rahat reissulla

2+2 reissaa

Minkä verran rahaa tulisi olla ihan käteisen olomuodossa, kun ollaan menossa 3vkon reissulle Floridaan? Luottokortti toki on, kaikki majoitus maksettu jo sekä auto myös eli rahaa kuluu ihan vaan päivittäiseen syömiseen, shoppailuun jne. Myös Disney Wolrd ja Universalin liput on jo ostettu, niitäkään ei tarvitse ottaa huomioon. En haluaisi vaihtaa turhan paljoa euroja dollareiksi, onko esim. 400...500 euroa liikaa vaihdettavaksi? Tarkoitus on kuitenkin maksaa pääsääntöisesti kortilla, mutta käteistä tarvii pikkujuttuihin ja -syötäviin, tippeihin etc.

Minkä verran ylipäänsä olisi riittävä kulutusbudjetti 3vkolle jos edelleen siis kyse vain syötävistä ja shoppailu jutuista? En ole himoshoppailija ja muutenkin tuppaan harrastaa hieman edullisempaa vaatetusta ja kenkiä eli kaikki merkkipuljut voi unohtaa laskuista. Onko 100euroa (mitä sitten onkaan taaloissa) per päivä riittävä määrä peruskuvioihin?

3

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+2 reissaa

      Niin ja siis tämä vain meikäläisen käyttöbudjetti ja jonkun verran joudun osallistumaan myös löpökuluihin...luultavasti tasapuolisesti 50/60. Ajelua tulee jonkin verran 3vkon aikana, karkeesti yht. 2-2,5t km.

    • Itselläni on se tyyli, että maksan kaiken mahdollisen aina luottokortilla ja käytän käteistä vain tippeihin ja pikkuostoksiin (kahvikuppi yms.). Minulla on ollut kahden hengen viiden viikonkin reissulle käteistä mukanani vain 500 $ ja siitäkin on aina jäänyt melkein puolet käyttämättä.
      Maksakaa pikkuostokset aina isommalla setelillä ja säästäkää saamanne dollarin setelit tippeihin. Samoin neljännesdollarin kolikko on tärkeä, koska sillä toimii kaikki automaatit, parkkitolpat jne.
      Olin juuri kolmen viikon reissulla etelävaltioissa ja matkakertomuksen voi käydä katsomassa sivulta (www.jukksa.blogspot.fi). Kertomusten lopussa on aina kooste kuluista (käteinen, luottokortit, lennot, auto, bensa, eläminen).
      Katsokaa luottokortistanne, että magneettijuova on toimiva, USAssa ei vielä sirua. Bensa-asemilla maksaessanne luottokortilla mittarilla, kysytään ZIP-koodia. Laittakaa siihen Suomen osoitteenne postinumero, niin toimii. Mitään tunnuslukuja ei tarvita. Jos mittari ei jostain syystä aukea, niin käykää sisällä näyttämässä korttianne, niin aukaisevat sen sieltä.

      • 2+2 reissaa

        Kiitti kommentista. Itse asiassa olen seurannut päivittäin viimeisimmän reissusi aikana blogiasi, siinä on ollut ihan kiva fiilistellä omaa tulevaa reissua. Tuo zip-koodi asia on hyvä tietää. Olin tosiaan alun perin ajatellut vaihtaa 500 euroa, mutta se lienee liikaa, ehkä 300e riittää enemmän kuin hyvin.

        Tulevaa reissua kuumeisesti odotellessa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe