Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Khao lak kysymyksiä

Matkaaja76

Nyt olis tarpeen kaikki vinkit khao lakista! Viiden vkon päästä lähtö ja aiemmin ollaan lomailtu phuketissa muutamia kertoja. Nyt haluttiin rauhallisempaan paikkaan :) vinkkejä kaivataan, missä kantsii käydä ja mielellään mennään omatoimisesti! Hotlana baan khao lak, onko joku lomaillut samassa hotlassa? Onko muuten venäläiset turistit valloittaneet jo khao lakin? Phuketissa viime vuonna saatiin tarpeeksi ja ajateltiin kokeilla nyt uutta kohdetta.

30

1812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pappa 66

      Vuosi sitten Helmikuussa oltiin, silloin Venäjää en kuulluut kertaakaan KhaoLakissa, vastaavasti Karonilla oli kauppojen kyltitkin Venäjän kielellä. Tuntuikin että Mustanmeren rannalla olisi käynyt, kun paripv Karonilla ja Phyketissa piti shoppailemassa käydä.

      vastaus siis EI Venäläisiä

    • Mr Vuorotteluvapaa

      Joo,paljon olen vuosien varrella täällä aikaa viettänyt,poislukien viime talvi, ja venäläiset ei ihan valtavalla massalla ole vielä tänne ryysinyt. Niinkuin sanoin, mitä viime sesonkina on tapahtunut, sitä en tiedä, mutta melkeimpä väitän että enempi ne venäläiset siellä Phuketin suunnalla vielä on. Muutaman viikon olen täällä nyt notkunut ja kerran olen venäjän kieltä kuullut.
      Baan Khao Lak. Hotelli rannalla,ikinä en ole siellä asunut, mutta taidan uskaltaa luvata että hotelliin sun reisus ei kaadu. Ranta ei ehkä aivan Khao Lakin paras, mutta pärjäät varmasti hotellin kanssa hienosti.
      Ai mitä täällä pitäs tehdä? Se on niin henkilökohtaista, että isoja linjoja en sulle ala vetään, mutta käy nyt ainakin Similan saarilla, sukella, snorklaa, tai ota vaikka rannnassa kaljaa, hieno paikka, hiekka kuin puuteria ja veden alla isoo ja hyvin näkyvää kuhinaa...vesi todella kirkasta.
      Khao Sok, luonnonpuisto tossa jonninsortin ajomatkan päässä, pistä kuukleen ja kato kiinnostaako, monia kiinnostaa...
      Ohan täällä jotai vesiputouksia ja näitä norsusafareja sun muita, mutta mikä kiinnostaa ketäkin..paha sanoa.
      Khao Lak on tämmöinen vähä pienempi paikka, tää ei todellakaan ole mikään Patong tai vastaava. Toki sanottava se, että olin täällä ekan kerran 2003, niin siihen nähden, niin ohan tää aivan eri paikka...turismi sanoisinko aika lailla kasvanut. Olin satavarma että Khao Lakiin ei koskaan tule mäkkäriä vaan siinähän toi nököttää....
      Keskimäärin kait voi sanoo että kuitenkin edelleen sellanen hiukan rauhallisempi Thaimaa kohde...joku on tainnu joskus mainita, että iltaelämän suhteen edelleen kuollut paikka...

      • Matkaaja76

        Kiitos vastauksesta Mr Vuorotteluvapaa :) Pitää vähän googlata noita jutskia ja paikan päällä voi sitten miettiä mikä kiinnostaa ja mikä ei. Jotakin kivaa aktiviteettiä pitää kuitenkin keksiä! Matkaseurueen kaks muuta ovat käyneet khao lakissa kymmenen vuotta sitten ja paikkana varmasti nykyään ihan erilainen. Patong ja venäläiset on nähty, nyt hiukan rauhaa ja erilaista lomailua kaipailee tämä tyttönen. Mukavaa oleilua sinulle sinne täältä vesisateen ja harmauden keskeltä!


    • Pappa 66

      Komppaan täysin edellistä. Toki kun lyhyelle lomalle lähtee, onko tarkoitus lomailla vai kiertää kokomaa 2-viikossa.

      Oma kokemukseni on et muutama päivä menee ihan levätes ja sit alkaa hakemaan muuta. KhaoLakissa on aikaisempina vuosina olut markkinat ma-ke-la BanhNiangissa, siellä kannattaa käydä kokemassa ainakin paikallinen kala/ hedelmä/ tarjonta. Siellä myös loistavia katukeittiö ruokia. Maha ongelmilta välttynyt vaikka 6 talvena siellä vieraillut.

      Similan on yksi vaihtoehto, on niitä muitakin. Takuapan suuntaan kannattaa lähteä, siellä enempi alkuperäistä kansaa ja kauppoja pääsee tekemään.

      MR. Vuorotteluvapaa, kysynkin siellä olevalle onko uuden hotellin tuleminen rannalle keskustan kohdalle lisännyt turismia selkeästi?

      • Mr. Vuorotteluvapaa

        Ei vielä, koska niitä ei ole vielä avattu. Aikatauluista en tiedä koska avataan, mutta aivan satavarmasti kuhina lisääntyy, jahka kyseiset paikat on avattu. Siis tuo Sensimar tuossa kylän eteläpäässä ja Mai joku....hotelli tuossa NangThongin kupeessa. Vai mikä sen hotellin nimi nyt ikinä olikaan, sen valmistumista olen tässä kahtellut ja morjens...jouluviikolla on pojjaat kuhinaa kirkolla.
        Mutta hyväksyähän se vaan pitää, tälläsiä rantoja mitä täällä on, niin ihan joka paikasta näitä ei löydy. Mr. Vuorotteluvapaalla voi olla pikkuhiljaa edessä uuden rauhallisen rantakohteen etsintä.
        Tjoo. Takua Pa, kaupunki muutama kymmenen kilsaa pohjoseen, kyyyllä sielläkin kannattaa käydä, vähä sellasta vanhaa meininkiä, ei mikää turistirysä, kova shoppailija voi löytää vaikka mitä..ite en sieltä löydä mitää...


    • m*y*m

      no khao lakin nähtävyydet *viralliset* voi nähdä puolipäiväretkellä, joten siihen ei kauheasti tarvitse aikaa uhrata.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9542552

      Itse tykkään lam kaenin markkinoista enempi kuin bang niangin. Koska bang niang on turisteille enempi suunnattu, ja lamkaenissa enempi paikallisille. Tottakai etenkin ensimmäisellä matkalla ne bang niangin mrkkinat pitää kokea (niinkuin jokaisella myönnän). Jos poikkeatte lam kaenin markkinoilla niin kyselkääpä possuvartaita, siitä kauemmasta väliköstä josta pääsee markkinoille isolta tieltä.

    • Jos haluat välttää turhaa googlettamista, niin kannattaa aloittaa tutustuminen täältä:
      http://www.minnethaimaassa.com/khao-lak/
      Ja jos löydät jostain sivuston, jossa on suomeksi tai millään muullakaan kielellä paremmin ja asiantuntevimmin tietoa Khao Lakista tai Thaimaasta, niin laita viestiä ja parannetaan sivustoa entisestään (no, okei, englanninkielinen travelfish-sivusto taitaa vielä olla tiedon määrässä edellä).
      Baan Khao Lak -hotellista ei tuola valitettavasti kerrota, mutta olet enemmän kuin tervetullut kertomaan omista kokemuksistasi, millaiseksi paikka osoittautuu.
      Hauskoja lukuhetkiä ja antoisaa matkaa!

    • Hevostyttö

      Olimme Kao Lakissa helmikuussa 2011 ja pidemme tosi paljon. Hotellimme oli noin 10 km Khao Lakin keskustasta (Royal Bangsak Resort) ja aivan mielettömän ihanalla rannalla, joka jatkui kumpaankiin suuntaan. Rannat ovat suojeltuja, joten niillä ei ole aurinkotuoleja aivan rannassa, joten maisema on ihanan luonnollinen ja hienohiekkainen. Kohtuu lähellä hotelliamme on Bangsak Beach, jossa on katu, jolla pieniä Thaimaalaisia ravintoloita, joissa myös paikalliset kävivät syömässä. Toiseen suuntaan hotelliltamme kävellessä. Kannattaa ajaa tuktukilla ja nauttia Khao Lakin keskustaa rauhallisemmasta ja kaunniimmasta rannasta. Kannataa möyös käydä upealla rannalla, jota kutsuttiin nimellä White sand Beach (en nyt muista thaikku nimeä, mutta tuolla nimellä tuktuk:lla löytynee. Rannoilla on pieniä ravintoloita, joista saa ruokaa ja juomaa. Suosittelen käymään näillä rannoilla, niitä pitkin voi kävellä kilometrejä...Khao Lak:in keskustan rannat olivat kyllä myös ok, mutta nuo syrjäisemmät olivat paratiiseja :) Kaho Lakin keskustan lähellä on pieni luonnon suojelu alue, jonka läpi kannattaa kävellä. Jo itse polku on upea näköaloineen ja polun lopussa on idyllinen pieni ranta. Kaho Sok on myös tutustumisen arvoinen. Kanoottiretki oli hieno. Khao Lakissa ei juuri näkynyt venäläisiä, mutta Similanin retkellä heitä oli PALJON! Aika röyhkeitä ovat :(

      • Nang Thong

        Tuo pieni luonnonsuojelualue alkoi kiinnostamaan....missäköhän kohdin tarkemmin sijaitsee? Me majoitutaan Nang Thong beachillä.


      • m*y*m
        Nang Thong kirjoitti:

        Tuo pieni luonnonsuojelualue alkoi kiinnostamaan....missäköhän kohdin tarkemmin sijaitsee? Me majoitutaan Nang Thong beachillä.

        http://www.khaolaklovers.com/Khao-Lak-Map.htm

        löytyy linkin kartan kohdasta 7 :)

        pieni kävelymatka keskustasta sinne on, mutta kyllä sen aikuinen kävelee.


      • Nang Thong

      • thaifood
        Nang Thong kirjoitti:

        Kiitti mym!

        Kaipaisimme hyväksi todettuja ruokapaikkoja Bang Niang alueelta, lisäksi ottaisimme vastaan vinkkejä hyvistä aamupalapaikoista... osaisko mym tai joku muu antaa suosituksia? Pidämme valtavasti nimeomaan thaimaalaisista ruuista..


      • 15.12.-12
        thaifood kirjoitti:

        Kaipaisimme hyväksi todettuja ruokapaikkoja Bang Niang alueelta, lisäksi ottaisimme vastaan vinkkejä hyvistä aamupalapaikoista... osaisko mym tai joku muu antaa suosituksia? Pidämme valtavasti nimeomaan thaimaalaisista ruuista..

        Bang niangin pikkuiset rantapaikat eli muutama pöytä ja tuoli.niissä sai kaikkein parasta esim.tom yang soppaa ja muuta thai ruokaa muutamalla eurolla.Parempia kuin jossain hienossa seafood paikassa.


      • thaixpat
        Nang Thong kirjoitti:

        Tuo pieni luonnonsuojelualue alkoi kiinnostamaan....missäköhän kohdin tarkemmin sijaitsee? Me majoitutaan Nang Thong beachillä.

        Näille luonnonsuojelualueiden viidakkopoluille kun lähtee patikoimaan niin on syytä huomioida että siellä voi tulla vastaan käärmeitä. Eli ei sitten ihan varvastossuissa ja uikkareissa sinne eikä umpipusikkoon ensinkään. Thaimaassa elää kaikkiaan noin 180 käärmelajia joista vajaa kuutisenkymmentä on myrkyllisiä. Osa niistä hyvin myrkyllisiä eli niiden myrkky tappaa nopeasti ihmisenkin. Tarkoitus ei mitenkään ole pelotella liikaa mutta tosiasiat pitää pitää mielessä kun mennään teiltä ja kaduilta maastoon Thaimaassa.

        http://www.matkailu-opas.com/thaimaa-kaarmeet.html

        .


      • Mallamatkailija
        Nang Thong kirjoitti:

        Tuo pieni luonnonsuojelualue alkoi kiinnostamaan....missäköhän kohdin tarkemmin sijaitsee? Me majoitutaan Nang Thong beachillä.

        Kävelimme mieheni kanssa noin neljä vuotta sitten ko.luonnonsuojelualueen ja todella ihana oli polun loppu.... rauhallinen ranta... kaksi muuta henkeä ...ei muita. Todellinen löytö. Muuten Khao Lak oli mielestämme rauhallinen...lomailimme noin 5 km Khao Lakista pohjoiseen .


    • Pappa 66

      Nyrkkisäänönä voi pitää, että jos siellä on syömässä muitakin, ruoka on hyvää. Älä mene paikkaan joka on tyhjä, jos on iltaaika ja muut paikat on täynnä.

      Bang Niangilla ollessani 5x en ole kertaakaan edellistä sääntöä jättänyt noudattamatta ja koskaan en ole pettynyt. Kuullut olen et tyhjästä ravintolaillasta seurasi mahatauti, tosin se oli Phuket josta tämän kuulin. Kuitenkin pessimisti ei pety!

      PerusThai ruoka on jokapaikassa hyvää, menen rannassa on kiva katsella auringon laskua, ja nauttia kaikilla aisteilla.

      • molempi pahempi

        Turistirysissä rafloissa useimmiten aina on syömässä muitakin. Ja voi olla ajoituskysymyskin. Hiljainen paikka voi tuntia myöhemmin olla tupaten täynnä ja päin vastoin. Turisti on laumaeläin, seuraa muita ja äkkiä on ei-niin-kummonen-lafkakin täynnä. Kaverit tosin sai reissun ainoan ripulin raflasta joka oli paikallisten suosiossa ja jota hotellin respakin oikein suositteli. Että ota näistä nyt sitte selvä..


    • m*y*m

      Oma suosikkini bang niang ruokapaikoista on ison tienvarressa, vähän bang niang risteyksestä takua pa:han päin perheravintola jossa asiakkaista on ainakin puolet thaikkuja. Ja sieltä saa aivan mahtavan hyvää pad thaita. paistettua nuudelia, johon voitte itse valita haluatteko sen kanalla katkaravuilla vai possulla. Alueen parasta ruokaa saa mun mielestä kolme kilsaa bang niangsta takua pahan päin grilli ravintolasta jossa seisova pöytä, jossa valikoimaa kymmenittäin. grilli tuodaan pöytään ja itse grillataan. jälkkäriksi vaikka jätskiä... myöskin itse haettavissa. taksille jos sanoo *raan nya krata* tietävät kyllä. niin tämä herkkuhan maksaa 100thb eli 2,5 euroa. siellä tytöt kyllä neuvovat miten grillaus tapahtuu.
      Bang niangssa kannattaa metsästää myös sitä *paahto* leipää johon on leivottu sisään katkarapuja. taivaallisen hyvää.
      mies yksin matkalla= M'y*m... tosin nyt kotona :)

    • Pappa 66

      Yhtenä elämyksenä KhaoLakissa on Bang Niang rantaan vievällä kadulla, rantaan mennessä oikealla puolen tietä, Italialainen paikka. Siinä voi nauttia aitoa Italialaisittain tehtyä ruokaa ja Pitsaa. Minä aikakin tykkäsin, tosin monet muutkin tykkäsi oli paikka varsin usein aivan täynnä.

      Thai ruokaa parhaillaan saa rannalla pikkuisissa rantakojuissa, en kertaakaan ole pettynyt, nytkin vesi herahtaa kielelle kun kotona tätä kirjoittaa, Ei jaksa millään odotella 90 aamua, et sinne pääsee ......

      • Bang Sak

        Tän paikan nimi on Pinocchio. Muutamana talvena on Bang Niangissa käyty ja aina joka reissulla ainakin kerran siellä syömässä. Täyttä siellä kyllä on, kannattaa melkein tehdä pöytävaraus ennakkoon, niin ei tarvi siinä kadulla jonottaa.


    • 90 aamua

      Saman verran aamuja meilläkin jäljellä! Ihanaa matkan odotusta!

    • hannaq1

      Jos kevätrullista tykkää niin suosittelen Chef Jimme-ravintolaa. Löytyy rannasta isolle tiellepäin menevältä kadulta, eka ravintola vasemmalla rannasta päin lähdettäessä siis tosi lähellä hotelleja.
      Annos on niin iso, että menee täydestä ateriasta ja maksaa 80-100 bath riippuen mitä ottaa. Yleensäkin ravintola oli iltaisin aina täynnä, suosittu siis, mutta erityisesti tise kehuisin noita spring rollseja.

    • annie star

      Kiitos hyvistä vinkeistä. Jouluksi mennään Khao Lakiin, joten matka alkaa jo hyvää vauhtia lähestyä.

      Varattu myös pari yötä Koh Kho Khaolta - paratiisilta vaikuttaa sekin; keskellä ei mitään!

      • Miljamoona80

        Oltiin lapsien kanssa Bang Niangissa maaliskuussa 2012 2viikkoa ja ihan paras ravintola meistä oli ehdottomasti Chong Fah restautant. Se sijaitsee Bang Nianin "pääkadun" aivan päässä eli meren rannalla. Hinta-laatusuhde todellakin kohdillaan! Laaja lista, hyvä palvelu, siistit tilat. Ei mitään moitetta. Käytiin sekä lounaalla että illallisella. Hinta esim. Padthai chicken 60bath, pirtelöt 50bath. Neljän henkilön ruuat jälkiruokineen ja holittomine juomineen yht. 500-600bath.
        Pöytiä oli sekä katoksessa että palmujen kupeessa. Päivällä vieressä sai edullista hierontaa. Aterian päälle oli ihanaa chillailla ravintolan pihalla olevissa keinuissa ja katsella mieletöntä tähtitaivasta ja kuunnella meren kohinaa.


    • Hiirulainen

      Onko khao lakissa millainen hintataso?vai pitääkö lähteä Phuketiin shoppailemaan jos jotain ostaa haluaa??

    • Miljamoona80

      ^Riippuu siitä mitä haluaa ostella.
      Khao lakista löytyy vaatekauppoja, elintarvikekauppoja, matkamuistomyymälöitä, laukkukauppoja, räätäleitä jne.

      Korjatkaa jos olen väärässä, mutta miulla on ainakin sellainen käsitys että Khao lakissa on edullisempi hintataso kuin Phuketissa, niin kaupoissa, ravintoloissa ja retkillä. Luin jostain että Phuket on Thaimaan yksi kalleimmista paikoista. Toki KL:ssakin kannattaa kierrellä , vertailla ja kysellä hintoja ja tinkiä tavaroista ennen kuin ostaa. Nyrkkisääntönä voinee sanoa että torilla on edullisempaa kuin kaupoissa.

      • Eeti

        Ja muistakaa tinkiä noin puolet pyydetystä hinnasta pois, hymyissäsuin!!


    • Ripa_xxx

      Khao Lakiin Bang Niangiin ollaan mekin lähdössä piakkoin! Suunnitteilla olisi snorklausta Similanin saarilla, osaisiko kukaan suositella hyviä paikallisia matkanjärjestäjiä? Entäs kannattaako lähteä Surin saarille asti snorklausreissulle, järjestetäänkö sellaisia edes vai onko ne liian kauana päiväreissua ajatellen?

      • Ostimme retket paikalliselta Khao Lak J.P. Tour: lta. Retket oli hyvät ja hinnat tingittynä vajaan puolet verrattuna esim. Ryan / Finnmatkojen hinnasta. Toki jo lähtöhinnat aivan eri luokkaa.
        Similanin retki (fantasticsimilan.com) oli hyvä, ehkä vähän turhan täyteen tuupattu. Haku hotellilta n. 7.30 -7.45, riippuu titysti missä hotellissa on.
        - Satamassa aamukahvi, leivos, vettä. Snorklausta kahden saaren,4 & 9, kupeessa ja korallit valitettavasti olemattomat/värittömät. Kaloissa löytyy runsaasti valikoimaa.
        Lounas 7 saarella, Thai buffet. (Väliipalaksi veneessä hedelmää, juomat - pepsi, vesi, keksiä.)
        -Viimeisellä saarella, 8, voi kiivetä Sailing Rock näköalapaikalle kuvaamaan ja ihailemaan maisemia. Rannassa mahdollisuus uida, snorklata ja ottaa aurinkoa. Ovh 3200 bath, tingitty hinta 1900 / hlö. Ei paha :)

        Jos haluaa snorklata ja nähdä parempia koralleja, lienee Surinin retki paras. Ainakin retkimyyjä Richien mielipide. Surinin retki esim. medsye.com ovh. 3500, tingitty 2300 / hinnat aikuiselta.

        Olimme myös "elephant trek" - puolenpäivän reissuna. Richie haki hotellilta omalla(?) autolla, elefanteilla pätkä, kävellen pieni pätkä vesiputoukselle - jossa uintimahdollisuus, kävely takaisin ja elefantin selkään. Paluu takaisin ja välipalana hedelmää, vettä. Apinan poikanen viihdytti. :)
        Autolla kilpikonnia katsomaan. Eri ikäisiä kilpikonnia kasvatusaltaissa. Upeaa.
        Lounas ja paluu hotellille. Retkiaika n. 9.30 - 13.15, hinta 1200/hlö.

        Samalta Richieltä ostettu päiväretki pitkähäntäveneellä mm. James Bond saari ym
        Hinta 1700.
        Jos kiinnostunut J.P. Tour toimistosta voin laittaa opastusta miten löydät paikan.


      • Maaliskuussa reissuun?
        valojuhla-12 kirjoitti:

        Ostimme retket paikalliselta Khao Lak J.P. Tour: lta. Retket oli hyvät ja hinnat tingittynä vajaan puolet verrattuna esim. Ryan / Finnmatkojen hinnasta. Toki jo lähtöhinnat aivan eri luokkaa.
        Similanin retki (fantasticsimilan.com) oli hyvä, ehkä vähän turhan täyteen tuupattu. Haku hotellilta n. 7.30 -7.45, riippuu titysti missä hotellissa on.
        - Satamassa aamukahvi, leivos, vettä. Snorklausta kahden saaren,4 & 9, kupeessa ja korallit valitettavasti olemattomat/värittömät. Kaloissa löytyy runsaasti valikoimaa.
        Lounas 7 saarella, Thai buffet. (Väliipalaksi veneessä hedelmää, juomat - pepsi, vesi, keksiä.)
        -Viimeisellä saarella, 8, voi kiivetä Sailing Rock näköalapaikalle kuvaamaan ja ihailemaan maisemia. Rannassa mahdollisuus uida, snorklata ja ottaa aurinkoa. Ovh 3200 bath, tingitty hinta 1900 / hlö. Ei paha :)

        Jos haluaa snorklata ja nähdä parempia koralleja, lienee Surinin retki paras. Ainakin retkimyyjä Richien mielipide. Surinin retki esim. medsye.com ovh. 3500, tingitty 2300 / hinnat aikuiselta.

        Olimme myös "elephant trek" - puolenpäivän reissuna. Richie haki hotellilta omalla(?) autolla, elefanteilla pätkä, kävellen pieni pätkä vesiputoukselle - jossa uintimahdollisuus, kävely takaisin ja elefantin selkään. Paluu takaisin ja välipalana hedelmää, vettä. Apinan poikanen viihdytti. :)
        Autolla kilpikonnia katsomaan. Eri ikäisiä kilpikonnia kasvatusaltaissa. Upeaa.
        Lounas ja paluu hotellille. Retkiaika n. 9.30 - 13.15, hinta 1200/hlö.

        Samalta Richieltä ostettu päiväretki pitkähäntäveneellä mm. James Bond saari ym
        Hinta 1700.
        Jos kiinnostunut J.P. Tour toimistosta voin laittaa opastusta miten löydät paikan.

        Onko kokemuksia Kantary beach villas hotellista? Hotellista löytyy huonosti tietoa netistä,kiinnostaisi tietää hotellin lähellä sijaitsevista palveluista(kaupat,ravintolat yms). Kaikki kokemukset hotellista myös kiinnostaa(hintataso hotellin ravintoloissa yms).Kiitos!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2057
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1450
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1384
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1321
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1298
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1241
    Aihe