ISKELMÄBAARI

menojalka vipattaa

Jos olet menossa tai olet Inglesissä, niin älä jätä käymättä Iskelmäbaaria niinä iltoina, kun siellä esiintyy Inglesin Leijonat !!! Aivan mahtavaa menomusaa ja todella hyvä fiilis !!!

77

10222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7+5

      Ja siinä naapurikuppilassa Mackers tjsp. kuulet musan hyvin ja olut maksaa 1€/pint

    • vanha kulkukissa

      Ketä ne on? INGLESIN Leijonat???
      Vanhoja kulkukissoja Inglesistä vai?
      Tunteeko joku?

      • 12+10

        KVN ;)


      • Leijona20

        Inglesin Leijonat perustettiin vuosi sitten Iskelmäbaari G.C:n "housebändiksi". Bändi soittaa koti-ja ulkomaisia pop/rockklassikoita ammattimaisella otteella. 2012-2013 sesongin keikat ovat olleet huikeita. Inglesin Leijonat esiintyy pääsääntöisesti maanantaisin sesongin loppuun asti. Kannattaa tulla bilettämään. Inglesin Leijonien kokoonpano: Hanski Rantala basso, Pete Peltola kitara ja Kari Värri kosketinsoittimet. Jokainen toimii myös laulusolistina.


    • paksukainen

      No joo.olis ihan kiva käydä,mutta esim viimeisen matkan aikaan(pääsiäinen),
      koko putiikki oli kiinni.

    • lomalainen

      Oli tosi mahtava keikka 16.11. Iskelmäbaarissa noilla Inglesin Leijonilla, varmasti oli kaikilla mukana olleilla tosi mukavaa. Onneksi tämä viikon matka päättyy vasta tiistaina, sillä maanantaina ennättää vielä yhdelle keikalle mukaan.

      Ja paritansseihin kannattaa mennä Foxiin.

    • Kuin Suomessa

      Jees, parasta ulkomaille matkustamisessa on juuri se, että voi käydä Suomibaareissa, nauttia suomalaista ruokaa ja juomaa. Ja ehdoton ykkönen,siellä näkee suomalaisia!

      Ja hotellihuoneessa sitten voi syödä suomalaista hernekeittoa ja ruisleipää. Aivan mahtavaa matkailua!!

      • inglis fani

        Juurikin näin,poislukien hernekeitto ja ruisleipä.Minulle lomassa on tärkeää lämmin ilma,kylmä Tropical ja hyvä seura.


      • tero---------------

        No, kukin taaplaa tyylillään.

        On muitakin tapoja matkailla kuin madventures


      • Anonyymi

        🤣🤣


      • Anonyymi

        Aivan mahtavaa..... SUOMI MATKAILUA 🤣🤣


    • odotanglamouria

      koska tuksu esiintyy iskelmäbaarissa?

    • Kannatti kyllä...

      .. käydä !

    • Talviasukas

      Samaa mieltä, kannatti käydä! Hyvä fiilis esiintyjillä ja yleisöllä. Tietysti, jos tykkää tällaisesta, kuten me...

    • Loma-asukas

      Moni tykkää ja joku taas ei, mutta olen samaa mieltä, että kannatti käydä ! Oli tosi hyvä fiilis.

      Ja eikös jokainen saa lomalla ja rentoutuakseen hakea sen itselle sopivan jutun oli se sitten mitä vaan mistä tulee hyvä mieli. Ja Inglesin Leijonista tuli hyvä mieli ainakin meidän porukalle, joten suosittelemme samanmielisiä kokeilemaan.

    • Nyt kotiin

      Kiitos Inglesin Leijonat. Parhaat iltamenot koko lomalla.

    • Nim24

      Oli mainos ulkona, että maantantaina 3.12. olisi esiintymässä. Pitänee käydä katsomassa.

      Tuulista on Inglesissä tällä hetkellä. Tapahtumat ovat tervetulleita.

    • Nim24 osa 2

      Kiitos !

    • Salsa por favor

      Eikö suomalaisesta musiikista saa tarpeeksi Suomessa? Eikö ulkomailla voisi kuulla ja nähdä jotain muuta kuin kotimaista?

      • fani4

        Mistä päättelet että Inglesin Leijonat soittaa suomalaista musiikkia?


    • tgthtyntynhty

      Jokainen tekee niinkuin tykkää ja olkoon heillä siihen oikeus.. Se vanha hyvä viisas sanonta että antaa kaikkien kukkien kukkia on edelleen paikkansa pitävä. Joku vaan tykkää Suomalaisesta musiikista ja menee sitä lomillaankin kuuntelemaan ja entäs sitten??? Joku muu menee muualle ja sekin on ihan ok. Kun me ihmiset oppisimme joskus näitä perus asioita ja antaisimme arvon toisillekin yrittämättä muuttaa heitä oman mieltymyksemme mukaan. Leijonat on mahtavia ,joka ikinen kundi ja mikä meininki huh huh, vieläkin on hiki kun ajattelenkin. Soittakaa edelleenkin ja voikaa hyvin.

    • abcdefghij

      Kävimme tarkastamassa tämän vinkin. Ja kyllä oli mahtava meininki. Aivan sama onko suomalainen baari ja suomalaisten soittamaa musiikkia, kun meno on tuota luokkaa !

      Kiitos Inglesin Leijonat ja Iskelmä baari. Lisää tällaista menoa !

      • don Luis

        Poikkesimme hieman tavoistamme ja menimme Iskelmä-baariin,tarkoituksena kuunnella tätä Leijona- yhtyettä.Pimeänoloisessa baarissa oli muutama ihmis ryhmä"nurkissaan",kuuntelemassa /laulamassa karaokea.Kappalevalinta lisäsi tilanteen synkeyttä,itse en ilonpitoon liittäisi Uralin pihlajaa,vaikka kohtuullinen kappale onkin.Muutama muukin valinta oli näitä "ikävyyttä lisääviä "säveliä ja kun osalla porukasta jotka paikalla notkuivat oli jopa tämä kansallispuvun maineeseen päässyt tuulipuku,tai mikä lienee veryttelyasu,niin jotenki alkoi tuntua ,että on jokin suruaika.Luonto ei riittänyt siihen,että olisimme odottaneet pääesiintyjiä,vaan lähdimme jatkamaan"hauskanpitoa"viereisen Gran Chaparral-ostarin Hollantilaisbaariin.Baarissa ei ollut kuin muutama meidän lisäksi,mutta tunnelma oli tyysti toinen.Pois lähdettyämme huomasimme vielä saksalaisten baarin jossa väkeä oli osapuilleen yhtä paljon kuin Iskelmässä.No sakut vetelivät täyttähäkää tunnettuja juomalaulujaan ja ilo oli ylimmillään,vaikka ikäjakauma taisi olla lähempänä 70 kuin 60 vuotta.Saattoipa sillä Iskelmässä tunnelma parantua sittemmin,juuri huonommaksi se ei saattanut mennä .Lähdimmekö pois liian aikaisin,mene ja tiedä,ikävähkö kuva kuitenkin jäi.


      • Lieneekö meno parantunut ??


    • Eij ummärra

      Öh.. näin erään videon jossa suomalainen turhake kehuu iskelmäravintolaa ja haukkuu Jorma Kalevia.. Mitä Jorma Kalevi teki kun ei Tuksu päässyt maasta edes pois? Ja mitä iskelmäravintola suosii tuollaista naista?

    • Talvi saarella

      Taitaa olla Tuksulla ihan omat jutut, kun täällä saarella olijat ovat ainakin tietoisia siitä ettei häntä Iskelmäbaarissa pahemmin ole suosittu. Esiintymään ei ole otettu ja karaokeakin on saanut laulaa vain yhden biisin. Ehkä se että kyseinen neit on saateltu ystävällisesti baarista ulos, on antanut hänelle sen kuvan, että Iskelmässä häntä olisi suosittu.

      Don Luis, onpa harmi, että olit Iskelmässä väärään aikaan. Inglesin Leijonat ovat aivan eri juttu kuin karaoken laulajat (joita joka kuppilaan tuntuu riittävän ja joissakin järjestetään jopa tanssit karaoken voimalla). Porukkakin vaihtuu usein juuri ennen kuin esiintyjät tulevat lavalle - karaokekansa ei halua kuunnella esiintyjiä, vaikka olisivat kuinka hyviä.

      Viimeksi eilen oli Jope Ruonansuu, häntä oli katsomassa kyllä melkoinen porukka.

    • pitäisollaelämää

      Että oikein isoilla kirjaimilla aloitettu Iskelmäbaarin mainos johon sittenmin on kirjoitellut lisää henkilökunta ja paikan pitäjät lähimmä kehuen omaa paikkaansa.
      Tosiaanki OMA KEHU HAISEE . Esim. maanantaina 3.pv: parhaaseen menoaikaan paikassa oli kuin hautajaiset sillä erolla .että olihan siellä muutama hiljainen juoppo.Orkisteri piti pitkää taukoa,kuukaan ei laulanut edes karaokea ja musiikki joka soi oli masentavaa. Niinpä seuralaiseni kanssa jatkoin matkaa paikkoihin missä ol elämää

      • don Luis

        Vahvistan tämän,en mainontaosaa ,mutta sen ,että ankea tunnelma sai myös minut pois Iskelmäbaarista.Olin siellä myös 3 pv.Tuskin menen uudestaan seuraavilla lomilla.


    • Talviasukas

      Olin Iskelmäbaarissa 19.11. Orkesteri aloitti soiton klo 21.45 ja soitti kaksi 45 minuutin jaksoa, välillä 15 minuutin tauko. Minusta ei ole kohtuullista arvostella tunnelmaa ja musiikkia, jos ei ole edes ollut paikalla silloin, kun Leijonat esiintyivät. Me pidimme paljon, mutta makuja on moneksi. Enkä ole henkilökuntaa...

      • don Luis

        Iskelmäbaarissa piti(ehkäpä olikin)esiintyä nämä leijonat,kun poistuimme himpun verran ennen klo.22 niin minkäänlaista merkkiä siitä ,että joku porukka esiintyy,vaikka niin oli mainostettu,ei ollut.En arvostele mitään muuta,kuin sen hetken tilannetta.Orkesteri voi olla hyvä,mutta itse en siitä ole nähnyt rummun päräystäkään.


    • 2+4

      Kalja kallista, naapurin kälyisillä sohvilla 1,25€/pint, kuulee ne ruuansuun sutkaukset siihenkin, niinkuin leijonien laadukkaan soitonkin

      • Kari Grandi

        No johan sinä sankari olet! :D
        Naapuribaariin imemään halpaa kaljaa ja salakuuntelemaan viereisen kapakan esiintyjiä! *Päivän naurut!*

        Kannattaa jäädä kotiin jos se oluen hinnasta on kiinni ettei voi siinä ravintolassa esiintyjiä kuunnelle missä he oikeasti ovat!

        Voi taivas, mitä porukkaa!!! :D


      • 10+14
        Kari Grandi kirjoitti:

        No johan sinä sankari olet! :D
        Naapuribaariin imemään halpaa kaljaa ja salakuuntelemaan viereisen kapakan esiintyjiä! *Päivän naurut!*

        Kannattaa jäädä kotiin jos se oluen hinnasta on kiinni ettei voi siinä ravintolassa esiintyjiä kuunnelle missä he oikeasti ovat!

        Voi taivas, mitä porukkaa!!! :D

        "Naapuribaariin imemään halpaa kaljaa ja salakuuntelemaan viereisen kapakan esiintyjiä! *Päivän naurut!*"

        Pienestäpä ne päivän naurut karkailee, ei kai sitä sen enempää salaa tarvitse kuunnella, käyppä joskus paikan päällä toteamassa, pehmeä sohva vaiko pirttikalusto, kummasta peppu tykkää


      • Kari Grandi
        10+14 kirjoitti:

        "Naapuribaariin imemään halpaa kaljaa ja salakuuntelemaan viereisen kapakan esiintyjiä! *Päivän naurut!*"

        Pienestäpä ne päivän naurut karkailee, ei kai sitä sen enempää salaa tarvitse kuunnella, käyppä joskus paikan päällä toteamassa, pehmeä sohva vaiko pirttikalusto, kummasta peppu tykkää

        Kysehän on siitä että jos jotain artistia/bändiä olet menossa kuuntelemaan, niin varmaan täytyisi olla varaa maksaa se vähän kalliimpi tuoppi olutta
        ja nauttia ne sen ravintolan pirttikaluston äärellä missä esiintyjätkin ovat kuin mennä kuuntelemaan esitystä naapuribaarin pehmeältä (vai kälyseltä?) sohvalta halpaa kaljaa imien? ;)

        Ravintolat hommaavat esiintyjiä saadakseen asiakkaita, esiintyjät viihdyttävät ko. ravintolan asiakkaita.
        Yksinkertaista, mutta sä olet jalostanut tuon siipeilyn kyllä ihan omaan luokkaasi..

        Ihan perus käyttäytymissääntöjä, mitä meille kaikille vaan ei ole suotu.


      • lämmin kalja
        Kari Grandi kirjoitti:

        Kysehän on siitä että jos jotain artistia/bändiä olet menossa kuuntelemaan, niin varmaan täytyisi olla varaa maksaa se vähän kalliimpi tuoppi olutta
        ja nauttia ne sen ravintolan pirttikaluston äärellä missä esiintyjätkin ovat kuin mennä kuuntelemaan esitystä naapuribaarin pehmeältä (vai kälyseltä?) sohvalta halpaa kaljaa imien? ;)

        Ravintolat hommaavat esiintyjiä saadakseen asiakkaita, esiintyjät viihdyttävät ko. ravintolan asiakkaita.
        Yksinkertaista, mutta sä olet jalostanut tuon siipeilyn kyllä ihan omaan luokkaasi..

        Ihan perus käyttäytymissääntöjä, mitä meille kaikille vaan ei ole suotu.

        Pitääkö siinä naapuribaarissa olevien asiakkaiden maksaa tässä tapauksessa iskelmäbaarille jotain, vaiko mennä sisätiloihin siksi aikaa kun suomalaiartistit esiintyvät.

        Sama juttu päiväaikaan, kun tuulipukukansa hoilottaa elämää juoksuhaudoissa, pitääkö mielestäsi silloinkin siirtyä täpötäydestä aurinkoisesta synkkään lähes typötyhjään.


      • ummetuttaa
        lämmin kalja kirjoitti:

        Pitääkö siinä naapuribaarissa olevien asiakkaiden maksaa tässä tapauksessa iskelmäbaarille jotain, vaiko mennä sisätiloihin siksi aikaa kun suomalaiartistit esiintyvät.

        Sama juttu päiväaikaan, kun tuulipukukansa hoilottaa elämää juoksuhaudoissa, pitääkö mielestäsi silloinkin siirtyä täpötäydestä aurinkoisesta synkkään lähes typötyhjään.

        Ei kenenkään tarvitse siirtyä mihinkään. Kaikki saavat vapaasti valita ravintolansa olkoonpa naapuriraflassa minkälaista ohjelmaa hyvänsä.
        Elämme vapaassa markkinataloudessa. Jokainen ravintoloitsija tehkööt ravintolansa selliseksi kuin haluaa. Jos jotakuta häiritsee Makerssissa istuvat suomalaiset, jotka kuulevat Jopen vitsit, menkööt kotiinsa. Ravintoloitsija saa myydä tuotteitaan ihan mihin hintaan haluaa. Sekin kuuluu markkinatalouteen.
        Ihmeellisiä mussuttajia täällä maleksii. Menkää vaikka Inglesiin. Tarvitsette valohoitoa.


      • Kari Grandi
        lämmin kalja kirjoitti:

        Pitääkö siinä naapuribaarissa olevien asiakkaiden maksaa tässä tapauksessa iskelmäbaarille jotain, vaiko mennä sisätiloihin siksi aikaa kun suomalaiartistit esiintyvät.

        Sama juttu päiväaikaan, kun tuulipukukansa hoilottaa elämää juoksuhaudoissa, pitääkö mielestäsi silloinkin siirtyä täpötäydestä aurinkoisesta synkkään lähes typötyhjään.

        Siitähän tässä ei ollut kyse, vaan kaveri painelee naapuribaariin kuuntelemaan viereisen kapakan esiintyjiä KOSKA siellä on halvempi kalja.

        Naapuribaarissa JO olevista asiakkaista ei tässä olla puhuttu ollenkaan, joten ei ihan natsaa tuo kommenttisi.

        Jos ei ole varaa ostaa sitä kalliimpaa kaljaa ja kuitenkin täytyy päästä kuuntelemaan esiintyjiä, niin eikö silloin kannata jäädä ihan sinne kämpille vetämään vielä halvempaa kaljaa mitä kaupasta saa?

        Todellakin ihan perus käyttäymissääntöjä, mitä kaikki moukat eivät tajua.


      • kari krandi
        Kari Grandi kirjoitti:

        Siitähän tässä ei ollut kyse, vaan kaveri painelee naapuribaariin kuuntelemaan viereisen kapakan esiintyjiä KOSKA siellä on halvempi kalja.

        Naapuribaarissa JO olevista asiakkaista ei tässä olla puhuttu ollenkaan, joten ei ihan natsaa tuo kommenttisi.

        Jos ei ole varaa ostaa sitä kalliimpaa kaljaa ja kuitenkin täytyy päästä kuuntelemaan esiintyjiä, niin eikö silloin kannata jäädä ihan sinne kämpille vetämään vielä halvempaa kaljaa mitä kaupasta saa?

        Todellakin ihan perus käyttäymissääntöjä, mitä kaikki moukat eivät tajua.

        Mitenkähän kauan sinua saa vedäteltyä? ;))


    • Asiaan, saako pyytää

      Voi luoja, olipa keskustelun aloitus millainen tahansa tai keskusteltiin täällä mistä tahansa, niin aina menee ihan ihmeelliseksi jatinaksi.

      Jokainen saa tykätä ihan mistä tykkää ja on ihan hyvä, jos joku viitsii antaa vinkkejä toisille asioista, joista toisetkin saattavat tykätä, mutta kun täällä tahtoo kaikki mennä siihen, että lopulta vaan kehoitetaan kovasti hankkimaan elämä...

      En ole käynyt Iskelmäbaarissa vielä, mutta voi olla, että seuraavalla matkalla käynkin, mutta en ainakaan tuomitse niitä jotka siellä käy, sen kummemmin kuin niitäkään, jotka käy vaikka Ekumeenisessa kirkossa kuuntelemassa Kari Vepsää tai niitäkään jotka ei käy missään muulla kuin Lady Pinkissä.

      Meistä jokainen nauttii tavallaan ja varmasti jokainen joskus kaipaa jotain uutta vinkkiäkin. - En usko, että aloittajakaan on mainosmielessä liikenteessa, vaan todella antamassa vinkkiä, kun muutenhan se olis luetellut kaikki Iskelmän esiintyjät, kun sen tiedän mainosten perusteella, että siellä on muitakin kuin tämä paljon puhuttu Inglesin leijonat.

    • Ihme porukkaa,,

      ,,sanoo pari joka syksyn ja alku talven on paikalla asustellut. Samat jutut kiertää netissä ja paikanpäälläkin (kun joskus suomalaisia näkee tai kuulee) .
      Joskus koitettu lukea täältäkin olisiko jotakin mukavaa/mielenkiintoista tietoa tai inffoa, mutta ei niin mitään.
      Siksipä meidän reitit suuntautuu aina muualle kuin suomipaikkoihin tai suomalaisten suosimille hotellialueille (ei vaan haluta maksaa saaren kalleimpia hintoja). Sehän on valinta kysymys ja maksaa ken haluaa.
      Toivottavasti kaikki löytävät sieltä itseään kiinnostavat paikat ym- mukavaa nähtävää.
      Ja hei, onhan maailmassa muitakin paikkoja kuin nuo saaret Canarialla. Voitais vaikka väittää että jopa parempiakin,,,,ainakin meidän mielestä (mutta se on taas eri juttu se).
      Hyvää joulua kaikille matkalaisille ja matkaa suunnitteleville

    • Leijona18

      Iskelmäbaarin tähtiartistit aloittavat esiintymisensä noin klo 22.30. Tähtiartisti-iltoina pääsylipun hinta on ainoastaan 10 euroa. Esimerkiksi sunnuntaina 16.12. esiintyy Jope Ruonansuu. Ajankohtaiset esiintyjäilmoitukset voi käydä lukemassa paikan nettisivuilta tai Facebookista.

      Inglesin Leijonat aloittaa noin klo 21.30. Seuraavat Leijona--keikat ovat 21.12. ja 28.12. siis perjantai-iltoina.

      • Pohojalaaset parit

        Tuntuu olovan Isk.baarin omat ilmaiset mainokset menossa.Tottamooses oma paikkaa kun tukoo niin on omaanki lompsaan tulos euroja. Joku kirjootti oman kehun haisevan palstalla. Yhtyysin samahan mielipiteeseen.
        Olimma ns. Inglesin alueella lomailemass 25.11.-16.12. Kolme viikkoo meni nopiasti ja palasimma 16.11. kotihin.
        Suven aikahan on tullut tanssittua monesti Kukonhiekassa joka on torella suosittu lava.Lavalla olemma monesti tanssineet Huikon Veljesyhtyeen tahriss. Kuinkas ollakkaan Huikot soittivat Amigossa ja Tiffanissa ja olimma tietysti kuuntelemas ja tanssimas melkeen joka ilta.Lauantaina 1.12. Jorma Kalevi tuli Suomesta ja lauloo Huikkojen kanssa. Tiffanis oli porukkaa tosi tosi paljo. Kuulin samana iltana laulavan entisen lentokotka Matin olevan Isk.baariss.
        Ei kiinnostanu eres vilkaasta piipityslaulajaa kun paree vaihtoehto oli Tiffanis.
        Lauantaina 8 ja 15 joulukuuta olimma tanssimas ja kuuntelemas Jorma Kalevin upiaa laulua Tiffanis.Samoon oltihin paikalla kun Jorma Kalevi lauloo Amigos.Amigos on loistavat puitteet tanssille:iso,liukas tanssilattia,mahtava ilmastointi luonnonmukaisesti,kaunis puutarha palmuineen kukkineen ja kaikki Suomalaiset telkkariohjelmas suorana isosta telkkarista tai videokankaalta.
        Hurrien paikas Playa del Solis olimma kattomas kerraan mutta olkoot vaan hurrit omissa nurkissaan.
        Kellariravintola Fox sai yhren kerran pohjalaasilta eurot.Kolkko kellariravintola ei kiinostanut toista kertaa. Joku romaani lauloo mutta aika falskisti ja ei nuotit aina ollu kohrallaan.
        Apilaniityn kohralla suoritimma ohimarssin.Kun joku pohjalaanen entinen Volvon duunari leikkii omistajaa ,johtajaa ja laulajaa ei mee jakeluhun.Jokaanen voi laulaa karaokee mutta harvalla ainakin pohojalaasella on pokkaa kuvitella olevansa duunipaikalla johtaja ja omistaja.
        Ollahan ny kotona ja orotellahan taas seuraavaa talvia jotta vois saara pikkuusen aurinkoakin.
        HAUSKAA JOULUA KAIKILLE Pohojanmaalta


      • pohjalaaaset tuloo
        Pohojalaaset parit kirjoitti:

        Tuntuu olovan Isk.baarin omat ilmaiset mainokset menossa.Tottamooses oma paikkaa kun tukoo niin on omaanki lompsaan tulos euroja. Joku kirjootti oman kehun haisevan palstalla. Yhtyysin samahan mielipiteeseen.
        Olimma ns. Inglesin alueella lomailemass 25.11.-16.12. Kolme viikkoo meni nopiasti ja palasimma 16.11. kotihin.
        Suven aikahan on tullut tanssittua monesti Kukonhiekassa joka on torella suosittu lava.Lavalla olemma monesti tanssineet Huikon Veljesyhtyeen tahriss. Kuinkas ollakkaan Huikot soittivat Amigossa ja Tiffanissa ja olimma tietysti kuuntelemas ja tanssimas melkeen joka ilta.Lauantaina 1.12. Jorma Kalevi tuli Suomesta ja lauloo Huikkojen kanssa. Tiffanis oli porukkaa tosi tosi paljo. Kuulin samana iltana laulavan entisen lentokotka Matin olevan Isk.baariss.
        Ei kiinnostanu eres vilkaasta piipityslaulajaa kun paree vaihtoehto oli Tiffanis.
        Lauantaina 8 ja 15 joulukuuta olimma tanssimas ja kuuntelemas Jorma Kalevin upiaa laulua Tiffanis.Samoon oltihin paikalla kun Jorma Kalevi lauloo Amigos.Amigos on loistavat puitteet tanssille:iso,liukas tanssilattia,mahtava ilmastointi luonnonmukaisesti,kaunis puutarha palmuineen kukkineen ja kaikki Suomalaiset telkkariohjelmas suorana isosta telkkarista tai videokankaalta.
        Hurrien paikas Playa del Solis olimma kattomas kerraan mutta olkoot vaan hurrit omissa nurkissaan.
        Kellariravintola Fox sai yhren kerran pohjalaasilta eurot.Kolkko kellariravintola ei kiinostanut toista kertaa. Joku romaani lauloo mutta aika falskisti ja ei nuotit aina ollu kohrallaan.
        Apilaniityn kohralla suoritimma ohimarssin.Kun joku pohjalaanen entinen Volvon duunari leikkii omistajaa ,johtajaa ja laulajaa ei mee jakeluhun.Jokaanen voi laulaa karaokee mutta harvalla ainakin pohojalaasella on pokkaa kuvitella olevansa duunipaikalla johtaja ja omistaja.
        Ollahan ny kotona ja orotellahan taas seuraavaa talvia jotta vois saara pikkuusen aurinkoakin.
        HAUSKAA JOULUA KAIKILLE Pohojanmaalta

        Olisit viälä kertonnu kuinka kauhian huikaasevia ne Amigon ruuat oli. Veivät pohjalaaasen kiälen ihanasti mennessään.


      • tsv
        Pohojalaaset parit kirjoitti:

        Tuntuu olovan Isk.baarin omat ilmaiset mainokset menossa.Tottamooses oma paikkaa kun tukoo niin on omaanki lompsaan tulos euroja. Joku kirjootti oman kehun haisevan palstalla. Yhtyysin samahan mielipiteeseen.
        Olimma ns. Inglesin alueella lomailemass 25.11.-16.12. Kolme viikkoo meni nopiasti ja palasimma 16.11. kotihin.
        Suven aikahan on tullut tanssittua monesti Kukonhiekassa joka on torella suosittu lava.Lavalla olemma monesti tanssineet Huikon Veljesyhtyeen tahriss. Kuinkas ollakkaan Huikot soittivat Amigossa ja Tiffanissa ja olimma tietysti kuuntelemas ja tanssimas melkeen joka ilta.Lauantaina 1.12. Jorma Kalevi tuli Suomesta ja lauloo Huikkojen kanssa. Tiffanis oli porukkaa tosi tosi paljo. Kuulin samana iltana laulavan entisen lentokotka Matin olevan Isk.baariss.
        Ei kiinnostanu eres vilkaasta piipityslaulajaa kun paree vaihtoehto oli Tiffanis.
        Lauantaina 8 ja 15 joulukuuta olimma tanssimas ja kuuntelemas Jorma Kalevin upiaa laulua Tiffanis.Samoon oltihin paikalla kun Jorma Kalevi lauloo Amigos.Amigos on loistavat puitteet tanssille:iso,liukas tanssilattia,mahtava ilmastointi luonnonmukaisesti,kaunis puutarha palmuineen kukkineen ja kaikki Suomalaiset telkkariohjelmas suorana isosta telkkarista tai videokankaalta.
        Hurrien paikas Playa del Solis olimma kattomas kerraan mutta olkoot vaan hurrit omissa nurkissaan.
        Kellariravintola Fox sai yhren kerran pohjalaasilta eurot.Kolkko kellariravintola ei kiinostanut toista kertaa. Joku romaani lauloo mutta aika falskisti ja ei nuotit aina ollu kohrallaan.
        Apilaniityn kohralla suoritimma ohimarssin.Kun joku pohjalaanen entinen Volvon duunari leikkii omistajaa ,johtajaa ja laulajaa ei mee jakeluhun.Jokaanen voi laulaa karaokee mutta harvalla ainakin pohojalaasella on pokkaa kuvitella olevansa duunipaikalla johtaja ja omistaja.
        Ollahan ny kotona ja orotellahan taas seuraavaa talvia jotta vois saara pikkuusen aurinkoakin.
        HAUSKAA JOULUA KAIKILLE Pohojanmaalta

        Tairat olla "duunarijohtajalle" vain kares ku ny jo kotia piti lähtiä.


      • iliimanhäpyä
        Pohojalaaset parit kirjoitti:

        Tuntuu olovan Isk.baarin omat ilmaiset mainokset menossa.Tottamooses oma paikkaa kun tukoo niin on omaanki lompsaan tulos euroja. Joku kirjootti oman kehun haisevan palstalla. Yhtyysin samahan mielipiteeseen.
        Olimma ns. Inglesin alueella lomailemass 25.11.-16.12. Kolme viikkoo meni nopiasti ja palasimma 16.11. kotihin.
        Suven aikahan on tullut tanssittua monesti Kukonhiekassa joka on torella suosittu lava.Lavalla olemma monesti tanssineet Huikon Veljesyhtyeen tahriss. Kuinkas ollakkaan Huikot soittivat Amigossa ja Tiffanissa ja olimma tietysti kuuntelemas ja tanssimas melkeen joka ilta.Lauantaina 1.12. Jorma Kalevi tuli Suomesta ja lauloo Huikkojen kanssa. Tiffanis oli porukkaa tosi tosi paljo. Kuulin samana iltana laulavan entisen lentokotka Matin olevan Isk.baariss.
        Ei kiinnostanu eres vilkaasta piipityslaulajaa kun paree vaihtoehto oli Tiffanis.
        Lauantaina 8 ja 15 joulukuuta olimma tanssimas ja kuuntelemas Jorma Kalevin upiaa laulua Tiffanis.Samoon oltihin paikalla kun Jorma Kalevi lauloo Amigos.Amigos on loistavat puitteet tanssille:iso,liukas tanssilattia,mahtava ilmastointi luonnonmukaisesti,kaunis puutarha palmuineen kukkineen ja kaikki Suomalaiset telkkariohjelmas suorana isosta telkkarista tai videokankaalta.
        Hurrien paikas Playa del Solis olimma kattomas kerraan mutta olkoot vaan hurrit omissa nurkissaan.
        Kellariravintola Fox sai yhren kerran pohjalaasilta eurot.Kolkko kellariravintola ei kiinostanut toista kertaa. Joku romaani lauloo mutta aika falskisti ja ei nuotit aina ollu kohrallaan.
        Apilaniityn kohralla suoritimma ohimarssin.Kun joku pohjalaanen entinen Volvon duunari leikkii omistajaa ,johtajaa ja laulajaa ei mee jakeluhun.Jokaanen voi laulaa karaokee mutta harvalla ainakin pohojalaasella on pokkaa kuvitella olevansa duunipaikalla johtaja ja omistaja.
        Ollahan ny kotona ja orotellahan taas seuraavaa talvia jotta vois saara pikkuusen aurinkoakin.
        HAUSKAA JOULUA KAIKILLE Pohojanmaalta

        Taitaa olla pohojalaaset vähä oikias ton apilapaarin laulajan kohrall, mummiälest kans o ku omistaja, ja vähä vasten mielinenki, tarttiskoha se vaihtaa vaikk laulavaan apinahan.


    • Humppajunteilla

      meno päällä ja muilla myötähäpeä.

    • häpyvä

      Mikä on myötähäpeä...voiko sitä esim: syödä???

      • alasmenee

        hehe...eisitä voi syödä, paitti sanojensa kera meneepi alas jotta luikahtaa:-)


    • kesän tunne

      Vaikka tässä ketjussa on nyt ollu jo vaikka kuinka paljon kirjottelua asian vierestä, niin en viitti alottaa uuttakaan.

      Tulin vaan sanomaan, että olipahan eilen illalla aivan mahtava show Iskelmäbaarissa, kun siellä oli Virve Rosti ja se tässä moneen kertaan mainostettu Inglesin Leijonat.

      • don Luis

        Tässä tarinaa Iskemä-baarista.


      • tsv

        Vihdoinkin uusi päivitys tulevista esiintyjistä Iskelmän kotisivulla. 24.03 Virve&Toyboys. Paikalla ollaan.


      • don Luis
        tsv kirjoitti:

        Vihdoinkin uusi päivitys tulevista esiintyjistä Iskelmän kotisivulla. 24.03 Virve&Toyboys. Paikalla ollaan.

        Paikalla myös,tuskin käyn katsomassa.


    • iskelmäfani

      Iskelmäbaari on karaokeharrastajalle todella hyvä paikka,on avoinna jo klo 12 alkaen kun toiset paikat ovat avoinna vasta illalla

    • näin se vaan on

      Suomibaari kuin suomibaari niin aina kävelen ohi, koska niin huonosti ei mene että freterikkiä menisin kuunteleen joka ei osaa eres laulaa.

      • J.ky

        Veit sanat suustani. Niin huonosti ei mene että tarttis suomipaariin mennä muualla ku suomessa.
        Annetaa tuulipukujen juhlia Kanarialla ainoalla osaamallaan tavalla, siis suomeksi ryyppäämällä.


      • Ei räkälöille

        Reetulla oli ihan hyvin porukkaa Iskelmäbaarissa marraskuussa. Sai vielä kahdet pikkuhousutkin. Oli taas hyvät jutut, joten ei mennyt kymppi ja muutama juoma hukkaan. Meille lomalaisille on todellinen onnenpotku kun ne euron olutta kyttäävät puliukot pysyvät poissa. Suomibaareissa on niin tasokasta ja siistiä porukkaa, ettei tarvitse kärsiä samasta ongelmasta kun lähiöbaarit Suomessa.


    • Ei hintatietoinen oluenostaja ole sen kummemmin puliukko,kuin enemmän maksavat,fiksumpi ehkä kuitenkin.Porukka saattaa olla tasokasta ja siistiä,mutta varsin synkkää ja ankeata,miksi?

      • edu1

        04.01-2015 Iskelmäbaarissa Viki Rosti,mahtava meininki,porukkaa julmetusti.


      • 13+12
        edu1 kirjoitti:

        04.01-2015 Iskelmäbaarissa Viki Rosti,mahtava meininki,porukkaa julmetusti.

        ja porukka juomassa sen vesipullon, 3,50€, osalla omat eväätkin, vartin ennen ei ketään, vartin jälkeen ei ketään, naapureissa tasainen asiakasvirta.

        Yksi sisustukseltaan ankeimmista paikoista ikinä missään.


      • HarvoinSuomibaarissa

        Sulla donluis ei ole asiantuntemusta tähän keskusteluun. Ethän käy Suomibaareissa? Tuskin olet käynyt edes Iskelmän viereisesseä ent. Makersissa.
        Siellä olut on halpaa ja sitä kittaavat kusisilla sohvilla monenmaalaiset pultsarit. Olisi tosiaan kammottavaa jos nämä kusihousit tulisivat viereiseen Iskelmään kuuntelemaan esi. Virve Rostia tai ketä hyvänsä.
        Keskity sinä mainostamaan Velez Malagan seutua ja Inglesiä yleensä. Niissä olen kanssasi samaa mieltä.


      • Juuri siksi, kun asiantuntemus jää muutamiin noloihin yriyksiin ,niin kirjoitankin vain käynneistäni ,enkä tunnelmista, joita minun aikana ei siellä ole ollut.Onneksi rajasit minut pois naapuribaarin väestä.Ja enpä ole vähään aikaan tuolla mannermaalla käynytkään,joten ei siitä sen enenpää.Jos, vain ne, joilla on asiantuntemus(ta),saisivat osallistua tarinointiin,niin hiljaistapa olisi tälläkin foorumilla.Miten tuon sitten edes mittaisi. No, maaliskuussa taas Espanjaan ja tietysti syksyllä kuten "aina".Kotimainen iskelmämusiikki kunniaan .


    • IrmaIlmavaiva

      ...voihan kettu, olin ennen joulua siellä jossain, sairastin koko sen helekutin kaksi viikkoa, eli kävin iskelmäbaarissa päivisin lukemassa iltalehden ja juomassa anananmehua, eli ei mennut putkeen loma, turha muistella 20 v ja 20 kg aikasia Inglesin matkoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...JOSPA KERRAN VIELÄ UUSIKSI

    • ihmeBantu

      Ketju on avattu 2012? Onko noin heikko pohja?

      • Oleellista on se milloin ketju sulkeutuu.


    • kanariannestori

      Paikka oli aikoinaan suosikkini Inglesissä, mutta sitten alkoivat kuvaamaan asiakkkaitaan ja laittaan kuvia kotisivuilleen kaikkien nähtäville. Varmaan heillä on lain suoma oikeus moiseen, mutta koen sen loukkaavan yksityisyyttäni. Moni ystäväni on sanonut samaa, eikä myöskään enää astu jalallaan Iskelmäbaariin.

      • höpöhöpöhöpöhöpö

        Höpöhöpö. Sama käytäntö Iskelmässä on kuin muissakin ravintoloissa. Jos he itse tai joku muu ottaa kuvia nettikäyttöön siitä kysytään ensin lupa kaikilta. Ne jotka eivät kuvaan halua voivat siirtyä sivummalle kuvan ottamisen ajaksi. Inglesin ravintoloista on kuvia netissä mutta kaikilta kuvissa olijoilta on lupa kysytty.


    • kanariannestori

      Etpä ole tainnut paikassa paljoakaan poikkeilla viime aikoina....

      Mutta ainakin Suomen laki sanoo, että jokaisella on oikeus julkisella paikalla ottaa ihmisistä kuvia ja julkaista niitä, joten ei sen puolesta mitään.
      Baarin yrittäjän on tietenkin mietittävä, että tuoko tuollainen kuvaaminen markkinointimielessä enemmän lisää asiakkaita kuin karkoittaa yksityisyyttään suojelevia.
      Nykyajan feisbookihmisten luulisi saavan otatettua ihan riittävästi kuvia itsestään ja kavereistaan nettiin ilman baariyrittäjän apuakin!

    • KallisonIskelmä

      Iskelmäbaari on kallis baari. Lihapiirakka maksaa muistaakseni 19,90 ja makkaran kanssa se taisi olla 29,90 euroa. Ellen väärin muista niin pieni olut maksoi Iskelmäbaarissa 9,90€, huh!

      • Edullineniskelmäbaari

        Mitäs jo sinä jatkossa keskittyisit vain niihin mersuihisi sekä puerton ravintoloihin ja vaimosi tekemisiin ja jättäisit Inglesin ravintolat rauhaan. etköhän sinä ole riittävästi jo saanut aikaan pahaa mieltä ja ärtymystä inglesin ystävien keskuudessa herjauksillasi. jokainen täysipäinen huomaa noista herjauksistasi että ne ovat täyttä apulantaa ja inglesin kävijät tietävät kyllä heti apulanta juttusi.


      • PienipäälläPätkii

        "ellen väärin muista"...
        Menehän kohentamaan muistiasi nilviäinen!


      • HyväbaarionIskelmä
        PienipäälläPätkii kirjoitti:

        "ellen väärin muista"...
        Menehän kohentamaan muistiasi nilviäinen!

        Antiikki ilmeisesti laajantaa herjauskampanjaansa koskemaan kaikkia Playa del Inglesin ravintoloita. Lihapiirakka pari kymppiä, just.


      • Sontasäkkihaisee

        Ai nyt maksaa lihapiirakka 19,90 kun viime talvena makkaraperunat oli 19,90 euroa, ainakin sinun haisevan pienen pääsi sisällä.
        Pysyttele sinä sontasäkki vaan niissä Puerton matkakertomuksissa Annan sivuilla.


    • Leijoniaiskelmässä

      Iskelmässä on aina ollut hyvä meno silloin kun olen siellä ollut. Hinnoiltaankin on ihan samaa tasoa mitä muut suomalaisten paikat.

    • Vitselmäpaari

      Todella karmivan masentava paikka iskelmäbaari. Pimeä ja nuhjuisen epäsiisti. Karaoke kauheaa määkimistä kännisiltä naisilta....yäk...en muuta sano.

    • Anonyymi

      Upeeta upeeta jos siellä löytyy iskelmäbaari missä voi kuulla ja nähdä jonkun julkkiksen. Sellaista en ole eläissäni vielä nähnyt!!! Milloin kannattaa tulla?

    • Anonyymi

      Tuleeko Reetu Iskelmään esiintymään tänä talvena?

    • Anonyymi

      Kyllä Kuparipannun karaoke aina muiden baarien karaoket voittaa.
      Olen voittanut Pannun karaokesta usein illallislahjakortin pihviravintola Karhuun.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2939
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      413
      2830
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2050
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1844
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1805
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      322
      1629
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1623
    Aihe