perhoskoirat: papillon ja phalene

öinen perhonen

eikös perhoset kuulu kääpiökoiriin kun ovat niin pieniä.
eipä täällä niistä paljon juttuja näe.
itsellä moinen kuvatus, lempeä ja kiltti kuin mikä. vähän haukkuherkkä vaan.
suloinen koiruli :)
laittakee perhosjuttuja

5

1938

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perhospoika

      Meillä phalène-poika, kaksivuotias sydämen- ja kodinvaltaaja. Ihana ja iloinen vekkuli. Mutta myös hyvin epäsosiaalinen, mitä tulee vieraisiin ihmisiin. Poika käyttäytyy tuolloin erittäin varauksellisesti, rakastaa vain omaa perhettä. Usein myös turhankin miellyttämishaluinen ja alistuva luonteeltaan. Turkkinsa puolesta on luonnonoikku, pohjavillaa löytyy ja paljon. Kova poika lenkkeilemään, emäntä hyytyy ensin. Terveys hyvä, mutta erittäin herkkävatsainen ja reagoi heti vieraaseen sapuskaan. Silmät vuotavat lähes aina, vaikkei tulehduksia ole. Kova poika haukkumaan, kun ovesta tulee vieras ihminen. Muuten ei hauku mitään.
      Kaiken kaikkiaan tietysti se maailman ihanin koira :)

    • 2xtyttö+1poika

      Meillä 3 papillonia, kaksi tyttöä ja yksi poika. Jokainen oman luonteisensa ja aivan mahtavia. Yksi on seesteisen rauhallinen pääsääntöisesti mutta innostuu herkästi leikkiin muiden kanssa ja on todella väsymätön metsä kaveri. Herkkä ja äärestä hellä luonteeltaan sekä erittäin kiltti. Toinen taasen on sopivasti villi ja viriili, joka paikan ja jokaisen päsmäri. Silti suuri sydän ja uskollinen sekä tottelevainen. Kolmas on vielä niin kasvuvaiheessa että lopullista luonnetta ei ihan vielä näy. Mutta nuoruus ja johtajuus kiistat on käyty läpi ja olen jo nyt vakuuttunut että valintamme oli oikea ja tästäkin perhosesta tulee erittäin hyvä lemmikki perheeseemme. Yksikään koiristamme ei räksytä jonninjoutavia, ainoastaan haukkuu sen mitä koiran kuuluukin. Perhosiamme ei ole kukaan pelännyt, ei aikuinen eikä pieni lapsi. Kaikki ovat hyvin sosiaalisia ja varsin ihmisrakkaita ja uteliaita. Kahdella aikuisella ei ole ollut terveyden kanssa mitään ihmeellistä, eläinlääkäriä on tarvittu vain rokotuksiin. Toisella on ns. herkkä vatsa,joka oireilee jos annetaan suuria määriä jotain herkkuja ym. mutta käytämme vain laadukkaita koiran ruokia ja makupaloina kuivattua lihaa niin mitään oireita ei ole ollut. Perhoskoira syö vuorokaudessa niin vähän että laadukas ruoka ei vaikuta kukkaroon. Mutta koirilla on hyvä turkki ja eri hyvä kunto ja vointi.
      Perhoset on tosi hyviä lenkki ja metsä kavereita. Jaksavat todella väsymättä pitkiä matkoja. Ovat myös tosi hyviä oppimaan temppuja. Ja mikä parasta, niin uskollisia ja ihmisrakkaita.

    • Onnellinenomistaja

      Meillä phalène-poika kanssa. Täyttää nyt keväällä 3-vuotta. Energiaa olis, vaikka muille jakaa... Erittäin touhukas ja leikkisä, huomionkipeä ja seurallinen. Seuraa omistajansa jokaista liikettä ja hakeutuu kokoajan luokse. Todellinen vahtikoira, pienikin ääni niin koira kuulee sen. Ja kaikille "oudolle" ja "ihmeelliselle" pitää aina haukkua. Esimerkiksi ovikellon soitua, rynnätään ovelle haukkumaan. Meillä pitäis kokoajan olla huomioimassa ja rapsuttamassa. Jos rapsutuksen lopettaa, koira alkaa tökkiä kättä kuonollaan.
      Ulkona myös painattaa kovaa vauhtia eteenpäin, hihna on kokoajan tiukalla ja vetää vaan eteenpäin. Omalla pihalla saa olla vapaana, ja juoksee tuhatta ja sataa!
      Silmät tosiaan "rähmii" ja vuotaa paljon, muttei ole tulehduksen merkki.
      Koirasta saa myös seuraa saunomiseen! On tosin oppinut, että kun omistaja sammuttaa suihkun niin sitten vasta voi tulla, että välttää itse suihkun!!

    • koiramami

      Minulla on huhtikuussa 2 vuotta täyttävä poika.On kiva lukea miten muillakin on energisiä nelijalkaisia.On kyllä niin sosiaalinen ja leikkivä,etten tahdo vauhdissa pysyä..Poika oli ottaessani vuosi sitten tällainen huonosti kohdeltu ja ollaan hitaasti menty eteenpäin.Tänään on niin luottava ja rakastava kuin vaan voi olla ..Ruokahalu on hyvä,mutta samoin vatsa on herkkä reakoimaan uuteen makuun.Taitaa kaikilla noilla ihanuuksilla olla tuo seuraaminen wc ja suihkutiloihin..Pitää vartioida,etten karkaa..Omaani rakastan ja olen onnellinen,että minut valittiin koiran perheeksi..ja nimenomaan koirani valitsi eli kemiat toimi...Nautitaan ihanista karvapallukoistamme..

    • perhonen

      heii! minulla on ei ihan puhdas perhoskoira.. :)
      eli isä on puhdas mutta äiti puoliksi perhonen ja puoliksi shizu vai mikä se on... aivan ihan koira.. seurailee ihan kaikkialle jos vain pääsee, ei hauku lainkaan mikä onkin vähän outoa... täyttää kesällä kaksi v ja olen ehkä pari kertaa kuullut sen haukahtavan. ainut mikä hiukka ärsyttää on että prinsessa on niin nirso ettei meinaa sapuska kelvata jos on vähänkään saanut esim koulutuksen yhteydessä erikois herkkuja :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3397
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1341
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      67
      1156
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1094
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      999
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      986
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      43
      973
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      47
      877
    Aihe