Kaupungin Teatteri

sillkilady

Onpas heikkotasoinen teatterin ohjelmisto.Ei kuulkaa tuollaisella ohjelmistolla saada väkeä teatteriin.Oi entis ajat,oi ammattilaiset ohjaajat ,mennyt aika ei koskaan enää palaa.

45

1517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • make+seija

      Kävimme eukon kanssa Yö yhtyeen konsertissa,vastaavaa kokemusta ei teatterista saa ei ikuna.

      • Portsari 1

        Onneksi ei!

        Laadutonta hoilotusta kaljabaarien tiskeiltä!


      • popp
        Portsari 1 kirjoitti:

        Onneksi ei!

        Laadutonta hoilotusta kaljabaarien tiskeiltä!

        Tälläiset harrasteteatterit ovat tulleet tiensä päähän.


    • sielläpä ovat

      Jo muutaman vuoden ajan Kokkolan kaupungin teatterille on käynyt kuten paikallisille poliitikoille. Etääntyneet tavallisesta kansasta omaan elitistiseen norsunluutorniinsa. Ja nyt kaikki, tavalliset ihmiset, teatterieliitti ja poliitikkoeliitti ajattelee tahoillaan "who cares".

    • jörndallli hukassa?

      Kas ammattivalittaja keksi taas uuden itkun kohteen.

    • Ikuiset välittäjät

      Voisko kuitenkin kertoa ehdotuksen, mitä siellä ohjelmistossa pitäisi sitten olla? Aina vaan valitetaan kaikesta mahdollisesta täällä Kokkolassa. Mutta eipä tule ehdotuksia muusta, ei.

      • perusporvari.

        Kyllä oli surkea esitys.Ei kulkaa teinit tälläisillä,tehosanoilla varustetuilla näytelmillä yleisöä kosita,ei alkuunkaan.Kokkola on ollut tunnettu teatterikaupunki,nyt on mennyt jo muutamavuosi pohjalukemissa.Tilatkaa linjaauto ja menkää Vaasan kaupungintetatterista ottamaan mallia ja vihjeitä ohjelmistoista.Puukalikalla Ladan kattopeltiä hakkaamalla ei yleisöä saada.


      • PLÄSI

        AMMATTITAITOISET OHJAAJAT. LOPETTAKAA NUORTEN KOEMATTOMEN OHJAAJANPLANTTUJEN ROUDAAMINE1 EIVÄT OPI MITÄÄN JA KANSA KÄRSII...
        HOHHOIJAAAAA.


    • Ei ole kiinnostanut

      Tottahan se on, teatterin tekijät tekevät itselleen näytelmiä miettimättä ollenkaan mikä on katsojien mieleen. Nyt viimeiset näytökset ovat olleet sellaisia ettei ole edes tullut mietittyäkään teatteriin menoa.
      Voisi teatterin johto asettua josku katsojien tasolle.

      • hölö ja pölö

        Teatterin tehtävä lienee tuottaa ihmisille viihdykettä, eikä toimia "poliittisena" manööverinä ihmisille, joiden maailmankuva on luhistunut ja sitä katkeruutta levitetään nyt verorahoilla "suurena taiteena".Kaupunginteatteri nykyisellään on tullut tiensä päähän. Kiitos ja näkemiin.


    • katr3

      Onkohan tosiaan valittajat edes katsoneet, mitä on ohjelmistossa ?
      Itselle ainakin käy noista kaikki.
      Omasta mielestäni jo edellisen johdon kausi oli hienoa Teatteria.
      en todellakaan kaipaa mitään my fair lady törkyä.

      Nämä ruikuttajat linjatkaa nyt vähän mitä ohjelmistossa oikein pitäisi olla ?

      • Hankimaa

        Minä olen, ja suoraan sanoen ei kiinnosta.


    • nyt pomppas

      Vaasassa on mielenkiintoinen ja kiinnostava ohjelmisto.Kokkolassa näyttää olevan romaanikerjäläisistä tehty näytelmä.Pitääkö niistäkin tehdä oikein näytelmä.Näkeehän noita hanurien kanssa ja lehdistä saa lukea.

    • Entinen kävijä

      Valitettavasti täytyy olla aloittajan kanssa samaa mieltä, ei ole Kokkolan kaupunginteatteri enää katsojien teatteri, se on teatterin tekijöiden teatteri.
      Muaalle on lähdettävä jos haluaa mennä teatteriin.

    • Uutta ja vanhaa

      Huhtikuussa ohjelmistoon tulevan Viettelysten vaunun luulisi kiinnostavan, koska sillä on elokuvanakin aikoinaan tehty aika paljon rahaa. Miten mahtoi syksyllä mennä Mr. Chance? Sehän on tunnettu ja myös televisiossa nähty huumorielokuva.

      Joka syksyn ja kevään ohjelmistossa pitäisikin olla vähintään yksi etukäteen tuttu ja turvallinen näytelmä konservatiiviselle yleisölle. Myös ohjauksen pitää noudattaa silloin yleensä perinteistä kaavaa. Vain Helsingin kokoisella kaupungilla on varaa revitellä omilla erikoisilla hullutuksillaan vaikkapa Tuntemattomasta sotilaasta.

      Kokkolan kaupunginteatterin ohjelmistossa ei ole enää ollut liiemmin vanhoja teatteriklassikoita. Minkähän vuoksi? Kyllä niitä veivataan jatkuvasti suurissakin teatterissa. Ne varmistavat pohjayleisön, joka lähtee näin paremmin katsomaan vähän aiheeltaan oudompaakin. Useimmat näyttelijätkin haaveilevat näistä klassikkorooleista.

      Toki rinnalla pitää olla uuttakin. Vain niistä ovat kiinnostuneet muiden kaupunkien asukkaat medioineen. Kokkolalaisen teatterin huomattavin maineteko on tainnutkin olla näytelmän "Liian paksu perhoseksi" ottaminen ohjelmistoonsa ensimmäisenä koko Suomessa.

      • Sakari Ja Leila

        Mr.Chance oli irvikuva Peter Sellersin näyttelemälle henkilölle.Elokuvassa ei edes kiroiltu.Kokkolan kaupunginteatterilla oli 70 -80 luvulla osaavat ohjaajat.SAmantyylisiä kaivataan,,ei rääväsuisia teinejä.


    • Kaupunkin uimahali

      Ei tuollaisella suomenkielen taidolla kannata teatteriin lähteäkään.

      Sama kuin menisi uimataidottomana uimahalliin.

      Altaassa oli liikaa vettä ja ja ja ja.............

    • Nukkumattiki tulee..

      Tykkäsin "poikien" ajan musikaalista, hoitajateoksesta ja vadelmaveneestäkin. Nyt tää uusi nuorten "kolistelu" oli sekin mielenkiintonen. Täytyyhän uuttakin kokeilla, hienoa että teatterikin välillä nuorentuu. Ei "entisen ajan" ohjaajat enää mullissaan juuri käänny vaikka mitä esitettäis. Ymmärrän kyllä että tämä taiteenlaji ja siinä uusien tuulien tulo aina varmasti vähän ottaa vastaan valtayleisölle.. Koittakaamme olla avoimia. Teatterin sivustolle voi laittaa palautetta. Varmasti johtajisto kuuntelee yleisöään.
      Iloinen olen uusista näyttelijöistä Kokkolassa. Jotain uutta ja jotain vanhaa, niin silloinhan tasapaino säilyy. Hyvää tulevaakin teatterivuotta KOkkolalaiset ja teatterin väki!

    • Pylykkänen

      Kokkolan kaupunginteatterin kävijämäärä laski reilusti vuonna 2012. Näin ja tulee laskemaan yhä.Peruutuja esityksiä tulee ,kun ei yleisöä kiinnosta ohjelmisto.Nytkin oli peruttu sairastapauksen vuoksi,,liput kun ei kaupaksi käy niin ei tyhjille seinille huvita esityksiä .Vaasa ja Seinäjoki,,,,Kokkola ottakaa mallia.

    • Vai taidetta

      Kävin joku viikko sitten katsomassa Suomi-uuteen nousuun, oli kyllä melkoinen pettymys. Kauheaa kiroilua, huutoa, mekastusta ja mieletöntä akrobatiaa. Siinä kyllä vain odotti että tämä 3 tunnin mekastus loppuisi. Taitaa mennä pitkä aika, että Kokkolan kaupunginteatterissa tulee käytyä.
      Minä haluaisin teatterissa viihtyä, enkä viihdy moisessa hälinässä ja räyhäämisessä.

      • niin luulevat

        Totta,surkeaa ja alaarvoista ,että alapään sanoilla sekä kiroilulla koetetaan tehostaa esitystä.Alaarvoista ja epäkypsää.


    • Sinihuntu

      Aivan ala-arvoinen ohjelmisto. Ei ketään kiinnosta. Maine menee nopeasti. Ohjaajien täytyy ottaa huomioon, että elämää on ollut ennen heitäkin ja peilata sitä vasten.

    • mietittävää

      Teatteria kustannetaan pääosin verovaroin, pääsylipputulot muodostavat vain pienen osan tuloista. Mikäli teatteriesitykset eivät kiinnosta yleisöä, silloin verotuloja käytetään väärin - niistä hyötyvät palkkaa saavat- ei muut.

    • nöyryyttä kiitos

      Vaasassa teatterin kävijämäärät oli viime vuonna ennätys korkeat!! Olisko niin että Kokkolassa ihmiset kokevat että paikallinen teatteri tekijöineen on nostanut itsensä kaupunkilaisten yläpuolelle!

    • näin on

      Kokkolan kokoisessa kaupungissa on kohtuullista odottaa, että sen julkisin varoin ylläpidettyä teatteria johdetaan ammattimaisesti. Se tarkoittaa budjettikuria ja väestöpohjan edellyttämän katsojamäärän tavoittelemista, mikä täkäläisen teatterin kohdalla merkitsee vähintään 50000 kävijää vuodessa.Teatteri on liian raskas aparaatti toteuttamaan ohjelmistopolitiikasta vastaavan johdon dramaturgisia villityksiä ja jälkitaistolaisia kasvatustavoitteita. Yritys opastaa yleisöä oikeaoppiseen ajatteluun vaikka taiteenkin nimissä on aikansa elänyttä. Teatteria ei liioin ole tarkoitettu tukemaan vierailevien ohjaajien urakehitystä antamalla tilaa itsekeskeisille kokeiluille.

    • Pauno Talo

      On ja näyttelijät tosi huonoja.

    • Minun mielipiteeni

      Kävin joulukuussa teatterissa ja tuli sellainen mielikuva että Kokkolassa tehdään teatteria näyttelijöille itselleen eikä katsojille.
      Taitaa mennä pitkä aika ennen kuin vaivaudun seuraavan kerran.

    • huii huh

      Vaasan Iloinen leski on tehty viihdyttämään.

      • Heini isabella

        Ottakaa mallia!
        Katri Helenat vetävät Kouvolan teatterin täpötäyteen

        Laulajattaren elämästä kertova musikaali on myynyt jo kymmenen salillista täyteen, vaikka näytelmän ensi-ilta on vasta puolen vuoden päässä. Lavalla iskelmätähden roolin tulkitsevat kaksi näyttelijätärtä..


    • Voi myötähäpeä..

      Tää viestiketju kertoo tasan sen, mikä tätä kaupunkia vaivaa. Mua hävettää olla kokkolalainen. Kaupungin teatterin ohjelmisto on KERRANKIN ajan tasalla, mielenkiintoista ja elävää, NYKYPÄIVÄÄ. Nuoria ammattilaisia näyttelijöinä ja niitä tänne onkin kaivattu. Mutta ei, te haluatte nähdä samat naamat, vuosi toisensa jälkeen, samat klassikot pyörimässä, tuttua ja turvallista. Niinhän se täällä menee..

      Myötähäpeä tän junttilan puolesta.

      • Muutan pois myös

        Kokkolassa on hyvä olla
        ei rasitu yhtään polla
        Lessut ne helvettiin mua tuomitsee
        ja tosirealisti mua rautoihin kahlitsee


    • missisX

      Vaasassa kaupunginteatteri teki voittoa viime vuonna. Lukekaa Pohjalaisesta 13.2. Aika erikoinen tilanne, ei muista kaupungeista tällaista ole kuultu.

      Olisikohan jotain tekemistä tällä teaterin ohjemiston kanssa ??

    • kriitikko. e. o.

      Edelleen.Kokkolan kokoisessa kaupungissa on kohtuullista odottaa, että sen julkisin varoin ylläpidettyjä taidelaitoksia johdetaan ammattimaisesti. Se tarkoittaa budjettikuria ja väestöpohjan edellyttämän katsojamäärän tavoittelemista,vänt.50000.Mutta tuleeko teatteriin lisää yleisöä vaikka siellä esitettäisiin vanhoja hyväksi koeteltuja tekstejä klassisin ohjauksin?En usko.Tälläinen taiteenmuoto on kuoleva.Huvittavaa se varmaan on tehdä ns.taidetta itselleen, kun toiset maksaa. Kukahan olisi niin rohkea ja päätösvaltainen, että lopettaisi tämän älyttömyyden? Tuleeko toivo seuraavissa vaaleissa? Harrasteteatteriin sinne käy matka.

    • maakuntaaa

      Pienet teatterit ovat tulleet tiensä päähän.Lopetusuhan alla on lukuisia teattereita.Vain maakunnallisesti suuret teatterit,esim Seinäjoki tulevat säilymään.

    • ovet kiinni

      Järkyttävää jälleen.Kuka idiootti on suunnitellut ohjelmiston.Työttömyyttä,väkivaltaa ym skeidaa. Ei kuulkaa teatteriin mennään nauttimaan ja rentoutumaan,,ei ahdistumaan.Ei ihme ettei yleisöä ole esityksissä,kun yksittäisten ohjaajien poliittisia näkemyksiä tuodaan näyttämölle.

      • h äpeän.

        Samaa mietimme.Tulee ahdistus jo pelkästä mainoksesta.


      • jas<ipzövd

        En ikinä ole käynyt Kokkolassa teatterissa.Jos ohjelmisto on tuollainen,en ole mitään menettänytkään.


    • kaupunkin uimahalli

      Teatteri on liian raskas aparaatti toteuttamaan ohjelmistopolitiikasta vastaavan johdon dramaturgisia villityksiä ja jälkitaistolaisia kasvatustavoitteita.

    • Siinä vasta pulma

      "Teatteria" näkee ihan tarpeeks jo eduskunnan kysely tunnilla ja vaali tilaisuuksissa aina ennen vaaleja ilmaiseksi niin miksipä me köyhät tuota maksamaan ruvettaisiin enempää kun jo muutenkin joudumme maksamaan itsemme kipeiksi nyky verotuksella ja samaa draamaa näkee todellisessakin elämässä jatkuvasti?

    • et silleen!

      Eduskunnan kyselytunti on todellista teatteria. Menen enemmin kaupungin teatteriin...!!!

      • Teatteri räkäläx

        Mene paikalliseen räkälään! Siellä vetelät velttokyrpäset avomiehet riitelevät riipputissisten löysävittuisten akkojensa kanssa jostain vitun mitättömästä arkisesta asiasta tukkihumalassa puhesammaltaen niin kyllä siitä draamaa löytyy niin ei tarvi sitä sontaa yrittää lavalla matkia!


    • räkäläxx

      Mukana keskusteluissa on myös ent näyttelijöitä.

      • tack adjö

        Jungsborg on oikean kokoinen kiinteistö Kokkolan Kaupunginteatterille.Pysykää siellä.


    • jesjes..

      kyllä

    • Anonyymi

      Kaikkien aikojen paskin näytelmä pohjalaiset..aivan sairasta huutelua ja kiroamista...täyttä paskaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe