Teiniajan muistot tädistäni

Pitkätukka

Koska edellinen kirjoitukseni ”Lanzarotella vuonna 1988” sai mukavaa palautetta, ajattelin uskaltautua kirjoittamaan uudemman kerran tälle palstalle.

Tämä on ehkä poikkeuksellinen juttu, sekoitus tositarinaa ja pohdiskelua....?

Kun olin nuori, noin neljäntoista iässä, tapanani oli tyydyttää itseäni tätini peppua vasten. Käytännössä tämä tapahtui siten, että olimme maalla isovanhempieni luona, missä usein oli paljon sukulaisiamme. Siellä nukuimme sitten siskonpeti-tyyppisissä ratkaisuissa.

Jossain vaiheessa minua alkoi kiinnostamaan tätini, joka silloin oli alle nelikymppinen. Hän usein kulki rinnat paljaana, ja olimme myös usein saunassa yhdessä. En ollut silloin vielä tussua saanut, mutta asia kyllä kovasti kiinnosti.

Silloin nukuimme usein samassa sängyssä, ja kun kesä oli, hän nukkui usein pelkissä pikkuhousuissa. Ensin valvoin yöllä pitkään ja katselin häntä, ja sitten aloin pikkuhiljaa koskettelemaan hänen peppuaan. Hän ei millään tavoin reagoinut tähän.

Tämä koskettelu ja katselu aiheutti minulle aina valtavan seisokin, ja aloin ajattelemaan että voisin samalla mennä pidemmällekin. Niinpä seuraava vaihe oli se, että aloin hieromaan seisovaa kaluani tätini peppua vasten hänen nukkuessaan kyljellään.

Se oli aivan upeaa nuorelle miehelle. Tein se siten ,että minulla oli kalsarit jalassa, joten laukesin siis housuihini, eikä tätiini jäänyt jälkiä. Muistan edelleen sen ihanan tunteen, kun kaluni sykki hänen peppuaan vasten lauetessani.

Tätä jatkui ehkä reilun vuoden ajan. Ikinä tätini ei herännyt, ainakaan tietääkseni. Vaikka pelotti että jään siitä kiinni, homma oli minulle kuin huumetta. Joskus työntelin niin lujaa, että näin jälkeenpäin tuntuu vaikealta uskoa että hän ei olisi ikinä huomannut mitään.

Sitten täytin viisitoista, ja elämään tuli tyttöjä ja muuta hommaa, joten en enää käynyt maalla ja nämä sessiot loppuivat. Mutta jostain syystä nyt, vaikka olen naimisissa ollut jo pitkään ja muuta, niin nämä muistot ovat tulleet mieleeni. Tekisi mieli kysyä tädiltäni että huomasiko hän ikinä mitään? Lähinnä pelottaa että jos hän ei todella huomannut mitään, ja saisi nyt siis tietää hommistani – nostaisiko hän metelin?

Ja toinen asia on se, että silloin myös toivoin että hän olisi herännyt ja halunnut naida kanssani. Vaikka hän onkin nyt jo noin viisvitonen, ja kiloja on tullut, mieleeni on tullut että haluaisin naida häntä nyt. Jotenkin ne ajat ovat jääneet mieleen, ja mieli tekisi. En tiedä sitten että tuhoaisiko se nuoruuden muistot, mutta.....

Herättääkö ajatuksia/mielipiteitä?

13

21374

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Poika pyykkirannasta

   Pitkätukka. Toki muistan sen Lanzarote-tarinasi. Jotenkin siinä - samoin kuin nyt tässä - on sellaista kiehtovaa ja peräti harvinaista uskottavuutta, että olet joko erinomainen kirjoittaja tai sitten jutuissa on tosiaan tavallista enemmän todenperäisyyttä. Oli niin tai näin, tykkäsin. Ja tykkäsin senkin tähden, että meillä kaikillahan on vastaavia muistoja elämän varrelta. Ne pulpahtelevat tällaisten juttujen myötä mieleen. Minun varhaisimpia eroottisia kokemuksiani sattui naapurirannassa. Siinä oli huvila, oikeastaan metsäyhtiön vanha tukkikämppä, jossa kesää vietti metsänhoitajan perhe. Tästä on jo aikaa, enkä minäkään ollut vielä edes koulussa silloin. Metsänhoitajalla oli samanikäinen tytär, ja jotenkin suostuin - poika kun olen - hänenkin kanssaan leikkimään. Saunarannassa oltiin pari kolme kertaa, kun rouva pesi pyykkiään. Hän oli oikein hieno, kaunis rouva kaupungista, ja oli rannassa alushameisillaan. En oikein tiedä, mistä syystä. Ehkä hänellä ei ollut uimapukua. Enkä minä koko tapausta varmaan muistaisikaan, ellei siellä olisi ollut jotenkin niin jännä tunnelma. En minä sitä tunnelmaa silloin tunnistanut, myöhemmin vasta, aikamiehenä, kun uudelleen muistin ne kesäisen naiselliset pyykkipäivät. Rouvalla oli tapana välillä istahtaa saunan rappusille, sytyttää savuke ja nykäistä alushameen helma reilusti ylös reisilleen. Siinä hän istui jalat levällään järvelle katsellen ja sinisiä haikuja vedellen. Minä aina silloin jotenkin sähköistyin, vaikka pieni pojan napero olinkin, sillä arvasin, tiesin ja vilaukselta näinkin, että rouvalla ei ollut housuja. Tästä on tullut yksi herkimpiä eroottisia muistojani

   • Pitkätukka

    Terve vaan,

    Kiitokset vaan sanoistasi.

    Ja kuten sanoit, kaikillahan meistä on vastaavia muistoja....


  • Anonyymi

   Minun veljen poika oli noin 14v. kun tuli kesällä auttelemaan tätiään. Minulla on 2h+oh+keittiö. Heti ensi iltana huomattiin että toinen kamari on roinaa täynnä, sovittiin nukkuu minun kanssa. Yöllä heräsin pieniin kosketuksiin kuvittelin vaikka mitä. seuraavana iltayöstä olin varma tunsin housun peittämän kalun pakaroilla oli vaikea olla tyynenä harmitti mummohousut päällä kalu hieroi sievästi haaroissa.
   Meni muutama viikko soitin jos tulisi tekemään halkoja.
   Annoin jopa vähän viiniä illalla. Käytiin saunassa erillään laitoin vanhan pitsi yökkärin ja pikku mustat kävelin illalla ja huomasin että aina kun olen selin katsoo. Annoin vielä lasin viiniä ennen nukkumista.
   Nukuin nyt vasten Mikaa, Mika pyöri sanoin tule tädin viereen, tunsin hengityksen rintoja vasten nännit tuntui että lentää pois, Mika kosketti värähdin väkisin kysyin haluatko koskea ja nostin yöpuvun pois imaisi heti suuhun huokasin syvään kuiskasin tuntuu tosi hyvältä Mika nousi päälle en kerinnyt oikein mitään mutta tunsin aikamiehen kalu haki reikää ja työntyi sisään mieletön halu sai vallan oikein tyrkytin pillua naitavaksi Mika ei kestänyt pitkään vaan laukesi ihanasti sisään silittelin ja sanoin meillä on aikaa, Mika nai vielä kahdesti sisnä yönä.
   Nykyään kun kuuulen mopon äänen kosktun heti.
   Olemme kuin seurusteleva pari. Mika pitää edelleen rintojen hyväilystä ja nyt myös pillun nuolemisesta. Se on ihaninta kun nousee nuolemasta tulee ja panee saan melkein heti orgasmin siitä otteesta ja siitä että haluaa minua aina ensin edestä ja sitten takaa. Saatetaan rakastella kaksi kertaa peräkkäin ennen kuin lähtee lähtiessä aina halaa. Olen miettinyt onkohan tämä sittenkään oikein mutta tehty mikä tehty. Ainakin vielä jos yöllä tulee viesti saanko tulla yöksi, ja avaan oven päästään sänkyyn minä haluan ja Mika haluaa, mikä ihaninta kun yöllä mene peiton alle ja imen hellästi kalua ja Mika herää ottaa tätiä kunnolla yleensä panee eikä kysele.

   • Anonyymi

    Ihana tarina tämäkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihana tarina tämäkin.

    Spedellä sekottaa pahemman kerran Hyi saatana


   • Olet hyvä täti👍


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihana tarina tämäkin.

    Spedellä taas sekottaa buaahaa niuvanniemeen siitä hopi hopi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Spedellä taas sekottaa buaahaa niuvanniemeen siitä hopi hopi

    Spede se vaan jaksaa kommentoida itseään. Saamaton nahjus uuvatti. Kuinka kauan sä oot tuota jankuttanut etkä vieläkään ole sinne päässyt.


   • Anonyymi

    Sen verran huonoa kielioppia, että voisi olla miehen kirjoittamaa.


  • Anonyymi

   No, Sulla makoisat unet, sitte Aku Ankkaa, ja äiskältä tissii imee .

   • Anonyymi

    Nimenomaan isojen poikien lehtiä paskahuusissa buaahaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nimenomaan isojen poikien lehtiä paskahuusissa buaahaa

    Niin siinähän se lyhykäisyydessään sun oma elämä.


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seuraan sinua.

   Muistathan tämän.
   Ikävä
   119
   1346
  2. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   45
   1181
  3. Mikä sai ihastumaan?

   Mikä teillä muilla on hänessä (kaivatussasi) saanut ihastumaan itseensä? Muhun vetosi miehessä rehellisyys ja se että o
   Ikävä
   54
   1168
  4. Nainen, minne olet piiloutunut

   Jäätyykö nenä pakkasella ja et uskalla pistäytyä ulkopuolella, vai pelkäätkö törmääväsi minuun? Voi olla tosiaan kiusall
   Ikävä
   58
   964
  5. Torikahvila R.I.P

   "Torikahvilan ylläpito ei vastannut MunFoorumin yhteydenottoon parin viikon kuluessa. Foorumi on suljettu, koska sillä e
   Yhteiskunta
   112
   897
  6. Mikä fiilis tänään

   Ystävälläni. Ei minua meidän ikäero edelleenkään haittaa ja olet ollut positiivinenkin. Kaikilla on hyviä ja huonoja päi
   Ystävyys
   124
   854
  7. Kiitos päättäjät Kytölehdon päätöksestä

   Nyt saimme positiivisen uutisen Hyrynsalmelle. Edistykselliset ja kokonaisuutta laajasti katsovat päättäjät ymmärsivät t
   Hyrynsalmi
   67
   839
  8. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   82
   667
  9. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   34
   660
  10. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   654
  Aihe