asti ja kaipasimme enemmän omaa rauhaa. Suuntasimme polkumme kohti Kopsusjärveä ja sen komeita kuusikkomaisemia.
Polku kiemurteli männikössä ylös vaaralle. Salla käveli edelläni ja silmäni pysähtyivät vähän väliä Sallan repun alla pompottavien pakaroitten kutsuviin muotoihin. Hänellä oli vain lyhyet shortsit jalassa, ja mieleeni tuli väkisinkin keväinen uintireissumme Seurasaaren rannalla.

Salla pyysi levittämään aurinkovoidetta selkäänsä maaten mahallaan huovalla. Hänellä oli vain bikinien alaosa yllään, kun tiputtelin voidetta selälle ja reisiin. Aloin levittää sitä käsilläni hartioilta vyötärölle ja pitkin reisiä ylös bikinirajaan. Sormeni tavoittaessa housujen peittämät kumpareet ja reisien välisen vaon ja painoin käteni kevyesti sitä vasten.
Ennen kuin ehdin sanoa mitään, Salla heitti pyyhkeen suojakseen ja avasi bikineitten sivuilla olevat nyörit ja nykäisi ne pois jalasta. Aloin hieroa pakaroita pyyhkeen alla. Tunsin Sallan käden tarttuvan käteeni ja painavan sen liukkaaseen rakoon. Yritin aluksi panna hanttiin, mutta Sallan tiukka ote sekä muutamien lähellä istuvien mummojen vilkuilu estivät liian kovaäänisen vastustelun. Salla ryhtyi liikuttamaan pyllyään sormeani vasten. Tuntui kuin olisin keskellä eroottista painajaista. Olin kuin seksiväline kuuman tytön armoilla. Sormeni liukui märässä pillussa. Salla puri kuin hädissään pyyhkeen kulmaa ja yritti olla ääntelemättä. Seurasin yllättyneenä tytön nautintoa ja orgasmin aallot värähtelivät kättäni vasten. Sallan pillu imi sormeani rytmikkäästi ja sen ympärillä supisteli lantion hyvin treenatut lihakset.
Äkkiä Sallan lantio painautui alas. Salla huokaisi syvään ja kaikki oli ohi. Mitä perhanaa olin tehnyt. Vierellämme olevat naisihmiset katsoivat meitä hymyillen. Ajattelin, että tuo pyyhe oli Salla päällä ihan turhaan, sillä liikkeemme paljasti touhumme riittävän selvästi.

Polku alkoi laskeutua vaaralta alas ja kohta eteemme avautui järvimaisema, jonka rantoja kiersi kapeat, teräväkärkiset kuuset ja takana siinteli Nattasten terävät huiput. Naisen rinnat – sanoivat olevat.
- Katsohan Salla tuonne etelään. Nuo huiput ovat kuin sulla. Tosin sun molemmat tisut on samankokoiset, mutta yhtä terhakkaat. Sanoin Sallalle osoittaen Nattasten huippuja.
- Ei nyt ehdi maisemia katsella. Minun on päästävä uimaan. Onkohan tuo vesi kylmää? Salla päästeli rinkan selästä ja kuoriutui vaatteistaan ja kipaisi kohti rantaa.
Kohta juoksin perässä ja Sallan ollessa reisiään myöten vedessä hän loiskautti itsensä sukelluksiin.
- Onpa täällä syvemmällä pohjassa kylmää vettä. Varo ettei kylmä vesi surkastuta muutenkin pientä veitikkaasi ihan olemattomiin. Salla nauroi minulle polskutellen vettä korkealle ilmaan.
- Toisaalta kylmä kangistaa nopeasti, huusin vastaan ja syöksyin perään.

Levitimme telttapatjat rannan tasaiselle sammalikolle ja kuivattelimme itsemme auringossa.
- Pitäsköhän meidän laittaa jotain ruokaa? On jo iltapäivä ja aamulla viimeksi syöty.
Vastaukseksi Salla painoi mut selälleen, nousi päälleni ja esti huulillaan uudet ääntely﷓yritykseni. Märkä kieli avasi reitin huulteni välistä ja olin selätetty. Tartuin Sallaan kiinni ja vastasin suudelmaan laskien käsiäni pitkin hänen vartaloaan vyötärölle koskettaen hänen takamuksensa vakoa.
- Huh... voihkaisi Salla ja tarrasi mua kalusta kiinni. Kylmän kutistava vaikutus lakkasi kuin taikaiskusta, mutta kangistuminen sen kuin lisääntyi.
Hetkessä Salla istui päälläni, ohjaamassa tykyttävää seivästäni liukkaaseen pilluunsa. Jo ensimmäisen työnnön jälkeen olisin voinut saada orgasmin. Mela nimittäin liukui hitaasti pohjaan saakka. Niin pohjaan, ettei se olisi mahtunut milliäkään syvemmälle. Salla veti selkä kaarella itseään ulos ja laskeutui taas hitaasti voihkaisten juurta myöten sisään.
Salla piti hitaasta, nautinnollisesti rakastelusta, eikä orgasmin saamiseksi tarvinnut vauhtia lisätä. Salla kietoutui muhun kuin villiviini pylvääseen ja alkoi hieroa klitoristaan lantiotani vasten. Nyt ei ollut pyyhettä, jolla vaimentaa ääniä. Salla voihki, nyyhkytti ja tärisi sylissäni Mä sykin kivikovana Sallan sisällä.

Äkkiä autiotuvan takaa alkoi kuulua ihmeellistä ääntä. Aivan kuin matalaa ihmisen puhetta ja lähestyviä askelia. Salla pyörähti päältäni ja etsi jotain vartalonsa suojaksi. Minä hyppäsin pystyyn kalu heiluen edessäni ja vaistomaisesti peitin kalleuteni käsiini. Töminä läheni ja viereiselle törmälle ilmestyi kaksi sarvipäistä poroa, jotka pysähtyivät tuijottamaan meitä ja me takaisin. Minä toivuin ensin säikähdyksestä ja otin muutaman askeleen kohti elukoita ja läimäytin käteni yhteen.
- Porot perkeleet, minkä teitte, meinasitte pelästyttää ihan kuoliaaksi! huusin sarvipäitten perään ja ne lähtivät juoksemaan polkua pitkin metsään.
- Eiköhän laiteta teltta pystyyn ja jatketaan siellä, niin ei olla ihan yllätettävissä. Sanoin Sallalle ja availin telttapussia.
Pian kangasmajamme oli pystyssä ja siirsimme patjamme sisään ja kietoudumme uudelleen toistemme syliin. Hetkessä säikähdyksestä lerpahtanut kullini oli tanassa, kun upotin sormeni Sallan liukkaaseen pilluun.
Salla asettui mahalleen eteeni.
- Anna mulle kullia takaa, sanoi Salla ja nosti pakaroitaan paremmin esille.

Asetuin Sallan taakse ja työnnyin kiiltävän liukkaille häpyhuulille. Ensimmäinen työntö sävähdytti jo terskassa ja tiesin etten kestäisi kauaa. Lisäsin tasaisesti vauhtia ja samassa tunsin liukkaat sormet kalun ympärillä. Sallan sormet lypsivät kalun juurta samalla kun moukaroin tiukkaa pillua. Tunsin olevani tosi kehno rakastelija, sillä tulin varmaan alle minuutissa. Vedin itseni ulommas ja annoin spermani ryöpsähtää pillun huulille ja se valui Sallan sormille, jotka uppoutuivat syvemmälle rakoon. Jokainen lihas jännittyi ja laukesi, jännittyi ja laukesi työntyessäni uudelleen Sallan sormien lomaan ja edelleen pillun pohjaan. Salla jatkoi vielä kullini puristelua. Mutta mä olin ihan puhki ja vajosin Sallan päälle hiestä märkänä.

Laittelimme rauhassa sapuskat ja katselimme maisemia kierrellen järven rannan hiekkaisia harjuja. Istuskelimme rantakivillä seuraten vesilintujen sukeltelua aivan vierestä.
Ilta alkoi hämärtyä ja sytytin nuotion autiotuvan edessä olevaan nuotiopaikkaan. Keittelin kahvia, Salla kaivoi rinkastaan vielä tuoretta pullaa. Pimeys valtasi tienoon ja hain huovan hartioillemme. Tein rommitotin kuksaani ja naukkailimme lämmintä juomaa, luonnon hiljentyessä yöksi.
Taivaan rannassa paistoi punertava täysikuu antaen valoa tulevalle yölle.
- Tämä aavemainen valo ja tuo hiljainen korpi ympärillä alkaa pelottaan mua, sanoi Salla ja puristui tiukasti kainalooni. Lisäsin puita nuotioon, otin huovan ja levitin sen kanerville lähelle lämmittävää tulta.

Istuimme huovalle ja Salla ripustautui kaulaani antaen rommin makuisen suukon suulleni. Kierähdin selälleni. Kuu loisti yölamppuna taivaalla. Mitä pimeämpää tuli, sen valoisammin Kuu hehkui. Salla tarrasi mua lantiosta kiinni ja käänsi päälleen. Huulet juoksivat härnäävästi kaulallani. Laskin käteni Sallan lanteille ja aloin rullata housuja Sallan päältä. Lopulta ne olivat nilkoissa myttynä jättäen tiukan takamuksen paljaiksi. Annoin sormien hellästi sivellä häpykarvoitusta. Vaikka tunsin kosteat häpyhuulet sormissani en työntynyt sisään. Hyväilin Sallaa liukastamalla syljellä välilihaa ja pepun reikää. Salla voihki ja repi paidan päältäni ja potki housut nilkoistaan. Annoin sormen pyöriä pehmein vedoin kahden reiän välissä. Salla kääntyi ympäri ja samassa olimme kuusysissä. Housuni lähtivät kaaressa yön pimeyteen ja kalu upposi syvälle suuhun. Aloin kielelläni kiertää häpyhuulia kuin kalastuslupien tarkastaja rantoja. Salla maistui kiimalle. En voinut enää kiusata itseäni vaan upotin kieleni syvälle Sallan sisään. Salla alkoi runkata mua kuin olisi pumpannut vettä kaivosta.
- Tulen ihan kohta, älä lopeta... huohotti Salla.

Se oli mulle vähän kuin työmääräys. - Pane poika kaikki peliin. - Otin sormet avuksi ja pyöritin sormea samalla peppureiän suulla kun imin häpyhuulia ja klitorista. Välillä käytin kieltä peniksenä ja työntelin sillä niin syvälle pilluun kuin pystyin. Sallan hengitys muuttui äänekkäämmäksi pujottaessani sormeni syvemmälle pyllyyn. Aloin naida pyllyä ja pillua sormellani. Salla tärisi ja tutisi. Nyt ei huutoa enää estänyt mikään. Salla otti kalun suustaan ja huusi suoraa huutoa. Varmaan kaikki urosporot ja –sudetkin olisivat tulleet juoksujalkaa leiriimme, mikäli olisivat kuulleet Sallan päästävän naaraan kutsuhuudon pimeässä yössä. Mä jatkoin niin kauan kunnes lihassupistukset sormen ja kielen ympärillä pehmenivät. Salla lysähti päälleni makaamaan.
- Anteeksi... pyysi Salla, että jouduin keskeyttämään.
- Sulla oli ihan pätevä syy.

Käänsin Sallan alleni ja asetin hänen jalkansa olkapäilleni. Kiusasin hetken Sallaa liu'uttamalla terskaa liukkaassa vaossa pystysuunnassa. Huomasin voihkeen alkavan uudestaan. Aloitin työntämällä vain terskaa hitaasti sisään ja ulos. Salla nosti selkänsä maasta ja tarrasi pakaroihinsa kiinni.
- Älä tule kulta vielä... kuiskasi Salla, jatka vielä vähän aikaa... uuuuh....
Laskin sormeni kaluni alle ja aloin pyörittää sormea pillun ja pepun välissä. Limaa valui jatkuvasti lisää kuin tunturipurosta. Upotin sormen uudelleen tiukkaan peppuun. Salla tarrasi pakaroistani kiinni ja runttasi mut täydellä voimalla juurta myöten sisäänsä. Painoin kuin paalukone liukasta pillua. Salla nousi ja laski allani. Tunsin pepussa olevaan sormeen kuinka kaluni vaelsi pillussa. Salla viskoi päätään puolelta toiselle. Nostin toisella kädellä Sallan lantiota ylöspäin ja aloitin loppurutistuksen. Sormi ja kyrpä hakkasivat vuorotahtiin molemmissa rei'issä. Salla huusi itkunsekaista huutoa ja vatkasi puolelta toiselle kuin jonkin kohtauksen saaneena. Vedin kalun ulos ja laukesin vatsalle, rinnoille ja kainaloon rullatulle puserolle. Vajosin Sallan päälle ja ohjasin vielä aran kullini suoraan hänen sisäänsä. Liikuttelin lantiotani hänen kumpuaan vasten. Liikkeeni antoi sysäyksiä suoraan Sallan häpykieleen, jonka saamat värähdykset tunsin Sallan pillun supisteluina.

Nostin Sallan syliini ja kannoin hänet telttaan. Pujottauduimme isoon makuupussiin, joka oli kahdesta pussista yhdistetty. Kierähdin Sallan viereen selälleen ja annoin käteni vielä vaeltaa hänen rinnoillaan, litteällä vatsalla ja upotin sormeni spermasta limaiseen pilluun Sallan tarttuessa reidelläni lepäävään kulliini liikutellen sen vartta hitaasti.
- Kiitos Salla tästä ihanasta päivästä kuiskasin hänen korvaansa, mutta sain vastaukseksi vain huokauksen, kun hän oli jo täydessä unessa.

Se viikko oli yhtä nussimista päivästä toiseen. Kävelimme ensin Luirojärvelle saunaan ja edelleen pohjoiseen kohti Porttikoskea. Siellä oli toinen sauna ja saimme saunottua hiet ja varsinkin päivittäin ruiskimat siemennesteeni iholtamme. Luovutin retken aikana varmaan litrakaupalla spermaa Sallan pillun perukoille, vartalolle ja hänen ahnaaseen suuhunsa. Makuupussitkin olivat retken loputtua pesun tarpeessa kuivuneitten tahrojen takia.
Päästyämme viimein Kiilopään mökkimajoitukseen, jaksoimme vain nukkua pahimmat univelkamme pois ennen kotimatkaa.

1

4640

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • määh

      mitään saunaa enää oo..
      eikä Luirollakaan pääse enää saunaan, kun nuoret viriilit pariskunnat änkee sinne aina kaksistaan tuntikausiksi..
      vanha vaeltaja vetäytyy telttaansa hiet nahkassaan.. hän on kuitenkin löytänyt seksiä suuremman ilon.. Lapin kauneuden, yksinäisyyden ja vaeltamisen tuskan..
      "seksi on naisen tapa alistaa mies koirakseen"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1719
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1678
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      14
      1209
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1154
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1132
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1047
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1001
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      984
    10. 9
      976
    Aihe