Voivatko pojat pitää minusta, jos

emmmaaaa

1. Olen ujo. En viitsi alkaa keskustelemaan outojen poikien kanssa, mutta kun joku poika alkaa puhua minulle, minusta saa kyllä hyvän juttukaverin.
2. Minulla on silmälasit. Estääkö se sen, etteivät pojat pidä minusta..?
3. Olen hiljainen "takarivin tyttö". En ole suosittu. Minulla on yksi paras ystävä, jonka kanssa vietän aikaa melkein koko ajan. Koulussa minulla on muutamia kavereita, joiden kanssa tulen toimeen.
4. Käytän vain minulle hieman suurehkoja vaatteita, sillä minua ahdistaa pukeutua tiukkoihin vaatteisiin, esim. toppeihin ym muotoja paljastaviin vaatteisiin. Pukeudun lähinnä mustaan ja harmaaseen, ja äitini on sanonut että tyylini on poikamainen. Käytän merkkipaitoja (esim. DC, Volcom), bändi paitoja (esim. metallica) ja joitain isäni ja veljeni vaatteita (esim. Hard Rock Cafe -paitoja), jotka ovat aina minulle numeroa liian isoja.

Estävätkö nuo siis sen, että pojat ihastuisivat minuun? Eli minulla on siis hieman huono omatunto, ja olen miettinyt että tulenko koskaan löytämään ketään joka minusta pitäisi... Minulla on ollut poikaystävä, joka tosin jätti minut, koska olin kuulemma muuttunut jotenkin. Profiili kuvassani olen muuten minä!

24

702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiettyy

      no tottakai voivat :)

    • minä

      meillä on kaksi silmää joilla nähdä, kaksi jalkaa joilla liikkua, kaksi korvaa joilla kuulla, mutta vain yksi sydän jolla rakastaa sillä se toinen sydän on sillä oikealla :)

    • Ei mitään

      Mis päin asut ja kuinka vanha voitais jutella

      • yksi jannu vaan... :)

        Olen 16 vuotias poika Lahdesta ja nuo 1. ja 2. ja melkein 3.kohta, (eli minulla on lasit olen suht. ujo, en ole suosittu ja minulla on yksi hyvä ystävä) vastasivat täysin minua... Missä päin mahdat asut? :)


      • Anonyymi
        yksi jannu vaan... :) kirjoitti:

        Olen 16 vuotias poika Lahdesta ja nuo 1. ja 2. ja melkein 3.kohta, (eli minulla on lasit olen suht. ujo, en ole suosittu ja minulla on yksi hyvä ystävä) vastasivat täysin minua... Missä päin mahdat asut? :)

        voisin ottaa sulta suihin ihan kahdestaan ja rauhallisessa paikassa missä oltas ihan kahestaan. pääsisit noista epäilyksistä ja kammoista seksin suhteen. se on kuule ihan HELPPO homma ja ihan iisiä ja siistiä. no problem


    • emmmaaaa

      Okei hyvä... Ku oon pelänny sitä et mua ei huolita nuiden takia.. //:

      Ja asun Rovaniemellä. (;

      Oon vasta 13... Mut kysyin lähinnä tulevaisuutta varten... c(;

      • Anonyymi

        mäkin oon Rovaniemeltä...:) voitasko tavata? voisitko soittaa tai mä sulle?


    • jokunimitaas

      1. Se ettei alota keskusteluja ei haittaa niin kauan kun muuten päädyt keskusteluihin esim. kaverien kautta. Rohkeesti mukaan vaan. Suurin osa ihmisistä ei alota keskusteluja vieraiden kanssa.
      2. Puolella kansasta on lasit, ja mitä vanhemmasta ikäluokasta on kyse yhä useammalla. Ainakaan isompana niillä ei ole kerrassa mitään väliä
      3. Toki kai kaikki kuolaa suosittua, mutta tuskin he löytävät "sitä oikeaa" yhtään sen helpommalla.
      4. Muodista en tajua mitään. Tokihan tyylitaju lisää kauneutta, mutta en oikeesti tiedä onk toi hyvä vai huono. Enemmän sinä ainakin panostat pukeutumiseen kuin minä.

      Aika näyttää miten mimmin käy. Mutta ei nuo mitään mahottomia esteitä tosiaankaan ole.

    • emmmaaaa

      Okei, kiitos vastauksesta. Toivotaan et joku löytyis sit viel tulevaisuudes.. (;

      • pojat??

        Mä kuulun sellaseen "suosittujen" porukkaan onhan se ihan kivaa että pojat on kokoajan ympärillä kun luulin ala-asteella että en saa ketään mut ei se kauheen kivaakaan oo heti ku alkaa jonkun kaa nii kestää pari kuukautta ja se saattaa olla jo su parhaan kaverin kaa se kuuluu myös siihen joukkoon jotkut pojista on myös niin ällöjä et tulee heiluttelee kon*omeita ja vinkkaa silmää mut ain siihen loppuu meijän hommat mielummin olisin ihan tavallinen niinku sä ja jos yhtään lohduttaa niin mulla on ylä ja alahampaissa raudat ja käytän laseja


    • Miss19

      Moi olisko ketää kiinnostunu musta. Pojat, jos innosti,, nii Ehdotelkaa jos tavaraa, millon, ja mitä tehdää.

      Sitä enne, annan vähän faktori musta. Loput faktat saatte myöhemmin.

      1. Oon 13w
      2. Oon tyttö
      3. Lempinimeni on Tauski
      4. Toi MirandaUusi ei oo mun oikea nimi.( saat/saatte selviö ku tapailette mun kaa)
      5. Mämharrastan uinnin, ja ratsastusta.(et siel taval)
      6. Olen kaunis
      7. Painan noin 65-70kg
      8. Oon 168cm.(viime vuon olin 161cm)
      9. Menkat alko 10vuotiaana.(Ja ovat tosi kivuliaat)
      10. Rinnat on kasvanu jo aika hyvin.(Siis 4 vuoden sisällä)

      No, muut saatte tietää musta, ku sovitte mun kanssa. Ja sit nähdä, voin siis tapailla vain 1 tyyppi noin 2-4 tunnin ajan. Mut voin sit kesälomalla tapailla 5 eri tyyppi, noin 3 tunnin välein. Siis ei samaa tyyppi, mut kaikkii ketkä haluun olla mun kans. Eli et samoi tyyppi, mut ei samaa 2 päivässä.

      Ps. Pien lisäys tohon mun faktoihin, tietoihin musta. Eli voin harrastaa sekeli, mut ehkäsyl. Ei mua silti haittasi, vaik oltais ilman tai unohtua, tai vastaavaa. Sillä, onhan abortti keksitty. Et ei siis mitää ongelmin asioiden, ja tapulin aikana. Eli laittakaa mun tän kommentti kuin vastauksia, jos haluutte tapailla. Et viel aikataulut. Eli maanantaisin ja perjantaisin, mä ehdin klo 14.30-21.30 olemaan.
      Tiistaisin ja keskiviikkoisin, klo 15.30-21.30. Sit torstaisin, klo 12.30-21.30. Eli täs olis mun aikataulut, ja kesälomalla joka arkipäivä ma-pe klo, 9.30-21.30. Mut sitte la ja su on, klo 10.00-21.30. Täs on, eli jos innosti pojat laittakaa tohon alas vaa mul kommentti sit.

      Tiiän et täs tulee pitkä, joten lukekaa pojat silti. Sillä mä kerron nyt, et minkä mä niiku haluisin. Ei haittaa vaik olisit erilaime, mut mieluite jos olisit.

      Eli haluisin sellasen poikkeuksen joka on mua 1 vuot nuorempi, mut olis kiva jos olisit 1ä-4 vuotta vanhempi, siteet olisit ystävällinen, ja vähän tempperamenttinen, äkkipikainen, ja ihan hitusen ilkikurinen, ja varsinkin jääräpäinen, ja Luupää. Olis kiva jos olisit valkoihoinen, ja musta tukkanen. Sillä itse olen vaalea tukkanne, vaik vähälleen tukkaani. Mut saat olla myös vaalea tukkanne. Itsellä on nyt musta sippu hiuksissa, mut kohta ei oo sillä ennen kesälomaa, välejään ne tumman violeteiks. Siis käytän kaikkii, ja hajuvettä vain vähän.


      Ps. Pitemmittä puheitta, anna teidän poikien vastailla. Mutta jos te tytöt haluutte mut kaveriks, tai musta seuraa. Nii pistäkää tekin sitte tohon, nii voidaa mäki keksii vaik mitä hauskaa.

      • MirandaUusi

        Laitoin vahingossa yhden toisen nimimerkin, sori!


      • Jokuaan

        Oon 13 vuotias poika ja mun sc on @extrowee


      • MirandaUusi

        Okei, haluun olla mun kans vai? Siis kysyn vaa, ku vastasit mulle.


      • MirandaUusi

        Siis sä?


      • Jokuaan

        Ainakin haluaisin.


      • MirandaUusi

        Mia asut? Turja, Raision, vai naantalis? Mä asun jos vikaa, tiedoks ettet kohta kysy sitä multa. Mua ainaki kiinnostais olla sun kans. Ei haittaa vaik asuisit vähän kauempana, kun noissa. Ainii, kuin vanha oot?


      • MirandaUusi

        Siis sori, täs on jotai pienet vikaa. Siis asuma Turussa, Raision, vai tää? Vähän kauempanakin siis saat asuu, sillä ei oo ongelmia. Mä asun siis toi vikas.


      • Jokuaan

        Siis, sanoin jo olevani kolmetoista, mut asun Tampereella nii...


      • MirandaUusi

        Joo sori, en kattonu kunnolla, sori oikeest. Mut eks te vois jonku hyvän syyn takii muuttaa tänne lähemmäs? Vaikka Turku tai edes lietoon?


    • Jokuaan

      Me asuttiin jo turussa...

    • MirandaUusi

      No, ei voi mitää.

    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      Tyttöjä on yhtä paljon erilaisia kuin on erilaisia poikiakin. Jokaiselle löytyy kumppani eikä teini-ikäisen edes tarvitsisi vielä miettiä suhteen aloittamista. Seurustelun voi aloittaa vasta aikuisenakin.

      Joku tykkää naisellisen muodokkaasta ja tyttömäisesti pukeutuvasta ja joku taas voi tykätä rohkeasta, itsenäisestä ja äijämäisestä mimmistä. : )

    • Anonyymi

      Mulle kävis vitsi kun pääsis.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe