Lapsi raukat aikuisten armoilla

Koska olen lapsi

Pakkomuuttamista, pakkosopeutumista, pakkohyväksymistä, pakko-olemista! Siitäkö on nykyaijan lapsen elämä tehty?
Lapset ovat kuin roboyyrja, ohajiltavissa aikuisten mielen mukaan sinne ja tänne, kysymättä lapselta yhtään mitään.
Lapsen ei tarvi enää kuulla, ei nähä ei puhua, aikuinen päättää kaiken.

Lapsi ei ole enää ihminen, vaan kaukosäätimellä toivima olento, jonka ei kuulu tuntea mitään eikä kuulua mihinkään.

Kun sitten lapsi alkaa oirehtimaan, no sekään ei ole aikuisen vika, vaan lapsen, joka ei hyväksy, ei halua, ei tunne eikä osaa olla missään oikein.

Lapsi on häirikkö, huonosti kasvatettu, omituinen likainen, haiseva, ruma kiusaaja..täysin tunteetona olio, joka ei ansaitse mitään.
Lapsen huono kohtelukin on liian hyvää hänelle.

"Lapsuus se on korvaamaton, paljon mä sain, siks kiitän nyt vain...!! Kornia eikö totta tuo laulu?

55

480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haloooooo

      nykyaijan
      roboyyrja
      ohajiltavissa
      toivima
      tunteetona

      Mikä helvetti on roboyyrja??

    • robotteja robottoeja

      ROBOTTEJA HYVÄ IDOT ROBOTTTEJA!!!

      • 000099

        Mitä on IDOT?


    • lissu rukka hulluude

      Voi lissu rukka kun olet hulluutesi armoilla.
      On pakkomielteitä, pakko kirjoittaa puutaheinää, olet kun robotti, jota hulluus ohjailee.
      Kun oireilet häiriköit ja et hyväksy muita mielipiteitä kun omasi.
      Juoppottelet ja krapulassa näet naikkosia sängyn päädyssä.
      Elämä on kovaa....

    • Perheen Matriarkka

      Tämä on nyt pilkesilmäkulmassa kirjoitettu, mutta...

      Minä olen siis kanssa ihan sitä mieltä, että muuttaminen pitäisi kieltää kaikilta, jotka ovat lapsia saaneet. Jos ei ole tajunnut muuttaa isompaan asuntoon ennenkuin lapsi syntyy, niin siinähän ovat! Piste. On väärin pakottaa lapsia muuttamaan enää koskaan, vaan lapsen täytyy saada asua koko elämä juurikin siinä asunnossa, mihin syntyi. Piste.

      Pakkohyväksymistä vastaan olen myös! Lasta ei saa pakottaa hyväksymään sitä, että parvekkeellee ei saa mennä leikkimään, että alkoholia ei saa juoda tai että tupakka on vaarallista. Lapsen ei tarvitse hyväksyä näitä millään tavoin ja vanhemmat ovat suorastaan sairaita jos pakottavat lapsensa hyväksymään sen, että autotielle ei juosta. Kyllä tässä pitäisi lasta kuunnella ja ymmärtää.

      Pakko-oleminen on myös väärää! Lapsen ei tarvitse olla koulussa jos ei halua, ei missään nimessä, tai kotona. Lapsen täytyy saada voida olla ulkona, vaikka läpi yön, jos niin halajaa. Ihmisriistoa ja vapauden rajoittamista moiset pakottamiset.

    • onnen ydin perhe

      Kukaan ei ajattele mitä lapsi haluaa. Aikuiset vaan itsepäisesti päättää mitä lapsen pitaa tehdä.
      Meillä ei koskaan lapset ole joutuneet muuttamaan kodistaan viikonloppukotiin. Eikä he ole koskaan joutuneet pakosti näkemään isänsä naikkosia. Emme ole uskaltaneet ryhtyä siihen juttuun.
      Siitä lapset ovatkin kiittäneet minua, että suojelin heitä pieninä. Meille ie ex miehen naikkoset tule emmehän mekään mene katsomaan häntä minnekkään. Mies on samoillalinjoilla, että hänen naiset olisivat olleet huonoa seuraa lapsillemme, ei koskaan väkisin tuonut heitä meille.

      Perheenrikkojat ei ole meidän perhettä eikä sukua. Emme tarvi heitä mihinkään.
      Olisi ollut kamalaa jos en olisi tuntenut enää lapsiani kun vastaan tulisivat, en olisi kyllä kehdannut heitä silimiin katsoa, jos olisin joutunut pakottamaan heidät näkemään isänsä naikkoset. Väkisin laittanut huonoon seuraan, ties millaisia olisivat lapset nyt jos olisivat joutuneet lpakolla muuttamaan isänsä luokse ja niiden naikkosten.
      Onneksi meillä minä olin viisas ja estin sen, ja nyt on lapset tosi onnellisia, kun ovat saaneet kasvaa rauhassa omassa kotonaan.

      En ymmärrä miksi ne miehen naiset pitää ujuttaa lasten elämään, eikö se ole mihen oma valinta, ottaako luusia naisia elämään vai elääkö omien lasten kanssa. Kaikkea ei voi saada, jos joku pakottaa miehen hylkäämään omat lapset, sille ei voi mitään.

    • Oikea koti

      Miten paljon te lapsistanne todella välitätte kun kirjoittelette ihan järjettömiä ajatuksia, nämähän ovat herjoja.

      Jotenkin noista muutamasta kuultaa hätähuuto esim nimimerkit Halooooo, robotteja, robotteja, oooo99, lissu rukka hulluu ja Perheen Matriarkka ovat täysin ala-arvoisia mielenilmauksia ja mistä syystä, kerrotteko? Mitä teille itselleenne on oikein tapahtunut?

      Jokaisella lapsella pitää olla rakastavat rajat, ennenkaikkeea eronkin jälkeen rakastavat omat vanhemmaat, jotka todella laittavat lapsensa edun ennen aikuisen uusikon eutuja tai mustasukkaisuutta lasta kohtaan.

      Lapsen lähellä ollaan, sillä kyllä se lapsenne tarvitsee sitä läheisyyttä ihan yhtä paljon kuin itsekin ja aikuisena voitte omastanne antaa jotain lapsellennekin.
      Lapsenne on eron aikana ja senjälkeen joutunut monesti hirmuvallan alle ja hirvittävän muutoksen alle, silloin olette kaiken kiukkunne kohdistaneet usein lapseen huomaamattanne, toisaalta lapsi saattaa ulkonäöltään muistuttaa entistä puolisoa ja vihatte lasta tästäkin syystä.
      Olen tätä asiaa joutunut seuraamaan niin paljon, että puhun totuudesta, en yritä polkea sinua eronnut ihminen, mutta toivon, että heräät näkemään totuuden.
      Tiedän, että jokin asia on mennyt huonosti perheessänne tai mukaan on tullut kolmas pyörä. Olet elänyt vaikeita aikoja, mutta takaisin et elettyjä aikoja saa minkäänlaiselle etsinnällä, riehumisella tai lapsesi unohtamalla.

      Miten monessa uusiopuoliso alistaa toisen lapsia, se voi tapahtua monella tapaa.
      Hävitetään lapsille rakkaat asiat kodista. Jopa niin että aina tuijotetaan lasta, tekipä hän mitä hyvänsä, lapsen kuulleen sanotaan tämän vanhemmalle, että se mitään tarvitse, ei saisi ostaa vaatteita ei mitään, lapsia ei saa mennä vierailulle entisiin sukulaisiin, lapselle ei salli mitään. Lapsi tekemiset moitiaan aina. Tämä on sellaista henkisistä alistamista, jossa lapselle ei voi muuta kuin kasvaa viha tuota ihmistä kohtaan ja samalla lapsen elämänkuva vääristyy.

      On sinun äiti tai isä tehtävä nähdä myös tämä puoli, eikä olla tuon aikuisen puolella, koetapa itse joutua saman kohtelun alle, et varmasti koe omaa tilaasi hyväksi.
      Toisaalta asia kertoo myös sen, että olet narsistisen ihmisen hallinnassa itsekin jos et pysty lastasi tuolta pelastamaan. Sinun itsesikin pitäisi paeta tuota suhdetta ja pian, muutoin sinutkin alistetaaan täysin.

      Uskon teidän monen löytävän ennenpitkää ajan kanssa rinnallenne ihmisen, joka ei riistä teitä eikä lapsianne. Kodissa uskaltaa henkittää, toivon todella että löydätte sen kodin rauhaisan onnen, jota varmasti moni toivoo.
      Ei harrastukset ja suuri määrä erilaisia menemisiä anna sitä tunnetta, silloin on elämä hajalla, jos perustuu ainaiseen menemiseen.

      • Mitä sinulle kuuluu?

        .ennenkaikkeea
        vanhemmaat
        eutuja
        senjälkeen
        vihatte
        minkäänlaiselle etsinnällä
        Lapsi tekemiset
        ennenpitkää
        henkittää,
        Ole Lissu välilllä hiljaa.......


    • täyttä totta!

      Kun perhe jhajoo tai hajoitetaan, kaikista eniten siitä kräsii lapset ja toiseski miehet. Naiset selviää kuten olemme huomanneet, he jaksavat hoitaa lapset ja työn ja kodin, mutta mies etsii samantien uuden kumppanin, tai lähtee vasta kun sellainen on jo olemassa.
      Lapset menettää isän, ei ole sama onko isä joka päivä länsä vai kerran viikossa tai kahksi kertaa kuussaa? Lapsi kärsii, myös siitä että eropuolisot laittaa lapsen maksamaan, muuttamalla talosta toiseen, hyväksymään kaikki uudet ihmiset ympärillä, jopa vieraat lapset, sopeutumaan kaikkeen uuteen ja outoon, ja pakolla. Vastaväitteitä ei hyväksytä, tai lapsi on häirikkö ja huonosti kasvatettu.

      Sitten huudetaan että MEILLÄ MENEE TOSI HYVIN!!! Tottakai aikuisilla menee, hehän kaiken päättää ja suunnittelee sillälailla, etteivät he itse kärsi, vaan kärsimään laitetaan se lapsi, joka on puolustuskyvytän, mielipiteillä ei väliä, niitä ei kuunnella. Kunhan aikuisten asiat on kunnossa, viis lapsista.

      Eihän aikuiset jaksa muuttaa viikottain, eivät he jaksa vieaita ihmisiä viikottain, eivät uusia vieraita lapsia hälisemässä viikottain.. ei ei.. paras asian hoitamiseen on se LAPSI!

      • jos ymmärrätte mitä

        Unohdin sanoa, että meillä ei olla tehty näin koskaan! Eikoskaan. Siksi se minusta onkin niin kummallista, että lapset joutuvat joissakin perheissä näin toimimaan, vanhempien eron siivoojina.


      • äitihän minäkin olen

        Se olis Lissu eri asia jos olisit sitä mieltä että joissakin uusperheissä olis asiat huonosti, tapahtuuhan lapsen kaltoinkohtelua myös ydinperheissäkin. Sinun mielipide on kuitenkin se että mikään uusperhekuvio ei voi onnistua. On kuitenkin erovanhempia jotka oikeasti pystyvät hoitamaan eronjälkeisen elämän mallikkaasti yhdessä lasten parasta ajatellen. Ja ei todellakaan kaikki uusperheen uudet puolisot halua pahaa puolison lapselle. Miksi ihmeessä haluaisi? Haluatko sinä pahaa omien läheisten lapsille?
        Minusta on hullua ajatella että ihmiset tahtoisi pahaa toisen lapsille. Eihän normaali ihminen toimi niin. Minä en halua pahaa puolisoni lapsille, en edes expuolisoni uusille lapsille. Minun edellisen liiton lasteni isä on ihan yhtä hyvä isä lapsillemme kuin ennen avioeroa. En ikinä herjaisi lapsilleni heidän isäänsä. Se on kuitenkin heidän ainoa isä ja tärkeä roolimalli lapsilleni. Sinun kirjoituksista saa sellaisen käsityksen, että uusperhekuviot on synkkää ja mustaa massaa joka on turmioksi lapsille.
        Höpö höpö. Olen itse sitä mieltä näin omalla kokemuksella ja yhden tutun erilaisen kokemuksen perusteella että jos vanhemmat eivät itse osaa hoitaa omia tunteita ja hyväksyä veronsa ja sen että se toinen on omien lasten toinen vanhempi, he itse pilaavat lastensa elämän. Itse olet puolisosi valinnut, toisen vanhemmuutta ja lasten oikeutta toiseen vanhempaan ei ole kenelläkään oikeutta lapselta kieltää.


      • mitä oikein tarkoita
        äitihän minäkin olen kirjoitti:

        Se olis Lissu eri asia jos olisit sitä mieltä että joissakin uusperheissä olis asiat huonosti, tapahtuuhan lapsen kaltoinkohtelua myös ydinperheissäkin. Sinun mielipide on kuitenkin se että mikään uusperhekuvio ei voi onnistua. On kuitenkin erovanhempia jotka oikeasti pystyvät hoitamaan eronjälkeisen elämän mallikkaasti yhdessä lasten parasta ajatellen. Ja ei todellakaan kaikki uusperheen uudet puolisot halua pahaa puolison lapselle. Miksi ihmeessä haluaisi? Haluatko sinä pahaa omien läheisten lapsille?
        Minusta on hullua ajatella että ihmiset tahtoisi pahaa toisen lapsille. Eihän normaali ihminen toimi niin. Minä en halua pahaa puolisoni lapsille, en edes expuolisoni uusille lapsille. Minun edellisen liiton lasteni isä on ihan yhtä hyvä isä lapsillemme kuin ennen avioeroa. En ikinä herjaisi lapsilleni heidän isäänsä. Se on kuitenkin heidän ainoa isä ja tärkeä roolimalli lapsilleni. Sinun kirjoituksista saa sellaisen käsityksen, että uusperhekuviot on synkkää ja mustaa massaa joka on turmioksi lapsille.
        Höpö höpö. Olen itse sitä mieltä näin omalla kokemuksella ja yhden tutun erilaisen kokemuksen perusteella että jos vanhemmat eivät itse osaa hoitaa omia tunteita ja hyväksyä veronsa ja sen että se toinen on omien lasten toinen vanhempi, he itse pilaavat lastensa elämän. Itse olet puolisosi valinnut, toisen vanhemmuutta ja lasten oikeutta toiseen vanhempaan ei ole kenelläkään oikeutta lapselta kieltää.

        Sanot sinä;...Minusta on hullua ajatella että ihmiset tahtoisi pahaa toisen lapsille. Eihän normaali ihminen toimi niin.

        Niinpä... miksi sitten JOTKUT uusiot estää lapsia tapaamasta isää, haukkuvat lapset ja exät.. ja tunkevat itsensä isän ja lapsen tapaamisiin??? En voi ymmärtää.
        On minustakin se hullua ajatella, että jotkut haluavat toisten lapsille pahaa... sitähän olen sanonut... mutta ei mene perille. Minä olen se epänormaali, jonkun mielestä, joka puolustaa lapsia ja exiä.

        Sinäkin puhut nyt ristiin. Et pidä siitä että lapsia kohdellaan huonosti, mutta kuitnekin olet sitä mieltä ettei heitä saa puolustaa.


      • äitihän minäkin olen
        mitä oikein tarkoita kirjoitti:

        Sanot sinä;...Minusta on hullua ajatella että ihmiset tahtoisi pahaa toisen lapsille. Eihän normaali ihminen toimi niin.

        Niinpä... miksi sitten JOTKUT uusiot estää lapsia tapaamasta isää, haukkuvat lapset ja exät.. ja tunkevat itsensä isän ja lapsen tapaamisiin??? En voi ymmärtää.
        On minustakin se hullua ajatella, että jotkut haluavat toisten lapsille pahaa... sitähän olen sanonut... mutta ei mene perille. Minä olen se epänormaali, jonkun mielestä, joka puolustaa lapsia ja exiä.

        Sinäkin puhut nyt ristiin. Et pidä siitä että lapsia kohdellaan huonosti, mutta kuitnekin olet sitä mieltä ettei heitä saa puolustaa.

        Niin mutta kun sinä väität että kaikissa uusperheissä on tällaista toimintaa. Se ei pidä paikkansa.


      • Kun itselleen vastaa

        jhajoo
        kräsii
        toiseski
        länsä
        kahksi
        puolustuskyvytän,
        vieaita
        Lissu lissu lissu......


      • Perheen Matriarkka
        mitä oikein tarkoita kirjoitti:

        Sanot sinä;...Minusta on hullua ajatella että ihmiset tahtoisi pahaa toisen lapsille. Eihän normaali ihminen toimi niin.

        Niinpä... miksi sitten JOTKUT uusiot estää lapsia tapaamasta isää, haukkuvat lapset ja exät.. ja tunkevat itsensä isän ja lapsen tapaamisiin??? En voi ymmärtää.
        On minustakin se hullua ajatella, että jotkut haluavat toisten lapsille pahaa... sitähän olen sanonut... mutta ei mene perille. Minä olen se epänormaali, jonkun mielestä, joka puolustaa lapsia ja exiä.

        Sinäkin puhut nyt ristiin. Et pidä siitä että lapsia kohdellaan huonosti, mutta kuitnekin olet sitä mieltä ettei heitä saa puolustaa.

        Minä voin vastata tähän ja mielelläni vastaankin :)

        JOTKUT uusiot estävät lapsia tapaamasta ISÄÄNSÄ/ÄITIÄNSÄ. Näillä joillakin on silloin jonkin sorti ongelmia, osalla pahempia ja osalla lievempiä. Osalla se menee ohi ja tilanne normalisoituu ja osalla ei ollenkaan. Mitä se sitten kertoo vanhemmasta, joka lähtee tähän mukaan, niin sitä, että ONGELMIA on sitten silläkin isällä/äidillä.

        JOTKUT vanhemmat estävät lapsiaan tapaamasta ISÄÄNSÄ/ÄITIÄNSÄ pelkkää omaa katkeruuttaan. Tälläisillä vanhemmalla on ongelmia. Osalla isompia ja osalla pienempiä. Ja osalta ne menevät ohi, osalta eivät koskaan.

        Molemmille esimerkeille yhteistä on se, että kummassakaan tapauksessa se lapsi ei kiitä ja sen vanhemman rakkaudessa pitää olla joku vääristynyt sivujuonne, että haluaa mitätöidä omaa lastansa kieltämällä oman/toisen rakkauden lapselta.

        Jos tässä pitäisi kaikki "uusioakkelit/ukkelit" lynkata siksi, että on muutama mätä omena eksynyt joukkoon, niin sitten lynkataan kaikki äidit, sillä alta vuodenikäisen lapsen tappaa vähintään 90% tapauksissa BIOLOGINEN ÄITI. Myös kaikki MIEHET pitää lynkata, koska he listivät koko perheen, tai ainakin äidin tai lapsen, jos eivät molempia. Ja tätä lynkattavien listaa voisin jatkaa ja jatkaa ja jatkaa, sillä se ON loputon, jos halutaan lähteä niputtamaan kaikki samaan lokeroon.


      • juttu on näin
        Perheen Matriarkka kirjoitti:

        Minä voin vastata tähän ja mielelläni vastaankin :)

        JOTKUT uusiot estävät lapsia tapaamasta ISÄÄNSÄ/ÄITIÄNSÄ. Näillä joillakin on silloin jonkin sorti ongelmia, osalla pahempia ja osalla lievempiä. Osalla se menee ohi ja tilanne normalisoituu ja osalla ei ollenkaan. Mitä se sitten kertoo vanhemmasta, joka lähtee tähän mukaan, niin sitä, että ONGELMIA on sitten silläkin isällä/äidillä.

        JOTKUT vanhemmat estävät lapsiaan tapaamasta ISÄÄNSÄ/ÄITIÄNSÄ pelkkää omaa katkeruuttaan. Tälläisillä vanhemmalla on ongelmia. Osalla isompia ja osalla pienempiä. Ja osalta ne menevät ohi, osalta eivät koskaan.

        Molemmille esimerkeille yhteistä on se, että kummassakaan tapauksessa se lapsi ei kiitä ja sen vanhemman rakkaudessa pitää olla joku vääristynyt sivujuonne, että haluaa mitätöidä omaa lastansa kieltämällä oman/toisen rakkauden lapselta.

        Jos tässä pitäisi kaikki "uusioakkelit/ukkelit" lynkata siksi, että on muutama mätä omena eksynyt joukkoon, niin sitten lynkataan kaikki äidit, sillä alta vuodenikäisen lapsen tappaa vähintään 90% tapauksissa BIOLOGINEN ÄITI. Myös kaikki MIEHET pitää lynkata, koska he listivät koko perheen, tai ainakin äidin tai lapsen, jos eivät molempia. Ja tätä lynkattavien listaa voisin jatkaa ja jatkaa ja jatkaa, sillä se ON loputon, jos halutaan lähteä niputtamaan kaikki samaan lokeroon.

        Mutta kun se uusio ei ole millään lailla lapsen elämässä oikeestim ukana. Lapsenelämään se ei kuulu, lapsella ei ole velvollisuutta nähdä, tai olla sen uusion kanssa.

        Lapsella on oikeus tavata vain isäänsä EI MITÄÄN VELVOLLISUUTTA NÄHDÄ SITÄ UUSIKKOA.
        Miksi sen isän pitää ottaa se nainen mukaan kun tapaa omaa lasta? Eikö se aika ole isän ja lapsen yhteinen.

        Ei se uusikko millään lailla kuulu lapsen elämään.


      • 50 % tapaaminen
        juttu on näin kirjoitti:

        Mutta kun se uusio ei ole millään lailla lapsen elämässä oikeestim ukana. Lapsenelämään se ei kuulu, lapsella ei ole velvollisuutta nähdä, tai olla sen uusion kanssa.

        Lapsella on oikeus tavata vain isäänsä EI MITÄÄN VELVOLLISUUTTA NÄHDÄ SITÄ UUSIKKOA.
        Miksi sen isän pitää ottaa se nainen mukaan kun tapaa omaa lasta? Eikö se aika ole isän ja lapsen yhteinen.

        Ei se uusikko millään lailla kuulu lapsen elämään.

        Miten tämä toimii käytännössä sitten kun äidillä on uusi puoliso? Lähteekö uusi mies kotoa siksi aikaa kun lapset on kotona?
        Olen samaa mieltä siitä, että lapsella ei ole velvollisuutta tavata uutta puolisoa mutta yleensä lapset haluaa. Meillä ainakin kun lapset ovat luonani ja jos vaimoni ei ole paikalla niin he heti kysyvät missä hän on ja ovat tosi pettyneitä jos ei näe häntä sen tapaamisen aikana. Viimeksi he soittivat vaimolleni (hän oli työmatkalla) omasta tahdostaan ja kertoivat viikon tapahtumia. Lapseni pitävät äitipuolestaan tosi paljon. Vaimoni on kyllä tosi hyvä lasten kanssa touhuaja. Hän osaa naurattaa ja on tosi energinen. Työnsäkin puolesta hänellä on paljon ideoita mitä tapaamisilla tehdään lasten kanssa.


      • Jankautijankuti
        juttu on näin kirjoitti:

        Mutta kun se uusio ei ole millään lailla lapsen elämässä oikeestim ukana. Lapsenelämään se ei kuulu, lapsella ei ole velvollisuutta nähdä, tai olla sen uusion kanssa.

        Lapsella on oikeus tavata vain isäänsä EI MITÄÄN VELVOLLISUUTTA NÄHDÄ SITÄ UUSIKKOA.
        Miksi sen isän pitää ottaa se nainen mukaan kun tapaa omaa lasta? Eikö se aika ole isän ja lapsen yhteinen.

        Ei se uusikko millään lailla kuulu lapsen elämään.

        Onhan isän uusi puoliso lapsen elämässä oikeasti mukana, koska on tämän isä kumppani, asuu miehensä kanssa yhdessä, kodissa johon lapsi tulee. Ei kenenkään tarvitse kotoaan poistua mistään syystä ellei tahdo. Isän puoliso kuuluu lapsen elämään juuuri eeellä mainituista syistä, lapsi tulee hänekin kotiin.


      • Onneksi ei meillä
        Jankautijankuti kirjoitti:

        Onhan isän uusi puoliso lapsen elämässä oikeasti mukana, koska on tämän isä kumppani, asuu miehensä kanssa yhdessä, kodissa johon lapsi tulee. Ei kenenkään tarvitse kotoaan poistua mistään syystä ellei tahdo. Isän puoliso kuuluu lapsen elämään juuuri eeellä mainituista syistä, lapsi tulee hänekin kotiin.

        Väkisin vaan pilataan lapsen ja isän tapaaminen. Minusta on oitoa että vieras ihminen tunkee siihen, eihän lapella ole mitään velvollisuutta katsella isän naista. Ei edes puhua hänen kanssaan, mutta mitäpä ei uusio tekisi että lapsen ja isän välit huononevat. Missään ei ole tekstiä, että lapsen on pakko nähdä isännainen. Luulisi heidän sen verran tajuuvan, että antaisi isälle ja lpaille yhdessä olorauhan, mutta se on varmaan liikaa vaadittu.

        Onneksi meillä mies tajusi ettei tuo naisiaan meille eikä näyttele heitä lapsillemme. Lapset ovat kuitenkin sen verran miehelle tärkeitä, ettei halunnut pilata lasten elämää.


      • ei jaksais enää....
        jos ymmärrätte mitä kirjoitti:

        Unohdin sanoa, että meillä ei olla tehty näin koskaan! Eikoskaan. Siksi se minusta onkin niin kummallista, että lapset joutuvat joissakin perheissä näin toimimaan, vanhempien eron siivoojina.

        Ei, et sinä ole unohtanut sitä sanoa.

        Olet muistuttanut meitä kaikkia palstan lukijoita siitä jo viimeiset 10 vuotta.


      • saara**
        Onneksi ei meillä kirjoitti:

        Väkisin vaan pilataan lapsen ja isän tapaaminen. Minusta on oitoa että vieras ihminen tunkee siihen, eihän lapella ole mitään velvollisuutta katsella isän naista. Ei edes puhua hänen kanssaan, mutta mitäpä ei uusio tekisi että lapsen ja isän välit huononevat. Missään ei ole tekstiä, että lapsen on pakko nähdä isännainen. Luulisi heidän sen verran tajuuvan, että antaisi isälle ja lpaille yhdessä olorauhan, mutta se on varmaan liikaa vaadittu.

        Onneksi meillä mies tajusi ettei tuo naisiaan meille eikä näyttele heitä lapsillemme. Lapset ovat kuitenkin sen verran miehelle tärkeitä, ettei halunnut pilata lasten elämää.

        Hotellissako isän pitäisi tavata lapsiaan? Melko tyyristä keskivertoperheelle.


      • Lapsen oikeudet
        Onneksi ei meillä kirjoitti:

        Väkisin vaan pilataan lapsen ja isän tapaaminen. Minusta on oitoa että vieras ihminen tunkee siihen, eihän lapella ole mitään velvollisuutta katsella isän naista. Ei edes puhua hänen kanssaan, mutta mitäpä ei uusio tekisi että lapsen ja isän välit huononevat. Missään ei ole tekstiä, että lapsen on pakko nähdä isännainen. Luulisi heidän sen verran tajuuvan, että antaisi isälle ja lpaille yhdessä olorauhan, mutta se on varmaan liikaa vaadittu.

        Onneksi meillä mies tajusi ettei tuo naisiaan meille eikä näyttele heitä lapsillemme. Lapset ovat kuitenkin sen verran miehelle tärkeitä, ettei halunnut pilata lasten elämää.

        Kukaan ei tunge, kun on omassa kodissaan. Lapsella joka tulee isänsä luo, on myös oikeus tutustua (mahdollisiin) sisaruksiinsa. Heissä on samaa verta ja ovat sukua keskenään.
        Mistä olettamus että kaikki isän uudet puolisot ovat lasten vihaajia ja pahoja ihmisiä? Minä ainakin olen ihan normaali nainen, jolla on takana yksi epäonnistunut liitto ja nyt elän uusperheessäni. En vihaa yhtään meidän perheen lasta, täällä on rauha jokaisella perheenjäsenellä.


    • Wanda*

      Kertoisitko meillekin sen historian aikakauden, jossa lapset ovat tehneet päätökset?

      • rajansa kaikella

        Järki käteen typerys. Kyse on yhteisistä asioista, joissa pitää lasta kuunnella.KUUNNELLA JA ottaa hänen tahto huomioon!

        Meillä ainakin on lapsia aina kuunneltu, vaikkei ne päätöksiä teekkään, niin aina kysellään heiän mielipiteitä.
        Lasta ei saa pakottaa ikinä.

        Meillä on aina kysytty, mitä haluatte ruuaksi, vaatteet ovat aina saaneet itse valita niin kaupassa kuin kotona, ottaen huomioon onko talvi vai kevät, ja mitä tarvii pukea ja mitä tarvii ostaa..!

        Jos lapsi ei halua mennä isälle hän ei halua, jos seuraavalla kerralla haluaa. Jos ei jaksa tiehdä sitä tai tätä, tekee sitten kun jaksaa.

        Nyt ovat omatoimisia ihania aikuisia, töissä, perheellisiä hyvin toimeentulevia..
        Mitä pelkääät siinä, että lapselta kysytään hänen omia asiiota? Vai haluatko olla pelkkä päällepäsmäri, tehkää kuten minä sanon, vain minä määrään????

        Meillä mikään ei mennyt pieleen, vaikka lapset otettiin mukaan heidäno miin asioihin, päinvastoin, he tietävät omat vastuut nyt, ja osaavat toimia ja tehdä päätöksiä.


    • Laajempaa näkökulmaa

      No vanha sanonta, että meitä riittää kaikkiin juniin ja asemalle, pitää hyvin paikkansa.
      Tietenkään emme ajattele asioista samalla tavalla ja onneksikin. Mutta voisi meillä sentään olla yhteiset moraalin rajat ja perheen kunnioittamisen rajat.
      Oman onnen vuoksi ne olisivat hyvin tarpeelliset.

      Tämä Suomi24 keskustelun sävyt ovat kovin harmaita, joten te uusperheelliset, jotka todella toivotte elämänne kovien aikojen jälkeen löytävän tasapainoisen elämän tien katselkaa muitakin keskusteluja, esim. Perhe palstoilta löytyy asiallisempaa kannanottoa. En nähnyt Lissuttelua vaan pyrkimystä saada todella keskustella lapsien asemasta ja tunnoista, ja elämän tilanteen hallitsemisesta.

    • ymmärtäkää heitä

      Tuo lissuttelu on ajautunut sellaisille ihmisille, joilla ei ole omaa perhettä eikä mitään mistä keskustella. Lissu on kuvitteellinen henkilö, ja heillä joilla on todella paha olo, purkavat siihen se tunteen.
      Monella on kaipuu perhe elämään ja haluisi lapsia, niin katkera ja mustasukkainen mielentila näkee kuvitteellisen ihmisen joka on syyllinen heidän oloonsa.

      Näille viittaamme kintaalla. Silittäkäämme heidän päätään, kyllä se siitä.

      • ---

        Kyllä, olen varmasti joskus sortunut "lissuttelemaan", mutta syy siihen on tasan yksi:

        Sinä olet riehunut tällä palstalla kuulemma kohta jo 10 vuotta. Miten ihmeessä voit vieläkin niin pitkän ajan jälkeen olla niin katkera, että haukut ja solvaat täällä kaikkia uusperheellisiä? Vaikka sinun miehesi jätti sinut ja lähti toisen naisen matkaan, se ei tarkoita sitä, että kaikki maailman uudet puolisot ja uusperheelliset ovat perheenrikkojia, jotka ovat vieneet sinun tai kenenkään muunkaan miehen.

        Sinä et tunne henkilökohtaisesti ex-miehesi uutta puolisoa, etkä varmaankaan edes yhtään uusperheellistä, eikä sinulla itselläsi ole kokemusta uusperheessä elämisestä, joten miksi ihmeessä terrorisoit tätä palstaa vuodesta toiseen? Jos todella asiallisesti keskustelisit, niin ok, mutta ei ole asiallista haukkua täällä ihmisiä joista et tiedä mitään. Moneen kertaan olet haukkunut uusperheiden äitejä/naisia perheenrikkojanaikkosiksi, seksihalujen perässä kulkeviksi vosuiksi, säälittäviksi ja epätoivoisiksi ja katkeriksi ja ja ja... Ethän sinä herran tähden tunne edes henkilökohtaisesti yhtäkään, miksi ihmeessä kohdistat vihasi kaikkiin vain sen vuoksi mitä oma miehesi teki??

        Jos Suomi24-palstalla joku uusi puoliso moittii miehensä ex-puolisoa, niin anna olla. Ehkäpä kyseinen exä todella käyttäytyy tökerösti. Ei se ole yhtään uutta ja ihmeellistä, että joku ex-puoliso vaikeuttaa tahallaan ex-miehensä perheen elämää. Mutta se ei tarkoita, että kaikki exät toimisivat näin, vaan meitä kaikkia, niin exiä kuin nyxiäkin, on moneen junaan. On varmasti olemassa törkeitä ex-puolisoitakin, mutta yhtä lailla niitä exiäkin.

        Yleensä tällä palstalla joku uusi puoliso moittiikin nimenomaan vain sitä yhtä ja ainoaa miehensä exää, ei kaikkia maailman exiä. Sinä taas kohdistat ne haukkusi nimenomaan kaikkiin maailman uusiin puolisoihin ja yleistät todella rankasti! Jos oman ex-miehesi uusi puoliso on kamala tyyppi, niin ok, kirjoita vain hänestä ja kerro että hän on kamala tyyppi, mutta miten ihmeessä voit aina yleistää että kaikki uudet puolisot olisivat niin kamalia tyyppejä, kun et herran tähden voi mitenkään tuntea kaikkia!

        Kyllä minulla on oma perhe ja on asioita, joista keskustella. Mutta olisi niin kiva, jos keskustelu pysyisi edes suht asiallisella tasolla. Ikävä kyllä totuus on se, että sinä usein pilaat asiallisetkin keskusteluketjut. Ja kyllä, saat osallistua ja kertoa mielipiteesi, mutta puhu niistä omista kokemuksistasi, en ymmärrä miksi alat solvata kaikkia ihmisiä täällä. Tai miksi ylipäätään notkut niin aktiivisesti uusperhe-palstalla, kun et edes ole uusperheellinen ja vaikutat vieläpä jostain syystä suuresti vihaavan kaikkia maailman uusperheitä...?

        Minulla ei ole "todella paha olo" enkä "pura sitä lissutteluun", minulla on ihan tavallinen olo, elän ihan tavallista elämää enkä pura mitään mihinkään, mutta kyllä minua pistää kyrsimään lukea tuntemattoman ihmisen välillä hyvinkin törkeitä solvauksia tuntemattomia ihmisiä kohtaan. Sillä ei ole mitään tekemistä minun perhe- tai yksityiselämäni kanssa, jos sellainen herjaaminen minua alkaa ärsyttämään. Se on aivan inhimillistä.

        Minä en ole myöskään katkera enkä mustasukkainen kenellekään mistään, enkä näe kuvitteellisia ihmisiä jotka ovat syyllisiä olooni...(anteeksi mutta menee kieltämättä vähän yli ymmärryksen tämäkin lauseesi). Minulla ei ole mitään syytä olla katkera eikä mustasukkainen, olen ihan tyytyväinen omaan elämääni ja omaan perheeseeni juuri tällaisena.

        Jos nyt kommentoit: "eli exät ovat vapaata riistaa haukuttavaksi eikä nyxiä saa haukkua ollenkaan" (näinhän sinä usein kommentoit), niin ei, näin ei ole. Mutta jos jollain on omakohtaisia kokemuksia vaikeasta exästä, ja haluaa asiasta keskustella, niin siitä vaan. Jos toiset haluavat ketjuun kommentoida omilla kokemuksillaan, niin siitä vaan. Varmasti on exiä, jotka ovat vaikeita, ja antaa heidän, joilla on asiasta kokemusta, keskustella keskenään. Ja jos jollain on omakohtaista kokemusta vaikeasta nyxästä, niin keskustelkoon hänestä, ja kertokoot muut omia kokemuksiaan ihan rauhassa. Varmasti hankalia nyxiäkin on. Sinulla on paha tapa aina lytätä nämä, joilla on jotain mielenpäällä vaikeasta exästä, ja ylistää näitä exiä, ihan sama kuinka törkeästi he olisivat käyttäytyneet. Usko pois, meitä ihmisiä on moneen junaan. Pointti on se, ettei aleta yleistämään ja haukkumaan KAIKKIA sen perusteella mitä itse on kokenut, meitä on kuitenkin 6 miljardia tällä planeetalla.

        Toinen asia mikä minua häiritsee, ovat sinun aktiivisesti tekemäsi aloitukset, joissa esiinnyt muka-uutena-puolisona. Anteeksi nyt vaan, mutta me kaikki tunnistamme kyllä sinun aloituksesi ja kirjoituksesi. Vedät kyllä usein niin överiksi nuo juttusi ja yrität kyllä todella törkein tavoin mustamaalata uusia puolisoita. Se on tyhmää ja lapsellista.


      • kuulopuhieta ei kann
        --- kirjoitti:

        Kyllä, olen varmasti joskus sortunut "lissuttelemaan", mutta syy siihen on tasan yksi:

        Sinä olet riehunut tällä palstalla kuulemma kohta jo 10 vuotta. Miten ihmeessä voit vieläkin niin pitkän ajan jälkeen olla niin katkera, että haukut ja solvaat täällä kaikkia uusperheellisiä? Vaikka sinun miehesi jätti sinut ja lähti toisen naisen matkaan, se ei tarkoita sitä, että kaikki maailman uudet puolisot ja uusperheelliset ovat perheenrikkojia, jotka ovat vieneet sinun tai kenenkään muunkaan miehen.

        Sinä et tunne henkilökohtaisesti ex-miehesi uutta puolisoa, etkä varmaankaan edes yhtään uusperheellistä, eikä sinulla itselläsi ole kokemusta uusperheessä elämisestä, joten miksi ihmeessä terrorisoit tätä palstaa vuodesta toiseen? Jos todella asiallisesti keskustelisit, niin ok, mutta ei ole asiallista haukkua täällä ihmisiä joista et tiedä mitään. Moneen kertaan olet haukkunut uusperheiden äitejä/naisia perheenrikkojanaikkosiksi, seksihalujen perässä kulkeviksi vosuiksi, säälittäviksi ja epätoivoisiksi ja katkeriksi ja ja ja... Ethän sinä herran tähden tunne edes henkilökohtaisesti yhtäkään, miksi ihmeessä kohdistat vihasi kaikkiin vain sen vuoksi mitä oma miehesi teki??

        Jos Suomi24-palstalla joku uusi puoliso moittii miehensä ex-puolisoa, niin anna olla. Ehkäpä kyseinen exä todella käyttäytyy tökerösti. Ei se ole yhtään uutta ja ihmeellistä, että joku ex-puoliso vaikeuttaa tahallaan ex-miehensä perheen elämää. Mutta se ei tarkoita, että kaikki exät toimisivat näin, vaan meitä kaikkia, niin exiä kuin nyxiäkin, on moneen junaan. On varmasti olemassa törkeitä ex-puolisoitakin, mutta yhtä lailla niitä exiäkin.

        Yleensä tällä palstalla joku uusi puoliso moittiikin nimenomaan vain sitä yhtä ja ainoaa miehensä exää, ei kaikkia maailman exiä. Sinä taas kohdistat ne haukkusi nimenomaan kaikkiin maailman uusiin puolisoihin ja yleistät todella rankasti! Jos oman ex-miehesi uusi puoliso on kamala tyyppi, niin ok, kirjoita vain hänestä ja kerro että hän on kamala tyyppi, mutta miten ihmeessä voit aina yleistää että kaikki uudet puolisot olisivat niin kamalia tyyppejä, kun et herran tähden voi mitenkään tuntea kaikkia!

        Kyllä minulla on oma perhe ja on asioita, joista keskustella. Mutta olisi niin kiva, jos keskustelu pysyisi edes suht asiallisella tasolla. Ikävä kyllä totuus on se, että sinä usein pilaat asiallisetkin keskusteluketjut. Ja kyllä, saat osallistua ja kertoa mielipiteesi, mutta puhu niistä omista kokemuksistasi, en ymmärrä miksi alat solvata kaikkia ihmisiä täällä. Tai miksi ylipäätään notkut niin aktiivisesti uusperhe-palstalla, kun et edes ole uusperheellinen ja vaikutat vieläpä jostain syystä suuresti vihaavan kaikkia maailman uusperheitä...?

        Minulla ei ole "todella paha olo" enkä "pura sitä lissutteluun", minulla on ihan tavallinen olo, elän ihan tavallista elämää enkä pura mitään mihinkään, mutta kyllä minua pistää kyrsimään lukea tuntemattoman ihmisen välillä hyvinkin törkeitä solvauksia tuntemattomia ihmisiä kohtaan. Sillä ei ole mitään tekemistä minun perhe- tai yksityiselämäni kanssa, jos sellainen herjaaminen minua alkaa ärsyttämään. Se on aivan inhimillistä.

        Minä en ole myöskään katkera enkä mustasukkainen kenellekään mistään, enkä näe kuvitteellisia ihmisiä jotka ovat syyllisiä olooni...(anteeksi mutta menee kieltämättä vähän yli ymmärryksen tämäkin lauseesi). Minulla ei ole mitään syytä olla katkera eikä mustasukkainen, olen ihan tyytyväinen omaan elämääni ja omaan perheeseeni juuri tällaisena.

        Jos nyt kommentoit: "eli exät ovat vapaata riistaa haukuttavaksi eikä nyxiä saa haukkua ollenkaan" (näinhän sinä usein kommentoit), niin ei, näin ei ole. Mutta jos jollain on omakohtaisia kokemuksia vaikeasta exästä, ja haluaa asiasta keskustella, niin siitä vaan. Jos toiset haluavat ketjuun kommentoida omilla kokemuksillaan, niin siitä vaan. Varmasti on exiä, jotka ovat vaikeita, ja antaa heidän, joilla on asiasta kokemusta, keskustella keskenään. Ja jos jollain on omakohtaista kokemusta vaikeasta nyxästä, niin keskustelkoon hänestä, ja kertokoot muut omia kokemuksiaan ihan rauhassa. Varmasti hankalia nyxiäkin on. Sinulla on paha tapa aina lytätä nämä, joilla on jotain mielenpäällä vaikeasta exästä, ja ylistää näitä exiä, ihan sama kuinka törkeästi he olisivat käyttäytyneet. Usko pois, meitä ihmisiä on moneen junaan. Pointti on se, ettei aleta yleistämään ja haukkumaan KAIKKIA sen perusteella mitä itse on kokenut, meitä on kuitenkin 6 miljardia tällä planeetalla.

        Toinen asia mikä minua häiritsee, ovat sinun aktiivisesti tekemäsi aloitukset, joissa esiinnyt muka-uutena-puolisona. Anteeksi nyt vaan, mutta me kaikki tunnistamme kyllä sinun aloituksesi ja kirjoituksesi. Vedät kyllä usein niin överiksi nuo juttusi ja yrität kyllä todella törkein tavoin mustamaalata uusia puolisoita. Se on tyhmää ja lapsellista.

        Kuulemma!!! Ahaa, siis sinäkin uskot vain juoruihin, kuvittelet asiat joita ei edes ole olemassa.

        ... kuulemma.... heh, ihan oikeesti... jos et ole varma, niin varmista tiedonlähde.


      • ---
        kuulopuhieta ei kann kirjoitti:

        Kuulemma!!! Ahaa, siis sinäkin uskot vain juoruihin, kuvittelet asiat joita ei edes ole olemassa.

        ... kuulemma.... heh, ihan oikeesti... jos et ole varma, niin varmista tiedonlähde.

        Ja tämäkö oli tekstissäni ainoa asia, johon noin hanakasti takerruit??
        Mielestäni on aivan sama oletko riehunut täällä samaa asiaa jauhaen 10 vuotta, 5 vuotta vai vuoden. Kyllä kaikki noista ovat aika pitkiä aikoja samojen asioiden jauhamiseen.

        Minä en kuvittele mitään, eikä minulla ole tarvista varmistaa tiedonlähteitä. Olen kyllä ihan omin silmin nähnyt vuosiakin vanhoja, esiin nostettuja keskusteluja, joissa on sinun kirjoituksiasi kaameista naikkosista. Juuri samat asiasisällöt kuin tänäkin päivänä. Eli ainakin joitakin vuosia on tämä ex-miehesi uusi puoliso hallinnut sinun elämääsi ja ajatuksiasi.


      • näin se vaan on
        --- kirjoitti:

        Ja tämäkö oli tekstissäni ainoa asia, johon noin hanakasti takerruit??
        Mielestäni on aivan sama oletko riehunut täällä samaa asiaa jauhaen 10 vuotta, 5 vuotta vai vuoden. Kyllä kaikki noista ovat aika pitkiä aikoja samojen asioiden jauhamiseen.

        Minä en kuvittele mitään, eikä minulla ole tarvista varmistaa tiedonlähteitä. Olen kyllä ihan omin silmin nähnyt vuosiakin vanhoja, esiin nostettuja keskusteluja, joissa on sinun kirjoituksiasi kaameista naikkosista. Juuri samat asiasisällöt kuin tänäkin päivänä. Eli ainakin joitakin vuosia on tämä ex-miehesi uusi puoliso hallinnut sinun elämääsi ja ajatuksiasi.

        Sinä takerrut kirjainvirheisiin, sinä takerrut siihen että olemme onnellisia ilman miestä ja hänen perheerikkoja naikkosiaan... niipä, kas huomaat että takertuminen on myös sinussa.
        Aivan samoin takerrut siihen että meillä on asiat hyvin jotka jaan muiden kanssa, mutta se on sinulle liian kova pala.


      • ---
        näin se vaan on kirjoitti:

        Sinä takerrut kirjainvirheisiin, sinä takerrut siihen että olemme onnellisia ilman miestä ja hänen perheerikkoja naikkosiaan... niipä, kas huomaat että takertuminen on myös sinussa.
        Aivan samoin takerrut siihen että meillä on asiat hyvin jotka jaan muiden kanssa, mutta se on sinulle liian kova pala.

        Missä vaiheessa olen takertunut kirjoitusvirheisiin???


      • 0+0+0+00
        näin se vaan on kirjoitti:

        Sinä takerrut kirjainvirheisiin, sinä takerrut siihen että olemme onnellisia ilman miestä ja hänen perheerikkoja naikkosiaan... niipä, kas huomaat että takertuminen on myös sinussa.
        Aivan samoin takerrut siihen että meillä on asiat hyvin jotka jaan muiden kanssa, mutta se on sinulle liian kova pala.

        Hyvin asiat!!!! Buahahahahhaahhhaaa....päivän parhaat naurut....


      • me,meillä,meidän me
        näin se vaan on kirjoitti:

        Sinä takerrut kirjainvirheisiin, sinä takerrut siihen että olemme onnellisia ilman miestä ja hänen perheerikkoja naikkosiaan... niipä, kas huomaat että takertuminen on myös sinussa.
        Aivan samoin takerrut siihen että meillä on asiat hyvin jotka jaan muiden kanssa, mutta se on sinulle liian kova pala.

        Paskan marjat teillä ei ole mikään hyvin mielenterveytesi on mennyt ja jankutat täällä jo 10:ttä vuotta surkeuttasi, kun miehen vei naikkoset ja juopottelet ja kännissä häiriköit täällä ja krapulat ne vasta sua riivaa naikkosia siellä sun täällä.
        Olet yksinäinen sairas vanha ämmä.
        Täällä sulle nauretaan ja sun juttusi miinustetaan, susta ei tykätä täällä.


      • onnen ydin perhe
        me,meillä,meidän me kirjoitti:

        Paskan marjat teillä ei ole mikään hyvin mielenterveytesi on mennyt ja jankutat täällä jo 10:ttä vuotta surkeuttasi, kun miehen vei naikkoset ja juopottelet ja kännissä häiriköit täällä ja krapulat ne vasta sua riivaa naikkosia siellä sun täällä.
        Olet yksinäinen sairas vanha ämmä.
        Täällä sulle nauretaan ja sun juttusi miinustetaan, susta ei tykätä täällä.

        Minusta on hyvä että ihmiset nauravat, se on tervettä.
        Hyvin meillä on mennyt, voit uskoa, mutta teillä sen sijaan ei, epilen, ksoksa kovin sanoin olet valittanut ja itsetuntosi on nolla. Sinua hävettää, ja olet mustis meille.

        Se on totta että naikkoset vei mieheni ja lasteni isän, se on tosi asia, mutta täytyy sanoa että huonon miehen veivät, hyvä isä ei koskaan lapsiansa hylkää.

        Voin olla vanha ämmä, mutta perässä tulet.

        Minäkin nauran... hahhah haaa... nauri pidentää ikää,joten olen sinun ilonasi täällä vielä pitkään.


      • Voi itku
        onnen ydin perhe kirjoitti:

        Minusta on hyvä että ihmiset nauravat, se on tervettä.
        Hyvin meillä on mennyt, voit uskoa, mutta teillä sen sijaan ei, epilen, ksoksa kovin sanoin olet valittanut ja itsetuntosi on nolla. Sinua hävettää, ja olet mustis meille.

        Se on totta että naikkoset vei mieheni ja lasteni isän, se on tosi asia, mutta täytyy sanoa että huonon miehen veivät, hyvä isä ei koskaan lapsiansa hylkää.

        Voin olla vanha ämmä, mutta perässä tulet.

        Minäkin nauran... hahhah haaa... nauri pidentää ikää,joten olen sinun ilonasi täällä vielä pitkään.

        Nauramisella ja nauramisella on ero. Ja sulle ei naureta siitä paremmasta syystä.


      • voi,että kun olet ty
        onnen ydin perhe kirjoitti:

        Minusta on hyvä että ihmiset nauravat, se on tervettä.
        Hyvin meillä on mennyt, voit uskoa, mutta teillä sen sijaan ei, epilen, ksoksa kovin sanoin olet valittanut ja itsetuntosi on nolla. Sinua hävettää, ja olet mustis meille.

        Se on totta että naikkoset vei mieheni ja lasteni isän, se on tosi asia, mutta täytyy sanoa että huonon miehen veivät, hyvä isä ei koskaan lapsiansa hylkää.

        Voin olla vanha ämmä, mutta perässä tulet.

        Minäkin nauran... hahhah haaa... nauri pidentää ikää,joten olen sinun ilonasi täällä vielä pitkään.

        Voi juma***ta, kun olet tyhmä, kuinka joku voi olla sulle kade noin tyhmälle ihmiselle, säälittävä olet häpeisit edes...


    • kaukaaviisas1

      Kääntäisin vielä keskustelua tuohon ero- ja lastentapaamispuoleen, exiin ja uusiin. Eroja tapahtuu monista eri syistä. Kasvetaan erilleen, ymmärretään molemmat, että emme tee toisiamme onnellisiksi. Hyväksytään se ja pystytään jatkamaan elämää ilman katkeroitumista ja toisen syyttelyä. Pystytään myös hyväksymään exän uusi parisuhde. Näissä tilanteissa ei koeta tarvetta vaikuttaa lapsien käsityksiin uudesta kumppanista, vaan lapset saavat muodostaa mielipiteensä itse. Mutta mutta.. kun eroon liittyy joko toisen tai molempien puolelta katkeruutta ja syyttelyä, kanavoidaan liete menemään toisiin uomiin...lapsiin. Kaikki vuosien varrella kasaantunut tyytymättömyys syötetään lapsen mieleen vetoavampana versiona ja luodaan perusta lapsen mielen myrkyttämiselle. Näin käy myös ex-puolison uuden parisuhteen myötä. Toisen onnea on sabotoitava keinolla millä hyvänsä ja mikä onkaan paras keino. Millä pystyy vahingoittamaan exää parhaiten ? Vetämällä pitkää tikkua. Uusi rakkaus vai lapset, kumman valinnan teet ? Tulee riitoja, itkua ja mielipahaa ja minkä vuoksi ?? Koska jossain vaiheessa sydämensä katkeroittanut haluaa saada kostonsa. Siinä prosessissa uhreja ei lasketa eikä oteta huomioon niitä jotka kärsivät. Sille alttarille uhrataan myös lapset. Heidän mielensä on myrkytetty. Mutta mitä sen on väliä, saihan katkeroitunut ex kostonsa. Olkoonkin, että sillä on taipumus kolahtaa jossain vaiheessa omaan nilkkaan.

      • kolmas osaa rikkoa h

        Muista myös se, jonka unohdit, on myös se kolmas, joka osaa manipuloida ja sabotoida, se uusi suhde. Monesti estää miestä tapaamasta lapsiaan, aivan samoin kuin sun mielestä se exäkin. On niitä kuulut, miten mies jättää lapsensa uusion painostuksen alla. Sekin vaan käännetään aina exien syyksi.

        Luulen, että siksi he niin tekevätkin, kun huomaavat, ettei heitä syytetä mistään eivät jää kiinni.

        Ja minä puhun kokemusksesta, meillä kolmas tuli väliin.


      • kaukaaviisas1
        kolmas osaa rikkoa h kirjoitti:

        Muista myös se, jonka unohdit, on myös se kolmas, joka osaa manipuloida ja sabotoida, se uusi suhde. Monesti estää miestä tapaamasta lapsiaan, aivan samoin kuin sun mielestä se exäkin. On niitä kuulut, miten mies jättää lapsensa uusion painostuksen alla. Sekin vaan käännetään aina exien syyksi.

        Luulen, että siksi he niin tekevätkin, kun huomaavat, ettei heitä syytetä mistään eivät jää kiinni.

        Ja minä puhun kokemusksesta, meillä kolmas tuli väliin.

        Omalla kohdallani ex taasen ohjailee edelleen entisen puolisonsa elämää uhkailemalla, ettei saa lapsia luokseen, jos musta näkyy vilauskin. Asumme omissa asunnoissamme ja elämme nk. myös omaa elämäämme. En tee itseäni tykö lasten ollessa isällään, ellei lapset sitä hyväksy. Ihmettelen vaan, kuinka äidillä on oikeus miesystävän läsnäoloon lasten ollessa paikalla, mutta isältä tämä asia kielletään.


    • Lapsen tilanne

      Entäs jos se katkeruus entistä puolisoa kohtaan todellakin kohdistetaan lapseen.

      Lapsi on ex:n näköinen ja sitä joutuu koko ajan katsomaan päivittääin, vaikka lapsi on vain pieni alle kymmenvuotias, silti tuo kauna kohdistuu lapseen, lasta moititaan ja syytetään lähes jatkuvasti, asioista joissa ei ole edes perää. Jo tämä lähivanhempi sanoo, että lapsi on narsisti, kuten ex ja tullut tähän, pitää tätä lasta rangaista kaikesta. Eli lapsi on on täysin viaton, mutta muistuutaa liikaa entistä puolisoa.

      Millainen on tämä vanhempi, joka särkee näin lapsensa elämää. Onko itsellenne käynyt näin eron jälkeen, että lapsi ikäänkuin muistuttaa liikaa mennesstä.

      • onnea meillä on aina

        Kyllä näin tehdään, meillä miehen nainen ei ole koskaan meitä nähnyt, mutta esti miestä näkemästä lapsiaan. Pyehlin oli kiinni ja jos vastasxi tulia vihaista tekstiä... ei ollut aikaa, oli töitä.. oli muuta suunnitelmia, ja mitäs sie nyt tänne soittelet!!! Siihen loppu lasten soittaminen isälle samoin minun. Kun ei lapset kiinnosta, ei niitä voi väkisin tukea isän elämään.
        Nyt kiinnostaa kun ovat aikuisia eikä tarvi maksaa eikä vahtia ja leikkiä, nyt kyllä on aikaa.... ei ollut aikaa kun olivat pieniä.
        Mutta ylläri hyvä, nyt ei ole lapsilla iakaa! Sellaisen esimerkin isä on lapsilleen antanut, ettei isän tarvi jaksaa ja ehtiä.

        Kun isä särkee lapsen sydämen, niin kyllä ne lapset muistaa koko elämän ajan. Niin pitääkin.
        Minusta on vain kiva kun lapset viikottain soittelee tai käy, ja hoitelen lapsenlapsiani. Minuun he luottavat ja minun kanssa on tekemisissä, se on kiva, sillä itsekin olen lapsiani aina tukenut ja ikinä en hylännyt.
        Kiva tuntea olevansa tärkeä. Mutta mitä sai mies, yksinäisyyttä ja tyhjyyttä elämäänsä.
        Joulut ja kaikki synttärit, häät ja juhlat... ei miehelle mitään, pelkkää toivoa, mutta se ei kanna pitkälle, sillä eihän lapillakaan ollut toivoa aikanaan kun isä teki vahtarit ja hylkäsi.
        Kaipa tiesi aikanaan, että mitä itse tekee, sen edestä löytää. On jo löytänyt. Minusta on hyvä että teoista saa maksaa.


      • kaukaaviisas1

        Mulla käynyt niin, että äiti peilasi omat puutteensa minuun, koska muistutan niin paljon en isääni, vaan äitiäni. Oli vähintäänkin outoa, mutta myös traumaattista, kun ihminen kohdistaa katkeruutensa ulkonäöltään minuun, purkaen kuitenkin loppupeleissä pettymystään omaan itseensä. Samalla aikaan äitini pyrki myös mitätöimään lastensa isältä saamat piirteet. niin ulkoiset kuin persoonan, koska ei ollut onnellinen isäni kanssa. Jälkikäteen edellämainitut kieroumat viilensivät välejämme merkittävästi.


    • Kulta Katriina

      Meillä ei suvaita myöskään ex mieheni uusia suhteita ja heoidän mahdollisia jälkeläisiä kodissamme. Lapseni ei ole tehneet mitään niin pahaa, että ansaitsevat rangaistuksesi hähdä isän morsmaikut. Ei misssään nimessä. Jos niin kävisi, emme olisi enään yhtä hyviä ihmisiä, vaan elämämme olisi aivan sekaisin. En voisi enää olla työelämässä ja lasten koulut menisivät mönkään.

      Me emme halua virasta ihmistä perheeseemme asutelemaan tai tekemään ruokaa.

      Päätimme ex miehen kanssa, että hän ei tuo nais suhteita lapsineen meille, emmekä me mene illastamaan sinne sillä meillä on tärkeää, että pysymme terveinä ja siisteinä, emmekä sotkeudu kaikkeen.

      En tiedä, millainen nainen on, mutta lapset sanoivatkin että kun isä on sotkeentunut, ei hän ole enää meidän isä. vaan vieras olento.

      • siis voi luoja...

        Aina sitä ajattelee, että eivät sinun juttusi enää voi hullummaksi mennä, mutta aina sitä vaan yllättyy...


      • Hyvänen aika sentään

        """En tiedä, millainen nainen on, mutta lapset sanoivatkin että kun isä on sotkeentunut, ei hän ole enää meidän isä. vaan vieras olento."""
        Yksikään lapsi ei käytä tällaisia sanoja omasta isästään, nämä sanat ovat sinun oman sairaan mielesi tekemiä ajatuksia, ei sinun lasten. Oikeasti toivon että, sinulla ei edes olisi lapsia olemassakaan, sillä tarinasi ovat järkyttävän sairaita.


      • huomena lisää
        siis voi luoja... kirjoitti:

        Aina sitä ajattelee, että eivät sinun juttusi enää voi hullummaksi mennä, mutta aina sitä vaan yllättyy...

        Se on hienoa että saat aina uutta mietittävää: Se lämmittää aina sydäntäni, että mietit sanojani ja otat opiksi.


      • kyllä meillä vaan
        Hyvänen aika sentään kirjoitti:

        """En tiedä, millainen nainen on, mutta lapset sanoivatkin että kun isä on sotkeentunut, ei hän ole enää meidän isä. vaan vieras olento."""
        Yksikään lapsi ei käytä tällaisia sanoja omasta isästään, nämä sanat ovat sinun oman sairaan mielesi tekemiä ajatuksia, ei sinun lasten. Oikeasti toivon että, sinulla ei edes olisi lapsia olemassakaan, sillä tarinasi ovat järkyttävän sairaita.

        Aihaa.. kyllä meillä lapset tai nyt jo aikuiset lapset niin sanoo. Meillä on hyviä keskusteluja lasten kanssa, kaiksita aiheista. Myös heidänex isästä josta haluavat tietää asioita joita ei muista, eikä voikkaan muistaa kun perheenrikoja nappasi hyvän miehen ja hyvän isän.
        Minä voin pajon kertoa.


      • .afgk.cup
        kyllä meillä vaan kirjoitti:

        Aihaa.. kyllä meillä lapset tai nyt jo aikuiset lapset niin sanoo. Meillä on hyviä keskusteluja lasten kanssa, kaiksita aiheista. Myös heidänex isästä josta haluavat tietää asioita joita ei muista, eikä voikkaan muistaa kun perheenrikoja nappasi hyvän miehen ja hyvän isän.
        Minä voin pajon kertoa.

        Sinä sanot näin, helppo on laittaa sanoja lasten suuhun täällä. Kukaan ei voi tietää onko ne totta tai valetta. Lastesi ääni ei kuulu, vain sinun. Täällä voit väittää ihan mitä vaan todeksi, vaikkei niissä ole totuuden hiventäkään.


      • siis voi luoja...
        huomena lisää kirjoitti:

        Se on hienoa että saat aina uutta mietittävää: Se lämmittää aina sydäntäni, että mietit sanojani ja otat opiksi.

        En minä ota opikseni mielenvikaisen sepustuksista.


      • dukkuu kuukuukuuukdk
        .afgk.cup kirjoitti:

        Sinä sanot näin, helppo on laittaa sanoja lasten suuhun täällä. Kukaan ei voi tietää onko ne totta tai valetta. Lastesi ääni ei kuulu, vain sinun. Täällä voit väittää ihan mitä vaan todeksi, vaikkei niissä ole totuuden hiventäkään.

        Aivan kuin sinäkin!


      • kääk kääk
        dukkuu kuukuukuuukdk kirjoitti:

        Aivan kuin sinäkin!

        Voi kun sä olisit niinkuin mä, voisit olla sinut ittes kaa....


    • Lapsia alistetaan

      Olen samaa mieltä lasten ääntä ei kuunnella, eikä lapsen tilannetta nähdä.
      Täällä vaan aikuiset luulevat ja päättävät että lapsi tekee juuri niin kuin minä sanon, mutta miten lapsi tuossa tilanteessa todella voi, onkin sitten ihan eri asia.

    • Aikuinen siirtää ong

      Miksi lapsi laitetaan kestämään kaikki eron tuomat jälkimainingit??? Kuinka moni aikuinen kestäisi edes osaa siitä mitä lapsen on pakko?

      Kun vanhemmat eroavat, sen ei pitäisi muuttaa lapsen elämää millään muotoa, sen pitää jatkua samanlaisena kuin ennen eroakin.
      Ne vuodet, jotka lapsi joutuu kärsimään, on hänelle kuin elinkautinen vankeusrangaistus, josta ei ole pääyä ulos vasta kun täysi ikäisenä, jolloin saa itse päättää miten haluaa elämänsä elää.

      • Tätä se on juuri

        Asiaa!


    • Anonyymi

      SE ON TÄMÄ NYKYAIKA TÄMMÖSTÄ KUN ON NOITA SUKUPUOLIAKIN NIIN MONTAA OLEMASSA, ETTEI TAHDO NÄIDEN SEKOPÄIDEN MUKANA PYSYÄ.
      IHMISET PAKOTETAAN HYVÄKSYMÄÄN, OLEMAAN KÄNNYKÄT KOURASSA PUHUTAAN TOISEEN HUONEESEEN. POIS KAIKKI KÄNNYKÄT ALAKOULUIKÄISILTÄ KUN ALKAVAT AMPUA TOISIA TIKTOK FILMIEN VÄLITYKSELLÄ. KAIKKI ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO
      OLI SE ENNEN JÄRJESTYS JONKINMOINEN. KUNNIOITUS PUUTTU VANHOJA HYVIÄ ARVOJA KOHTAAN.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10030
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      412
      4390
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      3016
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2668
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2664
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1855
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      71
      1710
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe