Sterilisaatioprojekti

Potilas

Usean vuoden harkinnan jälkeen päädyimme vaimoni kanssa valitsemaan sterilisaation. Mielestäni oli aika antaa vaimon kehon toimia hormonivapaasti.

Soitin terveyskeskukseemme ja tiedustelin, miten asian vuoksi pitäisi edetä. Puhelimeen vastannut henkilö kertoi, että varataan vain omalääkärille aika lähetteen kirjoittamista varten ja siitä se prosessi sitten alkaa. Aika järjestyi vielä samalle viikolle.

Saavuin terveyskeskukseen sovittuna aikana, ilmoittauduin kansliassa ja sain ohjeet mennä odottamaan vuoroani huoneen numero 4 läheisyyteen. Olin saapunut noin 15 minuuttia etuajassa, joten hetken istuttuani huoneen ovi avautui ja noin 50 vuotias tumma ja melko kookas naislääkäri kutsui sisään vuoroani edeltävän selvästi raskaana olevan alle kolmekymppisen naisen.
Arvelin hänen tulleen vastaanotolle raskaudenajan seurantakäynnin vuoksi. Penikseni jäykistyi hieman kun kuvittelin naisen makaamassa tutkimuspöydälle kantapäät jalkatuissa jalat reilusti levitettynä tutkimusta varten. Pystyin melko hyvin kuvittelemaan tutkimustilanteen, sillä vaimoni oli ensimmäistä lastamme odottaessaan sallinut minun tulla yhden kerran mukaan tutkimukseen. En voi väittää, että kokemus oli miellyttävä, mutta mieleeni jäi pysyvästi, kun nuori mieslääkäri vaimoni ulkoiset sukuelimet tutkittuaan levitti emättimen ammolleen muovisella lastaimella tähystääkseen kohdunkaulan. Pienen hetken kuluttua hän poisti tähystimen, laittoi käsiinsä uudet lateksihanskat, puristi sormiinsa liukastevoidetta ja vei oikean käden kaksi sormeaan syvälle vaimoni emättimeen tunnustellen samanaikaisesti toisella kädellään vaimoni vatsaa. Vedettyään sormet pois emättimestä hän teki tutkimuksen vielä peräaukonkin kautta ja koska hän havaitsi muutaman ilmeisesti raskaudesta aiheutuneen pienen peräpukaman hän tähysti vielä putkimaisella instrumentilla vaimoni peräaukonkin.

Säpsähdin muisteluistani, kun lääkärin ovi avautui ja raskaana oleva nainen tuli ulos hieman vaivautuneen oloisena ja oikoi refleksin omaisesti hamettaan kuin minua ei olisi odotustilassa ollutkaan. Lievä seisokkini katosi hetkessä, mutta kainaloistani valui hikeä ja tunsin myös pakaroideni olevan hikiset. Pian olisi vuoroni.

Kuulin vaimeasti oven läpi lääkärin repäisevän tutkimuspöydän suojana olevasta paperirullasta uutta paperia pöydälle. Hetken kuluttua hän avasi oven ja sanoi sukunimeni. Nousin, astelin kohti ovea, jonka luona lääkäri odotti käsi ojossa tervehdystä varten. Kerrottuaan sukunimensä hän pyysi minut huoneeseensa ja osoitti työpöytänsä päädyssä olevaa jakkaraa istuimekseni.
- Niin, sinulla oli tämä sterilisaatioasia, hän sanoin papereitani katsoen.
- Kyllä, vastasin, sen vuoksihan olen ajan varannut.
Seuraavan lähes kymmenen minuutin ajan sain kuulla "saarnaa" siitä, että operaatio on käytännössä peruuttamaton, lääkäri visioi myös tilannetta, jossa vaimoni ja lapseni menehtyisivät esimerkiksi liikenneonnettomuudessa ja kysyi, ettenkö silloinkaan tahtoisi olla siittämiskykyinen. Hänen asenteensa alkoi tuntua jo niin sterilisaation vastaiselta, että olin lyödä hanskat tiskiin ja lähteä pois.
Pienen hiljaisuuden jälkeen tuo tummatukka, jonka avonaisen lääkärin takin alla oli musta polopaita ja mustat farkut, sanoi, ettei hänen tarkoituksena ollut tuomita päätöstäni, vaan virkansa puolesta hänen oli varmistuttava, että oli tietoinen millaiseen operaatioon olin tullut lähetettä hakemaan ja että olin ehdottoman varma päätöksestäni.

Lääkäri täytti sterilisaatiolähetteen ja selosti miten itse operaatio yleensä tehdään. Sain myös tietopaketin leikkauksen jälkeisestä toipumisajasta.
- Saavut sairaalaan kutsussa ilmoitettuna aikana, hän kertoi. Tapaat leikkaavan kirurgin tai urologin sekä anestesialääkärin. Leikkaava lääkäri päättää viimekädessä anestesiasta. Toimenpide tehdään yleensä paikallispuudutuksessa tai toisinaan myös selkäydinpuudutuksessa. Kun kaikki on selvää siirryt leikkaussaliin. Riisut vaatteesi ja käyt ohjeiden mukaan alapesulla. Asetut leikkauspöydälle ja anestesialääkäri laittaa suoneesi kanyylin, jonka kautta sinulle voidaan annostella lääkettä. Jos leikkauksesi tehdään selkäydinpuudutuksessa, sen vuoro on tässä kohtaa. Muutoin hoitaja jatkaa valmistelujasi. Kivespusseista ajetaan karvat. Jos häpykarvoitus on runsasta, se saatetaan poistaa lähes kokonaan. Joissain sairaaloissa on tapana katetroida virtsarakko, jottei potilaan tarvitse virtsata heti leikkauksen jälkeen. Kun kaikki on valmista aloittaa lääkäri sterilisaation puuduttamalla, ellet ole saanut selkäydinpuudutusta. Puudutusaine on samankaltaista, kuin hammaslääkärissä. Piikkejä pistetään peniksen tyveen, kivespussien ihoon, kivesten ja peräaukon väliin, peräaukon ulkopuolelle, nivustaipeisiin ja häpyalueen ihoon virtsarakon kohdalle. Kivespusseihin tehdään viillot, joista siemenjohtimet koukitaan esille. Johtimiin pistetään puudutuspiikit, ne katkaistaan ja niiden päät poltetaan umpeen. Leikkausviillot suljetaan muutamalla itsestään sulavalla tikillä. Leikkauksen jälkeen olet tunnista muutamaan tuntiin tarkkailussa ja tarvitse saattajan kotiin päästäksesi. Ota mukaan sairaalaan hyvin kiveksiä tukevat tiukat alushousut.

Olin kauhusta vaiti. Tällaiseenko rääkkiin olin joutumassa. Lääkäri tulkitsi hiljaisuuttani ja sanoi, että kysymys on varsin yksinkertaisesta operaatiosta ja kiitti minua hyvästä päätöksestä, johon myös vaimoni olisi varmasti tyytyväinen. Lähetteenhakukäynti tuntui olevan ohi, joten nousin ylös kiittääkseni lääkäri tietopaketista.
- Älähän hosu. Meidän täytyy vielä selvittää ennen lähtöäsi, ettei leikkaavalla lääkärillä ole yllätyksiä edessä. On tutkittava alapäästäsi, kuinka helposti siemenjohtimet kivespusseistasi tuntuvat. Ole hyvä ja riisu tuolla verhon takana alavartalosi paljaaksi, sanoi lääkäri ja vetäisi verhon tutkimuspöydän ympärille. Jää seisomaan pöydän viereen ja sano, kun olet valmis.

Tein, kuten pyydettiin. Lääkäri tuli kanssani verhon suojaaman pöydän luo ja aloitti tutkimuksen. Hansikoiduin käsin hän tunnusteli edessäni matalahkolla tuolillaan istuen kiveksiäni melko kovakouraisestikin hyvän tovin. Hän myös tutki penikseni, levitti virtsaputken aukkoa molempien käsiensä peukaloilla ja paineli nivusiani.
- Toinen siemenjohdin on aika hankalasti tunnusteltavissa. Laitan sen vuoksi sinulle lähetteen ultraäänitutkimukseen, jossa kuvannetaan kivespussisi ja kuva lähetetään leikkaavalle lääkärille, jotta hän tietää millainen tapaus on tulossa. Käytkö tuohon pöydälle vasemmalle kyljellesi ja vedä oikea jalkasi koukkuun lähelle rintaa. Tunnustelen vielä peräaukon kautta eturauhasesi. Suurentunut rauhanen saattaa vaikeuttaa ennen operaatiota mahdollisesti tehtävää virtsarakon katetrointia. On aika epätodennäköistä, että sinun ikäiselläsi rauhanen olisi suurentunut, mutta varmistetaan asia silti. Jos rauhanen olisikin suurentunut, virtsaputkeasi laajennettaisiin ennen katetrointia muutamalla erikokoisella metallitangolla, jotta itse katetrointi sujuisi kivuttomammin. Suurentunut eturauhanen näet puristaa virtsaputkea lyttyyn.
Kipusin pöydälle käskettyyn asentoon selkää lääkäriin päin. En nähnyt, mitä hän teki, mutta tunnistin äänet, jotka kuuluvat tutkimuskäsineiden käsiin vetämiseen. Lääkäri pyysi, että ponnistaisin kuin kakatessa. Äkkiä tunsin kuin kylmällä aineella päällystetyt sormet työntyivät hitaasti peräaukkoni kautta peräsuoleeni. Kahta sormea peräsuolessani pyörittäen hän tunnusteli sisuksiani. Penikseni pamahti kovaan erektioon, jonka hän varmasti näki nyt seisoessaan pöydän ääressä kaksi sormea peräaukossani. Koukkivat sormet tuntuivat samaan aikaan sekä epämukavilta että miellyttäviltä. Virtsaputkestani erittyi limaa, josta jäi jälki allani olevaan paperiseen alustaan.
- Erektio-ongelmista et ainakaan kärsi, lääkäri sanoi ja kertoi, että reaktio on luonnollinen useimmissa tämän kaltaisissa tutkimuksissa.
Hän koukisti vielä sormensa voimakkaasti painaen eturauhastani kohden ja veti ne nopeasti pois suolestani. Laukesin alahuultani purren äänettömästi hengitystäni pidättäen. en ollut koskaan kokenut orgasmia ilman, että penikseen kosketaan. Tunne oli paikka huomioiden nolo, mutta taivaallinen.

- Tässä sinulle paperipyyhkeitä, joilla voit siistiä itsesi. Pukeudu ja tule allekirjoittamaan lähete, jotta se saadaan eteenpäin, lääkäri sano.

Makasin korvissa kohisten kylkikyykyssä alapää paljaana terveysaseman tutkimushuoneessa. Lievä ulosteen ja oman hikeni tuoksu tuntui huoneessa. Hetki sitten samalla pöydällä oli maannut nainen, jonka emättimeen ja mahdollisesti peräaukkoonkin lääkäri oli tutkimustarkoituksessa laittanut sormensa. Haistoin edellisen potilaan miedon ja raikkaan hajuveden aromit nenässäni, ennen kuin nousin pukeutumaan.

- Kivesten ultraäänitutkimusta saatetaan joutua täydentämään peräaukon kautta sauvamaisella anturilla tehtävällä tutkimuksella varsinkin jos kivekset ja kivespussit vetäytyvät kroppaasi kiinni tutkimuksen aikana.

Pukeuduttuani lääkäri kätteli minut ja toivotti hyvää jatkoa.

- Kutsut ultraan ja itse sterilisaatioon tulevat postitse kotiisi. Hyvää syksyn jatkoa.

9

16078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmmm

      Tästä oli kyllä erotiikka kaukana!

      Seksinovellien kirjoittaminen ei valitettavasti ole sinun lajisi! Olet heikoin lenkki! Hyvästi!

    • pekka

      Kun olit vaimosi tutkimuksessa mukana niin kertoiko lääkäri koko ajan mitä hän tekee ja kertoiko hän tutkimuksen jälkeen miltä vaimon paikat tuntuivat ja näyttivät? Entä miten hän pyysi vaimoasi riisuutumaan ja nousemaan pöydälle ja asettumaan siihen?

    • anni84

      Täytyy myöntää että märkänä luin tuon...odottelen lisätietoa itse projektista... :)

    • Kevennys

      Tähän liittyen haluan kertoa vitsin joka koskee sterilisaatiota.
      Mies oli menossa sterilisaatioon, ja sairaanhoitaja selvitti miten se tulee tapahtumaan. Sen lisäksi hän sanoi, että miehet pitää laukausta ennen toimenpidettä, jotta paikat olisi mahdollisimmat tyhjät operaation aikana.
      Niinpä sairaanhoitaja teki miehelle aistikkaan käsihoidon.
      Mies jäi lepäämään käytävään, kun seuraava leikkaukseen tuleva potilas tuli valmisteluun. Sairaanhoitajalta jäi vahingossa ovi vähän raolleen ja mies näki kun sairaanhoitaja antoi seuraavalle potilaalle suuseksiä.
      Jonkin ajan kuluttua sairaanhoitaja kulki miehen ohitse, ja mies kysyi, että miksi tuo seuraava sai suuseksiä ja minä vain käsihoidon.
      Sinä tulitkin julkisen puolen lähetteellä ja seuraava tulikin yksityispuolelta!!!!!!!!!!!

    • vailla

      Muutama kuukausi sitten täällä
      seksinovelleissa tai sitten jopa
      Seksi/peppuseksi-keskusteluissa oli
      sellainen tarina jossa eturauhas-
      vaivoista kärsivän miehen tuseeraa
      hänen ystävänsä lääkärivaimo mökillä.
      Kokeilin tarinaa hakea mutta turhaan;
      olisiko jollakin ko. tarinaa tai
      linkkiä siihen?

      • Tietoa

        Tarina on mukava, ja löytyy edelliseltä sivulta. Otsikko on "Lääkäri Helin Käsittelyssä" ja kirjoitettu 25.01.


      • Ei enää vailla.
        Tietoa kirjoitti:

        Tarina on mukava, ja löytyy edelliseltä sivulta. Otsikko on "Lääkäri Helin Käsittelyssä" ja kirjoitettu 25.01.

        Kiitos. Otin kymmenkunta kuvaavinta otsikkoa
        mutta ei mahtunut tuo oikea siihen joukkoon.

        Kiitos vielä sinulle, ja muille vinkiksi...


    • Hmm...

      Tarina ei pitänyt paikkaansa. Puudutuspiikkejä ei pistellä sinne tänne. Kiveksiin ei tehdä useita viiltoja, vaan ainoastaan yksi jne. Muiltakin osin tarinasi oli ihan potaskaa.

    • okkkknnknnnnn

      Ei kiijottanut yhtöön

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe