Tampere Tiikerihai

quiqqu

Onko kenelläkään kokemusta hämeenkadulla sijaitsevasta Tiikerihai-baarista? Millanen paikka laulaa karaokea? Ainakin niiden omilla nettisivuilla kehuttiin, mutta mitä mieltä "ujot" laulajat? Onko viikollla paljon väkeä laulamassa/juhlimassa?

Ja vielä, että mikä ikäraja sinne on?
Pikaisia vastauksia odotellessa... :)

13

2029

  Vastaukset

  • Kävin itse aika lähiaikoina ekaa kertaa. Lauloinkin jopa. Alkuillasta (pe tai la) se oli vielä mukavan tyhjä, mutta sitten loppuilta todella täynnä. Laulaan pääsyä sai odottaa jo alkuillasta tosi kauan. Että jos aikoo laulaa, niin sitten heti sisälle pääsyn jälkeen lappua karaokevetäjän kouraan ;) Tunnelma ihan mukava ja kaiken tasosia laulajia. Tai enimmäkseen kyllä kokeneita konkareita, mutta ei se haitannut menoa. Iältään paljon keski-ikäsiä, mut loppuillasta yllättävän paljon nuoria. Ikäraja on kai 18. Narikkamaksu tuli jossain kohtaa iltaa voimaan.

   Vaikutti kyllä aika suositulta paikalta joten luulis että viikollakin väkeä siellä olisi.

  • Ihan hyväpaikka. Viikollakin riittää väkeä, ei ruuhkaa mutta ei kyllä tarvitse yksinkään olla. Ja tosiaan, kaiken ikäistä porukkaa. Ja tuo narikkamaksu, se on vapaaehtoinen. Jos tahtoo takkinsa kantaa niin sen kanssa saa ohittaa narikan. Laulajia on joka lähtöön, osa parempia ja osa huonompia :D Ja sitten siltä väliltä.

  • Tikru on oikein mukava mesta..siellä käy laidasta laitaan väkeä.narikka on vapaehtoinen,jonot karaokeen tietysti välillä,myös hyviä laulajia1

  • Aikas outo paikka, varsinkin se lihava lipeväkielinen portsari.

  • karaoken taso suht huono, kallis paikka ja muistuttaa ruotsinlaivaa..
   jos semmonen kiinnostaa..

   • missähän mahdat käydä ja paljoko maksat jos olut maksaa 3-4 euroa ja on sulle kallista???ja ruotsin laivaa tiikerihaista ei saa tekemälläkään.laulajat tosi hyviä .no välillä huonojakin mut se on karaoken idea.kaikki saa yrittää.


  • Tosi huonot säädöt. Mielettömän pitkät jonot. Tunnin pari saa vähintään odottaa vuoroansa. Tampereen huonoin.

   • Ainakin Viikonloppuisin pitkät jonot ja tottakai jos n 200 ja ylikin heenkilöä salliva !?) Ravintola täyttyy Laulajista joten miksi ei jonoja ja Juontajat pääosin erinomaisia!
    Ravintola-/Portsareille voisi antaa koulutusta "hymynpoikaseen" koska ovat alansa valinneet mutta JOS he olisivatkin toisaalla vähemmän suositussa paikassa>( tilannekuva Tampereella valitettavasti sellainen suurtilojen suhteen) niin hyvin moni harkitsisi uudelleen " tännekö vielä"!


  • Olut on halpa, mutta kaikki muu on kallista, kun vertaa naapuriin ;) Todellinen ruotsinlaiva s-ketjun persoonaton pulju.

   • vieläkö siellä käy mustia miehiä, ne ei kyllä laula, mutta kyttää naisia? vai onko ne siirtyny muualle?


   • Huono asiakaspallvelu. Älkää mekö, jos voitte mennä muualle!


   • Laatua5 kirjoitti:

    Huono asiakaspallvelu. Älkää mekö, jos voitte mennä muualle!

    Pääosa tarjoilijoista ihan ok, mutta portsareista löytyy mulkqvisteja.... Niinhän se on kaikkien portsareiden kaa, mutta tikrussa erityisesti. Ei pitäis palkata siihen hommaan keskenkasvuisia pentuja.


  • Parempi nimi olis nykyään n××kerihai

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2675
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   2514
  3. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   45
   2153
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   57
   1423
  5. Onko Martinalla tuparit?

   Ja onkohan niihin kutsuttu Stefu ja Sohvi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   908