henkinen herääminen

aurinkouniversumi

Ottakaa kantaa ja neuvokaa ystävät minua eteenpäin. Aloin etsiä itseäni kirjallisuuden avulla ja niiden kautta avautui aivan uusi tietoisuuden taso, egon ja korkeamman minän hahmotus. Kaipaan lisää tietoa ja etsin yhä syvempää ja syvempää henkistä tietoisuutta. Ongelmani liittyy kuitenkin perheeseen, mieheni ei voi ymmärtää tätä prosessia vaan suhtautuu hyvin negatiivisesti, sanoo minun päätyvän psykiatriselle osastolle. Itse kuitenkin tunnen yhä suurempaa ja suurempaa levollisuutta ja pelkojen poistumista...miten pääsen etenemään ja miten saisin kanssaihmiset ymmärtämään tämän suuren tien tärkeyden?

7

159

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • To be one

   No niin, etenemisen aluksi muutama linkki teosofian sivuille.

   http://www.encyclopedia-of-religion.org/

   http://www.teosofia.net/

   Perheongelmaa voisi kokeilla sovitella perustelemalla oman kantasi ja pyydät häntä perustelemaan omansa, uskonto tai henkinen puoli on kuitenkin ollut maailmanhistorian jokaisessa vaiheessa mukana, eihän mielisairauteen johtava perinne voi säilyä vuosituhansia.
   Onko kyse luottamuksesta vai hänen ennakkoluuloista?
   Käsitääkseni uskonnot oikein tulkittuna johtavat ihmisen hyvien puolien löytymiseen, väärin tulkittuna aivan käsittämättömiin seurauksiin (ääri-ilmiöt).

   Kanssaihmiset tuskin ymmärtävät mutta kenties hyväksyisivät sinun itsesi kehittämisen, harrastus kuin harrastus heidän logiikalla.

   Hienoa että olet päässyt alkuun, mielestäni elämää ei voi paremmin kehittää ja tämä tie palkitsee, tsemppiä ja rakkautta.

   • aurinkouniversumi

    Kiitos ihanasta vastauksesta, linkeistä ja rakkauden toivotuksesta! Kun tämä herääminen tapahtui, luin kirjaa egon ja korkeamman minän erottamisesta ja yhtäkkiä ymmärsin täysin mistä on kysymys ja tietoisuus minusta henkiolentona valaistui selvästi. Minä olen taustaltani kristitty (ortodoksi) ja kun aloin kuunnella hengellistä musiikkia myös tietoisuus pahasta tuli voimakkaana ja tämän jälkeen mieheni hermostui kokonaan. Mieheni ei usko mihinkään (ateisti) ja en halua enää puhua hänelle tuntemuksistani, koska hän pitää minua hurahtaneena. Kaipaan silti samoin tuntevia ihmisä ympärilleni ja opastusta. Rakkaus on se ydin, jota tavoittelen!
    Mitä mieltä muuten olet siitä, että 17-vuotiaana (nyt olen 35) tatuoin käsivarteeni auringon, jolla on kasvot. Onkohan sillä jotain merkitystä? Eihän se merkitse mitään negatiivista? En tiedä miksi valitsin juuri sen tatuoinnin, jokin intuitio.

    Toivon sinullekin suuren rakkauden kokemusta!


  • sunny...

   Jos läheisesi välittävät sinusta niin heidän pitäisi kunnioittaa sitä, että sinulla on nyt uusia ja toisenlaisia kiinnostuksen kohteita, jotka tekevät sinut onnellisemmaksi. Kukapa ei haluaisi läheisensä olevan onnellinen? Mutta vaikka olet nyt innostunut henkisestä tiestäsi, niin muista myös kunnioittaa heitä, joita tämä aihepiiri ei yhtään kiinnosta äläkä ala tyrkyttämään heille mitään. Alussa voi olla sellainen tunne, että haluaisi hehkuttaa kaikille näitä uusia asioita, joita on oppinut, mutta anna jokaisen kulkea sitä omaa polkuaan ihan omassa tahdissaan. Kaikki eivät ole vielä valmiita kuulemaan egosta ja korkeammasta minästä ja se saattaa herättää niitä negatiivisia reaktioita. Seuraa sydäntäsi ja lue niitä kirjoja mitkä jostain syystä vetävät juuri sinua puoleensa. Jos haluat löytää ihmisiä, joiden kanssa jakaa näitä asioita niin osallistu vaikka meditaatiokursseille, henkisille messuille, retriitteihin tai lue erilaisia keskustelupalstoja. Voimia ja johdatusta tiellesi!

  • aurinkouniversumi

   Kiitos kauniista vastauksesta. Vaikka saan vastustusta, pidän nyt tiestäni kiinni ja annan aikaa lähimmäisilleni. Voisitteko auttaa vielä eteenpäin niin, että suosittelisitte jotakin kirjallisuutta ja paikkoja. Asun pienellä paikkakunnalla, jossa toimintaa on vähän, mutta Helsinkiin ei ole ylivoimainen matka. Mitä tapahtumia olette kokeneet ja mitkä olette kokeneet hyviksi?

  • d d r brr

   Ole hiljaa, asia ei liity perheeseen, sillä he etenevät ihan omalla ajallaan ja tavallaan,,ole hiljaa, älä paasaa heille.

   • aurinkouniversumi

    Oikeastaan en paasaa mitään, mutta mieheni suhtautuu hyvin negatiivisesti tutkimuksiinikin, hän ei voi sietää sivustoja, joita etsin netistä, nauraa kirjallisuudelle, jota luen yms. Mutta ymmärrän häntä sikäli, että hän on vain huolissaan minusta ja mielenterveydestäni, koska ei koe samaa kuin minä. Niinpä olen huomaavinani, että hän pikku hiljaa alkaa tottua tiedonhakuuni ja emme enempää riitele asiasta. Kirjoitelkaa ihmeessä miten paljon itäinen filosofia ja mystiikka on ollut mukana Sinun henkisessä heräämisessäsi.


  • pelastettu1

   Etsikää hyvät ihmiset totuutta ja Elämää.

   On ainoastaan yksi tie, joka johtaa elämään sisälle.

   Se tien alkukohta on Joh:3:16

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seuraan sinua.

   Muistathan tämän.
   Ikävä
   136
   1614
  2. Mikä sai ihastumaan?

   Mikä teillä muilla on hänessä (kaivatussasi) saanut ihastumaan itseensä? Muhun vetosi miehessä rehellisyys ja se että o
   Ikävä
   57
   1352
  3. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   45
   1241
  4. Nainen, minne olet piiloutunut

   Jäätyykö nenä pakkasella ja et uskalla pistäytyä ulkopuolella, vai pelkäätkö törmääväsi minuun? Voi olla tosiaan kiusall
   Ikävä
   59
   1057
  5. Torikahvila R.I.P

   "Torikahvilan ylläpito ei vastannut MunFoorumin yhteydenottoon parin viikon kuluessa. Foorumi on suljettu, koska sillä e
   Yhteiskunta
   119
   989
  6. Kiitos päättäjät Kytölehdon päätöksestä

   Nyt saimme positiivisen uutisen Hyrynsalmelle. Edistykselliset ja kokonaisuutta laajasti katsovat päättäjät ymmärsivät t
   Hyrynsalmi
   71
   936
  7. Mikä fiilis tänään

   Ystävälläni. Ei minua meidän ikäero edelleenkään haittaa ja olet ollut positiivinenkin. Kaikilla on hyviä ja huonoja päi
   Ystävyys
   125
   906
  8. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   39
   758
  9. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   82
   717
  10. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   694
  Aihe