Mitä Lontoossa voi tehdä?

PaPu35

Mitä.Lontoossa kannattaa tehdä jos on viikko aikaa?

6

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Happy halloween

      Jospa kertoisit ensin vähän taustatietoja siitä, että kenelle sitä tekemistä pitäisi ehdottaa. Ei tarvitsisi miljoonakaupungin kaikkia rientoja käydä läpi.

      • 6+16

        35 vuotias seurue 4 henkilöä (2 2). kaikki ei aina osallistu kaikkeen. käyttörahaa sellanen 500-1000e/naama. perusnähtävyydet on suurinpiirtein valittu ja niihin kuluu sellanen kaks päivää eli aikataulus olis sellanen 4 päivää vielä auki. oysterit hommataan, asutaan zonella 1, joten eikö siitä pääse vähän joka suuntaan helposti singahtelemaan.


    • Yet once happy ha...

      Ajankohta koska? Urheilua, ostoksia vai kulttuuria? 2 2 siis kaksi pariskuntaa? Saako ehdottaa asioita, jotka edellyttävät kielen osaamista?

    • chromecoma

      Jos museot kiinnostaa niin kannattaa käydä ainakin British Museumissa, jos innostaa niin Imperial War Museum, Natural History Museum ja Science Museum on kanssa ihan kivat käydä koluamassa. Näihin oli muistaakseni kaikkii ilmainen sisäänpääsy.

      Camden Townissa ihmettelemään markkinoita ja ostamaan vaikka jotain tuliaisia, Oxford Streetille muuten vaan vaikka shoppailemaan ryysikseen. Harrodsilla Knightsbridgessä kannattaa myös käydä ihmettelemässä, jos ei muuta niin järkyttäviä hintoja. :)

      Sohoon pyörimään, tutkailemaan Chinatownia ja lounastamaan vaikka yhteen monista kiinalaisista ravintoloista. Yhtenä iltana voi olla kiva käydä Hard Rock Cafessa Green Parkin kupeessa, varsinkin jos ei siellä koskaan aikaisemmin ole käynyt.

      South Bankillä Thamesin varrella on kivoja pubeja ja ravintoloita, joten sitä pitkin voi kävellä vaikka Tower Bridgeltä aina Westminster Bridgelle asti. Tuon matkan varrella, muistaakseni juuri ennen London Bridgeä (tultaessa Towerin suunnalta) oli hyvä ranskalainen ravintola. Westminster Bridgen luota löytyy sitten "maailmanpyörä" London Eye ja London Aquarium. Siinä on sitten vastapäätä Houses of Parliament ja Big Ben. Eikä tietenkään sovi unohtaa Buckingham Palacea ja Hyde Parkia ja St James' Parkia. Greenwichissa kannattaa myös käydä.

      Jos rahaa ja aikaa on niin suosittelen musikaaleja, ja sen jälkeen pubiin istumaan iltaa. Piccadilly Circuksen vieressä on Trocadero pelihalli jos haluaa tuulettaa erilaisten videopelien parissa. Sitten tietty jokatoisessa Starbucksissa pitää pysähtyä kahville. Tässä siis pikavinkit jos haluaa noita perusnähtävyyksiä kuitata. :)

    • maailmanmatkaaja71

      Ehka kannattaisi varata liput johonkin musikaaliin ja viettaa kiva ilta teatterissa, naita lippujahan myydaan etukateen ja niihin usein liitetaan illallinen jossain ravintolassa.
      Jos teilla on aikaa kannattaa kierrella kaupunkia tavallisella bussilla esim 23 kiertaa melkein kaikki kohteet eika kannata maksaa naille turhan kalleille nahtavyysbusseille. Oyster kortti antaa luvan matkustaa kaikilla busseilla ilmaiseksi. Tube on tietenkin nopea, mutta mitaa ei nae.

    • MennäänBussilla

      Jos nyt saa nipottaa, niin eihän Oyster oikeuta ilmaiseen matkustamiseen. Se on arvokortti, jolle on ladattu rahaa, ja jolta veloitetaan joka matkasta maksu - pienempi toki kuin kertalipulla. Maksimissaan päivän travelcardin hinta.
      Myös bussireitti 11 on näht'vyyksien kannalta hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      444
      3245
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      401
      2776
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      119
      2738
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2143
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 176
      1380
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1170
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe