Odotettu ilta

Rapu-poika

Istumme iltaa romanttisessa ravintolassa. Emme huomaa muita ihmisiä ympärillämme. Meillä on suojainen syrjäpöytä ja näemme vain toisemme. Olet tullut pitkältä matkalta jälleen luokseni. Kerrot matkasi kokemuksia Kaukoidästä, Tyynenmeren saaristosta, sen eksoottisista paikoista ja ihmisistä. Katson sinua, en edes kuule kaikkea mitä kerrot. Näen vain sinun silmäsi ja iloiset kasvosi.
Ilta on jo myöhäinen ja sanon sinulle haluavani jo nukkumaan. Lähdemme kävelemään hämärässä kesäyössä kohti kotiani. Se on aivan lähellä. Kävelemme kädet toistemme vyötäröllä. Pysähdymme puiston pimeimpään kohtaan, kiedot kätesi ympärilleni ja suutelet ahnailla huulillasi minua. Painan nivuseni reittäsi vasten ja lasken käteni selkääsi pitkin pakaroittesi vaolle.

Sytytämme hämärän valaistuksen. Alat riisua vaatteitani. Pusero, kevyet kesähousut ja viimein pikkuhousuni lentävät lattialle ja syleilet alastonta vartaloani.
Teen sinulle samoin. Työnnän käteni paitasi alle avattuani sen napit ja kun käteni vaeltavat selkäsi kaarilla paitasi putoaa alas.
Avaan vyösi ja housusi valahtavat nilkkoihisi. Potkaiset ne pöydän alle. Polvistun eteesi ja vedän pikkuhoususi hitaasti reisiesi yli ja painan kasvoni vasten karvoitustasi ja tunnen sukuelimesi tuoksun samalla kun vien sormiani takamuksen vakoa pitkin alaspäin.
Menemme yhdessä suihkuun. Saippuoimme toisemme, vaahdon peittämä vartalosi liukuu vatsaani vasten ja saa minut yhä kiihottuneemmaksi. Menen edelläsi leveään vuoteeseeni odottamaan sinua. Vain kadulta tuleva valo valaisee heikosti makuuhuoneeni. Olen selälläni, ajatukseni kiertää haluttavan vartalosi ympärillä. Käteni hyväilevät rintojani. Tunnen niiden nännit törröttävän kovina odottaen huuliesi kosketusta. Sormeni vaeltaa vatsalleni ja häpykarvoitukseni lomaan. Häpyhuulieni välinen uoma suorastaan tihkuu kosteutta, kun sormeni avaa vaon.

Hahmosi lähestyy ovelta ja pysähtyy vuoteen vierelle lähelle jalkojani. Polvistut jakopäähäni ja aloitat hyväilyn suullasi yllättäen varpaistani. Nouset vuoteella ylemmäs polvieni väliin. Tunnen viileän öljyn tippuva reisilleni, lantiolleni, vatsalleni ja rinnoilleni. Aloitat käsilläsi hierovat liikkeet ja levität öljyä iholleni.
Huumaava itämainen tuoksu leviää huoneeseen. Kätesi siirtyvät reisieni sisäpinnalle. Vedän polveni hieman koukkuun ja levitän sinulle jalkani. Kätesi vaeltavat niiden ympäri pakaroilleni ja laskeudut vatsallesi jalkojeni väliin kietoen kätesi reisieni ympäri.
Sormesi painautuvat kumpareeni karvoitukselle ja löytää sen alapuolelta kiihottuneen häpykieleni. Öljyn lämpö vain voimistuu, kun tunnen kuuman hengityksesi kohdistuvan elimeeni. Puhallat kevyesti kohti karvoitustani. Se tuntuu viileältä, mutta kun huulesi lähestyvät klitoristani, hengityksen kuumuus saa vereni kuohumaan kohti nivusiani.
Painat huulesi vakooni ja avaat sisemmät häpyhuuleni kielelläsi ja pyörität sitä aukollani. Tartut huulillasi turvonneisiin huuliini. Kielesi aloittaa voimakkaan pyörityksen klitorikseni ympärillä ja imaiset senkin suuhusi tunnustellen sen herkkää erektiota.

Levität sormillasi huulieni vakoa kevyesti, jolloin klitorikseni tule vielä parempien esille. Nostan polveni pystyyn, jolloin koko elimeni avautuu sinulle. Viet kielesi alas lähelle peräaukkoani. Alat nuolla pilluani pitkin kielelläsi ja suullasi. Valutat sylkeäsi vakooni. Työnnät kielesi aukkooni. Keinutan lantiotani samaan tahtiin.
Kielesi pyöriessä jälleen klitoriksellani tunnen äkkiä jotain työntyvän sisääni. Se on paksumpi kuin sormesi, joka äsken seikkaili sisälläni.

Ihanaa……. jellysauva -sileä kuin penis, mutta ei niin kuuma. Työnnät sitä aukkooni ja vedät samantien ulos. Sauva siirtyy kielesi seuraksi häpykieleni päälle. Käynnistät siihen hienoisen värinän. Paisunut napukka saa vielä uutta kokoa kun imet sitä ja värisytät sen juuresta. Pilluni tulvii nesteistä, kun viet sauvan aukolleni ja painat sen sisään. Tekokulli uppoaa syvälle sisääni, ja väristyksen voimistuessa supistelen elintäni sen ympärillä.
Nouset polvillesi jalkojeni väliin ja asetun vatsalleni. Sinä olet edelleen jalkojeni välissä hieroen nyt pakaroitani ja niiden välistä uomaa. Nostan itseni polvilleni painaen pääni alas tyynylle. Takamukseni on pystyssä edessäsi ja kun levitän jalkani avautuu sinulle kaikki mahdollinen. Viet sauvaa edestakaisin vaossani klitorikselta ylös peräaukolleni asti. Työnnät sen sitten uudelleen sisääni ja lasket huulesi peräaukolleni kostutat sitä ja avaat sormellasi sen aukkoa.

Työnnät sauvaa rajummin syvemmälle sisääni ja minä liikutan lantiotani rytmikkäästi samaan tahtiin. Sormesi hankaavat klitoristani.... ihana jellysauva soutaa pillussani. Tunnen kohta orgasmini tulevan.
Käännyn kasvot kohti vartaloasi samalla kun ohjaan sinut selällesi. Sauva joutaa sivuun, kun lasken elimeni kasvojesi yläpuolelle. Keinutan itseäni ja laskeudun alemmas. Saat turvonneet häpyhuuleni kasvoillesi.
Vien omat sormeni klitorikselleni, hieron sen herkkyyttä sormieni välissä. Kielesi vaeltaa kiivaasti pilluni ja takamukseni aukoilla tunkeutuen vuorotellen kumpaankin. Suljen silmäni ja voihkin ääneen kun orgasmien sarja jännittää vartaloni ja laukean kasvoillesi rajusti vavahdellen.

Laskeudun vartaloasi vasten ja suuni painautuu reisillesi. Tunnen sinun kiihottuneen elimesi sormieni tunnustellessa lantiosi ja reisiesi yhtymäkohtaa. Pilluni sykkii edelleen huuliesi ja kielesi käsittelyssä.
Kun hengitykseni on rauhoittunut käännyn vierellesi ja annan käsieni vaeltaa jännittyneelle vatsallesi. Tunnen reitesi painautuvan haarojani vasten. Pilluni värähtää vielä kosketuksestasi.
Aloitan sormillani, huulillani ja kielelläni sinun herkkien alueittesi hyväilyn.

Jatkamme leikkiämme myöhään yöhön, ennen kuin nukahdamme toistemme syliin.

1

10930

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ...

   Aah, mikä tarina! Ihan tässä rupesi himottamaan, kunpa mies tulisi äkkiä kotiin ja hoitelisi tuolla tavoin...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   563
   5039
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   61
   2299
  3. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   49
   1653
  4. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   97
   1559
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   80
   1519
  6. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1242
  7. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1196
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   40
   929
  9. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   59
   836
  10. Sisällissota syttymässä?

   Trumpin kannattajat aikovat vastata aseellisesti tehtyyn hyökkäykseen? Valtasivat Valkoisen Talon pienemmästä syystä.
   NATO
   169
   770
  Aihe