KYSYMYS KORUSTA

PJ-92_N

hei, elikkäs, minulla on sellainen lisko kaulakoru, se on tuonut pahaa onnea kahdelle sen kantajalle, eli ensimmäisenä minun yhdelle kaverilleni, sai sen 13 vuotiaana ja siitä asti ollut epäonnea. sitten minä sain sen ja se pelasti minut, sitten annoin sen siskolleni, ja samana päivänä häntä puukotettiin vasemmalle puolelle reittä, ja koru oli vasemman puoleisessa pers taskussa. minulle se on tuonut hyvää onnea. joten nyt kysymys.

voiko koru valita oman mestarinsa/isännän, ja jos voi niin miten ja millä perusteella?

miksi se tuo muille huonoa onnea ja minulle ei?

onko mahdollista että koru on jo 9 vuotta sitten tiennyt että tapaan tämän kaverin ja sillä tavalla se pääsee minuun kosketuksiin? (eli mestarinsa luo)

ja onko niin että se koru reagoi minun ajatuksiin ja tunteisiin, koska olin silloin huonolla tuulella, kun annoin sen korun siskolleni, ja sen takia kävi niin?

onko mahdollista että se koru on kostanut sen minulle kun annoin sen pois?

ja onko se todella mahdollista että koru valitsee itselleen mestarin, eli sen yhden ainoan henkilön, jolle se tuo onnea/suojelee?

olen varmaan hullu, mutta tämä mietityttää minua kosvasti, olen etsinyt netistä tietoa että millä perusteella koru voi valita oman isäntänsä, mutta ei sieltä mitään löydy.

ja tosiaan tämä koru on jonkinlainen sisilisko, tai ainakin lisko.

AUTTAKAA! tosiaan olen nainen, eli varmasti vain hullu :D

5

589

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mentalist

   Aikoinaan tehtiin tutkimus kyyhkysillä, joissa kyyhkynen laitettiin lasiseen koppiin ja koppiin tipahti aina viidentoista sekunnin välein. Kävi ilmi, että linnut alkoivat tekemään mitä oudoimpia eleitä ja toimia, sillä luulivat niiden vaikuttavan jotenkin ruuan saantiin. Jotkut nyökyttelivät päätään ja jotkut kopauttivat nokallaan lasiaan odottaen sen tuovan niille lisää ruokaa, vaikka ruuan saapuminen oli täysin niiden toimista riippumatonta. Tässä vaiheessa joku sanoisi, että typeriä lintuja, mutta kun vastaava koe tehtiin ihmisillä, täysi-ikäisillä aikuisilla, saatiin aikaan hämmentäviä tuloksia - ihminen on myös taipuvainen omiin rituaaleihinsa ja luuloon, että voi jotenkin vaikuttaa sattumaan. Tässä viihdemielessä käytettynä kyseisen testin perusidea;

   http://www.youtube.com/watch?v=XchqR71vikk

   Kyse on siis taikauskosta. Se on ollut osa ihmismieltä vuosituhansien ajan eikä ole kulumallakaan lähtenyt pois. Kun opiskelija kantaa mukanaan onnen kynäänsä, koska kokeet ovat aina sillä tehdessä menneet vähän paremmin kyse on taikauskosta - itse kynällä ei ole ollut mitään tekemistä tulosten kanssa.

   Tämä sama pätee myös koruusi. Kuvailemasi tapaukset, joissa siskoasi on puukotettu ovat sen verran hirvittäviä, että ne jäävät väkisinkin mieleen ja alitajuntamme yrittää väkisinkin kehitellä syitä sille. Mainitsemasi koru oli hänellä mukana tuolloin ja vieläpä vasemmassa takataskussa - ja korun ollessa jollakulla muulla oli tämä toinen kokenut myös huonoa onnea. Sanot, että tällä kaverillasi on ollut epäonnea 13 -vuotiaasta asti - onkohan tuo nyt realistista? Jos oletetaan, että kaverisi on saman ikäinen kuin sinä (nickisi -92 perusteella siis kaksikymmentä vuotias) niin olisiko huono onni seurannut häntä niin pitkän ajan? Varmasti tuolle välille on joitain miellyttäviäkin asioita sattunut.

   Ihmismieli kuitenkin valikoi. Jos elämässä menee hyvin, mutta vaikka rakkaus asiat kusevat niin ihminen helposti ajattelee kaiken olevan pilalla. Kukapa ei muistaisi sellaisia tapahtumia, kuin siskon puukotus - ne jäävät muistiimme paljon herkemmin kuin pienet ja hyvät asiat. Tähän samaan perustuvat mm. horoskoopit; jos horoskoopeissa sanotaan "tulet tapaamaan uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä tänään", niin eihän tuo lause lopulta tarkoita mitään tarkkaa, MUTTA jos satunkin tutustumaan johonkuhun mielestäni uuteen ja mielenkiintoiseen, pidän sitä melkoisena ihmeenä koska horoskoopeissa luki niin. Ymmärtänet varmaan jo mitä haen takaa.

   En halua tässä sanoa "asiat nyt ovat näin", koska jokaisella on toki oma uskonsa. Kehoitan kuitenkin tutkimaan tuota koruasi ja sen ympärille kertyneitä sattumia objektiivisemmasta valosta - olisiko mahdollista, että koru on ollut vain sattumalta mukana ja tapahtumat ovat käynnistyneet siitä johtumattomista syistä?

  • PJ-92_NN

   no halusin kuulla sen hengellisen version tästä. en tieteellistä näkökulmaa.
   ja tosiaan sillä kaverilla nyt vain on siitä asti ruvennut menemään päin vittua.
   eli kysynkin vain niiltä jotka tietävät asiasta. itse en edes tiennyt moisesta ennenkuin minulle sanottiin jälkeenpäin. ja tosiaan mulle tuonu hyvää onnea.

   eli nyt sitä hengellistä kamaa tähän, ku ei kiinnosta nämä tiede näkökulmat , koska osaan itsekkin ajatella niin. JOTEN se joka tietää näistä asioista niin kiva jos viittii vastata kerta netistä ei löydy mitään.

  • belamis

   Edellinen vastaus kysymykseen oli loistava!

   Talismaani muistuttaa jumalaisesta epiikasta. Jumalien uskottiin käyttävän talismaaneja taistellessaan pahuuden voimia vastaan. Thorilla on vasara, Merkuriuksella on sauva ja Venuksella vyö. Samaa talismaanista voimaa hakee lapsi joka kiinnittää ketunhännän pyöräänsä saadakseen lisää vauhtia, tai ihminen, joka kantaa Hannun vaakunaa mukanaan pitääkseen pahat henget loitolla. Mikä tahansa esine voi toimia talismaanina - jos siihen uskoo.

   Jos leikitään ajatuksella, niin mikä ettei, periaatteessa koru on voinut imeä itseensä negatiivista energiaa, jota se levittää huolimatta siitä kuka sitä kantaa. Tämän pitäisi loppua kun korun hautaa vähäksi aikaa puhtaaseen suolaan. Perinteisesti suola on ollut puhdistava asia, ja esim wicca-piireissä sitä käytetään vieläkin. Sekä kansantietäjien keskuudessa.

   Koru ei kuitenkaan ole mikään elävä ja tahtova olento, joka voisi odottaa kantajakseen valikoituvan jonkun tietyn henkilön. 5 miljardin asukkaan maapallolla se voisi huonolla tuurilla joutua odottamaan ikuisuuden. Tämä nyt kuitenkin on oikea maailma, eikä mikään hobittila TSH-kirjoista. Vaikka ajatus onkin aika mielenkiintoinen.

   Millään asialla ei loppujen lopuksi ole mitään valtaa sinuun, ellet anna sile lupaa vallata mielesi ja suhtaudu siihen pakkomielteisesti.

  • pakana1

   kaikki mainitsemasi on totta,joten sinuna tekisin korulle pyhitys-/puhdistusrituaalin asap. Varo.

  • Roskiin se!!!

   Tiedän, että saatanalliset noidat nimenomaan valmistavat ja myyvät kirottuja koruja, joihin on asetettu demoni. Tällaiset korut tuottavat pahaa kaikille niiden lähipiiriin joutuville. Demoni voi aikaansaada vihareaktion (puukotus) korun kantajan ympärillä olevissa ihmisissä korun kantajaa kohtaan. Myös demoni itsessään vahingoittaa vaikutuspiirissään olijoita, aiheuttaa enneaikaista vanhenemista ja masennusta, itsetuhoisuutta, sairauksia, kuolemaa. Tällaiset esineet ja korut on hävitettävä! Heitä roskiin niin, ettei kukaan vain sitä sieltä löydä!

   Itse ostin joskus kirpputorilta söpön liskokorun, jossa melkein heti tunsin olevan todella paha ja voimakas demoni! Jumala käski heittää korun heti roskiin! Se oli semmoinen pikkuinen lisko, todella söpö ja musta nahkanauha jossa roikkui. Saattoi olla samanlainen eli samaa sarjaa kuin sinun korusi, ja se tarkoittaa sitä, että silloin sinunkin korussasi on samanlainen demoni ja se on todella vaarallinen! Hävitä koru ensitilassa! Jos sinusta alkaa tuntua ettet raaski tehdä sitä, se tarkoittaa vain, että korun demoni yrittää pitää sinusta kynsinhampain kiinni! Sitä suuremmalla syyllä heitä roskiin!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   4737
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   597
   3801
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2861
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   4
   2622
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   153
   2357
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   108
   1929
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   196
   1034
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   90
   1017
  9. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   1000
  10. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   243
   824
  Aihe