Parturi kampaamo Diva Oy kokemuksia asiakkaat ja työntekijät

angry1

Kokemuksia firmasta työntekijoiden ja asiakkaiden puolesta. Sekä infoa yrityksestä yleensä.

31

12969

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toiseen työpaikkaan

      En olisi ikinä aloittanut tässä työpaikassa jos olisin tiennyt minkälaiset työnantajat ovat kyseessä! Aivan törkeää toimintaa heiltä. Työntekijää ei arvosteta yhtään pääasia on vaan että kassaan tulee rahaa! Sairaslomia ei saisi pitää, vapaa päivinä mentävä avaan ovia harjottelijoille ja palkkakin on vaan tessin minimi..luulisi että työnantajat olisivat ottaneet opiksi 2009 pamin saartoon laitosta mutta ei..ei mene kauaa kun on taas joku juttu pamin kanssa koska jatkuvasti saanut soitella liittoon! Suosittelen kaikille toista työpaikkaa :)

    • Faktaa firmasta

      Vähän faktaa Diva Oy:stä
      yritys.taloussanomat.fi/y/parturi-kampaamo-diva-oy/tampere/2013285-2/
      Hieman ovat tehneet tappiota vuodesta 2009-2011. Vuonna 2011-2012 tappiota 100 000€. Ei ihme jos jää palkat maksamatta ja on töissä vain ilmaista työharjoittelija väkeä.

    • töitä vailla

      Johan kuulostaa omistuiselta. Onko tahti tänäpäivänäkin vielä samoilla raiteilla?

    • Huijattu?

      Tuossahan ne nyt just hakivat oppisopimuksella kampaamoharjottelijaa.Itsekin haastattelussa kävin ja antoivat ymmärtää että mahdollisuuteni päästä sinne oli ihan hyvät. No kuinkas kävikään, tänään soitin sinne ja sanoivat että ovatkin palkanneet kaksi jo valmistunutta sinne töihin.

      Aika moni muukin hakija on varmasti sinne soitettuaan hyvin pettynyt. Itse onneksi edes tässä vaiheessa tajusin googlettaa ja kyllä aikamoisen helpotuksen tunteen sen alun pettymyksen jälkeen sain kokea kun luin tän ketjun aikasemmat viestit.

    • Toiseen työpaikkaan

      HUOMIO!! Nokialla sijaiitseva P-K Shape on samaa ketjua!!

      • ExHarjoittelija

        Itse olin Divassa työharjoittelussa opiskelujeni aikana ja valitettavasti nämä yllämainitut asiat pitävät paikkaansa. Lisäksi yksi työntekijä irtisanottiin kun tuli raskaaksi. Tähän puljuun en enää jalallanikaan astu!


      • jkbgun

        Ei muuten oo! Sinne meni yks vanha divalainen vaan töihin. Ottakaa ensin selvää ennenku levittelette väärää infoa!!


    • sivustaseurannut

      Eipä ole mukavaa luettavaa, niin kun yrittäjän kannalta. Mutta eipä auta kun myöntää, että sitä se on ollut jo parikymmentä vuotta.

    • Eisamalleenää

      Asiakkaan kokemus: kovalla kiireellä hutiloiden tuli hiukset leikattua, kiertävä kampaaja? Ei jatkoon.

    • Envoikehua

      Muutamia työntekijöitä on yritetty jälleen irtisanoa laittomasti mutta onneksi asiat on laitettu eteenpäin,toivottavasti PAM ryhtyy toimenpiteisiin jos ja kun tämä touhu jatkuu. Parturiliike Bear on myös samaa firmaa (Diva Oy:n aputoiminimi) samat omistajat siis. ytj.fi voitte tarkastaa y-tunnuksella yrityksen tietoja jos epäilette.

    • Jatkuujatkuu

      Juu sama meno jatkuu edelleen..Tuttuni oli töissä kyseisessä firmassa. Pomo irtisanoi hänet sairaslomien takia ja myöhemmin uudestaan ilman mitään syytä. Hetken päästä taas kyseli töihin. Asiakkaille ei myöskään saanut kertoa olevansa vielä opiskelija joten korkeimman hinnaston mukaan mentiin.

    • 266

      Olen vuosia seurannut tätä paskapuhetta Divan työyhteisöstä ja nyt tuli kuppi täyteen, pakko oikaista näitä roskajuttuja. Ensinnäkin meistä suurinosa on ollut vuosia täällä töissä, joku jopa viihtynyt yli 10 vuotta se paljon tällä nuorten naisten alalla, täältä ei yleensä lähdetä kuin yrittäjiksi tai äityislomalle, työpaikkaa ei kannata vaihtaa , kun yleensä vaihtaa huonompaan, sen tietää kaikki täällä.Tietysti on niitäkin joiden työsopparia ei jatketa ja sitten nämä entiset hyvät työkavarit katkeroituu kotona, kun heille aina käy näin, sama toistuu joka työpaikassa, ehkä olisi syytä katsoa peiliin että miksei pelitä. Nämä ovat aina ympäristönsä ja muiden kusipäitten uhreja, maailma on heille tyly.
      Meillä on monta entistä yrittäjää , jotka ymmärtääkseni he ei koskaan ala yrittäjiksi, kun palkollisena on paljon helpompaa, lomat pyörii täydellä palkalla ja joku on joskus sanonutkin ,että missään ei pääse niin helpolla kuin divassa. Olen huomannut ,että koulun työharjoittelijoista suurinosa hakee meille koulun jälkeen töihin, kaikkia ei tietysti voi palkata. Kaikki täällä tietää kuka nämä viimeaikaiset mielipiteet tälle pastalle on kirjoittanut, tarkoituksena mustamaalata meidän kivaa työpaikkaa.

      Tyytyväinen työntekijä

      • 267

      • 3736

        Mikäs tämän kyseisen työntekijän nimi on joka puhuu "työntekijöitten puolesta"? :D ja pistää merkille tämä sana että moni hakee "meille töihin". Ettei vaan yrityksen omistaja olisi ITSE tämän palautteen takana, kun äidinkielikin on vähän takertelevaa! ;)


    • Kampaajalle

      Huh kiitos kaikille. Meinasin asiakkaana varata tarjouksen vuoksi ajan. Onneksi googlasin ensin, kun kukaan ei vastannut puhelimeen. En todellakaan halua opiskelijan käsittelyyn tietämättä ni. Varaan ajan muualta vaikka maksaakin enemmän.

    • Hovikampaajaaikävöivä

      Onko kenelläkään tietoa, minne Donna hävisi asematunnelin Divasta?

      • Hfkfb

        Kuulemani mukaan glohairilla.


    • 4950

      Minulla hyvä kokemus asiakkaana Nattarin Divasta! Ellalle täydet pisteet!

    • Tamperelainen

      Hei! Minulle käynnit Divassa Tesomalla ovat olleet positiivisia kokemuksia. Minua on palveltu ammitaidolla ja olen ollut aina työnjälkeen tyytyväinen. Vaihtuvuuttakin on ollut, mutta niin on myös muualla. On kurjaa kuulla että työntekijät joutuvat kärsimään pomojensa pompotusta ja aliarvostusta.
      Työntekijät saavat olla ylpeitä ”näyttelijän ”taidoistaan, koska heistä ei huomaa että ketjun sisällä on ongelmia. Toivon teille kaikille jaksamista työssänne ja rohkeutta lähteä parempaan paikkaan töihin, jos se auttaa tilanteeseen!

    • Mamitsu

      Kysehän EI ole nyt siitä Diva ketjusta vaan kalevan hair Diva eli yksityinen mesta. Eli älkää sotkeko vaan lukekaa kommentteja!!!

    • eipahinta

      No, ei nämä Divat ehkä ole ainakaan kaikista huonoimpia paikkoja. Melko edullisesti saa esim. hiuslatvojen siistimisen. Mutta parhaat työntekijät tosiaan häviää monestakin kampaamosta nopeasti, mutta niinhän se on, että todella loistavia kampaajia on harvassa.

    • Innoissaan

      Kävin monesti Asematunnelissa Sannan asiakkaana. Olin todella tyytyväinen hänen kädenjälkeensä sekä hurttiin huumoriin. Paras parturi missä olen käynyt! Hän sitten mitään sanomatta katosi ja sanottiin että hänelle tuli allergia ja ei kuulemma alalla enään voi tehdä töitä. Vaihdoin sitten muutaman kerran parturia ja lopulta menin glossy hairiin haapalinnaan. Täys tyrmäys tuli kun tajusin että Sannahan on siellä nykyään töissä! Voin vain suositella. Löysin lemppari parturin uudestaan! :)

    • Anonyymi

      Ihan vitun moista paskaa

    • Anonyymi

      KETJU KOSKEE YKSITTÄISTÄ DIVAA, EI KETJUA

    • Anonyymi

      Asiakkaan kannalta törkeää toimintaa. 29.1.21 varattu aika Kaukajärveltä tietylle aiemmin tutulle parturi-kampaajalle mutta sitten hiuksia leikkaamassa olikin joku muu aivan outo henkilö. Hän ei edes ehdottanut asiaan kuuluvaa hiusten pesua ilman pyyntöäni. Lisäksi hän leikkasi hiukset aivan eri tavalla kuin pyysin, piti jättää hieman pituutta mutta nyhjäsi ne aivan liian lyhyeksi.

      • Anonyymi

        Millainen leikkauksesta sitten piti tulla? Ompa outoa, että olet varannut tietylle kampaajalle ajan, sinua kohdellaan noin ja sitten se ajan siirto toiselle, oudolle kampaajalle. Näillä tiedoilla en itse uskaltaisi tänne kampaamoon mennä..


    • Anonyymi

      Suur kiitos Sääksjärven kampaamossa Kaisulle,sain aivan ihanan kiharatukan ja hyvä leikkaus.Terv Annikki Hyvinkäältä

    • Anonyymi

      En suosittele paikkaa

    • Anonyymi

      En kommentoi yhtä yristä.
      Myynti sivut arvostele yristys, on todella hankalaa, kun on ongelmia tunnistus. kuka on todella lähettäjä.

      OP Pankkivirkailijat aloitaa asikaansa tekemään, puhumaan rikolliseksi, onko edes sinun tilisi, kun F Secure varoitus mennyt kuurolle korville ei saisi tehdä maksuja viesti tunniste hyväksyminen.

      OP virkailija kertaa moneen kertaan samaa onko Op viestijärjestelmän puhelin numerot estossa.
      OP virkailija 45 minuttia aika varattu, hyvin agressivisen tuntuinen ja puhuu kuin olisi oikeus kävelyttää rikollista, ym.

    • Anonyymi

      Kävin taas leikkauttamassa hiukseni, kun edelliskerralla sattui taitava kampaaja minulle. Nyt meni kyllä ihan toisin, niin rumasti leikatut hiukset, että ilman päähinettä en kehtaa kulkea ulkona! Luulisin, ettei tuo tyttönen ollut mikään valmis kampaaja vaan joku harjoittelija. Hinta kyllä oli ihan täysi, vieläpä pesunkin kera laitettu, vaikka en pesua saanutkaan, kun en halunnut. Juuri kotoa lähtiessäni olin pessyt tukan. Ei enää koskaan tuohon Linnainmaan Divaan!

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe