Hotelli Compostela Beach, Playa de las Americas

Saikke

Hei!
Onko kellään kokemusta kyseisestä hotellista? Entä kannattaako ottaa aamiainen vai all Inclusive. Millainen sää mahtaa olla joulukuun puolivälistä kuun loppuun ? Reissussa kaksi aik sekä 17v nuori ja 6v lapsi.

33

4392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en menis

      Meillä oli viime talvena tilavampi kaksio. 2 aikuista 2 lasta.
      Meidän huoneisto oli perimmässä nurkassa. Maatason alapuolella ja kaiksenlisäksi parimetriä korkea vihreä tekokuitu matto aitana.Todella surkea esitys.Oltiin viellä maksettu hiihtolomalla 1000 e aikuista ja lapsista yli 500 €.
      ja silti hotellin surkein rotanloukku.

      • Rezonante

        Ja sielläkö sitten mökötit koko lomasi surkeassa hotellihuoneessa, etkä ymmärtänyt mennä valittamaan vastaanottoon. Olisit varmaan saanut huoneen vaihdettua, kun olisit ruikuttanut aikanaan etkä vasta kotiin päästyä.
        Ota huomioon, että suomalaisille tuupataan kaikkein surkeimmat hotellihuoneet, koska ne ei ymmärrä valittaa.
        Minulle on käynyt samoin muutaman kerran, mutta on ihmeesti löytynyt huone yläkerroksista merinäköalalla, kun marssin välittömästi repsuun kertomaan, että ei käy. Avatkaa suunne ja pitäkää puolenne, sen verran jokainen osaa kieliä puhua, että pystyy huoneensa vaihtamaan, ei siinä montaa sanaa tarvita. Ja elekielellä loput.


      • outoa

        Compostela Beachissa, Vistas-rannan tuntumassa, ei ole tietääkseni yhtään huoneistoa maatason alapuolella. Alakerrokset liiketiloina ja kaikki huoneistot 2. kerroksesta alkaen. En tiedä tarkoitatko kenties Compostela Beach Golf Clubia?


      • tiudii2
        outoa kirjoitti:

        Compostela Beachissa, Vistas-rannan tuntumassa, ei ole tietääkseni yhtään huoneistoa maatason alapuolella. Alakerrokset liiketiloina ja kaikki huoneistot 2. kerroksesta alkaen. En tiedä tarkoitatko kenties Compostela Beach Golf Clubia?

        Ei ehkä voi sanoa että maatason alapuolella mutta katutason alapuolella kuitenkin.. tämä kyseinen "korkea vihreä tekokuitu matto aita" on tässä.. katso linkki google mapsin street wiev kuvaan..

        https://www.google.fi/maps/@28.053891,-16.729117,3a,60y,95.37h,83.47t/data=!3m4!1e1!3m2!1sZvphC2IfWuibI8o69PzOmw!2e0

        .. todella kellarimainen paikka.. Kokemusta alkuvuodesta 2014. Me valitettiin ja koitettiin vaihtaa huoneistoa johonkin toiseen mutta ei onnistunut ku oli kaikki huoneet varattuja.


    • NImim. en menis, mikä matkanjärjestäjä teillä oli? Vaikuttaa aika karulta kokemukselta tuo.... koititteko valittaa huoneiston tasosta paikan päällä? Meidän matkanjärjestäjämme on Tjäreborg..

      Olemme (2aikuista ja 12- ja 15-vuotiaat lapset) lähdössä ko. hotelliin vuodenvaihteessa, mutta kun nyt olen lukenut tämän keskustelupalstan eri kannanottoja, mieleen tulee, etten vahvistaisikaan varaustani...viikko aikaa vielä miettiä varauksen vahvisrtamista.

      • matkamisu

        Olimme ko. hotellissa jokunen vuosi sitten. Meillä ei ollut aterioita,joten siitä en osaa sanoa mitään. Tjäreborgin matkalla olimme. Uima-altaan vesi oli jäätävää,vaikka matkatoimisto väitti altaan olevan lämmitetty ja taitaa väittää näin edelleenkin. Saimme hyvitystä siitä siellä,sekä jälkikäteen lisääkin.
        Hotelli on erinomaisella paikalla kyllä.
        En ihan voi kehua, mutta en haukkuakaan. Valitsimme jouluksi eri hotellin samasta paikasta. Jäätävä altaan vesi oli niin kamala,eikä siinä uinut kukaan :(


    • Menisin!!

      Hei!

      Olimme vuosi sitten Compostela Beach -hotellissa isommalla porukalla. Lapsia 2-15 vuotiaita. Me tykättiin paljon hotellista. Kaikki viihtyivät. Meillä oli kolmio, tilavampi kaksio ja kolmio kolmelle. Tilavampi kaksio oli luhtitalotyyppinen, eli partsilta sisään ja porukkaa meni ohi, mutta meitä ei haitannut, pääsi nopeasti altaalle.

      Meillä oli vain aamiainen, ja oli kaikki mitä pitääkin, kaikenlaista kananmunaa, nakkeja, pekonia ja lättyjä. Melkein joka ilta syötiin myös hotellilla. Ruuissa ei valittamista.

      Uima-altaan vesi normaalia, kova kuhina kävi altaalla, ei todellakaan kylmää!! Ehkä 25 astetta?

      Ja sijainti, täydellinen! ihana vistasin ranta vieressä. Paras ranta alle 8 vuotiaille. Suojaisa, pienet aallot. Taksillakaan ei olisi päässyt lähemmäksi rantaa kuin hotellihuoneesta.

      Huonoa; ovien lukot toimii avaimella, kummallista.... Ei kylpyammetta. Jokunen torakka näkyi mutta meitä se ei haittaa. Meidän kolmioon ei mielestäni päässy rattailla... Hissin jälkeen oli vielä portaita. yritin tutkia miten pääsis mutta tietenkään satavarma en ole.

      Voisimme mennä uudestaan. Sijainti, sijainti, sijainti....

      • llave^^

        siis mitä mitä mitä????? Oven lukko toimi AVAIMELLA? Pöyristyttävää!!!


    • menisin

      Hehe, niin kyllähän se tyhmältä kuulostaa kun valittaa että ovi toimii avaimella..;). Eli suomennettakoon; ei ollut avainkorttia vaan sellainen mekaaninen avain. Oven kanssa oli välillä vaikeuksia.

    • 123123123123

      tammikuussa meillä oli kaksio merinäköalalla. tykättiin kovasti hotellista

      sijainti, joka paikkaan lyhyt matka
      siisteys, siivous 5krt viikossa, 2viikon aikana lakanat vaihdettiin 3krt
      juuri remontoidut huoneet
      vastaanotto 24h auki, olikohan tessa joka puhuu suomea..
      lämmin uima-allas, kova kuhina koko päivän, aurinkotuoleja on riittävästi
      hyvä ruoka
      ystävällinen hlökunta
      kunnon turvaboxit! ei mitkään rimpula vedä-auki malliset..
      lapsille paljon ohjelmaa ja oma leikkipaikka missä valvontaa! aivan huippu!!

      -alakerran karaokebaarista kuuluu melua klo22 asti merinäköala huoneisiin
      -kulku parvekkeelta huoneeseen, normi avain, muista pyytää vastaanotosta avainkortti portteihin, ei tarvii aina mennä vastaanotonkautta kiertäen

      meillä tosi ihana loma, hotelli oli tosi loistava, menisin uudestaankin.. jos tjäreborgilla menette, on tervetulotilaisuus tässä hotellissa..

      • taas kotona

        Nämä kuvat ovat ehkä vähän vanhentuneita. Juuri palanneena Americasista, voin vähän valaista tietoja. Mainitussa hotellissa en ole muutamaan vuoteen käynyt, mutta ulkopuolisia tietoja voin antaa:
        tjäreborg pitää tervetulotilaisuutensa mainitussa hotellissa
        Hotelli on tiukkaan aidattu ja sisään mennään avainkortilla.
        Tästä ilmeisesti johtuen tanssiravintola, joka ennen sijaitsi uima-allasalueen reunalla on siirtynyt viereisen kadun vastapuolelle yläkerrokseen (hissikin on)
        Uusi market kadun varrella. Ennen oli kaksikin uima-allasalueen reunalla, enkä tiedä onko niitä enään.
        Viereisellä kadulla apteekki (ennen jäätelöbaari)
        Talon alla olevaa Spar-kauppaa en enään huomannut.
        Parvekkeelta otetussa kuvassa näkyvä vistas-hotellin altaan vieressä sijaitseva Picasso-ravintolaa ei valitettavasti enään ollut. (Rantakadulla edullisessa pienessä Sano-ravintolassa sama tarjoilija, joka on aivan Yokshiren etsivä Andy Dazielin näköinen). Paikalla nyt joku hieno kauppa.
        Tämän kadun varrella muitakin muutoksia, ainakin siinä muistaakseni ennen oli pubeja ja joku intialainen ravintola, josta tuli aina rasvankäryä alimmaisiin huoneistoihin, torakoitakin. Muutenkin se katu on rauhoittunut, mikä on hyvä asia asukkaiden kannalta.
        Santiago-ketju on aika paljon näköjään vallanut tältä alueelta ravintoloita. Nelosen eteenkin tehty omituinen baari-suihkulähde- leikkipaikka viritelmä.
        Molemmat marketikin samaa puljua.
        Hinnat puolet kalliimmat kuin muualla.


    • Ullie

      Olimme viime viikolla muualla Americasissa, mutta tuttavapariskunta Compostela Beachissa. Pitivät kovasti hotellista, siistiä, ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka. Aino miinus suomalaiset all- inclusiveturistit, jotka kantoivat kaksin käsin ruokaa ja juomaa huoneisiin.
      Avaimien kanssa pärjättiin ihan hyvin :)

    • vewf4rc

      En itse ole koskaan ollut tuossa hotellissa, mutta ainakin päällisinpuolin näytti ihan kivalta ja todella hyvällä paikalla. Huonona uutisena luin joskus aikasemmin tuosta hotellista, että tosi moni matkalainen on tullut siellä putsatuksi. Eli kannattaa todellakin olla huolellinen tavaroittensa ja rahojensa kanssa. Aina ovet ja ikkunat kiinni vaikka asuis ylälläälläkin. Siellä on kuulemma joku seinä/kuilu(?)mitä myöten ruskettuneemmat ihmiset on käyneet putsailemassa ihmisten huoneissa?? Heillä on kai joku ihan systeemi millä kiipevät? No toivottavasti tuolle hommalle on löydetty jo stoppi?

    • Kohta mennään...

      Hyvän hotellin olette valinnut...me ollaan menossa jo kolmatta kertaa tähän hotelliin jouluna 3 viikoksi...paras huone on ehdottomasti merinäköala kahdessa tasossa...siivous on erinomaista,jokaisella "käytävällä" omat siivoojat..eli huoneessasi ei käy miljoona eri ihmistä..joten ainakaan en pelkäisi että siivooja vie mitään huoneesta...henkilökuntakin on todella ystävällistä...ja sijainti ei voisi parempi olla...me encanta!:)

      Hyvää matkaa teille,toivottavasti päädyitte tähän hotelliin...on ollut ainakin omasta mielestäni parhaimpia hotelleja americaksessa missä olen ollut..vertailukohteita siis Playazul,California,Paraiso Royal,Los Brezos,Marylanza,Vista Sur....

    • CompostiRanta

      Päivitelkäähän kokemuksianne tähän päivään, maaliskuussa meidän perhe menossa.

    • Tjäreborg

      Mietimme kyseistä hotellia ja löytyisikö uudempia kokemuksia?

      • tanniininenwashington

        Olet väärällä palstalla. Tämä on Gran Canarian ja Inglesin homoseksuaalien palsta. Siksi vastauksia ei ole tullut. Kyseleppä asiaa yleistä espanjasta osiossa.


    • TopiTorakka

      Ok keskitason iso hotelli todella hyvällä sijainnilla, mutta huoneet kulahtaneita ja hämärän laskeuduttua torakoita vilisee lattialla ja seinillä. Vietin pari yötä valvoen ja mäiskien niitä lenkkareilla ja suihkeilla, kunnes meni hermo ja ”avauduin” respassa lopullisesti. Tulivat laittamaan keittiön kaappien taakse jotain geeliä, joka sai ne ainakin pois näkyviltä. Tosin valotkin oli päällä 24/7 ekan yön jälkeen kun heräsin näihin pikku vilistelijöihin.

    • Matkustaja86

      Oltiin viikon lomalla kyseisessä hotellissa tammikuussa 2018. 2 aikuista ja 3 lasta.

      Ennakkoon kun luki palautteita,niin vähän jännitti millainen hotelli on. Hotelli on hyvällä paikalla ja suhteellisen suuri. Huone ei mikään ihmeellinen,mutta kyllä se meille kelpasi. Torakoita ei huoneessa näkynyt kertaakaan,hotellin käytävällä ja vessassa näkyi kerran,tuntuvat myrkyttävän siellä niitä. Hyvin pieniä ne oli ja ei ne itseä häirinnyt.

      Ruokana meillä oli all inclusive ja mielestäni se oli runsas,joka ilta oli eri teema ja perus ruokakin vaihtui päivittäin. Jälkiruoka oli ok. Aamupala oli sama joka aamu,mutta sekin oli runsas. Lapsille oli jäätelöä ja limsaa tarjolla kokoajan. Kaljat ja viinit sai myös hanasta itse ottaa.

      Henkilökunta oli ystävällistä ja ottivat paljon lapsia huomioon. Allas-alueella oli lapsen allas missä 2 pientä liukumäkeä ja aikuisten isompi allas. Merelle 2min kävelymatka.

      Voisin lähteä uudelleenkin kyseiseen hotelliin.

      • Tiiku

        Onko uima-allas lämmitetty?


    • tervemenoainglesiin

      Gran canarian palstaa eivät homot ole vielä kyenneet perustamaan,
      Tehkää se pian niin pääsemme teistä häirikjöistä eroon.

      • Tottaturiset

        Totta! Muiden saarten asiat kuuluvat tuonne Yleistä Espanjasta osioon.


    • granihomotsinne

      Perustakaa nimellä kuparipannu palstanne,niin tavalliset lukijat tietävät ,että se on Gran Canarian homojen oma palsta.
      Sekaannuksien välttämiseksi.

    • granihomotsinne

      Perustakaa nimellä kuparipannu palstanne,niin tavalliset lukijat tietävät ,että se on Gran Canarian homojen oma palsta.
      Sekaannuksien välttämiseksi.

      • Pappa.On.Paras

        Eihän zikasairas pienipää Eläkepappa ole trollannut pannusta homojuttuja taas yli pariin viikkoon.
        Noita kopio trolleja on jotka yrittää trollata pienipää Eläkepapan nimissä Kuparipannusta.
        Tuokin juttu johon vastasit on kirjoitettu vuosi sitten. Huomasitko edes ennen kuin kommentoit?


      • hiljainenpappa
        Pappa.On.Paras kirjoitti:

        Eihän zikasairas pienipää Eläkepappa ole trollannut pannusta homojuttuja taas yli pariin viikkoon.
        Noita kopio trolleja on jotka yrittää trollata pienipää Eläkepapan nimissä Kuparipannusta.
        Tuokin juttu johon vastasit on kirjoitettu vuosi sitten. Huomasitko edes ennen kuin kommentoit?

        Ihmeen hiljaa on ollut zikasairas eläkepappa nyt kyllä. Toisaalta hän sanoi ettei jaksa trollata Kuparipannusta kun ei ole lukijoita täällä enää nyt.


      • eikaivata
        hiljainenpappa kirjoitti:

        Ihmeen hiljaa on ollut zikasairas eläkepappa nyt kyllä. Toisaalta hän sanoi ettei jaksa trollata Kuparipannusta kun ei ole lukijoita täällä enää nyt.

        No eikö tuo ole hyvä asia jos eläkepappa ja antiikki on lopettaneet palstan häiriköimisen? Tuskin kukaan heitä tänne kuitenkaan kaipaa takaisin. Harmillista että he ovat vuosien aikana saaneet palstan vanhat jermut lähtemään pois täältä.


      • Kippis-Donille
        eikaivata kirjoitti:

        No eikö tuo ole hyvä asia jos eläkepappa ja antiikki on lopettaneet palstan häiriköimisen? Tuskin kukaan heitä tänne kuitenkaan kaipaa takaisin. Harmillista että he ovat vuosien aikana saaneet palstan vanhat jermut lähtemään pois täältä.

        Se on oikein hyvä asia. Kirjoitteleehan ainakin Don Luis täällä melkein päivittäin. Ehkä pian myös muut vanhat vakikirjoittajat kun palstalle tulee se uudistus ehkä vuodenvaihteessa.


      • Asiakeskustelija

        Inglesin homoista kertovat tarunat eivät ole trollasmista tai häiritsevää tekstiä. Ingles on meidän suomihomojen ykkösmesta kanarialla. Meillä Inglesin suomiyhteisön osallisilla on oikeus kirjoittaa kuulumisia palstalle. Siinä ei ole mitään sääntöjen vastaista.


      • vapaastiVaan
        Asiakeskustelija kirjoitti:

        Inglesin homoista kertovat tarunat eivät ole trollasmista tai häiritsevää tekstiä. Ingles on meidän suomihomojen ykkösmesta kanarialla. Meillä Inglesin suomiyhteisön osallisilla on oikeus kirjoittaa kuulumisia palstalle. Siinä ei ole mitään sääntöjen vastaista.

        Saathan sinä Eläkepappa homoista kirjoittaa jos ne ovat lähellä sydäntäsi. Ei kukaan ole kieltämässä.


    • Lompakkomatkailija

      Mukava kuulla hotellista positiivisia kommentteja.
      Joulupäivänä lähtö tuonne hotelliin.
      Toivottavasti kelit suosii matkalaisia.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe