salaisuus 1

master_of_

Olemme kirjoitelleet jonkin aikaa meilillä ja tutustuneet tälla tavoin toistemme ajatuksiin. Olet suhteessa elävä nainen joka on joutunut jo liian kauan tukahduttamaan halunsa tomia nöyränä narttuna. Olet nähnyt märkiä unia miehestä joka ohjaa narttuaan oman mielensä mukaan ja jonka käskyjä toteutat mielelläsi, haluat tuntea olosi pieneksi ja hauraaksi, joksiksin sellaiseksi mitä et ole saanut kokea koskaan... haluat antaa täyden kontrollin jollekin toiselle.

Sovimme että tapaamme ensi kertaa neutraalilla alueella, joten pistämme matkan puoliksi. Vielä pitäis odottaa 3 pitkää päivää ja yötä... kerrot kuinka kaipaat tuntea olosi omistetuksi.

Minusta tuntuu että narttuni kaipaa nyt jotain tekemistä... Huomenna menet ostoksille. Et saa missään nimessä mennä omalla autolla vaan bussilla. Puet päällesi hameen, joka saa yltää korkentaan polviin. koska nyt on niin kylmä, saat laittaa myös pikkarit jalkaasi, lopput saat itse päättää, mutta huomio että sinun on tarvittaessa päästävä nopeasti vaatteista eroon.

Tulee aamu, heräät hymy kasvoillasi, koska olet taas nähnyt unta antaumisesta herrasi käyttöön. Miehesi on lähtenyt jo paljon aiemmin töihin, olet kuitenkin liian innoissasi välittääksesi mistään ympärillä olevasta, haluat lähteä toteuttamaan tehtävääsi. Teet aamu rituaalisi ja alat pukemaan päällesi. Puet mustat sukat ja sukkanauhat ja saamaa sarjaa olevat rintaliivit. Sujahdat juuri polviin yltävään mustaan hameeseen ja päällesi puet tiukan varatloasi myötäilevän kauluspaidan jonka ylimäiset napit jäätät auki. Laitat kokonaisuudesta kuvan minulle puhelimeen.

-Onko narttusi pukeutunut herraa tyydyttävällä tavalla?
-Narttuni näyttää erittäin hyvältä. Muistithan pukea myös perhoskiihottimen?
-Kyllä herra.
-Meneppäs nyt bussiin ja suuntaa paikalliseen ostoskeskukseen. Kun minä soitan sinulle, on se merkki siitä että on aika laittaa perhoskiihotin päälle, olitpa missä tahansa ja sammutat sen kun annan siihen luvan. Tuliko tämä selväksi?
-kyllä tuli herra.

Saavut, läheiselle bussipysäkille, ketään muita ei ole odottamassa bussia. Pian puhelimesi soi... kytket säätimessä klitorsikiihottimen päälle. Värähdät ja tunnet kuinka lämpö valtaa kehosi... vastaat ja Ilmoitat tehtävä suoritettu herra. Äänesi värisee.. Suljet silmäsi kunnes kuulet askeleet. Hämmennyt ja alat hapuilla säädintä taskustasi ja sanot joku tulee.

-Mitä sitten, sinulla ie ole lupaa sammuttaa sitä vielä. Hymyile miehelle. Teet työtä käskettyä ja hymyilet tervehtiäksesi tätä tuntematonta miestä. Kuulen äänestäsi kuinka olet lähellä orgasmia, tilanne on sinusta entistä kiihottavampi... hengitykseis kiihtyy.. -Sulje perhonen välittömästi ja jää odottamaan ohjeitani.

Toimit ohjeitteni mukaan. katselet häpeillen maahan, koska olet varma että tämä mies aisti jotain olevan tekeillä.
Seisot paikallasi, koska pienikin liike saattaa saada sinut laukeamaan... Pillusi valuu valtoimenaan, tunnet kuinka noro valuu reittäsi pitkin, aina saapaaseen asti.

jatkuu...

1

2684

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fairytale.Fairytale

      Nami, miten houkutteleva alku. Tosi kinky aihe ja taas kerran tosi hyvin kirjoitettu. Myös ihanan hidas...makes hungry for more...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2742
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      89
      2045
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1002
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      973
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      873
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      734
    Aihe