Jungle aqua park resort

.....

Minkä kokoinen on hotellissa perhehuone on tässä hotellissa. Mietin et matkassa on kaks vuotias lapsi. Edellisillä reissuilla on ollu sellaset huoneet missä pon vain yks huone ja parveke ja tietysti vessa. Mut siis ku on ollu vaan se yks huone, niin nukkumaan on pitäny mennä jo yhdeksältä koska tyttö alkaa sillon nukumaan. Ku eohän siinävoi edes kirjaa lukea ku tyttö yrittää nukkua. Eli olisko tätä ongelmaa ko.hotellissa? Ja haluaisin kuulla myös tuoretta kommenttia hotellista. Ihan kaikki asiat kiinnostaa. Esim.siisteys,uima-altaat,ranta,ruoka,mitä löytyy hotellin ulkopuolelta jne.jne.jne.
KIITOS!:-)

13

520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Takaisin Egyptiin

      Tammikuussa olin Junglessa ja tykästyin hotelliin todella paljon. Hotellihuone eli bungalow on kahden tilavan huoneen yhdistelmä eli huoneen jakaa kaksi leveää ovea, joten varmasti pystyt lukemaan kirjaa lapsen nukkuessa. Huonehan on n. 50 neliötä eli varmasti mahduttu hyvin.

      Uima-altaat ovat isot ja niitä on useita, osa lämmitettyjä. Siisti hotelli kaikenkaikkiaan, ruokaa löytyy kaikille eli 6 ravintolaa joten ruoissa vaihtelua.

      Hotellin ulkopuolella on n. 600 m päässä Zensomal kauppa (lähes sama hintataso kuin meillä suomessa) ja n. 800 m päässä Kleopatra ostoskeskus/basaari, joissa Kleopatrassa kiinteät hinnat ja basaarilla pääsee vähän kokeilemaan tinkimistä. Taksilla kannattaa käydä tutustumassa El Daharin basaarialueelle, jossa pääsee tutustumaan oikeaan tinkaamisen meininkiin. (mielestäni oli ihan turvallista kävin tammikuussa naisporukalla ja kesäkuussa perheeni kanssa jossa 8- poika ja 14-tyttö) eikä kukaan tullut siellä iholle vaikka kauppaan olikin sisäänheittäjiä.

      Junglen vieressä on Alw leila fa leila hotelli jossa illalla on show jossa on taitoratsastusta, egyptin historian kertomus, vesi-valoshow, egyptiläistä tanssia. Lisäksi alueella on egyptin historiallinen museo, tosin kaikki ovat hyviä kopioita. Lipun hintaan kuuluu myös kierros talutusratsastus hevosella ja kamelilla. Suosittelen!

      Niin, hotellilla on hyvä ystävällinen palvelu joka teki olemisesta täydellisen.

      • ..............

        Oi että olipa kiva kuulla hyviä kommennteja,kiitos!


    • egypti2

      moi. finnmatkat mainostaa että ,Sisarhotelli Dana Beachin hiekkarannan viereisen snackbaarin juomat sisältyvät All Inclusiveen. Aurinkotuolit rannalla ovat maksuttomia. pitääkö tämä paikkansa ja minkälainen ranta kyseesä on siis onko hyvä lapsille vai laiturista uimaan meno??

    • Takaisin Egyptiin

      Hotelln oma ranta ranta on Dana Beachin luona ja All Inclusive kuuluu myös rannalla. Rannalle on Junglesta ilmainen minibussi kuljetus. Ranta sopii hyvin lapsille, ei syvene liian nopeasti.

    • minna

      kunka pitkä ja raskas reissu on hurgadasta luxorin retkelle tai kairoon katsomaan nähtävyyksiä. kannattaako uhrata siihen päivä?

    • Egyptiin uudestaan

      Aamuyöstä retkelle lähdetään ja tullaan takaisin myöhään illalla. Kyllähän se aika rankka on (ainakin jos lapsia on mukana), mutta on se sen arvoista että siellä kannattaa käydä. Mikäli olen viikon reissulla niin suosittelen Kairon retkeä, sillä ne pyramidit ovat näkemisen arvoiset.

    • mardeli

      Miten lämmintä oli tammikuulla? Itse kävin joulukuulla, silloin oli n. 23 eli hyvin kärsi olla altaalla uikkareissa :)... mutta illat tietysti jo aika viileitä.

    • SiiTii

      Egyptiin uudestaan: minä olen lähdössä perheeni kanssa ensi kesäkuussa kyseiseen hotelliin! kamalaa tämä odottaminen, hehe, ehkei kannata vielä odotella, on siihen sen verran pitkä aika :D

    • Egyptiin uudestaan

      Ihanaa, Jungle Parkkiin varattu matka. Pääsen toisen kerran tähän todella ihanaan hotelliin. Matka on vasta syykuulle joka on aivan liian pitkä aika odottaa :=)

    • Hurghadaan

      Uusia tuoreita kokemuksia kaivataan Jungle Aqua Parkista?

    • Lupsukkainen

      Mitä tietoa kaipailet? Vuosi sitten oltiin ja tyytyväisiä oltiin matkaamme. Lapset lähtisivät sinne vaikka heti. Kysele tarkemmin, niin yritän vastailla :)

    • hurghadaan

      Kokemuksia yleensä, mitä ovat tykänneet, tuoreita siis tänä vuonna käynneiltä :=)

    • matkaa harkitseva

      mulla olis muutama kysymys jungle aquapark resortista

      -uskaltaisko holellilla syödä kalaa, äyryäisiä, majoneesia
      -olisko parempi maaterassi vai 2-kerros; miten aurinko paistelee
      -kuinka lähellä vesiliukumäet ja altaat, ja kumpi parempi (terassi/parvekehuone) jos 10 v lapsi mukana että voi kattoa perään
      -onko hotellialueella jotain tiettyä paikkaa mistä suosittelisit huonetta
      -onko hotellilla rentoutumispalveluja esim. hamamia (on kyllä turkkilainen juttu kai, mutta en ole koskaan kokeillut)
      -onko hotellilla kaunedenhoitopalveluja

      tässä näitä kysymyksiä, kiitos jos viitsitte vastailla :-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2685
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2272
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2020
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1749
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1666
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1593
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe