PS3 F1 2012 Logitech Driving Force GT ongelma

Gro ace

Minulla on PS3 ja Logitech Driving Force GT ratti joka pyörii 900 astetta laidasta laitaan. Mutta koska oikeissa formula 1-autoissa ei ratti pyöri näin paljoa, oli tässä F1 2012 pelissä alun perin sellainen systeemi että ohjauksen aktiivinen alue on noin 200 astetta laidasta laitaan, ja tämä tuntui toimivan ihan hyvin. Mutta tänään tuohon F1 2012- peliin tuli joku päivitys ja sen jälkeen tuo ohjaus muuttui sellaiseksi että rattia pitää pyörittää täydet 900 astetta. Minkähän takia ne muutti tuon ohjauksen sellaiseksi? Tuntuu että nyt ei enää voi ajaa yhtä kovaa kuin ennen, kun rattia pitää varsinkin tiukoissa mutkissa pyörittää julmetun paljon.

16

1412

  Vastaukset

  • päivitykset korjaavat yhden asian mutta rikkovat aina jotain lisää että olisi aina vaan enemmän päivitettävää, vikojen määrä on vakio...

  • Joltain englanninkieliseltä forumilta löytyi tieto että jos ei tykkää pyöritellä rattia 900 astetta niin kannattaa säätää sitä "steering saturation"-asetusta esimerkiksi arvoon 65% niin silloin ohjaus on paljon nopeampi. Mutta ennen päivitystä siinä oli sellainen ominaisuus että kun käänsi rattia sen aktiivisen alueen rajalle niin ratin vastus kasvoi hieman ja siitä tunsi että nyt ollaan sen aktiivisen alueen rajalla. Mutta nyt päivityksen jälkeen siinä ei tunnu mitään vastusta joten pitää itse muistaa että mihin asti sitä rattia kannattaa kääntää. Ärsyttää hieman tällainen. Toivottavasti Codemasters ottaisi huomioon kaikki Logitech Driving Force GT- ratin käyttäjät ja julkaisisi uuden päivitystiedoston jossa olisi lisätty tuo vastus siihen aktiivisen alueen rajalle.

  • Mulla on sama ongelma. Päivitys laittoi vituralleen kaikki. Laitoin saturationin 45% niin pystyi edes jotenkin ajamaan, mutta nopeassa mutkassa lähtee useasti perä alta kun käännän vahingossa liikaa, eikä ratissa ole vastusta.

   • ^^ korjaan: kun ratissa ei ole vastusta.


  • Sama vika täällä. Tuntuu myös että DiRT3:ssa on tapahtunut jotain muutoksia, koska vastus ei ole läheskään yhtä voimakas kuin ennen ja myös tuntuma on heikentynyt.

  • miten ootta saanut nuo ratit käyttöön tuohon fi 2012:een. Minulla kyllä peliä käynnistäessa ratti pyörii itsekseen, mut en saa valittua sitä käyttöön siinä pelissä . .

   Ratti on tuolla pelin viralliseten " tuettujen" rattien listalla . ..

  • Saa ongelma täällä, kuin edeltäjälläkin. PS3 ei siis tunnista ollenkaan Logitechin G27rattia? Ratti toimii kyllä muissa peleissä.

  • Itelläki toi Logitech Driving Force GT ratti ja heti ku toi päivitys tuli nii ilmeni sama ongelma. Vittumaine ajaa esim monakossa ku saa vispata rattia ku hullu.

  • Mul on tuo Logitech Driving Force GT ja kun pelaa Gran Turismo 5 niin se ratti alkaa liikkua itsekseen kun sillä ajaa onko se normaalia vai onko siinä joku ongelma???

   • Sulla on auton renkaan paineet viturallaan. Käy huoltoasemalla tarkistaa paineet. Voi myös olla aurauskulmat persiillään.


   • monta mahdollista kirjoitti:

    Sulla on auton renkaan paineet viturallaan. Käy huoltoasemalla tarkistaa paineet. Voi myös olla aurauskulmat persiillään.

    Ei se sellainen vaan jos mä esim ajan kovassa vauhdissa niin se ratti heiluu itsestään.


   • Nimetön 1 kirjoitti:

    Ei se sellainen vaan jos mä esim ajan kovassa vauhdissa niin se ratti heiluu itsestään.

    Epätasainen tie jollloin ffb saa hepulin


  • Mikä nyt sitten on paras steering saturation säätö hyvän ohjaustuntuman saavuttamiseksi?

  • Mun ratti ei pyöri ollenkaan. Kaikki muu siin toimii mut radallaki nii ei käänny mihinkään. GT valo ei pala jne. Kaikki johot yms on oikein laitettu. Onko laitteelle takuuta. VINKS PLEASE!!!!!

  • itselläkin oli sama ongelma, mutta ku laitto teippiä ratin ja tangon laakerin väliin niin alko toimimaan joustavasti. lisäksi jos oppii ajamaan takaperin peilin kautta niin seki tuo tuntumaa

  • Ok. Toimii.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   193
   11340
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   99
   2030
  3. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   214
   1714
  4. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   119
   1596
  5. Martina oli alle vuorokauden Vicin kanssa

   Eskon ja Martinan ig näkee, Vici tuli eilen illalla pitkästä aikaa Martinalle. Martina hyvä äiti laittoi aamulla videota, ovat ihan kaksin Vicin kanss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1506