Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ei dna:lle

never ever

Miksi en ota dna:

- joustava liittymissä on pakotettu pitämään sopimuskausi,et voi pienentää liittymän minuutti/ käyttömäärää vain isontamaan. Toisilla operaattoreilla tämä käyttötarpeen muutos ja pienennys onnistuu ja kytkyn voi näin maksaa kohtuu hintaisena pois,palata ehkä takaisin.

Laskutjs on ollut epäselvää nykyään vaikka aspa sen keroo olleen vanhan ongelman.

Omistuspohja joka nyt vähän muuttui,mutta rahakkaille omistajille rakennettu rahankeräys paikka.

Kuuluvuus huonoin,vaikka kartta näyttää peittoa saa jo suurentamalla aukot selville ja peittoa ei lasketa maapohkaan perustuen vaan ihmisasutuksen perusteella millä on iso merkitys liikuttaessa laajemmalti.

Eikä hyvää peitettävyyttä koskaan tule,kun pienifirma joka jakaa rahat omistajilleen.

Tämä peitto ongelma on netille vielä katalampi.

Pakettien sisällöt ovat kalliita lopulta,kun kaikkia ostettava erikseen,esim joustaviin netti joka alkaa olla pakollinen ja sitovuus 1-2v jota ei voi purkaa. Esimerkkinä 20€x24kk on 480€ sen joudut maksamaan. Muilla operaattoreilla vain 0,67€/kk tai heti sanottavissa irti. Vuodessakin vain n8€ eli ihmisellä jää oikea vapaus valita mitä teet,eikä lasku seuraa väkisellä perässä. Säästöä voit saada 400€ tai esim xxl joustavaan nähden 900€ miltei sama kuin koronkiskureilla oikeus periä vaikkei ole ostaessa tajunnu kuin saaneensa edun hinnan pysymisestä.viekasta sanoisin.

Hintatakuu lause on se,että joudut maksamaan sopimuksen loppuun saakka,etu voi kääntyä käyttäjää vastaan.

4

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nopole

      Vähänpä tiedät, siis mene kouluun äläkä pissi housuun.

    • se asiakas

      Oikein on noin antaa palautetta,mutta se pissi menee nopeiten housuun, kun asiakkaat katoaa ja kantaa kukkarossaan ne rahat muualle.. Koulunkäyntiin joutuisi moni, joka myy palvelua dna:lla. Käytössä on paljon peruskoulun tai lukion oppilaita,jotka pikakoulutettu myymään ko tuotetteita.

      Vielä tuosta hintatakuusta,että ei ole mikään asiakasystävällinen joka tulisi korjata.

    • ei_enaa_dna

      - joustava liittymissä on pakotettu pitämään sopimuskausi,et voi pienentää liittymän minuutti/ käyttömäärää vain isontamaan. Toisilla operaattoreilla tämä käyttötarpeen muutos ja pienennys onnistuu ja kytkyn voi näin maksaa kohtuu hintaisena pois,palata ehkä takaisin.

      = ei pidä paikkaansa. Joustava-pakettia voi vaihtaa olipa sopimus tai ei. Kesken sopimuskauden veloitetaan 9,90eur. Niihin Onneihin ei tosiaan voi vaihtaa (käytön mukaan) jos on soppari, mikä ei ole pakollinen.

      PS. Opettele kirjoittamaan.

    • puihin meni

      Tilasin uuden puhelimen niin on isommat näppäimet. Eikä pitäs haitata minkä verran saa tekstiä tai valitkaa asiakkaanne sen perusteella, tyhmä kyllä ollu,kun joskus asiakas ollu. Aina ollu ettet voi vaihtaa ja aikaraja milloin saa vaihtaa,eikä tuollainen sakottaminen 9,90.. Omaa liittymää saa hallita nyt netin kauttacja heti kilahtaa ilmoitus tekstari puhelimeen.. Joutuisin maksamaan nykyisestä n15€/kk enempi,että kaukana on hinnat ja palvelun taso, lueppa sinä neropatti myös muita palautteita,eniten on dna kahminu vaikkei ole enää ehkä kuin neljänneksi suurin operaattori..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2172
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1886
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1558
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1550
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1462
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe