Minne kannattaa muuttaa Pieksämäellä?

Perhe-Haukivuori

Asumme vielä Haukivuorella.Asunnonetsintä(myös talo käy) on käynnissä.
Muutto olisi mahdollinen tammi-helmikuussa,kun saamme tehtyä tästä maatilastamme kaupat.
http://www.pieksamaki.fi/files/OmaKoti2011Esite.pdf
Tuolta löytyi jotain tietoja,mutta onko ihan tavallisen asukkaan kokemuksia?
Emme vuokraa kaupunginasuntoa,joten se vaihto on poissuljettu.
Ostamme asunnon ja jos ei löydy sopivaa,yksityisen vuokraamakin käy.

118

6355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksityinenvuokraaja

      http://www.jukkajoutsi.com/ahaa942.jpg

      Vuokraan tuon, 50€/kk.Lämpö ja vesi ei sisälly.Ne pitää hommata jostain itse.
      Yöksi kun kääntää tuon kyljelleen,pystyy nukkumaan ja päivällä siellä voi olla seisaaltaan.

    • lkv4

      Pieksämäellä on ostajan markkinat. Tarkoittaa käytännössä sitä, että kun erehdyt ostamaan, et pääse eroon vaikka olet valmis tinkimään hinnasta. Vuokralla asuminen on suositeltava vaihtoehto.

      • Juuri on näin

        Paikalla ei ole väliä kunhan se on keskikaupungilla.


      • maararapu

        Vielä varsinkin asunnonvälittät kehtaa pitää korkeita hintoja. Ainut asiallinen tuntuisi olevan Eurox Pentti Eskelisen firma.
        Usein myyjät tyytyisivät alempiin hintoihin.


      • Anonyymi

        Minä ostin1992 Oman asunnon(yksiön) maksoin 115000markkaa. Kun ei lapsena en asunut omien vanhempien omistamassa asunnossa.


    • konttarilainen

      riippuu millaista kämppää olet meinannut... kerros., rivi- vai omakotitalo? hyviä rivi- ja omakotitaloja ei oikein keskustan läheisyydessä ole, lähinnä kontiopuisto/tahiniemi sekä akselilla länsirinne-pappilanmäki-viljelys
      Kerrostaloja on kivoja myös lähempänä keskustaa, en sitten tiedä miten on vuokralla ja ostettavissa
      Kaupunginosista neuvoisin välttämään naarajärveä, muut alueet on ihan jees ei kummempia eroja

    • v.ä.l.i.t.t.ä.j.ä.qw

      Miksi Pieksämäkeen? Onko tuttu kaupunki tai sukulaisia? Jos ei, kannattaa harkita myös Mikkeliä, Jyväskylä jne.

      Pieksämäki on taantuva kaupunki. On hyvin todennäköistä, että sama kehitys tapahtuu suomessa, mikä on muissa kaupungeissa tapahtunut jo muutama vuosikymmen sitten. Väestöstä siis yhä suurempi osa asuu suur-kaupungeissa, tarkoitaa suomessa pk-seutu, Tampere, ehkä Oulu. Tosin oikein pitkällä aikavälillä nuo Tampereetkin ja Oulu taantuvat.

      Toki jos työpaikat jne. löytyvät tai jo ovat Pieksämäellä, niin silloin paikka on ok. Lapset ? sitten aikanaa tosin muuttavat muualle ja vanhuus sitten...

      Asuntojen hintoja voi katsella esim. täältä

      http://asuntojen.hintatiedot.fi/

      Markkinatilanne on sellainen, että myytävää on paljon ja ostajia vähän. Joten pyynnöistä voi tinkiä aika paljonkin. Samat kohteet on olleet myynnissä jo pitkään, joten kannattaa etsiä sellainen asunto, jonka myyjä on tosi mielellä tekemässä kauppaa. Hinnat eivät taantuma alueilla tule enään ehkä koskaan nousemaan, joten tarkkana pitää olla mitä maksaa. Väki vähenee ja kiinteistömassaa on ylimääräistä 100-vuodeksi. Toisaalta onneksi nuo lastulevystä rakennetut okt ja rivarit ei kestä kuin sen max.50 vuotta. Vuokratontilla olevalle 40-50 vuotta vanhalle asunnolle ei kannata paljon arvo laskea. Joutuu rakentamaan/peruskorjaamaan kokonaan, eikä silti tule uuden veroista.

      Siis jos maksaa 1000e/m2, niin rempaan saa menemään sen 1000-1500. Tietysti jos tekee itse...toisaalta voihan siinä tapauksessa, sitä uuttakin tehdä itse, niin ei maksa uusikaan sitä 3000e/m2. Aika pieneksi siis jää tuo vanhan ja uuden erotus. Jotain samaa kuin autokaupassa, pari vuotta sitten. Käytetystä ei enään saakkaan lähes uuden hintaa.

      Erikoiset paikat, rannat ja jne on tarkoitettu erikoisilla tuloilla varustetuille. Ne tietysti säilyttävät aina hintansa.

      Anolan tonteista..hieman kaukana ovat Pieksämäen kokoiseen kaupunkiin nähden. Lasten koulunkäynti, harrastukset? ei ehkä perheellisen paikka. Paikan vetonaula (golf) taisi tällä viikolla olla huutokaupassa, viimeisin oma havainto 85000e. Vieressä jos olisi kylpylä (nyt Leppis, kaukana) JA mäki (häkärinne, kaukana) niin olisi jotain ajatusta. Nyt ihan tavallinen pellolle tehty tiivis okt-alue. Kaupungin haitat=tiivis,pieni tonti ja haja-asutusalueen kulkuyhteydet yhdistettynä.

      Suapi olla erimieltä ja toiselle voikin olla edellä olevat asiat positiivisia. Tässä kuitenkin oma näkemys.

      Mistä sitten asunto? Asiassa 3 tärkeää seikkaa, SIJAINTI, SIJAINTI, SIJAINTI.

      Maaseudulta kun tulette, niin kaupunki naapuri voi olla yllätys. Selvittäkää tarkkaan jokaisesta suunnasta ne naapurit. Joku koulun urheilukentä voi olla kuitenkin tosi hyvä naapurikin verrattuna, sairaaloisen uteliaiseen eläkeläispariskuntaan. Välittäjä, myyjä sanoo aina että juuri tällä kohteella tuntuisi olevan kovasti kysyntää..kannattaa aina kuitenkin rauhassa harkita asiaa.

      Voi myös kysyä, olisiko välittäjällä tiedossa muita kohteita joissa ei niin paljon kysyntää...sellaisen voisi saada paljon mukavempaan hintaan...

      Onnea asunnon etsintään.

      ps. Jos P.mäki ei kovin tuttu, kannattaa vuokrata alkuun joku kämppä. Sitten vähän näkee tarjontaa ja paikkoja. ASUNNOT ei lopu kesken, vaikka joku niin väittäisi.

      • 18826

        Onpa hyvä vastaus. Lisäisin, että kouluasioihin on suhtauduttava ajatuksella, jos mukana muuttaa kouluikäisiä lapsia.


      • Monnikala

        Miten naapureita voi selvittää?


    • Perhe-Haukivuori

      Siksi että lopetamme maatilan pidon ja työmatkat Jyväskylään on lyhempiä Pieksämäeltä kuin Haukivuorelta.Jyväskylään emme halua muuttaa,meille tuntuu liian "isolta" kaupungilta.

      • Perheellinen mies

        Naarajärvi paras. Hyvin palveluita ja rauhallisempaa kuin kaupungissa.


      • sghd908
        Perheellinen mies kirjoitti:

        Naarajärvi paras. Hyvin palveluita ja rauhallisempaa kuin kaupungissa.

        aika kaukana keskustasta on...


      • Naarapeople
        sghd908 kirjoitti:

        aika kaukana keskustasta on...

        Mut ei tartte naaralta lähteekkään keskustaan. Palvelut löytyy lähempääkin ja jos pakko tulee niin keskusta on muutaman ajo minuutin päässä.


    • Historianhavinaa

      Suositan,jos löydätte omakotitalon niin Tikankatu-Pohjolankatu omakotitaloaluetta.
      Meillä oli aikoinaan Pohjolankadulla omakotitalo ja ihanaa rauhallista aluetta on.
      Helposti meni talokin kaupaksi,kun lapset muuttivat omilleen ja ukkokullan kanssa muutimme kaksioon kerrostaloon.

      • Historianhavinaa

        http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/6159927

        Tuontapainen talo olisi itsellä haaveissa ukkokullan kanssa,jos päättäisimme vielä muuttaa omaan taloon.
        Tämän asuntomme hinnalla saisimme tuon talon.
        Mutta pihatyöt ja sen semmoiset arveluttaa.Jaksammeko enää.


    • Asioilla on puolensa

      Pieksämäellä jokainen työssä käyvä voi toteuttaa haaveensa omakotitalosta. Pienikin palkka riittää, kun hinnat ovat alhaiset. Ongelma on edessä, jos omakotitalo ei tuonutkaan elämään kaivattua sisältöä, asiaan liittyvä uutuuden viehätys katosi, joutuu työttömäksi tai haluaisi muuttaa muualle. Vanhan omakotitalon omistaminen Pieksämäellä on huono homma.

    • pähkäilijäNaarajärve

      Kerrankin täyspäisten ihmisten kirjoittama viestiketju, näköjään kaikki on mahdollista netissäkin. Paljon hyviä näkökulmia ja sitten vielä sekin, että ei ole absoluuttista totuutta, ainakaan asuntoasioissa. On niin paljon muuttuvia asioita ja sittenkin tilanne voi olla vuoden päästä aivan toinen. Taloudelliset intressit, turvallisuus, tunteet jne. Pitäisi olla rahaa niin paljon, että voisi ostaa useamman...osake keskustasta ja okt syrjemmästä...harvalla mahdollista. Hyvä että itellä riittää rahat edes yhteen...

    • pois savosta

      miksi pieksämäellä edes muuttaa? muuttakaa rovaniemelle tai jyväskylään

    • Tosi on...

      Jos työpaikat on Jyväskylässä, niin kyllä Pieksämäestäkin tulee matkaa sinne aika paljon. Riippuu siitä miten kauan teette töitä, siis ikä, jos vielä työ elämässä olette vaikka kaksikymmentä vuotta, niin 80 km,suhaaminen aamuin-illoin tuntuu myös työltä.

      Tällöin vaikka Vaajakoski olisi sopivampi paikka, jos J, kylä tuntuu liian isolta. Asuntojen hinnat siellä ei suuresti poikkea P,mäen hinnoista, ja siellä hinnat nousee tasaiseen tahtiin, kun on J,kylän lähellä. Työmatkoihin menee vain 10-20 minuuttia.

      Mutta jos Piesemäessä on jotain muita esim, perhe syitä niin en puhu mitää, sillä ne ajaa kaikkien muiden syiden ohi. Vaikka tuo jatkuva aamu ilta ralli tuntuu hirmuiselta pitemmän päälle.

    • hyväkaupunki

      On se ihme,kun täällä annetaan kielteistä kuvaa Pieksämäestä ja suorastaan kehotetaan olla muuttamatta tänne.
      Suosittelen pieksämäkeä

      • Paska kaupunki

        Ei ihmisiä saa huijata. Parempi on kertoa asiat niin kuin ne ovat ja antaa jokaisen tehdä itsensä kannalta järkevät päätökset.

        Pieksämäellä on nähtävissä henkeä, että ihmiset ovat olemassa kaupunkia, viime kädessä kaupungin päättäjiä, varten. Jos Pieksämäen kaupunki ei halua tai pysty järjestämään edes välttäviä elämän olosuhteita, niin antaa Pieksämäen mennä. Haukivuorella oli oma aikansa itsenäisenä ja vauraana kuntana. Niin on ollut Pieksämäelläkin - toisin olisi voinut käydä, mutta kiitos päättäjien: "Taas hetken lähempänä kuolemaa".


      • Anonyymi
        Paska kaupunki kirjoitti:

        Ei ihmisiä saa huijata. Parempi on kertoa asiat niin kuin ne ovat ja antaa jokaisen tehdä itsensä kannalta järkevät päätökset.

        Pieksämäellä on nähtävissä henkeä, että ihmiset ovat olemassa kaupunkia, viime kädessä kaupungin päättäjiä, varten. Jos Pieksämäen kaupunki ei halua tai pysty järjestämään edes välttäviä elämän olosuhteita, niin antaa Pieksämäen mennä. Haukivuorella oli oma aikansa itsenäisenä ja vauraana kuntana. Niin on ollut Pieksämäelläkin - toisin olisi voinut käydä, mutta kiitos päättäjien: "Taas hetken lähempänä kuolemaa".

        Voih älkää tulko tänne. Vuokratkaa asunto tosiaan että saatte tutustua kaupunkiin tai kirkonkylähän tää on jo melkein.


    • asdfghj123456

      Hyvä kaupunki, oletko varma että ketään kiinnostaa tuo mielipiteesi? Ilman perusteluja, se on ihan yhtä tyhjän kanssa, turhaan viet palsta tilaa kirjoituksellasi. Siis jos on jotain mieltä, aikuisen pitäisi pystyä edes lyhyesti perustelemaan asiansa.

      Siis miksi suosittelet Pieksämäkeä?

      Edellä on oikeastaan se tullutkin, että Pieksämäellä suhteellisen edulliset asunnot. Aika harvalla se kuitenkaan taitaa olla se elämisen paikan tärkein valinta kysymys. Jostain vanhasta kaivoskaupungista/kylästä taitaa saada vieläkin asuntoja 200e/m2, myymättä vissiin kuitenkin jäivät. Koska olivat kaukana kaikesta, ei työpaikkoja ja kehitysnäkymät huonot.

      Pieksämäellä vähän samaa. Kyllä nuo suuremmat lähikaupungit Jyväskylä, Mikkeli, Kuopio ihmiset houkuttelee. On kauppakeskuksest, kunnolliset sairaalat ja harrastusmahdollisuudet. Kesä aikaan moni kaipaa noita veneilymahdollisuuksia, Mikkelissä ja Kuopiossa Saimaa ja Jyväskylässä Päijänteen vesistö aina Lahteen asti.

      Vaikka nämä asiat ei omaan elämään millään tavalla vaikuttaisikaan, niin kyllä ne vaan vaikuttavat sen oman asunnon hintaan jne.

      Pieksämäeltä on ilmeisesti loppumassa myös tuo metsäoppilaitoksen opetus (siirtyy Mikkeliin). Siinä menee taas muutaman perheen leipä= talot myyntiin. Agrikolaopiston tulevaisuus taitaa olla kokoajan myös katkolla( ikäluokat pienenee, ev.lut kirkolla koulutus paikkoja liikaa).

      Sitten tämä Vaalijalan kysymys, jostain luin että olisi jo tehty jonkunlainen päätös keskuslaitos toimintojen alasajamisesta. Toiminta siis supistuu kunnalliseksi/kuntayhtymä toiminnaksi. Asukkaat halutaan lähemmäksi kotikuntiaan, ilmeisesti kotikunnissa on vapautumassa hoitopaikkoja vanhuspuolella jne. Siinä tietysti puolensa, saavat niissä paikoissa työpaikat pysymään ja voipi tuo hoitokin olla pienessä paikassa parempaa?

      Tarkkaan kannattaa asumisen ja elämisen paikka miettiä, jos noin suuren muutoksen on elämässään tekemässä, kuin maalta kaupunkiin. Itse kyllä edellä olevista syistä johtuen muuttasin vähän suurempaa kaupunkiin kuin P,mäki.

    • PERSE....

      Älkää ihmeessä muuttako ainakaan Pieksämäelle......mikä tahansa muu paikka Suomessa.....vaan EI PIEKSÄMÄKI (siellä kun ei ole edes sama laki kuin muualla Suomessa.....vaan siellä saa elää kuin pellossa)

      • Seppo

        Nimimerkki huono asiaton, muuten kommentti 100%


    • Hankalasalmi

      No aika perseestä oli tuo sinun( 00:34) viesti...informaatio arvo aika tasan 0.
      Eli niitä perusteluja...saa elää kuin pellossa. Semmosta se on joka paikassa, mutta yleensä siihen kyllä löytyy lääkkeet. Pihtiputaalla on alkaneet kylän MIEHET laittamaan kaikenlaiset rosvot ja pullit kuriin. Viimesimpänä vetitvät heinäseipäillä otsaan paristovarkaita. Taisi mennä siinä samassa autokin sellaiseen kuntoon että pikkukauppojen rosvoilu loppu pitkäksi aikaa. No Pihtipudas on siinä pohjanmaan rajalla, missä miehiä kasvaa. Savossa on vähän eri tyyppistä touhua, valitettavasti.

      • *Nimismies*

        Erityyppinen touhu saa loppua tähän paikkaan. Kun se homma on kunnossa niin täällä ei vaivaa mikään enää.


      • Näinon

        Kyllähän täälläkin kuriin porukka saadaan , ei se siitä ole kiinni.
        On tyyppejä,joille ei merkitse mitään vaikka saisi tuomion, jos napauttaa vähän
        aikuista ihmistä joka hyökkii viattomien kimppuun.


    • jhrflgwla

      ei tänne kannata muuttaa

      • Tan.

        Minä ainakin suosittelen.Ostin juuri kivan kämpän järven läheisyydestä ja remontoin ja ei ole mikään ollessa!
        Töissä joutuu toki ravaamaan muualla,mutta kun työ on ns keikkaluonteista,ehtii olla kotonakin.
        Se on omassa mielentilassa vika jos vihaa Pieksämäkeä.
        Tuskinpa kaikki vihaavat jotka täällä asuvat?
        Asuuhan täällä sentään kymmeniä tuhansia ihmisiä eikä he kaikki valita!


      • Tan.

        Perusteluja miksi ei?


      • Tan.
        Tan. kirjoitti:

        Perusteluja miksi ei?

        Miksi te asutte Pieksämäellä jos muille kirjoitatte,että ei tänne kannata muuttaa?
        Miksi sitten itse asutte edelleen täällä ?


      • Tan.
        Tan. kirjoitti:

        Miksi te asutte Pieksämäellä jos muille kirjoitatte,että ei tänne kannata muuttaa?
        Miksi sitten itse asutte edelleen täällä ?

        Aloittaja ei käsittääkseni kysy kannattaako tänne muuttaa,vaan hän kysyy minne Pieksämäellä kannattaa muuttaa ja pikaisesti luin tuolta rivien välistä,että moni ehdottelee muita paikkakuntia,kuin Pieksämäki,mutta
        eiköhän aloittaja tuossa ilmaise että he ovat tänne nimenomaan muuttamassa.
        Outoa,että asiaa heti aletaan vääntää ja kääntää.
        Joka tapauksessa,toivottavasti perhe löytää hyvän paikan asua Pieksämäeltä!


      • Eipä liioitella
        Tan. kirjoitti:

        Minä ainakin suosittelen.Ostin juuri kivan kämpän järven läheisyydestä ja remontoin ja ei ole mikään ollessa!
        Töissä joutuu toki ravaamaan muualla,mutta kun työ on ns keikkaluonteista,ehtii olla kotonakin.
        Se on omassa mielentilassa vika jos vihaa Pieksämäkeä.
        Tuskinpa kaikki vihaavat jotka täällä asuvat?
        Asuuhan täällä sentään kymmeniä tuhansia ihmisiä eikä he kaikki valita!

        Pieksämäellä ei asu kymmeniä tuhansia ihmisiä. Kymmeniä tuhansia on vain yksi ... ei edes kahta.


      • Kuntaliitos
        Eipä liioitella kirjoitti:

        Pieksämäellä ei asu kymmeniä tuhansia ihmisiä. Kymmeniä tuhansia on vain yksi ... ei edes kahta.

        Kaupungissa asuu 19 496 ihmistä,[2] ja sen pinta-ala on 1 836,39 km2, josta 267,82 km2 on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 12,43 asukasta/km2. Pieksämäen naapurikuntia ovat Hankasalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Leppävirta, Mikkeli, Rautalampi ja Suonenjoki.

        Mutta eikös jäppilät sun muut kuulu pieksämäkeen ?


      • viisauksia2
        Tan. kirjoitti:

        Miksi te asutte Pieksämäellä jos muille kirjoitatte,että ei tänne kannata muuttaa?
        Miksi sitten itse asutte edelleen täällä ?

        "Älä tee niinkuin minä teen, vaan tee niinkuin minä sanon!"
        "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille."

        Pieksämäki ei ole lintukoto, jossa asiantuntijat auttavat, jos tulee vaikeuksia. Mitättömästäkin asioista seuraus voi olla paljon pahaa mieltä, avioero ja lapsien joutuminen mierontielle. Pieksämäelle voi muuttaa, jos tietää mihin hirttosilmukkaan on päänsä tukemansa. Muiden on hyvä saada tietoa kaupungin erityispiirteistä. Jos olisin nuori, minulla olisi pieniä lapsia ja aikoisin ostaa asunnon Pieksämäeltä, toivoisin saavani juuri sen kaltaista tietoa kuin täällä on esitetty.


      • Tilasto viikari
        Kuntaliitos kirjoitti:

        Kaupungissa asuu 19 496 ihmistä,[2] ja sen pinta-ala on 1 836,39 km2, josta 267,82 km2 on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 12,43 asukasta/km2. Pieksämäen naapurikuntia ovat Hankasalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Leppävirta, Mikkeli, Rautalampi ja Suonenjoki.

        Mutta eikös jäppilät sun muut kuulu pieksämäkeen ?

        Syyskuun lopussa Pieksämäellä oli 19456 asukasta. Lokakuun lopussa arviolta 19426 ja tänään noin puolenpäivän aikaan ehkä 19420.


      • pariskunta
        viisauksia2 kirjoitti:

        "Älä tee niinkuin minä teen, vaan tee niinkuin minä sanon!"
        "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille."

        Pieksämäki ei ole lintukoto, jossa asiantuntijat auttavat, jos tulee vaikeuksia. Mitättömästäkin asioista seuraus voi olla paljon pahaa mieltä, avioero ja lapsien joutuminen mierontielle. Pieksämäelle voi muuttaa, jos tietää mihin hirttosilmukkaan on päänsä tukemansa. Muiden on hyvä saada tietoa kaupungin erityispiirteistä. Jos olisin nuori, minulla olisi pieniä lapsia ja aikoisin ostaa asunnon Pieksämäeltä, toivoisin saavani juuri sen kaltaista tietoa kuin täällä on esitetty.

        En ymmärrä mistä hirttosilmukoista tai muusta täällä puhutaan.
        Kyllä on saatu asua ja elää ihan rauhassa.
        Kai se riippuu millaisiin ihmisiin tutustuu tai jos liikaa on tekemisissä.
        Muutimme muualta tänne ja ei olla tutustuttu uusiin ihmisiin,joten siitä
        kai se johtuu,että on saatu olla ihan rauhassa.


      • Ibrahimin
        pariskunta kirjoitti:

        En ymmärrä mistä hirttosilmukoista tai muusta täällä puhutaan.
        Kyllä on saatu asua ja elää ihan rauhassa.
        Kai se riippuu millaisiin ihmisiin tutustuu tai jos liikaa on tekemisissä.
        Muutimme muualta tänne ja ei olla tutustuttu uusiin ihmisiin,joten siitä
        kai se johtuu,että on saatu olla ihan rauhassa.

        "pariskunta" on täysin oikeassa.vSiialaisten alawi-lahkoon kuuluvat, Baath-puolueen jäsenet ja muut voidellut ovat olleet erittäin tyytyväisiä Bashar Al-Assadin hallintoon Syyriassa. Samalla tavalla Pieksämäeltä löytyy erittäin tyytyväisiä ihmisiä.


      • Tilasto viikari
        Tilasto viikari kirjoitti:

        Syyskuun lopussa Pieksämäellä oli 19456 asukasta. Lokakuun lopussa arviolta 19426 ja tänään noin puolenpäivän aikaan ehkä 19420.

        Tunnustan erehtyneeni pahasti arviossani. Lokakuun lopussa Pieksämäellä oli 19447 asukasta eli asukasluvun lasku oli kuukauden aikana vain yhdeksän henkilöä. Miehiä tuli kaksi lisää, naisia lähti tai kuoli 11. Pahoitteluni virheeni mahdollisesti aiheuttamasta mielipahasta!


    • saunatonttu2

      Hei! Perikunnallamme on myynnissä kerrostalokolmio, 63,5neliötä Kontiopuistossa. Päätyasunto, kiva pohjaratkaisu, osin remontoitu. Hinta 55.000€. Rauhallinen paikka, palvelut ja kaupungin keskusta sopivan lähellä. Myynnissä Op-kiinteistökeskuksessa. Ottakaapa yht., jos kiinnostuitte. Ei ole hinnalla pilattu!
      Terveisin pirjo 040-5611756

    • realisaattori

      Taitaapi Kontiopuiston hintataso olla siinä 600e/m2, eli semmonen 38100euroa. Ollaan siis ihan väärällä kymmentuhannella. Vaikka ois kokonaan pintaremontoitu 100e/m2 silloinkin vasta 44ke. Voipi olla jonkun aikaa myynnissä tuolla hinnalla. Kannattaa katella tuolta asuntojenhinnat.fi hieman millä hinnalla P.mäellä asuntoja myydään..

      • Kunnossa

        Ei tuo 55000 ole paljon tuon kokoisesta asunnosta.Toki rahattomalle se tuntuu kalliilta,mutta minusta se on edullinen.
        Itse maksoimme pienemmästä,kaksiosta,56000e.


      • eiolenimimerk

        Huonompikuntoisistakin pyytävät noin 50000€.On käyty nimittäin aika monessa asuntonäytössä.


      • ik90
        eiolenimimerk kirjoitti:

        Huonompikuntoisistakin pyytävät noin 50000€.On käyty nimittäin aika monessa asuntonäytössä.

        Hintapyyntö on pyyntö. Kauppaa tehdään aivan toisella hintatasolla.


      • Katsastelija
        ik90 kirjoitti:

        Hintapyyntö on pyyntö. Kauppaa tehdään aivan toisella hintatasolla.

        Ilmoituksessa ei lue hintapyyntö,vaan HINTA.Lue tarkemmin tuolta ylempää.
        "Hinta 55.000€. Rauhallinen paikka, palvelut ja kaupungin keskusta sopivan lähellä. "
        Hinta on hinta ja kysästä toki voi myykö perikunta alle tuon 55000.
        Ei se ole liikaa pyydetty mielestäni.Ihan Pieksämäen hintatasoa tuon kokoisilla asunnoilla.


      • Hintatasoa

      • Pardavimas

        ____________________________________________________
        KONTIOPUISTOSSA :
        56 neliötä 49000€ eli neliöhinta 875 !(MÄKIKADULLA)
        68 neliötä 71000€ eli neliöhinta on jo 1044€ !(NÄKINKUJALLA)
        _____________________________________________________


      • Tyhmäkömaksaa??
        Pardavimas kirjoitti:

        ____________________________________________________
        KONTIOPUISTOSSA :
        56 neliötä 49000€ eli neliöhinta 875 !(MÄKIKADULLA)
        68 neliötä 71000€ eli neliöhinta on jo 1044€ !(NÄKINKUJALLA)
        _____________________________________________________

        Tuo 1044 e neliöhinta kuulostaa todella hurjalta!!!


    • Ostamassa-

      Mutta joka maksaa eniten,se myös asunnon saa.
      Saunatonttu2, otan pian yhteyttä, ja olisi kiva nähdä asunto.

    • keskustakortteli

      Vuokratontilla olevaa asuntoa nyt ei kannata ostaa oikein millään hinnalla. Rakennuksen arvo ei koskaan nouse, maksetaan teknisen käyttöiän kulumisen vuoksi aina n.50 vuoden välein uudestaan. Maan arvo nousee pitkällä aika välillä AINA.

      • Rteko

        Oman tontin vuokra on kiinteistövero.


    • Insin

      En ostaisi omaa asuntoa tai taloa Pieksämäeltä.
      Töissä ollaan molemmat ja saisimme asuntolainan,mutta
      emme halua täältä ostaa,koska mahdollisesti 2-5vuoden sisällä
      työpaikkamme sijaitsevat muualla Suomessa.
      Pieksämäki ei tarjoa varmaa leipää.

      • koti sydämmen asia

        Onpa viisaita ihmisiä, kun eivät osta Pieksämäeltä asuntoa. Nytkin on vähällä aikaa ilmaantunut 3 hometaloa, ainakin kuuleman mukaan on viimeisessä tapauksessa huijattu ulkomaalaista naista kuntotarkastusraportin, naisasunnonvälittäjän ja 2myyjän toimesta viimevuoden lopulla.


      • ruustinna
        koti sydämmen asia kirjoitti:

        Onpa viisaita ihmisiä, kun eivät osta Pieksämäeltä asuntoa. Nytkin on vähällä aikaa ilmaantunut 3 hometaloa, ainakin kuuleman mukaan on viimeisessä tapauksessa huijattu ulkomaalaista naista kuntotarkastusraportin, naisasunnonvälittäjän ja 2myyjän toimesta viimevuoden lopulla.

        Oli kuulemma ostaja soittaen kysynyt omakotitalon kuntotarkastuksen tehneeltä, "ettekö olleet huomanneet tehdessänne kuntotarkastusta omituista hajua kellarikerroksessa ja mitä neuvoa voitte siihen antaa."
        Kuntotarkastajaltako oliko oikein vastattu: "ostakaa ilmanraikastaja."
        Tällainen on Pieksämäki asua ja asunnot tarkastetaan lähes aina myyjien pyynnöstä.
        mutta," valheella on lyhyet jäljet"


      • HUIJARIT RUOTUUN
        koti sydämmen asia kirjoitti:

        Onpa viisaita ihmisiä, kun eivät osta Pieksämäeltä asuntoa. Nytkin on vähällä aikaa ilmaantunut 3 hometaloa, ainakin kuuleman mukaan on viimeisessä tapauksessa huijattu ulkomaalaista naista kuntotarkastusraportin, naisasunnonvälittäjän ja 2myyjän toimesta viimevuoden lopulla.

        Pian saadaan tietää huijareista, on tämä niin pieni paikkakunta täällä tiedetään toisten asiat paremmin kuin omat.


      • Sisilia
        HUIJARIT RUOTUUN kirjoitti:

        Pian saadaan tietää huijareista, on tämä niin pieni paikkakunta täällä tiedetään toisten asiat paremmin kuin omat.

        Se on hyvä,että paljastuu . On se hullua huijata.
        Olisi kurjaa jos osuisi omalle kohdalle hometalo.


      • kaarina
        Sisilia kirjoitti:

        Se on hyvä,että paljastuu . On se hullua huijata.
        Olisi kurjaa jos osuisi omalle kohdalle hometalo.

        Milloinhan Pieksämäki saa rehellisen, luotettavan ja moitteettoman asuntojen Kuntotarkastusraportin tekijän?


      • pitkälahti
        kaarina kirjoitti:

        Milloinhan Pieksämäki saa rehellisen, luotettavan ja moitteettoman asuntojen Kuntotarkastusraportin tekijän?

        Kuopiossa tiedän tapauksia myyjä ja ostaja hankkii asunnonkuntotarkastajan ja puoliksi maksavat. Se jo on hiukan rehellisempää kuin siellä teillä Pieksämäellä .


    • osula666

      heh...tuossa 63,5m2 kolmio kämpässä on hintapyynti 866e/m2. Voepi olla että ei ihan tuolla hinnalla kauppoja synny. Oikea hinta tuollaiselle on 500-700e/m2 välillä. Tokkiinsa kaikkea voep pyytee. Nykyaikana kun on netit ja todelliset kauppahinnat tiedossa, niin voe olla pitkässä kuusessa, ennen kuin on ossuuspankkiin asioo.

      • sdfdfvc

        OPKK:n hinnoissa saattaapi olla 20 % ilmaa, eli siitä kannattaa lähteä liikkeelle. Näin ainakin itsellä kävi. Kovasti lupailevat, mutta todellisuus on muuta.


      • Tarpeellinenjuttu

      • Hööpsis

      • niinmeni
        Hööpsis kirjoitti:

        Todelliset kaupat eivät näy tuolta. Siellä on vain pyynnit.
        Eipäs yritetä johtaa harhaan, kiitos.

        Todelliset hinnathan on ostajan ja myyjän välisiä asioita.
        Jos kauan joutunut kauppaamaan asuntoa,kyllä siitä tinkii jonkun tonnin alaspäin että saa kaupaksi lopulta.
        - 54500 oli asuntomme hintapyyntö. Kun ei mennyt vuodessa kaupaks,myimme 43ooo


      • Vieläetsivä
        sdfdfvc kirjoitti:

        OPKK:n hinnoissa saattaapi olla 20 % ilmaa, eli siitä kannattaa lähteä liikkeelle. Näin ainakin itsellä kävi. Kovasti lupailevat, mutta todellisuus on muuta.

        Kyttäsimme kerran asuntoa,joka oli melko pitkään myynnissä.Hinta tippui ja tippui,mutta sitten kun oli jo sillä tasolla että olisimme voineet sen ostaa,joku ehtikin ensin.Mutta kilpailu on kovaa myös asuntokaupoissa,etenkin kun hyvällä paikkaa olisi asunto.
        Kyllä hyvinkin tuo 20% ilmaa hinnassa pitää paikkansa.
        Vielä etsimme kaksiota-


    • vaillanimimerkk

      Vastaan tuohon kysymykseen Minne kannattaa muuttaa Pieksämäellä.
      Se riippuu ihan ihmisen omista toiveista.
      Jos tykkää luonnosta,niin lähelle luontoa.Sitä löytyy Kontiopuiston perukoilta eli pääsee kätevästi Nikkarilan metsiin.
      Jos taas ihan betoniviidakko kiinnostaa,kerrostaloja on torin laitamilla.
      Mitään aluetta en osaa moittia.
      Omistan Savontiellä sijaitsevan osakkeen,jossa tällä hetkellä myös asun itse.

    • juna vie viimeset

      hahaaaaa...Pieksämäellä ei ole missään betoniviidakkoa. Kontiopuisto on tosi hankalasti junaradan takana, siinä yksi syy miksi asunnot siellä halpoja.

      Kannattaa katsoa tuolta sivustosta asuntojenhinnat.fi hintatasoa, ne ovat toteutuneita hintoja. Kyllä taantuvasta paikasta kannattaa ostaa mahdollisimman keskustasta, koska eipä tuo nyt niin cityä ole.

      Tulevaisuudessa noita syrjässä olevia ja vuokratontilla olevia saatetaan joutua purkamaan, kun ei löydykkään remonteille maksajaa. Vanhalla talolla vuokratontilla ei ole välttämättä oikein mitään arvoa, jos väki vaan vähenee Pieksämäellä. Vaikka niitä ei purettaisikaan vuonna 2015, niin tilanne voikin olla sellainen vuonna 2025 ja se varmasti vaikuttaa asunnon hintaan jo vuonna 2015. Kukaan ei osta millään hinnalla.

      Tietysti jos on varaa ottaa riski, että jää mustapekka käteen, niin mikä ettei, ostaa pois. Se on kuitenki aivan varma, että tuollaiset asunnot ei mitään sijoituksia ole, eli arvon nousua ei noihin tule koskaan.

      • Tylyä, mutta ...

        Voit olla oikeassa. Seuraavan vuosikymmenen aikana saatetaan purkaa ympäristö-ja turvallisuusseikkoihin vedoten tarpeettomaksi jääneitä kerrostaloja, rivitaloja ja omakotitaloja. Eri puolella Suomea on tätä jo tehty. Purkaminen on halvempaa kuin vesi-, viemäri-, sähkö-, katto- ja julkisivuremontin tekeminen sekä mahdollisen homeongelman poistaminen. Purkamisen maksaa luonnollisesti omistaja.


      • Työvie

        Kyllä Pieksämäki alkaa olla cityä,tuo uusi virastotaloa Jr.ää vastapäätä on melkosen komia,citymerkki.Aamulla ajoin ohi ja katselin,että on se on se hieno.
        Kertakaikkiaan.


    • uusi on parempi

      On väärin ajatella, että kerran rakennettu talo olisi ikuinen. Helsingin keskustassa olevat vanhat (jugent?) talot on rakennettu jo moneen kertaan. Ei niissä tainut olla alunperin edes sähköjä, lämpimästä vedestä puhumattakaan. Kerran kattelin kun rakentivat uudestaan, maanalaisen kellarikerroksen. Koko talo oli metellitolppien varassa. Varmaan kallista hommaa.

      Syrjäseuduilla puhuu kylmästi euro. Siinä vaiheessa kun asunnon arvo alkaa olla 500e/m2 tai alle, niin ei sellaiseen taloon kannata enään mitään suurempia remontteja alkaa tekemään. Yhtiö vaan lakkautetaan, tosin ensin joutuu maksamaan muutaman vuoden purkuvastiketta.

      Tämän vuoksi on tärkeää, mistä sen asuntonsa ostaa.

    • Anneli

      Onhan täällä Pieksämäellä hometaloja ja jos olette ostamassa ja se on ostajan toimesta kuntotarkastettu, eli se on tehty myyjälle mittatilaustyönä. VAROKAA! Ostakaa sellainen johon ei ole vielä tehty tarkastusta ja hommatkaa muualta paikkakunnalta yhteinen tarkastaja ja myyjät sekä ostajat ja kuntotarkastaja ovat kaikki mukana ja maksatte puoliksi tarkastuksen .
      Pieksämäki on sisäsiittoinen kylä, täällä ollaan lähes kaikki sukulaisia, tuttuja, koulukavereita, armeijakavereita, naimakavereita jne, eli sinua koetetaan jymäyttää jollain keinoin. En tunne tältä kylältä kuin puolenkymmentä ihmistä joihin voi jotenkin luottaa.

    • Luottokaveri

      Kova on elämä Anneli sulla ...Voimia !

    • overkill2012

      Pieksämäellä kannattaa asunto ostaa aivan torin vierestä tai sitten haja-asutus alueelta. Joku eläkeläisiä täynnä oleva kerrostalo jossakin 1-2 km päässä on huonoin vaihtoehto.

      On aivan sama jos kerran autolla pitää lähteä asioille, ajaako sen 2 vai 10km. 10km päässä vaan todennäköisesti naapureilla on muutakin tekemistä kuin kytätä naapureita!

    • Perhe-Haukivuori

      Löysimme jo mukavan talon.Kiitoksia kaikille vihjeistä ja vinkeistä.

      • Help desk

        Haluatteko löytää talonne ongelmat itse vai kaipaatteko apua?


    • tikankaut

      Ja kertokaa ny mistä päi talo löyty ja osote ja nimenne.Me pieksulaiset ollaan uteliasta väkeä.

    • naapurit toiselta pu

      Ollaankin kateltu, että tuohon kadun varteen on tullut uutta porukkaa. Ootteko jo jouluksi muuttamassa?

    • naapurit toiselta pu

      Ollaankin naapurin kanssa kateltu, että tuohon kadun varteen on tullut uutta porukkaa. Ootteko jo jouluksi muuttamassa?

    • Perhe-Haukivuori

      Emme ole jouluksi vielä muuttamassa.
      Tammikuun puolivälissä.

    • perhonen

      Perhe Haukivuorelta. Jos ostitte omakotitalon, saatte hyvää ja jo asiantuntevaa neuvoa ilman vastapalvelua (rahaa). Kaikkea kun ei hetkeen tiedä ainakaan omakotitaloista ja niihin liittyvistä , ongelmista jne.

    • Naapurit toiselta pu

      Tervetuloa sitten ensi vuoden puolella. Kyllä meiltä naapureiltakin voitte kysellä ja jos maaseudulta muutatte, niin luulisi okt asumisen olevan tuttua, joten ette varmaan noissa talo asioissa tarvitse neuvoja. Ollaan kuitenkin tässä kadun varrella sovittu muutamien naapureiden kesken, ettei pyhäpäivisin leikattaisi nurmikkoa, eikä muitakaan melua aiheuttavia töitä. Suotavaa olisi myös että lapset pyrkisivät välttämään kova äänisiä leikkejä. Pyhä päivä on hyvä käyttää lepoon.
      Samoin arkena klo18 jälkeen turha meluaminen on ikävää, monet tahtovat mennä ajoissa nukkumaan.

      Minkäs alan ihmisiä te olette? Onko työpaikkaa Pieksämäellä? Minkä takia sen Haukivuoren talon/tilan myitte? Onko sukulaisia Pieksämäellä ja ketä?
      Jätitttekö itsellenne kesämökkiä tai -paikkaa?

      Joka tapauksessa lämpimästi tervetuloa.

      • Lisää ohjeita

        Ei leikata sunnuntaina, mutta leikata pitää ainakin kerran viikossa. Ja trampoliinit niin, että ei häiritse naapuria. Eikä takassa polteta kuin kuivaa puuta, mieluiten silloin, kun tuuli on poispäin naapurista.


      • Vielä ohjeita
        Lisää ohjeita kirjoitti:

        Ei leikata sunnuntaina, mutta leikata pitää ainakin kerran viikossa. Ja trampoliinit niin, että ei häiritse naapuria. Eikä takassa polteta kuin kuivaa puuta, mieluiten silloin, kun tuuli on poispäin naapurista.

        Edellä mainittujen ohjeiden lisäksi on syytä muistaa, että paikkakuntalaiset sanelevat säännöt uusille muuttajille, älkää yrittäkökään muuttaa niitä tai saatatte saada vihat niskaanne. Lisäksi naapureiden vuoksi on syytä viettää hiljaiseloa muulloinkin kuin vain pyhäpäivinä etteivät suotta häiriinny mutta kuitenkin on elettävä nin, että saavat vähän jutunaihetta. Tervetuloa lämpimästi minunkin puolestani!


      • 45645698456845
        Vielä ohjeita kirjoitti:

        Edellä mainittujen ohjeiden lisäksi on syytä muistaa, että paikkakuntalaiset sanelevat säännöt uusille muuttajille, älkää yrittäkökään muuttaa niitä tai saatatte saada vihat niskaanne. Lisäksi naapureiden vuoksi on syytä viettää hiljaiseloa muulloinkin kuin vain pyhäpäivinä etteivät suotta häiriinny mutta kuitenkin on elettävä nin, että saavat vähän jutunaihetta. Tervetuloa lämpimästi minunkin puolestani!

        Höpö höpö.

        Meillä ainakin on hyvät naapurit ja yleensä muillakin on. Jos jotain probleemaa on, niin kannattaa vilkaista sinne peiliin ja pohtia onko kotiepesässä kaikki kunnossa.


      • Tosi on
        45645698456845 kirjoitti:

        Höpö höpö.

        Meillä ainakin on hyvät naapurit ja yleensä muillakin on. Jos jotain probleemaa on, niin kannattaa vilkaista sinne peiliin ja pohtia onko kotiepesässä kaikki kunnossa.

        Meilläkin on hyvät LÄHInaapurit. Edellä mainittu on ihan yleinen käsitys katumme asukeista - ei pelkästään minun mielipiteeni. Ihmiset aloittivat paskanjauhannan, ennenkuin olivat vaihtaneet kanssamme sanaakaan, lisäksi jutut vielä osoittautuivat perättömiksi. Että sellaista väkeä täällä.


      • Perus-Pentti
        Vielä ohjeita kirjoitti:

        Edellä mainittujen ohjeiden lisäksi on syytä muistaa, että paikkakuntalaiset sanelevat säännöt uusille muuttajille, älkää yrittäkökään muuttaa niitä tai saatatte saada vihat niskaanne. Lisäksi naapureiden vuoksi on syytä viettää hiljaiseloa muulloinkin kuin vain pyhäpäivinä etteivät suotta häiriinny mutta kuitenkin on elettävä nin, että saavat vähän jutunaihetta. Tervetuloa lämpimästi minunkin puolestani!

        Juuri näin! Maassa maan tavalla.


      • Alkuasukas
        Perus-Pentti kirjoitti:

        Juuri näin! Maassa maan tavalla.

        Olettamuksia tehdään Pieksämäellä ihmisistä,vaikkei edes oikeasti tunneta.
        Mutta pärjää kun ei välitä kenestäkään.
        Tervetuloa.


    • Uatamii

      Mitä helevettiä täällä jauhetaan?
      Aivan dilledong porukkaa kirjottelee.

      • Tervetulooooo

        Jauhamisesta tuli mieleen paska ja paskasta lemmikkieläimet. Onko koiria tai kissoja? Niitten pito on taitolaji kaupungissa.


    • Naapurit toiselta pu

      Jouluvaloja ei saa sytyttää kuin vasta 1.advetti-iltana klo18 aikaan. Olisi hyvä että tällä kadulla kaikki toimittaisiin hyviksi todetuilla tavoilla.

      Ihan hyvällä sanoisin, että mukavampi kaikille, kun kukaan ei ala sooloilemaan. Toimitaan yhteishengessä ja samalla tavalla. Me ollaan asuttu tässä talossa jo 48-vuotta, joten tulokkaiden on parasta vaan oppia tavat. Sillä tavalla kaikki menee hyvin.

      Sellainen ollaan myös sovittu, ettei mitään kovin korkeita raja-aitoja rakenneta eikä kasvateta. Liian korkeat haittaavat näkyvyyttä. 120cm on maksimi, sen yli jos menee, niin heti tulee mieleen, että mitä kummaa siellä oikein puuhataan, kun noin pitää eristäytyä?

      Sitten nämä lukittavat postilaatikot ovat myös kiellettyjä, jos ei nää postilaatikkoon, niin ei voi yhtään tietää että milloin ne naapurit on kesälomalla ja milloin ei. Onhan se ihan varkaidenkin varalta hyvä tietää, milloin lomat pitävät?

      • Hymyilyttää :)

        NIIIIN hyviä nuo naapurikommentit - sopii just tähän pitäjään. Tällaisten lukeminen saa hymyn huulille. ;) Joku vielä uskaltaa kirjoittaa niinkuin asia on!


      • Toinen naapuri

        Sammutetaanko jouluvalot loppiaisena klo 22.00, vai jo puoli yhdeksän uutisten jälkeen, ja kerätään pois seuraavana arkipäivänä klo 9.00 kun aamupuuro on syöty. Odottamaan taas seuraavaa 1. adventtia siihen samalle kaapin hyllylle jossa niitä on säilytetty ennenkin. Näin se homma toimii kun kaikki tietävät yhteiset säännöt ja mitään yllätyksiä ei kukaan ala sooloilla.


    • Kylällä viihtyvä

      Siikamäki-Peiposjärven kylälle. Käy katsomassa esim. kiinteistömaailman sivuilla. Elinvoimainen kylä. Löytyy mm. koulu ja päiväkoti. Itse olemme viihtyneet erinomaisesti. Lyhyt matka sekä Pieksämäelle että Varkauteen!

    • ei kannata tänne

      Hei
      Muuta Varkauteen, koska Pieksämäki on pian kriisikunta ja liittyy muutaman vuoden sisällä Varkauteen. Täällä nämä poliitikot, jotka ovat eläkeläisiä, eivät kannusta millään muotoa lapsiperheitä. ajavat vain omia etujaan, joten Varkauteen päin vaan muuttokuormaa suunnittelemaan.

      • Savon maa

        Suosittelen varkautta, jos Mikkeli tai Kuopio ei kiinnosta. Varkaudessa on hyvät palvelut ja kunnolliset liikenneyhteydet. Pieksämäki eläköityy kovaa vauhtia ja muuttotappiota on muualle Suomeen 20–30 asukasta per kuukausi. Toivottavaa on, että tällä seudulla olisi edes yksi kaupunki. Siinä kisassa Varkaus on vetämässä pidemmän korren.


      • Asuntosijoittaja77
        Savon maa kirjoitti:

        Suosittelen varkautta, jos Mikkeli tai Kuopio ei kiinnosta. Varkaudessa on hyvät palvelut ja kunnolliset liikenneyhteydet. Pieksämäki eläköityy kovaa vauhtia ja muuttotappiota on muualle Suomeen 20–30 asukasta per kuukausi. Toivottavaa on, että tällä seudulla olisi edes yksi kaupunki. Siinä kisassa Varkaus on vetämässä pidemmän korren.

        Osa muuttotappiota on kuolemasta johtuvia. Mutta varmaan pari asuntoa jää tyhjilleen joka kuukausi. Mutta hei ... olisiko ideapark sittenkin tulossa Pieksämäelle? Ei siis huolta!


      • piekaus

        Kyllä näin on, ettei Varkaudellakaan kovin hyvin mene ja mistä sinne työpaikat otetaan sen paremmin , kuin Pieksämäelläkään.


      • Anonyymi
        piekaus kirjoitti:

        Kyllä näin on, ettei Varkaudellakaan kovin hyvin mene ja mistä sinne työpaikat otetaan sen paremmin , kuin Pieksämäelläkään.

        Onko sinne rakenteilla uusi prisma vai olenko väärin kuullut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sinne rakenteilla uusi prisma vai olenko väärin kuullut?

        Rakennettu on ja toiminnassa. Kaikki kyselevät prismaa, kun täälläkin on muita kauppoja.


    • Hyväala

      Pieksämäki-Varkaus sektori on kuolevaa seutua.Ei voi suositella.
      Etelämpään Suomeen kannattaa muuttaa,jos haluaa oikeaa elämää,parempaa koulutusta / työtä.
      Mutta jokainen valintansa tekee aivan itse.
      Itselläni on Pieksämäellä vakityöpaikka ja en täältä lähde ennenkuin tämä työ menee alta,jos menee.

    • Anonyymi

      Me Perhe-Haukivuori muutimme jo aikaa sitten Helsinkiin,joten tämän ketjun voi poistaa.

      • Anonyymi

        No ei näitä viestiketjuja täältä poisteta kenenkään käskystä. Mikset jo vääntänyt stadin slangia? Ethän enää varmaankaan ymmärrä Etelä-Savon murretakaan😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei näitä viestiketjuja täältä poisteta kenenkään käskystä. Mikset jo vääntänyt stadin slangia? Ethän enää varmaankaan ymmärrä Etelä-Savon murretakaan😂

        Muutin Vantaalle,käyn mamin luona Joroisissa ja muu suku Pieksämäellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutin Vantaalle,käyn mamin luona Joroisissa ja muu suku Pieksämäellä.

        Köyhälistön pariin olet muuttanut, älä vaan sano että asut Korsossa😂


    • Anonyymi

      Otsikon kysymykseen vastaan että KUOPIJOOOOON......

      • Anonyymi

        ...tai KAJJJAANIIN...


    • Anonyymi

      Pieksämäelle ei todellakaan kannata muuttaa, mieluummin Varkauteen! Täällä liikaa kepulikalleja ja liian monella oma lehmä ojassa!

    • Anonyymi

      Kahdeksan vuotta vanha aloitus tässä ja edelleen ajankohtainen eli mikään ei ole muuttunut. Joka tapauksessa kertoo jotain ettei kehitystä ja vetovoimaa ole ko. kaupungissa. Pääasia että eliitillä menee vähän aikaa vielä hyvin, tosin korona ottaa omat korkonsa kuin verottaja konsanaan....

      • Anonyymi

        Missä pmäen eliitti on 😃 pääasiassa itsensä kehuja joista puolet ei ole edes totta. Korona on pahimmillaan ja kaikki muutto suunnitelmat nurin. No onhan täällä nähtävyys ja se on Prisma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä pmäen eliitti on 😃 pääasiassa itsensä kehuja joista puolet ei ole edes totta. Korona on pahimmillaan ja kaikki muutto suunnitelmat nurin. No onhan täällä nähtävyys ja se on Prisma.

        Minun mielestä Kiilan Kuppila on parempi turistikohde.


    • Anonyymi

      Kauaksi pois , se pysyvä trendi....

    • Annatteko osan maatilastanne hyväntekeväisyytenä? Voitte katsoa edellisiä mitä kirjoitin
      tai voin laittaa tähän. Tuon takia. että ette syntyisi jonnekin kauhuun.
      Äänestä

      Kommentoi

      STMariaSalome
      02.07.2022 14:55

      Kaikki asiat on vaan hölpön pölpöä. Pääasia on että auttaa että joku saa ruokaa, pääsee vessaan, saa vettä , pääsee nukkumaan.


      Äänestä

      Kommentoi

      STMariaSalome
      02.07.2022 15:04

      Oikeasti ukrainalaiset ovat suomalaisia. Siellä on Tauno Palo, Regina Linnanheimo ja tavalliset suomalaiset
      jotka ei auttaneet tarpeeksi. Ei rakastaneet. Itsekkäitä. Omassa talossaan vaan. hyvä päivä. Pahalta tuntuu köyhästä mennä ovelle kysymään vesilasillistakaan
      He luulevat että ansaitsevat rikkauden, onnen.
      En pääse saunaan täällä... esim..
      Just oli lehdessää juttu miten suom mökkiläiset oli niin vihaisia kun joku kävi heidän mökillä heidän poissaollessa.

      Joku osaton yritti iloita että voi antaa hevosille porkkanoita..
      heistä se oli rikos, josta he jäi kiinni!
      Sellaiset saattaa Ukrainaan joutua. ei ole enää taloa.
      ei ollut varmaan omaa taloa ja kerrostalo hajosi.

      he eitajua? et ovat itsekkäitä Rakkaudettomia.
      tai jos kävivät jotkut uimassa heidän rannassa, heidän poissaollessa.
      se oli hirveä rikos heistä.
      nyt on niin
      että se jolla on ei ole joku Jumalan suosiossa oleva
      vaan Jumala kerää palavia hiiliä hänen ylle.

      heidän sielu liukuu kehosta.. Passed away.. heidän rikkaus jää talo on ikkunassa kiinteistövälittäjien.. ?? ( se oli kauheaa tiedostaa....) että ne on ehkä kuolleiden taloja,
      Sielu käy taivaassa
      ei saa jäädä sinne koska ei ole niin kirkas..
      palaa takaisin revontulina!! Revontulen säteet ovat sieluja!

      oikeasti näin sen! Niissä näkyi jonkin menneen sodan henki, menneiden aikakausien henki
      kuten Meghanin lapsuuskuvassa äitinsä kanssa näkyi heidän menneisyyttä vielä..
      ( hän oli afrikkalainen rouva edellisessä elämässä, Meghan. )

      Se on ihmeellistä.


      Äänestä

      Kommentoi

      STMariaSalome
      02.07.2022 15:17

      Ei sellaisia varmaan ole jotka kannattaisi Putinin Venäjää, kun ei sellaista ole olemassa.
      Hän on iäkäs ei ihmiset paljon yli 100 vuotta ole vielä eläneet
      he Voi kyllä elää vaikka 2000 v
      300 v eläneistä kerrotaan Raamatussa ja 900 v.
      ( eihän hän loputtomiin voi olla siellä niin ei mitään Putinin Venäjää ole olemassa.

    • Tik Tokissani on. Satu Liikanen . en ole täydellinen

      minusta tylsää täydellisyys ja virallisuus. Tahtoisin hengellisyyttä laidasta laitaan.
      Tik tok tytöille ... ( nyt loppuu voimavarat...... edetä askel askeleelta pitää.
      Ei ole onnistunut tapaamista sopia.
      Siihen tarvitaan paikka, talo missä tavata. Joku joka auttaa antaen kyydin.

    • Voin tietää asunnon teille. [email protected]
      ( Jos ei muuta löydy. vai onko tämä taas joku vuonna 19 tehty juttu....

      ai oli vuonna 12. On niin pahoja henkiä ala arvoisia naisia..
      Näen heti todella alhaista nais henkeä..
      kun ei ole suojelevia miehiä ollut..

      NO, jos joku muu luki jolle ei tullut mieleen että ei ole ehkä uusi ilmoitus..
      jos teillä olisi maatila.. antaa ?

      ( siis en jaksanut kirjoittaa tuosta ett ei suojelevia miehiä...
      ( jäi kesken koska joku sovinistinen henki yritti vaikuttaa...

      Odotan Jumalan apua.... Jumala ei toimi heti aina.. mutta loppujen lopuksi.

      törkeitä miehet jotka tahtoi tuhota taasen se joka tahtoi tuhota sielun ja elämän
      luuli pääsevänsä tunkeutumaan
      mut tänne kirjoittanut niin alkeellisia
      joka kirjoitus enimmäkseen niin pöljä
      että on keskellä alkeellisia energioita...
      Mutta kävinhän minäkin täällä ni ehkä joku muukin ihminen käy.

    • Anonyymi

      Pieksämäki on ihan ok kaupunki mutta päättäjät alinta kastia. Eivät välitä kaupunkilaisten asioista. Pääasia että oma palkka ja edut pyörii.

    • Anonyymi

      Pieksämäellä taitaa asuntoja myytävänä paljon mutta ei taida olla vapaita työpaikkoja. Minä ostin yksiön 1992 ja sain myytyä 2023. Kyllä täällä kauppa käy.KIITOS.

      • Anonyymi

        No jep. Haukivuorella vanhat omakotitalon rouskot ei mene kaupaksi,vaikka ois kauppa lähellä. Ja hinta ei ole suolainen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      191
      4331
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      236
      2288
    3. 133
      1647
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1331
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      180
      1096
    6. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1054
    7. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1046
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      55
      974
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      71
      962
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      69
      939
    Aihe