Voiko JFK.n kentällä käyttää kännykkää?

marjapa

Kiireinen kysymys matkan lähestyessä. Puoli vuotta sitten JFK:lle lentäneet ystävät kertovat, että kentällä ei saisi aukaista kännykkää, että joka paikassa on kännykän käyttökieltoja. Ja tämän vahvisti vielä Turkkiinkin lentänyt ystävä, että myös siellä olisi näin. Voiko tämä oikeasti olla totta?
Voiko JFK:n kentällä aukaista normaalisti puhelimensa ja soittaa/tekstata, vai onko siellä tosiaan puhelimen käyttökielto?

10

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4+18

      JFK:lla saa 100% varmasti käyttää kännykkää, niin kuin kaikilla muillakin lentokentillä jos nyt jätetään jotkut Pohjois-Korean tapaiset paikat huomioimatta. Useilla kentillä on kyllä puhelimenkäyttökielto turva- ja rajatarkastuksissa ja mahdollisesti jopa niihin johtavissa jonoissa. En nyt muista JFK:sta tuollaisia yksityiskohtia, mutta varmasti onnistuu puhelimen käyttö muodollisuuksien jälkeen.

      • marjapa

        Kiitos tiedosta, kyllä tuo rajoitus niin oudolta kuullostikin:).


      • maahan tultaessa
        marjapa kirjoitti:

        Kiitos tiedosta, kyllä tuo rajoitus niin oudolta kuullostikin:).

        Rajoitus koskee maahatuloa. Kännykkä tulee pitää suljettuna niin pitkään, että olet läpäissyt maahatulo- ja tullitarkastuksen. En toki tiedä kuinka tarkasti seuraavat asiaa, mutta kieto on tuloaulassa kyllä voimassa. Tullin jälkeen saat laittaa kännykän päälle.


      • terveisia Ouluun
        maahan tultaessa kirjoitti:

        Rajoitus koskee maahatuloa. Kännykkä tulee pitää suljettuna niin pitkään, että olet läpäissyt maahatulo- ja tullitarkastuksen. En toki tiedä kuinka tarkasti seuraavat asiaa, mutta kieto on tuloaulassa kyllä voimassa. Tullin jälkeen saat laittaa kännykän päälle.

        Melko napakasti ovat komentaneet porukoita kannykoiden kaytosta maahantulo- ja tullialueella. Jopa siirtaneet jonossa jutelleet takaisin jonon viimeiseksi, siina lensi parit saksankieliset kirosanat enempi kuin selkeesti.


    • naurattaa

      kyllä tuon kännykän nyt ehtii aukaista kun on ulkona terminaalista....ihmiset ovat ihan naumisissa tuon kännykän kanssa...toivotaan että saat ison laskun sillä kotimainen operaattori maksaa maltaita jenkeissä....avaa vaan...

      • marjapa

        Miten tämä vastaus liittyi kysymykseen? Kiitos muille asiallisista vastauksista kysymykseen. Matkustaja aukaisi kännykän maahantulo-, tulli- ja turvatarkatuksen jälkeen uudella portilla. Ei ollut ongelmaa ja yhteyskin pelasi mainiosti.


      • halvat on huvit

        Mistä sinä sen tiedät? Itse olen ollut poikkeuksellisen pitkässä maahantulotarkastusjonossa ja aikataulu alkanut mennä tiukille, siinä olisi ihan hyvä saada puhelin jo verkkoon ja tsekattua mikä on muiden aikataulu tai varoiteltua että voi mennä tiukille.

        Ihmisillä saattaa olla ihan joku tärkeäkin syy matkalle. Eikä kertayhteydenotosta edes kymppien lasku ole välttämättä mitään verrattuna hyötyyn tai haitan pienentymiseen.

        Taida olla joku eläkeläinen ja matkailet sinne minne jaksat ja muistat.


    • kiinni vaan

      nykyään kännykkä on ihmesten napanuora...ilman yhteyttä ei elä ja aina pitää olla kännykkä päällä....on varmaan aika kuluttavaa. Ei se elämä siihen lopu jos kännykkä on kiinni vähän aikaa ja minusta lentokone on maailman ihanin väline jossa ei tarvitse kuunnella ihmisten puheluita....entä junissa....kuulee kaikki jutut eikä ihmiset edes siitä välitä?

      • naama kiinni

        Elämä ei myöskään lopu vaikket tulisi tänne opettamaan muita elämään oikein. Vastaa asiaan tai ole hiljaa.


      • marjapa

        eihän tässä kysytty sinun mielipidettäsi kännykän käyttöön ja kännykän tarpeellisuutta. Tämä on keskustelupalsta, jossa aiheena on matkailu ja lentäminen. Yleensä täällä kysytään matkailuun ja lentämiseen liittyvistä asioista. Mielipiteet ja vinkit voi erikseen otsikoida oman otsikon alle. Voit myös keskustella kännykän käytöstä sille varatulla keskustelupalstalla tai vaikka käytöstapoihin liittyvällä palstalla. Täällä tämä on turhaa viisastelua ja oman äänen kuuluttamista. Vastatkaa, kun tiedätte KYSYTYSTÄ aiheesta jotain.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1515
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1213
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      875
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe