Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

vuodeosasto

klfirgnk

Tämä on syytä muistaa, kun väännetään niinkin käsittämättömästa asiasta kuin vuodeosaton sijainnista Lestijokilaaksossa. Toholampi 3429 (-54) Kannus 5737 ( 42) Lestijärvi 849 (-7). Näin tämän vuoden ajantasaiset tilastot kertovat Aivan älytöntä, että asiasta pitää edes keskustella! Palvelut sinne missä ihmiset ovat.

16

2118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mmmmmmmmm.,

      Kokkola 46 753
      Kannus 5737

      Siis minne ne palvelut laitetaan! Kai tajuat miksi Kannuksessa ei ole enään vko päivystystä, jollain Kokkolalaisella on samat ajatukset kuin sinulla. Ei kannata huudella kauheasti tollaisia sillä yli 2/3 K-P:sta asuu Kokkolassa.

      • Äly hoi!

        Etkö ymmärtänyt lukemaasi? Nythän puhuttiin vuodeosaston sijainnista, ei päivystyksestä - vai ajattelitko kuskata koko Lestijokilaakson vuodeosastoilla makaavatkin Kokkolaan?


    • Oikeapäätös

      Hyvä että järki voitti ja vuodeosasto Lampilla suljetaan - tuskin koko Suomessa löytyy noin pientä kuntaa, missä olisi oma vueodeoasto kuin Toholampi.

    • talousrealisti

      Tuskinpa yhdenkään vuodeosaston sulkeminen on kenellekkään hyvä uutinen, sama koskee kyläkouluja.

      Mutta kun rahaa on vähän on pakko tehdä ikäviä mutta pakollisia ratkaisuja. Päättäjät ei toki kiitosta saa, no multa kuitenkin.

      • perse auki

        talousrealisti, onhan sitä rahaa uimahallin järjettömiin liukuratoihin jotka mutkittelee ulkoilman kautta puhumattakaan näistä kreikan, portugalin, irlannin ja kohta portugalin ja kreetan veronkiertäjistä jotka me tietenkin nettomaksajina elätämme. Kiitos Jutta urpilainen taitava valtiovarainministerimme..


      • erwerwrewerwerw
        perse auki kirjoitti:

        talousrealisti, onhan sitä rahaa uimahallin järjettömiin liukuratoihin jotka mutkittelee ulkoilman kautta puhumattakaan näistä kreikan, portugalin, irlannin ja kohta portugalin ja kreetan veronkiertäjistä jotka me tietenkin nettomaksajina elätämme. Kiitos Jutta urpilainen taitava valtiovarainministerimme..

        Kun käy vähän liukumäkeä laskemassa ja uimassa niin ei ehkä joudu vuodeosastolle niin aikaisin.

        Mielestäni terveyspalveluiden perässä ei voi olettaa kenenkään matkaavan pitkiä matkoja, mutta jos vuodeosastolla ollaan viikkoja tai kuukausia putkeen ja sinne tullaan mahdollisesti ambulanssilla niin onko sillä kovin suurta merkitystä millä paikkakunnalla tuolloin olet?


    • kysynpävain???

      Mutta, kun asioilla on kriteerit, joidenka perusteella ne ratkaistaan. Jos Kannuksessa on sairaala, joka palvelee myös lamppilaisia ja lestiläisiä ja miksei himankalaisia jne. miksi se ei riitä. Toisaalta, jos kylillä ei ole lapsia, niin miksi ylläpitää kouluja. Lestillä on muuten nykyään noin 30 oppilasta yläasteella. Tuleeko kalliiksi ja opetus tasokasta? Ikäluokat voivat olla 6 lapsen kokoisia...Eskolaankin pitäisi saada oma yläaste näillä lukemilla.

    • niinsemenee

      Ratkaisu on kipeä nyt kun Toholammin vuodeosasto lakkaa, mutta ainoa oikea ratkaisu, jos jostain pitää leikata.

      • Ihmettelen kyllä

        Kesällä oli monesti tilanne ettei Kannuksen sairaalaan sopinut potilaita, kun oli niin täyttä. Kuljetettiin sitten Toholamille tai Tunkkariin. Miten ihmeessä Toholammin potilaat sitten tulevat mahtumaan Kannuksen sairaalaan? Viedäänkö kannuslaiset potilaat Timbuktuun, että saadaan tilaa?


    • eiihmeellistä

      Laajennetaan vuodeosastoa!

    • Rättyän Eemeli

      Laitetaan vuodepotilaat Eskolan kyläkouluun, kun eivät saa Sievistä oppilaita tarpeeksi. Siinäpä oivallus eiköhän laiteta toimeksi. Eikös sinne palvelukeskusta puuhata.

    • hoito pakenee!!!!

      Ilta ja viikonloppu päivystys siirrettiin jo kokkolaan. Nyt vuodeosasto täyttyy kun lampin asukkaat saapuvat. Eli vuodeosaston heikoimmat ja sairaimmat potilaat tullaan siirtämään Kokkolaan. Tällöin vuodeosaston hoitotasoa voidaan laskea ja saadaan säästöjä! Sama idea oli päivystyksen alas ajossa ei pidetä kalliita lääkäreitä töissä. Tulevaisuuden vuodeosasto on vain paikka, jossa huolletaan ihmisiä, jotka eivät itse siihen kykene. Lääketieteellistä hoitoa tarvivat viedään kauaksi Kokkolaan.

      Tai luotatteko tällä kertaa ihmisten puheisiin, jotka siirsivät jo päivystyksenkin viikonlopuilta Kokkolaan!

    • Järkiäläjätä

      Uskomatonta, että jaksat ruikuttaa tuosta päivystyksesta, joka ei mitenkään johdu Kannuksen tai muunkaan kunnan päättäjistä. Päivystys on siirretty jo vuosia enenn Kannusta pois mm. Kalajoelta, jossa on 12 000 asukasta, samoin Ylivieskasta, Nivalasta jne. jopa viisi kertaa Kannusta isommista paikoista. Ymmärrys hoi!

      • hththtthth

        Kannuksen terveyskeskus on tällä hetkellä eritäin hyvän palvelutason omaava, vaikka sen piirissä on vähän ihmisiä. Sote uudistus ja kuntatalouden leikkaukset tulevat lähes varmasti laskemaan sen hoitotasoa! Toivottavasti tällä kertaa kunnan päättäjät pitävät arvoista kiinni ja sallivat sairaidenkin ihmisten saada hoitoa Kannuksessa eikä kaukaisessa keskussairaalassa! Tosin viime vuosikymmeninä politiikkojen arvot ovat valuneet viemäriin eurojen edellä.


      • !!!!

        Joka paikkakunnalla jossa on vähintään terveyskeskus tulisi olla päivystys koko viikon aikana!!!!!!


    • Anonyymi

      "Kesällä oli monesti tilanne ettei Kannuksen sairaalaan sopinut potilaita, kun oli niin täyttä. Kuljetettiin sitten Toholamille tai Tunkkariin. Miten ihmeessä Toholammin potilaat sitten tulevat mahtumaan Kannuksen sairaalaan? Viedäänkö kannuslaiset potilaat Timbuktuun, että saadaan tilaa?"

      Kannuslaiset kuolivat pois kuten läheiseni jolle ei annettu asianmukaista hoitoa ja Kokkolaan eivät suostuneet siirtämään, siellä olisi selvinnyt hengissä ja tilaongelma Kannuksessa ei olisi helpottanut.
      Kuinka monen muun läheinen kuoli yllättäen Kannuksen vuodeosastolla 2012-2013
      Katselkaapa hautausmailla vuosilukuja ja määriä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2172
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1886
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1558
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1550
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1462
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe