KYSYMYS KORUSTA

PJ-92_N

hei, elikkäs, minulla on sellainen lisko kaulakoru, se on tuonut pahaa onnea kahdelle sen kantajalle, eli ensimmäisenä minun yhdelle kaverilleni, sai sen 13 vuotiaana ja siitä asti ollut epäonnea. sitten minä sain sen ja se pelasti minut, sitten annoin sen siskolleni, ja samana päivänä häntä puukotettiin vasemmalle puolelle reittä, ja koru oli vasemman puoleisessa pers taskussa. minulle se on tuonut hyvää onnea. joten nyt kysymys.

voiko koru valita oman mestarinsa/isännän, ja jos voi niin miten ja millä perusteella?

miksi se tuo muille huonoa onnea ja minulle ei?

onko mahdollista että koru on jo 9 vuotta sitten tiennyt että tapaan tämän kaverin ja sillä tavalla se pääsee minuun kosketuksiin? (eli mestarinsa luo)

ja onko niin että se koru reagoi minun ajatuksiin ja tunteisiin, koska olin silloin huonolla tuulella, kun annoin sen korun siskolleni, ja sen takia kävi niin?

onko mahdollista että se koru on kostanut sen minulle kun annoin sen pois?

ja onko se todella mahdollista että koru valitsee itselleen mestarin, eli sen yhden ainoan henkilön, jolle se tuo onnea/suojelee?

olen varmaan hullu, mutta tämä mietityttää minua kosvasti, olen etsinyt netistä tietoa että millä perusteella koru voi valita oman isäntänsä, mutta ei sieltä mitään löydy.

ja tosiaan tämä koru on jonkinlainen sisilisko, tai ainakin lisko.

AUTTAKAA! tosiaan olen nainen, eli varmasti vain hullu :D

5

486

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mentalist

      Aikoinaan tehtiin tutkimus kyyhkysillä, joissa kyyhkynen laitettiin lasiseen koppiin ja koppiin tipahti aina viidentoista sekunnin välein. Kävi ilmi, että linnut alkoivat tekemään mitä oudoimpia eleitä ja toimia, sillä luulivat niiden vaikuttavan jotenkin ruuan saantiin. Jotkut nyökyttelivät päätään ja jotkut kopauttivat nokallaan lasiaan odottaen sen tuovan niille lisää ruokaa, vaikka ruuan saapuminen oli täysin niiden toimista riippumatonta. Tässä vaiheessa joku sanoisi, että typeriä lintuja, mutta kun vastaava koe tehtiin ihmisillä, täysi-ikäisillä aikuisilla, saatiin aikaan hämmentäviä tuloksia - ihminen on myös taipuvainen omiin rituaaleihinsa ja luuloon, että voi jotenkin vaikuttaa sattumaan. Tässä viihdemielessä käytettynä kyseisen testin perusidea;

      http://www.youtube.com/watch?v=XchqR71vikk

      Kyse on siis taikauskosta. Se on ollut osa ihmismieltä vuosituhansien ajan eikä ole kulumallakaan lähtenyt pois. Kun opiskelija kantaa mukanaan onnen kynäänsä, koska kokeet ovat aina sillä tehdessä menneet vähän paremmin kyse on taikauskosta - itse kynällä ei ole ollut mitään tekemistä tulosten kanssa.

      Tämä sama pätee myös koruusi. Kuvailemasi tapaukset, joissa siskoasi on puukotettu ovat sen verran hirvittäviä, että ne jäävät väkisinkin mieleen ja alitajuntamme yrittää väkisinkin kehitellä syitä sille. Mainitsemasi koru oli hänellä mukana tuolloin ja vieläpä vasemmassa takataskussa - ja korun ollessa jollakulla muulla oli tämä toinen kokenut myös huonoa onnea. Sanot, että tällä kaverillasi on ollut epäonnea 13 -vuotiaasta asti - onkohan tuo nyt realistista? Jos oletetaan, että kaverisi on saman ikäinen kuin sinä (nickisi -92 perusteella siis kaksikymmentä vuotias) niin olisiko huono onni seurannut häntä niin pitkän ajan? Varmasti tuolle välille on joitain miellyttäviäkin asioita sattunut.

      Ihmismieli kuitenkin valikoi. Jos elämässä menee hyvin, mutta vaikka rakkaus asiat kusevat niin ihminen helposti ajattelee kaiken olevan pilalla. Kukapa ei muistaisi sellaisia tapahtumia, kuin siskon puukotus - ne jäävät muistiimme paljon herkemmin kuin pienet ja hyvät asiat. Tähän samaan perustuvat mm. horoskoopit; jos horoskoopeissa sanotaan "tulet tapaamaan uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä tänään", niin eihän tuo lause lopulta tarkoita mitään tarkkaa, MUTTA jos satunkin tutustumaan johonkuhun mielestäni uuteen ja mielenkiintoiseen, pidän sitä melkoisena ihmeenä koska horoskoopeissa luki niin. Ymmärtänet varmaan jo mitä haen takaa.

      En halua tässä sanoa "asiat nyt ovat näin", koska jokaisella on toki oma uskonsa. Kehoitan kuitenkin tutkimaan tuota koruasi ja sen ympärille kertyneitä sattumia objektiivisemmasta valosta - olisiko mahdollista, että koru on ollut vain sattumalta mukana ja tapahtumat ovat käynnistyneet siitä johtumattomista syistä?

    • PJ-92_NN

      no halusin kuulla sen hengellisen version tästä. en tieteellistä näkökulmaa.
      ja tosiaan sillä kaverilla nyt vain on siitä asti ruvennut menemään päin vittua.
      eli kysynkin vain niiltä jotka tietävät asiasta. itse en edes tiennyt moisesta ennenkuin minulle sanottiin jälkeenpäin. ja tosiaan mulle tuonu hyvää onnea.

      eli nyt sitä hengellistä kamaa tähän, ku ei kiinnosta nämä tiede näkökulmat , koska osaan itsekkin ajatella niin. JOTEN se joka tietää näistä asioista niin kiva jos viittii vastata kerta netistä ei löydy mitään.

    • belamis

      Edellinen vastaus kysymykseen oli loistava!

      Talismaani muistuttaa jumalaisesta epiikasta. Jumalien uskottiin käyttävän talismaaneja taistellessaan pahuuden voimia vastaan. Thorilla on vasara, Merkuriuksella on sauva ja Venuksella vyö. Samaa talismaanista voimaa hakee lapsi joka kiinnittää ketunhännän pyöräänsä saadakseen lisää vauhtia, tai ihminen, joka kantaa Hannun vaakunaa mukanaan pitääkseen pahat henget loitolla. Mikä tahansa esine voi toimia talismaanina - jos siihen uskoo.

      Jos leikitään ajatuksella, niin mikä ettei, periaatteessa koru on voinut imeä itseensä negatiivista energiaa, jota se levittää huolimatta siitä kuka sitä kantaa. Tämän pitäisi loppua kun korun hautaa vähäksi aikaa puhtaaseen suolaan. Perinteisesti suola on ollut puhdistava asia, ja esim wicca-piireissä sitä käytetään vieläkin. Sekä kansantietäjien keskuudessa.

      Koru ei kuitenkaan ole mikään elävä ja tahtova olento, joka voisi odottaa kantajakseen valikoituvan jonkun tietyn henkilön. 5 miljardin asukkaan maapallolla se voisi huonolla tuurilla joutua odottamaan ikuisuuden. Tämä nyt kuitenkin on oikea maailma, eikä mikään hobittila TSH-kirjoista. Vaikka ajatus onkin aika mielenkiintoinen.

      Millään asialla ei loppujen lopuksi ole mitään valtaa sinuun, ellet anna sile lupaa vallata mielesi ja suhtaudu siihen pakkomielteisesti.

    • pakana1

      kaikki mainitsemasi on totta,joten sinuna tekisin korulle pyhitys-/puhdistusrituaalin asap. Varo.

    • Roskiin se!!!

      Tiedän, että saatanalliset noidat nimenomaan valmistavat ja myyvät kirottuja koruja, joihin on asetettu demoni. Tällaiset korut tuottavat pahaa kaikille niiden lähipiiriin joutuville. Demoni voi aikaansaada vihareaktion (puukotus) korun kantajan ympärillä olevissa ihmisissä korun kantajaa kohtaan. Myös demoni itsessään vahingoittaa vaikutuspiirissään olijoita, aiheuttaa enneaikaista vanhenemista ja masennusta, itsetuhoisuutta, sairauksia, kuolemaa. Tällaiset esineet ja korut on hävitettävä! Heitä roskiin niin, ettei kukaan vain sitä sieltä löydä!

      Itse ostin joskus kirpputorilta söpön liskokorun, jossa melkein heti tunsin olevan todella paha ja voimakas demoni! Jumala käski heittää korun heti roskiin! Se oli semmoinen pikkuinen lisko, todella söpö ja musta nahkanauha jossa roikkui. Saattoi olla samanlainen eli samaa sarjaa kuin sinun korusi, ja se tarkoittaa sitä, että silloin sinunkin korussasi on samanlainen demoni ja se on todella vaarallinen! Hävitä koru ensitilassa! Jos sinusta alkaa tuntua ettet raaski tehdä sitä, se tarkoittaa vain, että korun demoni yrittää pitää sinusta kynsinhampain kiinni! Sitä suuremmalla syyllä heitä roskiin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      366
      3234
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      141
      1260
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1177
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      137
      1020
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      826
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe