Hotellit New York suosituimmat

nykkiin nykkiin

Onko Nykissä käyneet varanneet hotelleita Hotels.comin kautta?

löysin listauksen viidestä suosituimmasta hotellista New Yorkissa. Luvut ovat Hotels.comin palvelusta kaiketi alunperin ja pohjautuu hotellien varauksiin sekä asiakastyytyväisyyteen..

listaus nykin suosituimmista hotelleista löytyypi täältä:
http://www.parhaatmatkatarjoukset.com/top-5-suosituimmat-hotellit-new-york/

olisi mukava kuulla jos Suomi24 porukkaa on käyny kyseisissä hotlissa niin mitä mieltä olette olleet..itse myös varaamassa hotellia nykkiin ja tarkoitus olis jouluksi mennä tutustuun kaupunkiin

Kiitos asiallisista vastauksta etukäteen

Matti

13

738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vierailija3

      Ainakin tuossa ekassa oli ludehavaintoja. Kannattaa tsekata nedbug registry ennen varaamista

      • vierailija3

        Siis Bedbug registry. Iski painovirhe


    • Surkea viritelmä

      Tuo suomenkielinen sivu on aivan täyttä paskaa ja aivan surkea viritelmä. En tiedä mistä tuo "tiedot" on pieraistu mutta ei ainakaan mistään Hotels.comin listauksesta! Hotel Carter ei todellakaan ole New Yorkin suosituin hotelli, ei edes Hotels.comin käyttäjien keskuudessa.

      TripAdvisor on paljon luotettavampi lähde hotellien vertailuun. Siellä Carter on sijalla 344, kun hotelleja New Yorkissa on arvioitu kaikkiaan 437.

    • järkeä tilastoihin

      Hotels.com:n omien käyttäjien pisteytyksessä tuo Carter on saanut 2,8 / 5 !! Miten voi muka olla edes lähellä mitään "suosittua"...? Jos kunnon arvosteluja hakee, niin keskiarvon pitäisi olla jotain 4,5 / 5 hotels.com:lla tai yli 9 /10 booking.com:lla. Ikinä en varaa mitään mikä on saanut alle 3.5 / 5 ja silloinkin kantsii tutkia aika tarkkaan! Esim. että arviointeja on riittävästi, miel.usea sata kpl.

      • onni = tripadvisor

        Carter hotelli suosituin? Huh huh! Kyllä on suomalaisilla rima matalalla, Carter valittu neljästi amerikan likaisimmaksi hotelliksi ym. Takuulla eivät amerikkalaiset asuisi tuollaisessa hotellissa Suomessa.

        http://en.wikipedia.org/wiki/Hotel_Carter,_Manhattan


    • Itse käytän Booking.com ia. On mielestäni huomattavasti paljon parempi. TripAdvisorista saa myös hyviä vinkkejä. Hotels.com issa on paljon vähemmän asiakkaiden arviointeja. http://www.booking.com/searchresults.fi.html?sid=e4c4cddd2af237fb7f4a581436b7354e;dcid=1;ac_pageview_id=10ea42bf677e00b9;checkin_monthday=15;checkin_year_month=2012-12;checkout_monthday=16;checkout_year_month=2012-12;class_interval=1;csflt={};dest_id=20088325;dest_type=city;inac=0;redirected_from_city=0;redirected_from_landmark=0;review_score_group=empty;score_min=0;si=ai,co,ci,re,di;ss=New York;ss_all=0;ssb=empty;radius=10;order=score

    • matkailija-x

      Itse varaan Pricelinen "name your own price"-toiminnolla , mutta vaatii hieman uskallusta, kun hotellin saa tietää vasta varauksen jälkeen. Olemme aina varanneet vähintään 3½ *** hotelleja, maksaneen n. puolet verrattuna "perinteisten" varauspalvelujen hintoihin ja olleet aina hyvin tyytyväisiä hotelleihin j aniiden sijaintiin.

      "Perinteisistä" varauspalveluista Quickbook.comissa oh hyviä tarjouksia Amerikan suurkaupunkeihin, hintoja kannattaa lisäksi verrata esim. hotelscombined.comista sekä ennen varausta katsoa millaisia arvioita mieluinen hotelli on saanut Tripadvisorista.

      • Osoitteesta Quickbook.com ei löytynyt yhtään mitään. Mainoksia vain.


      • eemeli10_ kirjoitti:

        Osoitteesta Quickbook.com ei löytynyt yhtään mitään. Mainoksia vain.

        Oletko matkailija-x verrannut Pricelinen hintoja esim. booking.com in hintoihin? Siis kaikkiallahan (bookin.com, hotels.com,...) kerrotaan 50% alennuksista, mutta käytännössä maksimi alennus on oikeasti korkeintaan 10%. 50% alennus on vain kikka koukuttaa asiakkaat omalle sivustolleen (ainakin näissä tapauksissa).


      • matkailija-x
        eemeli10_ kirjoitti:

        Oletko matkailija-x verrannut Pricelinen hintoja esim. booking.com in hintoihin? Siis kaikkiallahan (bookin.com, hotels.com,...) kerrotaan 50% alennuksista, mutta käytännössä maksimi alennus on oikeasti korkeintaan 10%. 50% alennus on vain kikka koukuttaa asiakkaat omalle sivustolleen (ainakin näissä tapauksissa).

        Läpi menneet pricelinen name your on price-tarjoukset Yhdysvalloissa ovat yleensä olleet huomattavasti edullisempia kuin esim. Booking.comin hinnat. Paras hinta-laatusuhde on 3½-5* hotelleissa, ilmeisesti 1-2* hotelleissa hinnassa ei enää ole suurta eroa. Uteliaisuudesta olen tarkastanut varauksen jälkeenkin varauspalvelusta ja hotellin omilta sivuilta, mikä olisi ollut seuraavaksi edullisin hinta. Olen aina saanut edullisemman hinnan.

        Katsoin juuri http://www.quikbook.com, ainakin minä löysin sivulta kuten ennenkin miltei ylimpänä haun, jolla voi etsiä ja varata hotellin haluamalleen ajankohdalleeli ihan tavallinen varauspalvelin. Quickbookissa on myös "Secret sale", joka toimii ilmeisesti kuten Hotwire.com, en kuitenkaan ole koskaan käyttänyt tätä toimintoa.


    • Spend

      Booking.com ja Tripadvisorista näet mitä mieltä matkailijat ovat olleet hotelleista!
      Halpa ja hyvä, ei toteudu New Yorkissa. Z Hotel New York, 43rd Aveneue Vaikuttaisi mukavalta ja kohtuu hintaiselta hotellilta. Tosin hotelli on Queensin puolellla. Queensboro Bridgen( Spider man) ja muut nähtävyydet ovat 15 min päässä.
      Itse ollaan menossa 28.03-05.04 New York. Hotellit tulevalle reissulle Nolitan Hotel ja Eventi Kimpton.
      Pete

    • Nyjook

      Tribeca Blue Hotellia olemme harkinneet, onkohan minkälainen..?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe