HääBändi

Hääorkesteri

Hinnat uusikisi
kyll on kallitta noi..
tän hetken Hääbändin Hinta on 350 egee matkat päälle

starttaa Hesasta

20

1207

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • make443

   Kyllä tuo vaan on kovin alihinnoiteltua tuo 350€/bändi.. Työtähän ne muusikotkin tekevät, ja useimmiten vieläpä aika ikävään työaikaan lauantai-iltaisin. Päälle tosiaan vielä kaikki roudaamiset keikkapaikan järjestelyt. Saattaa yhteen keikkaan hyvinkin kulua koko päivä. Yksin saattaisikin jo joku trubaduuri tuohon tarjoamaasi hintaan irrota, mutta suurempaa bändiä sillä et saa!

   • Hääsoittaja

    Oot väärällä alalla!

    tää nyt vaan on tätäpäivää
    kyllä se on markkina hinta
    hullu maksaa enmpää.


  • Muusikko Markku

   Moi!
   Itse ammattimuusikkona sanoisin tuon olevan riistoa ;)
   Toki jos joku haluaa tehdä niin tehköön...mutta lähinnä pelkään aina kun on halpa bändi kyseessä saattaa olla harrastelija bändi (jossa ei ole mitään väärää tai pahaa) mutta itse ainakin selvittäisin etukäteen muutaman asian
   - osaavatko soittaa tarvittaessa tanssimusiikkia (Valssi, Tango, Humppa, Fox...etc)
   - orkesterin pukeutuminen, käyttäytyminen..RYYPPÄÄMINEN!
   Ettei tule porukka vetää treenjä lavalle ja örvellä kännissä, näitä on nähty ja kuultu liikaa :)
   Lähinnä kun sen täytyisi olla täydellinen päivä, paljon laitettu rahaa sekä vaivaa ja sit bändin kohdalla säästetään 400 -500 euroa ja katastrofi odottaa ;)
   Toivon sydämmestäni että näin ei käy, mutta fiksu varmistaa ;)

  • Hääorkesteri

   Lamatalkoot!
   Mut häihin silti tarvii orkesterin ja
   kylll pyydetty 1200 egee vaan alkaa kummasti nikottaa
   ja aikansa kun tingitään niin keikka irtoo 350egellä
   ja kaikki on onnellisia ja tyytyväisiä.
   Bändi vimosen päälle Smokissa
   ja hymy huulessa.

  • Tyytyväinen häihen

   Kyllähän näitä 350 euronkin soittaja saattaa jostain kauppakeskuksen edestä löytyä,keräävät ns,kolehtia.Mutta olis hyvä olla jonkinlaista esitettä osaamisesta,laulu ja soittotaidoista joita bändeillä täytyy löytyä jos ilmoitellaan netissäkin se selvittää bändin taustaa onko mieleinen vai ei.Ja kyllä se on varmaa että se 1000-1500 e jos 4 hengen bändi on kyseessä.Hyvä on tietenkin sopia mitä kappaleita soitetaan.

   • Lamatalkoot

    Edellisiin kommentteihin viitaten niin
    on hinnat ropisseet puoleen muutaman vuoden takaisista

    eli huippubändit hinnaltaan 3-4000 € lähtee 1500-2000€ tänäpäivänä

    ja yleisesti normibändi oi ennen juuri toi 1200-1500 hintahaarukka

    niin nykyään 600-900 euroo

    Solo tai duon hinta esim tuo 350€
    viimeinen tieto paikallisesta tanssiravintolasta
    oli et alle 350 pitää olla,
    Tässä faktaa eikä sinisiä haaveita.

    Kisat on kovat. ens syksyn eräälle tanssilava keikalle
    jonka saimme hintaan 580€ oli pyrkimässä 50 muutakin orkesteria
    eli huh huh.


  • Muusikko 11

   Ei 350 eurolla mitään bändiä saa. Ehkä sen kauppakeskuksen edessä soittavan 'bändin'.Tietääkseni hinnat eivät kovin paljoa ole laskeneet. Alalle on vain tullut lisää amatöörejä jotka laskevat hintaa. Hinta per soittaja on 200 eurosta ->. Riipppuen kokemuksesta/ammattititaidosta, laitteista jne.

  • osaajapalvelu.fi

   EI PELKKÄ TAUSTABÄNDI! TUNNELMAA JA ARVOISTANNE TULKINTAA!

   Keväällä ja kesällä vapaita keikkapäiviä karismaattisella ja tunnelmallisella ALEX CASTilla!

   Italian-suomalainen Alex säväytti suomalaisia herkällä balladillaan esimerkiksi TALENT SUOMEN semi-finaaleissa 2011. Alla linkki videoon TV-lähetyksestä.

   http://www.livtv.fi/ohjelmat/yllätyskokki/etusivu/video/talent-suomi-esitys-alex-castin-herkkä-balladi

   Ikimuistoiseen päiväänne ikimuistoinen esiintyjä. Balladit vaikka kirkossa ja jatkoilla Popimpaa tai Rokimpaa omaa ja covereita/toivebiisejä!

   Kysy lisää niin jutellaan yksityiskohdista!

   sähköposti: ohjelma@osaajapalvelu.fi
   puhelin: 045- 7733 2455
   Osaajapalvelu.fi/ ohjelma

   • ammattimuusikko 32v.

    Ammattilaisista koostuva hääbändi on tuhannesta eurosta ylöspäin. Jotkut harrastelijat ja 50-60 vuotiaat tanssimuusikot(elävät vielä menneitten vuosikymmenien hinnoissa eikä muutakaan keikkaa enää ole) saattaa tehdä alle sen. Ja sen se on sitten kuuloista 90% tapauksista. Lisäksi ammattilainen laskee myös matkakulut ja äänitekniikan osuuden hintaan niin kuin kuuluu. Sellaisen bändin kun ottaa, niin ei tarvi morsiamen itkeä, ja vieraat ihmettelee että mistä ne näin hyvän bändin sai.


   • Se siitä ammattitaid
    ammattimuusikko 32v. kirjoitti:

    Ammattilaisista koostuva hääbändi on tuhannesta eurosta ylöspäin. Jotkut harrastelijat ja 50-60 vuotiaat tanssimuusikot(elävät vielä menneitten vuosikymmenien hinnoissa eikä muutakaan keikkaa enää ole) saattaa tehdä alle sen. Ja sen se on sitten kuuloista 90% tapauksista. Lisäksi ammattilainen laskee myös matkakulut ja äänitekniikan osuuden hintaan niin kuin kuuluu. Sellaisen bändin kun ottaa, niin ei tarvi morsiamen itkeä, ja vieraat ihmettelee että mistä ne näin hyvän bändin sai.

    Puolittain totta. Mutta kova hinta ja ns. ammattilaisuus eivät silti ole tae siitä, että homma toimii. Jos ammattilaisina itseään pitävät menevät perhejuhlaan soittamaan sellaisella volyymillä, että seinät tärisee, niin kyllä mummot, papat ja tätsykät itkee ja vauvallisetkin häviävät juhlasta ennen aikojaan. - Muutaman kerran koettua.


  • Antti42

   Tuo 350 € on kirjoittajalta vitsi, jos ette hoksanneet. Eihän hän tosissaan tietenkään ole.

   • Harrastelijataso

    Kyllä joku lähtee tuolla hinnalla, mutta ammattilainen ei.


  • Sivutoimimuusikko

   Kaverit soitti mun häirrä ilmaiseksi, mutta sitten oli muutakin ohjelmaa, jotta hekin kokivat olevansa juhlissa vieraina eikä vain töissä.

  • Esko-e
  • syyssulho

   Vertailimme hääbändien hintoja syksyn häihimme ja hinnat vaihteilivat 800-2500€ välillä. Halvin bändi oli konservatorio-opiskelijoiden kvartetti ja kalleimmassa sitten taas oli väkeä tuttujen bändien taustoilta ja muutenkin huippuluokan muusikoista oli kyse. Heillä oli myös erikseen miksaaja mukana.

   Mutta tosiaan jos joku saa tarjouksen 350€-600€ bändistä niin on kyseessä harrastelijaporukka. Joskus toki hekin voivat yllättää mutta itse en lähtisi häitäni riskeeraamaan. Musiikki on ainakin meillä niin iso osa juhlia että menemme varman päälle. Emme silti ottaneet kalleinta bändiä vaan n2000€ hintaisen poppoon.

  • Jänkhäjoonas

   Kuka nosti hintoja? 200e/soittaja??... jaahas. karvan vajaa 10 vuotta alalla ja 2013 soittajan hinta bändissämme 120e/kpl kulut. Neljältä hengeltä 100km sisällä se tekee n. 650e. (bensat, valot, kamat, roudaus jne).

   Coverbändejä suomessa on "miljoonia", joten laatu ja tyytyväiset asiakkaat puhukoot puolestaan.
   Eri asia kun omalla musiikilla mennään halki suomen. Silloin voi pyytää mitä haluaa. Mutta puhuttaessa esimerkiksi 600 ja 1500 euron coverbändistä, kuunnelkaa youtubesta klipit. Joissakin tapauksessa voi vain kysyä, miksi toinen bändi on yli puolet kalliimpi ja silti kuulostaa samalta.

   Ja tiedän että joku jo kohta ilmoittaa että ohjelmatoimisto ottaa rahaa ja itseään kunnioittavat muusikot ei tee tolla hinnalla. Pah, me mainostamme ja ostamme mainosaikaa itse. Myymme itse. Palvelemme hääasiakkaita parhaamme mukaan. Rakkaudesta musiikkiin rakkaat toverit.

  • KIINALAINEN HÄÄBÄNDI

   Bändeissä on eroja kuin kiinalaisessa mopossa,jos et usko niin osta kiinalainen mopo se on halpa, mut toista et varmaan osta ja syykin selviää viimein kun vaihat muun maalaiseen merkki mopoon.Siispä opit asiat ns,kantapään kautta,bändeissä on sama jos et tiedä bändeistä mitään et edes laulajan ääntä ja soittotaitoa kuule niin ostat kyllä sian säkissä tai niinkuin kiinalaisen mopon, et halpa oli.Etsi bändi jolla on laulu ja soittotaidoista näyte.

  • jjeppe2
  • TimoM

   Nyt hyvä hääbändi edullisesti kesän juhliin. Mervin uudella bändillä on vielä tilaa keikkakalenterissa. Pyydä tarjous!
   http://newsound.bandi.fi

  • trubaduuri-123

   Jos koko bilebändi ylittää budjetin, kannattaa harkita hyvää trubaduuria tai duoa/trioa, niilläkin saa usein hyvät kemut aikaiseksi. Täältä löytyy lisäinfoa:

   http://siikasaari.fi/

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 264
   2474
  2. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   8
   1851
  3. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   1455
  4. Ketkä räjäyttivät Nord Stream I ja II kaasuputket?

   Suomessa jo "tiedetään" syyllinen, jos kuuntelemme hurjimpia syytöksiä - jopa 'Mainilan laukaukset' |1 ovat nousseet esille --- .. muualla EU-Euroopa
   Maailman menoa
   316
   1387
  5. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   231
   1264
  6. Maajussi Arho lähti tv-sarjaan hälläväliä asenteella - Mieli muuttui: "Oli aika yllätyksellinen..."

   Arho on tainnut sulattaa monen tv-katsojan sydämen... Ja ehkä se maajussin sydänkin on sulanut jollekin tietylle morsiolle. Lue Arhon haastattelu: h
   Maajussille morsian
   12
   1069
  7. Anna Puu, 40, julkaisi ennen-jälkeen -kuvat happopistoshoidosta: "Ei ihan hirveesti tee mieli..."

   Anna Puu on kertonut Instassa käyneensä kauneusklinikalla. Hän kertoo kärsineensä kaulan juonteista ja paljastaa googlanneensa "kaulan kiristys" -hak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1007
  8. Päivän Zieppi

   Mikä on Sara-tytön some-vastaisku, kun 7eiska on julkaissut mimmistä kuvan, jossa kaksoisleuka näkyy selvästi? Itkupotkuraivari tulollaan. Jeejee. Onn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   938
  9. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   8
   747
  10. Mitä Alfatv:lle todella kuuluu?

   Tämän klo 18.00 Uutisplus AlfaTV:n päätoimittaja Hannu Haukka ja hallituksen puheenjohtaja Andreas Wirth vastaavat kysymyksiin koskien AlfaTV:n tilann
   Luterilaisuus
   199
   670
  Aihe