Turkkiinko?

Perheen äiti

Moi, eli siis meillä on 10 ja 13 vuotiaat tytöt ja he ovat kovasti sinne menossa jouluksi, uskaltaako lähteä?kuinka Lämmin sellä on ? Onko ihmiset ystävällisiä vai semmotteita et täytyy vähän tingata ni ne ottaa jonku pyssyn esille? :D Aikasemmin ollaan käyty monta kertaa espanjassa, teneriffal, lontoossa ja alpeilla laskettelemassa. Kiitos vastauksista!

7

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinen äiti

      En usko että Turkissa on jouluna lämmintä. Tehdäänö sinne edes matkoja silloin.. En ole Turkissa käynyt eikä ole intoa sinne mennä. Tunisiassa kerran käytiin ja olin 6:lla kuukaudella raskaana kävelyllä tyttöni (3v) kanssa ja tuli paikalliset miehet tekemään ehdotuksia??!!

      En halua omia ennakkoluulojani kenellekkään tuputtaa, mutta jos en saa kulkea matkakohteessa rauhassa ja turvassa, niin en sinne matkaa osta.

    • Rantalomalleko

      10- ja 13-vuotiaat tytötkö teillä tekevät matkasuunnitelmat? Voihan sitä Turkkiin joulunakin mennä, mutta kun tämä on rantalomat-osiossa, niin ehkä lähtisin jouluksi jonnekin muualle rantalomalle.

    • heh heh

      Suomesta ei jouluna enää Turkkiin lennä mikään yhtiö. Saa sitä nauraa kun haaveilee aivan mahdottomia...menkää Kanarialle mutta ottakaa villasta mukaan...uima-asut voi kyllä unohtaa.

    • Turkitta

      Joulun aikaan on Kanarialla, etenkin Gran Canarian ja Teneriffan eteläosissa, usemmiten oikein hyvät kelit, myös uima-asuissa oleskeluun. Muista saarista ei joulun aikaan henk koht kokemuksia.

      • kylmää myös siellä

        älkää uskoko kaikkea mitä täällä kirjoitetaan,...myös Kanarilalla on silloin talvi ja satelee, tuulee ja lämmöt 15-18C ja yöt jopa lähellä -0...ja tämä on faktaa.


      • säämiehet !
        kylmää myös siellä kirjoitti:

        älkää uskoko kaikkea mitä täällä kirjoitetaan,...myös Kanarilalla on silloin talvi ja satelee, tuulee ja lämmöt 15-18C ja yöt jopa lähellä -0...ja tämä on faktaa.

        "faktaa lomailmoista" ei voi kyllä sanoa yhtään minnekkään - se on sitä "faktaa". Ollaan oltu monesti kanarian eri saarilla joulu- tammikuulla, EI sielä nyt mitään nolla kelejä yölläkään ole ollut. Illalla kyllä monesti tarvitsee pikähiaista päälle. Semmosta Suomen normaalia kesäkeliä,silloin kanarialla - yleensä. (Tultiin just kanarialta - satoi melkeen joka päivä, tosi myrskyinen yksi päivä - lisäksi pikkunen metsäpalo). Ilmat on mitä on, menee milloin ja minne vaan


    • Vaihtelee

      Toki varmaan jossain vuoristossa tms. Kuten tuossa edellä nimim. Turkitta kirjoitti, noiden saarten eteläosissa on yleensä varsin lämmintä. Sekin on faktaa. Eli Kanarian saarilla mikroilmastosta johtuen ilmasto erilainen riippuen sijainnistasi. Toki myös vaihtelua esiintyy samallakin paikkakunnalla, välillä voi olla poikkeuksellisen lämmintä ja välillä taas poikkeuksellisen kylmää tai sateista. Kaikkeen kannattaa varautua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe