Kruunypyyn kummitustalot

Pimeä-Vintti

Onko Kruunupyyssä autiotaloja, joiden historia on niin selkäpiitä karmiva, että polvet vatkaavat ja kädet tutisevat ohikulkiessa? Oletko koskaan joutunut kummitusten uhriksi tai piinaavatko räyhähenget elämääsi jatkuvasti?

9

681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Svart Baron

      Se lentokenttä metsässä on kirottu. Ajoin siellä pikkupoikana pyörällä aina Sokojalta katsomassa, kun hieno DC-3 nousi liitämään ja vilkutin käsiä tunsin hyvin ne lentokoneet. Eräs talvi 50-luvun alussa en mennyt sinne, koska satoi paljon lunta ja farfar sanoi yhtäkkiä tyst ja pani putkiradio lujempi. Radiosanomissa sanottiin Kronobystä lähteneen DC-3 tippuneen Koivulahteen lumimyrskyssä ja kaikki 25 ihmistä kuoli sinne metsässä. Se oli kamala vahinko siihen aikaan ja kaikki ihmiset itkivät. Tuon lentokoneen kapteeni on vainonnut minua siitä lähtien, koska en ollut vilkuttamassa, kun kone meni. Tuo kapteeni tulee lentokenttä suoralla se lentokoneella päin minua ja kuusenlatvassa heiluu lujasti, kun tuo metalliaave suhahtaa ylitseni ja menee katoamassa illan pimeyteen. Näin tuo vihainen kapteeni teki minulle kolme kertaa elämän aikanani ja viimeksi 11 vuosi sitten. Ei uskalla mennä sinne kuoleman lentokenttä lähelle, kun ei tiedä milloin se kapteeni vie mukaansa.

      • Ragnar Drakula

        Joo se oli hienosti avauduttu mutta kantsii ottaa varmuuden vuoks yhteys spritismiseurojen mummelikerhoihin kato meedio voi kutsua sen lentokapteenin puhutteluun ennenku se keksii vaihtaa vuorokoneen syöksypommittajajaan eikä noissa sauroissa tartte ees pelätä ko siellä kaikki pitää toisiansa kädestä kiinni.


    • MR Ufo

      Vanha pappila on tunnettu kummituskohde josta tarinoita riittää.

      • Stefan King

        Ai jaa, mitäs pappilassa on sattunu? Löytyykö poikkeavaa henkimaailman toimintaa vai onko peräkamarin puolella paholaisia :)


      • Shaining Män

        Olipa aika onnettomia kummitusjuttuja siinä mielessä etten ymmärtäny nuista kirjotuksista hölynpöläystäkään niin olisitko ystävällinen ja suomentasit vähän?


      • Valitettavasti ei
        Shaining Män kirjoitti:

        Olipa aika onnettomia kummitusjuttuja siinä mielessä etten ymmärtäny nuista kirjotuksista hölynpöläystäkään niin olisitko ystävällinen ja suomentasit vähän?

        Valitettavasti en voi kääntää ko. kertomuksia, ovat sen verran kamalia, ettei kaikilla ole puhtaat alkkarit jos niitä alkaa sanasta sanaan kääntelemään


      • Luin hieman noita
        Valitettavasti ei kirjoitti:

        Valitettavasti en voi kääntää ko. kertomuksia, ovat sen verran kamalia, ettei kaikilla ole puhtaat alkkarit jos niitä alkaa sanasta sanaan kääntelemään

        juttuja, ihan oikeasti ei kannata kääntää, siitä ei hyvää seuraa


    • lilla spöket

      Asun Kruunupyyssä ja meidän talossa kummitteli. Talo sijaitsee sellaisella paikalla, että voisin kuvittella, että siittä läpi on joskus menny polku (ollaan lähellä 8-tietä)
      "Tunsin" että nyt joku kävelee tosta läpi. Kerran näin sellaisen "magneettikentän" (en voi paremmin selittää...), joka oli ihmisen muodossa, kuka käveli talon läpi. Lähes aina kuulin askeleet kun tämä kyseinen henkilö/haamu meni läpi talon. Kissa sai slaagin joka kerta! (eläimethän vaistoaa paremmin kun me ihmiset), koskaan ei tuntunu, että olisi ollut pelottavaa tai mitään, mutta häiritsevää se oli, kun joku tepasteli talon läpi.
      Tätä jatkoi vuosia, mutta aika harvoin, joskus enemmän, joskus vähemmän...mutta sitten tämä/nämä henkilöt alkoi ramppaan taloa läpi alvariinsa, joten mulla paloi hihat ihan totaalisesti. Hihoitten palamisen jälkeen, kun havaitsin tämän immeisen talossa, niin kiljasin hälle, että: "nyt et enää kulje tästä läpi, tässä on talo ja me asutaan tässä. Mikäli Sinun on tästä aivan pakko mennä, niin kierrät talon"
      Ollaan saatu olla rauhassa sen jälkeen.
      ...tai itseasiassa, kerran kävi ja minä sanoin nätisti, etteikö me sovittu, ettet tästä läpi enää kävele ja se jäi siihen sitten. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7060
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2741
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2313
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      87
      1996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1717
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1515
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1298
    Aihe