Kannattaako ottaa all inclusive vai pelkkä aamiainen?

meidän family

Olemme lähdössä toukokuussa Turkkiin, Bodrumiin, matkaan lähtee 3 henkinen perhe, siis äippä, isi ja 4v poika. Kannattaako ottaa all inclusive vai hotelli aamiaisella? Siis hinnan pulesta ajattelen, että meneekö siellä ruokaan paljon rahaa ja kyllästyykö niihin hotellin ruokiin vai onko niissä vaihtelua?

21

3187

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • klapperi

   Hei!!
   Ehdottomasti kannattaa ottaa ALL INCLUSIVE, hintaa ei tule paljoa lisää ja säästyy jokapäiväiseltä ja -iltaiselta ruokapaikanmetsästykseltä, mutta jos siitä tykkää, niin....Lasta ajatellen AI on hyvä vaihtoehto, ton ikäisellä kun se nälkä yllättää hyvinkin nopeasti, niin ruokaa on lähellä eikä tarvi lähteä kauas.
   Viikossa ei ainakaan hotellin ruokiin kyllästy...eikä kyllä kahdessakaan vkossa.
   Me olemme myös 3-henk perhe ja meidän nyt 9v poika ollut mukana matkoilla vauvasta lähtien ja meillä ollut aina AI.
   Meilläkin taas matka Turkkiin touko-kesäk vaihteessa 2vkoa ja tietty AI:))

  • fewwwwwwwwwww

   All inclusive ehdottomasti. Kannattaa kuitenkin panostaa hotellin laatuun = samalla myös tarjottavaan ruokaan. Monet AI-hotellit käyneenä voin sanoa että laatu vaihtelee täysin hinnan mukaan. Jos joku AI-hotelli vaikuttaa jotenkin liian edullisesti, on se hintaero yleensä juuri ruuassa. Eli laatuun kannattaa panostaa vaikka se jonkun kympin maksaiskin enemmän.

   • All inc never!!!!!!!

    Ei koskaan kannata mennä ool inklusiveen. Lomalla on juuri hienoa käydä ulkona syömässä erilaisissa mahtavissa ruokapaikoissa.


  • menkää ja nauttikaa

   Itsehän en viitsisi lomalle mennä hotellille istumaan. Turkissa on varmasti joka kohteessa, minne matkoja tehdään loistavia ruokapaikkoja. Ja nyt en tarkoita niitä turistimättölöitä, joissa on sama lista kaikissa pizzoineen ja purilaisineen, vaan tarkoitan niitä paikallisia ravintoloita, joissa saa taivaallista ruokaa turkkilaisin hinnoin. Ei ole mitään järkeä istua koko lomaa venäläisten seurassa omalla hotellilla vain sen "ilmaisen" kaljan takia. Typerintä ikinä!!! Menettelee vielä jossain kohteessa, jossa EI ole ruokapaikkoja hotellikompleksin ulkopuolella.

  • kannattaa kysyä

   Ja jos on ottanut vaikka äkkilähdön ja määrittelemättömän hotellimatkan, kuten me yleensä otamme, kannattaa kysyä hotellilta all inclusivia. Viimeeksi olimme deturin matkalla lokakuussa alanyassa ja meidän hotellimme oli Grand Atilla, kysyimme heti tultuamme hotelliin, mitä maksaisi viikoksi allinc `? 100 € / hlö, tottakai otimme ja ruoka oli todella hyvää ja jokapäivä erilaista, illallisen valmistivat aina ulkogrillissä! aamupala, päivällinen, päiväkahvit ja illallinen, sekä baari oli auki 10 - 23 ja kaikki juomat ilmaiset, paitsi viskit. Rantabaaria ei ollut, mutta ei haitannut tahtia.

   • Äly hoi - älä jätä!

    Jos haluaa vaan maata hotellilla viikon tai kaksi. Miksi ei sitten jäisi Suomeen makaamaan kämpille. Pyytää vaan muijaa hakemaan kaljaa kaupasta.
    All Inclusive hotellit ovat isoja ketjuja ja tekevät hallaa paikallisille käsityöläisille ja kaikelle pienelle yritteliäisyydelle. Turistit istuvat läskiset perseet homeessa altaan ympärillä ja mättävät ruokaa ja ilmaista viinaa aamusta yöhön. SAIRASTA!


  • kax vanhaa varista

   Samalle niemimaalle meilläkin matka toukokuussa,lapsen kannalta ehkä paras olis all inclusive se on vähän makukysymys.
   Meillä on varauksessa aamiainen ja illallinen,eli puolihoito ja meillä ei ole lapsia mukana enää.
   Puolihoidossa on se etu että ei ole niin sidottu hotelliin vaan jos nälkä on päivällä niin voi esim.ostos reisulla tai muuten pistäytyä ottamassa ns.välipalaa,ruokahan on yleensä halpaa ja hyvää Turkissa.

   • junttituristi

    Mun mielestä allinc on niin halpa, että ei pistä sydämeen syödä välillä muuallakin ja jättää ai-ruokailu hotellilla väliin. AI ei pakota olemaan vain hotellissa. Muutenkin meidän reissurytmi on sellainen, että hotellilla ollaan aamulla, joskus päivällä ja takaisin reissuista tullaan illaksi. Lounaan voi hyvin jättää väliin, jos on muuta mielenkiintoista. Illallisen haluan nauttia rauhassa ja sitten pari drinkkiä aulabaarissa. Ajoissa nukkumaan, että on taas aamulla lomailuvalmiudessa.
    AI ei kannata, jos haluaa illat ja yöt rymytä kaupungilla ja päivät nukkua.


  • matkamies11111111111

   Joo kannattaa jos meinaa hotellissa viikon pysyä ja syödä samoja eväitä.

  • lomailu helpoksi

   Meillä oli viime vuonna AI ja varasin sen tämänkin vuoden matkalle. Syömässä käytiin useita kertoja muuallakin, eihän se mihinkään velvoita ja itsestä on kiinni haluaako sen varjolla sniiduilla ja syödä vaan hotellilla. Ei kuitenkaan matkan loppusummassa ole merkittävä kustannus. AI:n lyömätön etu on siinä, että jos resuaa koko päivän missä lie ja tulee hotellille illalla väsyneenä, ei tarvitse enää miettiä sapuska puolta. Samoin säästyy niiden vesi ja limpparipullojen rahtaamiselta kaupasta hotellille.

  • 5+11

   Kannattaa todellakin ottaa hotellin all-inclusive:

   "Aftonbladetin haastattelemat matkailijat kritisoivat hotellinsa tapaa säilyttää ruokia; yksi haastatelluista kertoo, että hampurilaisia oli pidetty tuntikausia auringossa."

   • 1+6

    Siis ruokamyrkytys all inclusive-hotellissa!


   • Uuno Murhaporo

    All inclusivessa houkuttaa suomalai- ja englantilaisturisteja, että voi vetää viinaa ilmaiseksi ja maata omissa marinaadeissaan sammuneena hotellilla koko loman!


  • dwgWGewgEWRG

   Käyppä kattoot paikallisten ravintoloiden keittiöitä ::::::::::: et söisi enää puolissakaan niistä.

   nimim; niissä töitä tehnyt.

   Ruokamyrkytyksen voit saada vaikka naapurin grillillä

  • All inclusive on per

   Aivan tyhmää ottaa all inclusive. Koko turkki on mahtavan ruoan tyyssija. Miksi rajoittaa kokemusta yhteen hotelliin kun voi käydä parhaissa ravintoloissa syömässä lähes maailman parasta ruokaa edullisesti. Tyhmää on viettää aikaa yhdessä hotellissa kun koko maa on täynnä hienoa kulttuuria ja nähtävää. Hienoa on myös tutustua uusiin mukaviin ihmiseen eri puolilla.
   All inclusive on ainakin meikäläisen tuttavapiirissä kirosana!

  • Testi Kebab

   Ilman muuta kannattaa ottaa aamupala buffetpöydästä. Sitten olet koko päivän ja illan vapaa syömään ja liikkumaan missä ikinä haluat. Turkissa on halpaa ja hyvää lokantasi paikoissa ja hienoja ravintoloita joissa kannatta myös käydä. Ruoka ja viini on niissä kuitenkin edullista. Maistakaa esim. katkarapu (scrimp) casserole tai testi kebab, aah mitä herkkuja.

  • Jompi kumpi

   Tässä keskustelussa unohtuu täysin lapsiperheen arki. On melko turhaa veistellä siitä, onko kivempi etsiskellä erilaisia ravintoloita iltaisin.
   Pienten lasten kanssa ei voi vaellella loputtomiin ja paikan pitäisi olla sellainen, että ruoka tulee kohtuullisen nopeasti pöytään. Lisäksi lasten pitäisi viihtyäkin jollain lailla jotta vanhemmat saa syötyä jotain siinä vaiheessa kun lapset ovat syöneet.
   Tässä valossa hotellin oma ravintola saattaa vetää pidemmän korren, eikä siinä ole isompaa arvoasetelmaa, käytännöllisyys ratkaisee.
   All Inclusivet ovat useimmiten hotelleissa eli omassa huoneessa ei voi tehdä pientä välipalaa. Lasten kanssa iltapäivän torkkujen yhteydessä on kätevää että on se vaatimatonkin keittiö olemassa.
   Molemmissa tavoissa on puolensa. Jostain joutuu tinkimään että saa jotain muuta.

   • Hyvää matkaa?!

    Onhan se työlästä, mutta eikö olisi kiva opettaa lapsillekin oikeaa ravintolassa syömistä ja näyttää elämää ulkomailla. All inclusive opettaa vain ruoan tuhlaamiseen ja ahnehtimiseen.

    Jokuhan sen jo sanoi, ettei kannata matkustaa ulkomaille, jos laitosympäristö kiinnostaa.


   • 3 mukulaa mukana
    Hyvää matkaa?! kirjoitti:

    Onhan se työlästä, mutta eikö olisi kiva opettaa lapsillekin oikeaa ravintolassa syömistä ja näyttää elämää ulkomailla. All inclusive opettaa vain ruoan tuhlaamiseen ja ahnehtimiseen.

    Jokuhan sen jo sanoi, ettei kannata matkustaa ulkomaille, jos laitosympäristö kiinnostaa.

    Samaa mieltä!


  • 8+16

   Minkähän takia AI on tullut niin suosituksi?Vastaus:koska suuri määrä
   ihmisiä tykkää siitä.On vain hyvä että vaihtoehtoja löytyy jokaiselle,ei
   pitäisi olla vaikeaa.

  • kasvata lapses

   "All inclusive opettaa vain ruoan tuhlaamiseen ja ahnehtimiseen."

   -Asioilla tuppaa olemaan aina kaksi puolta ja niin tässäkin asiassa.

   Tuo AI maksaa tietysti extraa, kun sen ottaa, mutta ei todellakaan niin paljon, mitä maksaa syönti ravintolassa.

   Toisaalta ihminen on tehty siten, että se on varsin rajallinen määrä, mitä voi kerralla syödä.

   Mitä tulee ruoan tuhlaamiseen, niin minun mielestä on vanhempien tehtävä kertoa lapsille, että ruokaa otetaan niin paljon, kuin jaksaa syödä.

   Itse olin Alanyassa viime toukokuussa kaksi viikkoa. Joka ilta söimme ravintolassa, joka kustansi 12x50€, eli kahden viikon ruoat paikallisessa ravintolassa maksoi kahdelta hengeltä 600€, eli täsmälleen saman kuin kahden hengen kahden viikon matka..

   Tietysti halvempiakin ruokapaikkoja löytyy, mutta siinä helteessä ei kovin kauaksi viitsi hortoilla syömään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   111
   2423
  2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   258
   1107
  3. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   86
   1064
  4. Taas kuoli kuortaneella

   Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
   Kuortane
   7
   995
  5. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   79
   991
  6. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   11
   904
  7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   63
   873
  8. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   28
   861
  9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   39
   776
  10. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   32
   759
  Aihe