Kannattaako ottaa all inclusive vai pelkkä aamiainen?

meidän family

Olemme lähdössä toukokuussa Turkkiin, Bodrumiin, matkaan lähtee 3 henkinen perhe, siis äippä, isi ja 4v poika. Kannattaako ottaa all inclusive vai hotelli aamiaisella? Siis hinnan pulesta ajattelen, että meneekö siellä ruokaan paljon rahaa ja kyllästyykö niihin hotellin ruokiin vai onko niissä vaihtelua?

21

3017

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klapperi

      Hei!!
      Ehdottomasti kannattaa ottaa ALL INCLUSIVE, hintaa ei tule paljoa lisää ja säästyy jokapäiväiseltä ja -iltaiselta ruokapaikanmetsästykseltä, mutta jos siitä tykkää, niin....Lasta ajatellen AI on hyvä vaihtoehto, ton ikäisellä kun se nälkä yllättää hyvinkin nopeasti, niin ruokaa on lähellä eikä tarvi lähteä kauas.
      Viikossa ei ainakaan hotellin ruokiin kyllästy...eikä kyllä kahdessakaan vkossa.
      Me olemme myös 3-henk perhe ja meidän nyt 9v poika ollut mukana matkoilla vauvasta lähtien ja meillä ollut aina AI.
      Meilläkin taas matka Turkkiin touko-kesäk vaihteessa 2vkoa ja tietty AI:))

    • fewwwwwwwwwww

      All inclusive ehdottomasti. Kannattaa kuitenkin panostaa hotellin laatuun = samalla myös tarjottavaan ruokaan. Monet AI-hotellit käyneenä voin sanoa että laatu vaihtelee täysin hinnan mukaan. Jos joku AI-hotelli vaikuttaa jotenkin liian edullisesti, on se hintaero yleensä juuri ruuassa. Eli laatuun kannattaa panostaa vaikka se jonkun kympin maksaiskin enemmän.

      • All inc never!!!!!!!

        Ei koskaan kannata mennä ool inklusiveen. Lomalla on juuri hienoa käydä ulkona syömässä erilaisissa mahtavissa ruokapaikoissa.


    • menkää ja nauttikaa

      Itsehän en viitsisi lomalle mennä hotellille istumaan. Turkissa on varmasti joka kohteessa, minne matkoja tehdään loistavia ruokapaikkoja. Ja nyt en tarkoita niitä turistimättölöitä, joissa on sama lista kaikissa pizzoineen ja purilaisineen, vaan tarkoitan niitä paikallisia ravintoloita, joissa saa taivaallista ruokaa turkkilaisin hinnoin. Ei ole mitään järkeä istua koko lomaa venäläisten seurassa omalla hotellilla vain sen "ilmaisen" kaljan takia. Typerintä ikinä!!! Menettelee vielä jossain kohteessa, jossa EI ole ruokapaikkoja hotellikompleksin ulkopuolella.

    • kannattaa kysyä

      Ja jos on ottanut vaikka äkkilähdön ja määrittelemättömän hotellimatkan, kuten me yleensä otamme, kannattaa kysyä hotellilta all inclusivia. Viimeeksi olimme deturin matkalla lokakuussa alanyassa ja meidän hotellimme oli Grand Atilla, kysyimme heti tultuamme hotelliin, mitä maksaisi viikoksi allinc `? 100 € / hlö, tottakai otimme ja ruoka oli todella hyvää ja jokapäivä erilaista, illallisen valmistivat aina ulkogrillissä! aamupala, päivällinen, päiväkahvit ja illallinen, sekä baari oli auki 10 - 23 ja kaikki juomat ilmaiset, paitsi viskit. Rantabaaria ei ollut, mutta ei haitannut tahtia.

      • Äly hoi - älä jätä!

        Jos haluaa vaan maata hotellilla viikon tai kaksi. Miksi ei sitten jäisi Suomeen makaamaan kämpille. Pyytää vaan muijaa hakemaan kaljaa kaupasta.
        All Inclusive hotellit ovat isoja ketjuja ja tekevät hallaa paikallisille käsityöläisille ja kaikelle pienelle yritteliäisyydelle. Turistit istuvat läskiset perseet homeessa altaan ympärillä ja mättävät ruokaa ja ilmaista viinaa aamusta yöhön. SAIRASTA!


    • kax vanhaa varista

      Samalle niemimaalle meilläkin matka toukokuussa,lapsen kannalta ehkä paras olis all inclusive se on vähän makukysymys.
      Meillä on varauksessa aamiainen ja illallinen,eli puolihoito ja meillä ei ole lapsia mukana enää.
      Puolihoidossa on se etu että ei ole niin sidottu hotelliin vaan jos nälkä on päivällä niin voi esim.ostos reisulla tai muuten pistäytyä ottamassa ns.välipalaa,ruokahan on yleensä halpaa ja hyvää Turkissa.

      • junttituristi

        Mun mielestä allinc on niin halpa, että ei pistä sydämeen syödä välillä muuallakin ja jättää ai-ruokailu hotellilla väliin. AI ei pakota olemaan vain hotellissa. Muutenkin meidän reissurytmi on sellainen, että hotellilla ollaan aamulla, joskus päivällä ja takaisin reissuista tullaan illaksi. Lounaan voi hyvin jättää väliin, jos on muuta mielenkiintoista. Illallisen haluan nauttia rauhassa ja sitten pari drinkkiä aulabaarissa. Ajoissa nukkumaan, että on taas aamulla lomailuvalmiudessa.
        AI ei kannata, jos haluaa illat ja yöt rymytä kaupungilla ja päivät nukkua.


    • matkamies11111111111

      Joo kannattaa jos meinaa hotellissa viikon pysyä ja syödä samoja eväitä.

    • lomailu helpoksi

      Meillä oli viime vuonna AI ja varasin sen tämänkin vuoden matkalle. Syömässä käytiin useita kertoja muuallakin, eihän se mihinkään velvoita ja itsestä on kiinni haluaako sen varjolla sniiduilla ja syödä vaan hotellilla. Ei kuitenkaan matkan loppusummassa ole merkittävä kustannus. AI:n lyömätön etu on siinä, että jos resuaa koko päivän missä lie ja tulee hotellille illalla väsyneenä, ei tarvitse enää miettiä sapuska puolta. Samoin säästyy niiden vesi ja limpparipullojen rahtaamiselta kaupasta hotellille.

    • 5+11

      Kannattaa todellakin ottaa hotellin all-inclusive:

      "Aftonbladetin haastattelemat matkailijat kritisoivat hotellinsa tapaa säilyttää ruokia; yksi haastatelluista kertoo, että hampurilaisia oli pidetty tuntikausia auringossa."

      • 1+6

        Siis ruokamyrkytys all inclusive-hotellissa!


      • Uuno Murhaporo

        All inclusivessa houkuttaa suomalai- ja englantilaisturisteja, että voi vetää viinaa ilmaiseksi ja maata omissa marinaadeissaan sammuneena hotellilla koko loman!


    • dwgWGewgEWRG

      Käyppä kattoot paikallisten ravintoloiden keittiöitä ::::::::::: et söisi enää puolissakaan niistä.

      nimim; niissä töitä tehnyt.

      Ruokamyrkytyksen voit saada vaikka naapurin grillillä

    • All inclusive on per

      Aivan tyhmää ottaa all inclusive. Koko turkki on mahtavan ruoan tyyssija. Miksi rajoittaa kokemusta yhteen hotelliin kun voi käydä parhaissa ravintoloissa syömässä lähes maailman parasta ruokaa edullisesti. Tyhmää on viettää aikaa yhdessä hotellissa kun koko maa on täynnä hienoa kulttuuria ja nähtävää. Hienoa on myös tutustua uusiin mukaviin ihmiseen eri puolilla.
      All inclusive on ainakin meikäläisen tuttavapiirissä kirosana!

    • Testi Kebab

      Ilman muuta kannattaa ottaa aamupala buffetpöydästä. Sitten olet koko päivän ja illan vapaa syömään ja liikkumaan missä ikinä haluat. Turkissa on halpaa ja hyvää lokantasi paikoissa ja hienoja ravintoloita joissa kannatta myös käydä. Ruoka ja viini on niissä kuitenkin edullista. Maistakaa esim. katkarapu (scrimp) casserole tai testi kebab, aah mitä herkkuja.

    • Jompi kumpi

      Tässä keskustelussa unohtuu täysin lapsiperheen arki. On melko turhaa veistellä siitä, onko kivempi etsiskellä erilaisia ravintoloita iltaisin.
      Pienten lasten kanssa ei voi vaellella loputtomiin ja paikan pitäisi olla sellainen, että ruoka tulee kohtuullisen nopeasti pöytään. Lisäksi lasten pitäisi viihtyäkin jollain lailla jotta vanhemmat saa syötyä jotain siinä vaiheessa kun lapset ovat syöneet.
      Tässä valossa hotellin oma ravintola saattaa vetää pidemmän korren, eikä siinä ole isompaa arvoasetelmaa, käytännöllisyys ratkaisee.
      All Inclusivet ovat useimmiten hotelleissa eli omassa huoneessa ei voi tehdä pientä välipalaa. Lasten kanssa iltapäivän torkkujen yhteydessä on kätevää että on se vaatimatonkin keittiö olemassa.
      Molemmissa tavoissa on puolensa. Jostain joutuu tinkimään että saa jotain muuta.

      • Hyvää matkaa?!

        Onhan se työlästä, mutta eikö olisi kiva opettaa lapsillekin oikeaa ravintolassa syömistä ja näyttää elämää ulkomailla. All inclusive opettaa vain ruoan tuhlaamiseen ja ahnehtimiseen.

        Jokuhan sen jo sanoi, ettei kannata matkustaa ulkomaille, jos laitosympäristö kiinnostaa.


      • 3 mukulaa mukana
        Hyvää matkaa?! kirjoitti:

        Onhan se työlästä, mutta eikö olisi kiva opettaa lapsillekin oikeaa ravintolassa syömistä ja näyttää elämää ulkomailla. All inclusive opettaa vain ruoan tuhlaamiseen ja ahnehtimiseen.

        Jokuhan sen jo sanoi, ettei kannata matkustaa ulkomaille, jos laitosympäristö kiinnostaa.

        Samaa mieltä!


    • 8+16

      Minkähän takia AI on tullut niin suosituksi?Vastaus:koska suuri määrä
      ihmisiä tykkää siitä.On vain hyvä että vaihtoehtoja löytyy jokaiselle,ei
      pitäisi olla vaikeaa.

    • kasvata lapses

      "All inclusive opettaa vain ruoan tuhlaamiseen ja ahnehtimiseen."

      -Asioilla tuppaa olemaan aina kaksi puolta ja niin tässäkin asiassa.

      Tuo AI maksaa tietysti extraa, kun sen ottaa, mutta ei todellakaan niin paljon, mitä maksaa syönti ravintolassa.

      Toisaalta ihminen on tehty siten, että se on varsin rajallinen määrä, mitä voi kerralla syödä.

      Mitä tulee ruoan tuhlaamiseen, niin minun mielestä on vanhempien tehtävä kertoa lapsille, että ruokaa otetaan niin paljon, kuin jaksaa syödä.

      Itse olin Alanyassa viime toukokuussa kaksi viikkoa. Joka ilta söimme ravintolassa, joka kustansi 12x50€, eli kahden viikon ruoat paikallisessa ravintolassa maksoi kahdelta hengeltä 600€, eli täsmälleen saman kuin kahden hengen kahden viikon matka..

      Tietysti halvempiakin ruokapaikkoja löytyy, mutta siinä helteessä ei kovin kauaksi viitsi hortoilla syömään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1709
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1648
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      12
      1185
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1144
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1122
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1037
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      4
      991
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      984
    10. 7
      972
    Aihe