Aseistetut raiskaajat Krabilla?

kaarna

www. Stara.fi kirjoittaa aseistetuista jengeistä, jotka raiskaavat ja puukottavat turisteja Ao Nangissa. Jengi vainoaa varsinkin nuoria. Eikä viranomaiset ilmeisesti paljoa välitä, koska yksikin 19-vuotiaan tytön raiskaaja laskettiin vapaalle takuita vastaan. Mitä merkitystä sillä on?

Kertokaa hyvät ihmiset, millaisia kokemuksia teillä, juuri sieltä palanneilla ja muillakin Ao Nangissa käyneillä on paikasta???

Itse ollaan lähdössä lauantaina, hirvittää vähän.

31

4344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaarna

      Lisään vielä, että jengi on häiriköinyt jo vuoden ajan. Oletteko, siellä käyneet, edes kuulleet huhuja tämmöisestä, onko oppaat varoittaneet?

    • enemmän tässä

      Lähde: http://www.stara.fi/2012/11/18/aseistetut-raiskaajat-riehuvat-krabilla-kohteena-nuoret-turistit/

      Aseistetut raiskaajajengit riehuvat Krabilla – kohteena nuoret turistit

      Matkailu, 18.11.2012, 19:00 · Stara.fi

      Thaimaan Phuketin liepeillä sijaitsee monien suomalaisten suosikkikohde Krabi, joka on nyt noussut otsikoihin Britanniassa poikkeuksellisen synkissä merkeissä. Krabilla sijaitsevassa Ao Nangissa liikkuu nimittäin aseistettuja raiskaajajengejä, jotka ovat tehneet pahojaan turisteille.

      Aiemmin tänä vuonna Ao Nangissa raiskattiin 19-vuotias hollantilainen mallikaunotar. Tekijä jäi kiinni, mutta päästettiin heti vapaaksi takuita vastaan. Tämä siitä huolimatta, että tytön isä protestoi tekijän vapaaksi päästämistä näkyvästi. Tämän lisäksi alueella on sattunut vuoden mittaan useita muitakin ikäviä tapauksia.

      Parhaillaan Britanniassa kauhistellaan poikkeuksellisen rajua hyökkäystä. Nuori brittipariskunta oli lomailemassa Ao Nangissa, kun joukko moottoripyörillä liikkuneita teini-ikäisiä yllätti heidät iltakävelyllä Nopprarat Tharan rannan liepeillä ja yritti raiskata 21-vuotiaan April Cliftonin.

      21-vuotias poikaystävä Jack Cole yritti kuitenkin suojella neitokaista, jolloin nuorisojoukko puukotti häntä useita kertoja kasvoihin, rintaan ja jalkoihin. Tämän jälkeen jengi pakeni paikalta ja jätti Colen verilammikkoon. Onneksi toiset turistit kuulivat avunhuudot ja ehtivät hälyttää paikalle apua.

      - Se oli laskelmoitu isku. He ajoivat useita kertoja ohitsemme ja arvioivat meitä. Luulimme, että he olivat menneet, mutta he ilmestyivät varjoista ja hyökkäsivät Aprilin kimppuun. He nauroivat ja ottivat Aprilin. Heitä oli seitsemän, neljä poikaa ja neljä tyttöä. He eivät vieneet lompakkoani, vaan olivat kiinnostuneita vain Aprilista, Jack Cole kertoi Daily Mail -lehdelle Bangkok-Phuket -sairaalasta.

      Myös Krabilla asuvat ulkomaalaiset yrittäjät ovat kauhistelleet tilannetta nettikeskusteluissa.

      - Pelkään, että turisteja kuolee koska tahansa. Teini-ikäisten jengit ovat aseistautuneet veitsillä ja riehuvat alueen teillä kuin Hollywoodin kauhuelokuvassa. Mitä helvettiä tässä paikassa on vikana, eräs brittiyrittäjä ihmetteli.

    • mukana neljä tyttöä

      Sairasta touhua. Mutta eiks täällä just seksi kuulu perinteisiin ja asenteisiin. Nainen/tyttö otetaan väkisin ja se on vain esine.

    • Krabilla x 4

      Olemme reissanneet Krabilla neljä kertaa viimeisten 3 vuoden aikana. Viimeksi nyt huhtikuussa ja kertaakaan emme ole kokeneet mitään uhkaavaa tai tilannetta että olisi tarvinnut pelätä jotain. Olen liikkunut myös yksin iltaisin ja öisin pitkin Aonangin katuja, sivukujia ja rantoja eikä tosiaan kertakaan ole tullut mitään uhkaavaa eteen. Itse asiassa kohde on tuntunut välillä liiankin rauhalliselta ja ihan rauhassa on saanut kävellä takaisin hotellille vaikka keskellä yötä ja yksin. Mutta toki tietty varovaisuus kannattaa aina ! Onkohan nämä nyt kuitenkin yksittäistapauksia (toki todella ikäviä sellaisia) koska aiemmin en ole kuullut mitään vastaavaa, en paikallisilta, en oppailta enkä mistään muualtakaan. Hyvä neuvo mielestäni on että pysyy omassa tutussa porukassa, on selvin päin eikä lähde kenenkään tuntemattoman mukaan. Samat neuvot pätevät kyllä ihan täällä koto-Suomessakin.

    • vaihda kohdetta

      Vaihda koko taikkula johonkin turvallisempaan ja fiksumpaan kohteeseen kuten esim.Malesia.

      • Vaihda kohdetta

        Vaihda koko Thaimaan suomi24 sivut johonkin tyhmempään kohteeseen kuten esim. Malesia.
        Kummasti nämä Thaimaa sivut sua on vetänyt puoleensa jo 6 vuotta ja yli 10000 kateellista rasistiviestiä vuodessa, heh.


      • ei rollaattoria
        Vaihda kohdetta kirjoitti:

        Vaihda koko Thaimaan suomi24 sivut johonkin tyhmempään kohteeseen kuten esim. Malesia.
        Kummasti nämä Thaimaa sivut sua on vetänyt puoleensa jo 6 vuotta ja yli 10000 kateellista rasistiviestiä vuodessa, heh.

        Heh heh enkä vaihda, kunha vaan pääsen nousemaan koneeseen kolmen kuukauden päästä. Autaksä sä?


    • kaarna

      Kiitos - Krabilla x 4 - asiallisesta vastauksesta. Aika levollisin mielin nyt ollaan lähdössä, kun matkatoimistokin rauhoitteli. Oli kysellyt Ao Nangissa olevilta oppailta tilannetta, eikä kuulemma mitään jengiä ole. Ikäviä yksittäistapauksia sattuu sattua ympäri maailmaa, valitettavasti.

      • hepokattijuu

        ehh.. matkatoimiston mukaan mitään jengejä ei ole..

        olet vähän tyhmä vai?


      • X Dominican
        hepokattijuu kirjoitti:

        ehh.. matkatoimiston mukaan mitään jengejä ei ole..

        olet vähän tyhmä vai?

        Aurinkomatkatkin mainosti Dominikaanista tasavaltaa hyvin turvalliseksi, näin oppaatkin. Minä en ole koskaan kuullut niin paljon varkauksia tapahtuneen tutuille kuin tässä maassa. Minultakin vietiin kadun tungoksessa lompakko, mutta suomalaisia kirosanoja kirkuen hyökkäsin tuon varkaan kimppun ja sain lompakkoni takaisin. Matkaopasta tuo ei kiinnostanut, kun kerroin!!!!!


      • ahahaahahaahah
        hepokattijuu kirjoitti:

        ehh.. matkatoimiston mukaan mitään jengejä ei ole..

        olet vähän tyhmä vai?

        Kyllä matkatoimisto tietää mitä kadulla iltaisin tapahtuu. Ihan huoletta voi mennä. Yksittäistapaus. Jengejä on joka puolella Thaimaata. Monen maan turistitkin ovat vaarallisia. Siellä KAIKKI on mahdollista.


    • Thaimaatakiertänyt

      Pisti aika pahasti silmään tuo Staran artikkeli, vaikkakin heti roskajuorulehtien sensaatioskandaalinhakuinen kirjotustyyli tuosta paistoi läpi, kun juuri tuli pari viikkoa tuolla aonangissa ja sen ympäristössä vietettyä. TÄMÄ ARTIKKELI EI PIDÄ PAIKKANSA. Kuten varmasti jo moni aonangissa aikaisemmin lomansa viettänyt arvasi. Pikaisella googletuksella voitte itsekkin löytää tämän valitettavan tapauksen hieman asiallisemmin kirjoitettuna eri ulkomaisilta uutissivustoilta, tämän jälkeen varmasti thaimaan kulttuuria ymmärtävät ja siellä vierailleet voivat vetää langat yhteen mitä todella on tapahtunut. Fakta on kuitenkin että nuorta miestä puukotettiin useasti ja pahoinpideltiin, tekijät tosin saatiin kiinni ja istuvat tällä hetkellä Krabin vankilassa.
      Tämä on siis harvinainen tapaus Ao Nangissa. Pattayalla, Phuketissa tai vaikka Bangkokissa erittäinkin yleinen kuvio ja tästä päästäänkin siihen neuvoon jonka haluan antaa kaikille ensikertaa Thaimaaseen matkustaville ja muuten vaan urpoille lomansa hotellin aulabaarissa istuville ''travellereille'' joille tämä kultainen Thaimaaseen matkustavien sääntö ei ole auennut.
      Don't get into a fight with thai people.
      Kaikille nakkikiskariidanhaastajille siis voi parin viikon Pattayanloma olla erittäinkin fataali valinta. Thaimaalaiset ovat ihmisinä yleisesti ystävällisiä ja rauhallisia, tappelun sattuessa kuitenkin erittäin kostonhaluisia. Tästä syystä Thaimaassa et voi tappelua voittaa, eli kosto on odotettavissa aivan 100 varmasti jos lähdet nyrkkejäsi heiluttelemaan ja kännissä huutelemaan loukkauksia paikallisille gangstereille.
      Käyttäytymällä tyylikkäästi ja kohteliaasti tilanteesta riippumatta et voi käytännössä tälläisiin tilanteisiin Thaimaassa joutua.

      • MAI MII

        HÖPÖ HÖPÖ ! Matkailijan on mahdollista joutua tappelemattakin tilanteisiin. VAROVAISUUTTA ! Pattayalla ja Phuketissa tapahtuu koko ajan KAIKENLAISTA. Ed. kirjoittaja kertoo: Et voi joutua . PASKAAjauhaa. KYLLÄ VOI JOUTUA! Nyt jo matkailijat valitsevat muita kohteita Thaimaan väkivaltaisuuden takia. Eri tahot ja poliisi ovat jo monta vuotta yrittäneet keksiä keinoja väkivaltaisuuksien hillitsemiseksi turisteja kohtaan. Taitaa olla mahdoton tehtävä.


      • FALANG

        Thamaata kiertänyt oot ihan oikeessa!nämä "vaikeuksiin"joutuneet on näitä valmismatkapaketteja ostaneita jotka luulevat olevansa arvoasteikossa KUNINKAASTA SEURAAVIA näinhän joidenkin matkatoimistojen sivuilla kerrotaan...ÄLÄ ÖYKKÄRÖI vaan käyttäydy niin kuin haluaisit toisten käyttäytyvän sua kohtaan!Olen nähnyt monta kertaa kuinka nämä paikalliset selvittelevät välejä keskenään jostain mitättömästä kadunvarsipaikasta mihin saisi ne myyntikärrynsä parkkeerata...ÄLÄ PUUTU sillä asiahan ei sulle kuulu.Ja nämä paikalliset jengit on tosi tehokkaita,näin kerran phuketin karonilla kun uusi vasta avattu baari pistettiin kostoksi palasiksi kahdessa minuutissa,ikävä kyllä siellä oli pari turistia juuri silloin ja saivat samalla siipeensä ihan ilman omaa syytään...naapuribaarista kattelin mutta se on heidän tapansa "hoitaa asia"Paras matka on omatoimimatka kun ostat pelkät lentoliput ilman majoitusta ja haet kämppää paikan päällä,viikko siellä toinen täällä aina löytyy jostain guest house missä vapaata jos viitsii kävellä siitä rannalta pari kilsaa...Terveisin:FALANG


      • joopa joo
        FALANG kirjoitti:

        Thamaata kiertänyt oot ihan oikeessa!nämä "vaikeuksiin"joutuneet on näitä valmismatkapaketteja ostaneita jotka luulevat olevansa arvoasteikossa KUNINKAASTA SEURAAVIA näinhän joidenkin matkatoimistojen sivuilla kerrotaan...ÄLÄ ÖYKKÄRÖI vaan käyttäydy niin kuin haluaisit toisten käyttäytyvän sua kohtaan!Olen nähnyt monta kertaa kuinka nämä paikalliset selvittelevät välejä keskenään jostain mitättömästä kadunvarsipaikasta mihin saisi ne myyntikärrynsä parkkeerata...ÄLÄ PUUTU sillä asiahan ei sulle kuulu.Ja nämä paikalliset jengit on tosi tehokkaita,näin kerran phuketin karonilla kun uusi vasta avattu baari pistettiin kostoksi palasiksi kahdessa minuutissa,ikävä kyllä siellä oli pari turistia juuri silloin ja saivat samalla siipeensä ihan ilman omaa syytään...naapuribaarista kattelin mutta se on heidän tapansa "hoitaa asia"Paras matka on omatoimimatka kun ostat pelkät lentoliput ilman majoitusta ja haet kämppää paikan päällä,viikko siellä toinen täällä aina löytyy jostain guest house missä vapaata jos viitsii kävellä siitä rannalta pari kilsaa...Terveisin:FALANG

        eli etsit illalla jostain sivukadulta halpis hotskaa??just joo...


      • Tammikuussa Krabille
        FALANG kirjoitti:

        Thamaata kiertänyt oot ihan oikeessa!nämä "vaikeuksiin"joutuneet on näitä valmismatkapaketteja ostaneita jotka luulevat olevansa arvoasteikossa KUNINKAASTA SEURAAVIA näinhän joidenkin matkatoimistojen sivuilla kerrotaan...ÄLÄ ÖYKKÄRÖI vaan käyttäydy niin kuin haluaisit toisten käyttäytyvän sua kohtaan!Olen nähnyt monta kertaa kuinka nämä paikalliset selvittelevät välejä keskenään jostain mitättömästä kadunvarsipaikasta mihin saisi ne myyntikärrynsä parkkeerata...ÄLÄ PUUTU sillä asiahan ei sulle kuulu.Ja nämä paikalliset jengit on tosi tehokkaita,näin kerran phuketin karonilla kun uusi vasta avattu baari pistettiin kostoksi palasiksi kahdessa minuutissa,ikävä kyllä siellä oli pari turistia juuri silloin ja saivat samalla siipeensä ihan ilman omaa syytään...naapuribaarista kattelin mutta se on heidän tapansa "hoitaa asia"Paras matka on omatoimimatka kun ostat pelkät lentoliput ilman majoitusta ja haet kämppää paikan päällä,viikko siellä toinen täällä aina löytyy jostain guest house missä vapaata jos viitsii kävellä siitä rannalta pari kilsaa...Terveisin:FALANG

        Käsittämätöntä, että taas päästiin valmismatkalaisia solvaamaan. Eikö se jo voisi loppua. Kyllä aivan varmasti myös omatoimimatkoilla voi olla öykkäreitä. Niistä näyttää löytyvän juuri niitä kaiken tietäviä.


    • Voi kun

      Suomihyysäri osuisi tuon ryhmän kohteeksi:D

      Pliis. Minä niintoivon!

    • 666

      Sitä saa mitä hakee..se on varoituksen sana...onko pakko matkustaa tällaisiin paikkoihin?

      • joopa joo

        kerroppa mitä nyt haetaan? missä olet itse käynyt? anna ihmeessä niitä sun vinkkejä muista paikoista, Olisiko Las Palmas,Antalya sopivia.


    • hei!olen ollut krabilla 2kertaa,ja ainakaan silloin ei tapahtunut mitään tuommoista..suosittelen..erittäin kaunis paikka,ja ihmiset ystävällisiä..ja hienoja rantoja..lähden itsekin 1.12.2012 krabille..ehkä törmääme koneessa..?niin kerron lisää..t.Harri

    • ihökhkhö

      Miten jollain voi olla varaa lentää thaimaaseen, olla siellä viikko tai pari ja lentää takaisin suomeen??? Täytyy olla jonkin sortin rikollinen!

      • antuanette343

        Nii se on. Ja sen nimi on koulutus/-työ-palkka!!!


    • Opastajannu

      Jos haluaa välttämättä tulla raiskatuksi, niin onhan niitä paljon muitakin alueita, joissa voi käydä "säkä", eikä ainoastaan Thaimaan muslimialueet.

    • OPI OLEMAAN

      Olkoon maa mikä hyvänsä niin sitä saa mitä tilaa.
      Olen itse paljon matkustellut mm. Thaimaassa ja
      koskaan en ole tavannut kuin hymyileviä ihmisiä.

      Jos nyt haluat välittämättä tapella niin ei edes tarvi
      matkustaa mihinkään. Mene lähipubiin ja auo isoa
      suutasi niin kyllä joku sen nuijii umpeen:))!

    • kostoa

      Ihan ymmärrettävää. Haluavat kostaa kun länsimaalaiset käyvät naimassa heidän tyttöjään.

      • ½ kuu pää

        Joo niin käyvät jostain syystä. Naiset siellä eivät ole yhtään erikoisia. En oo koskaan sitä tajunnu. Itselleni nämä 45 asteen kallistuksessa olevat puolikuusilmänaiset ovat se vimeisin ihmisryhmä, joita nykisin. Valitettavasti ei viehättävyydestä tietoakaan. Naurattaa kun yks kaverikin matkustelee kokoajan sinne ja vain sinne suuntaan. Varmaan noitten naisten takia. No sillä on ittelläkin silmät vinossa, vaikka on ihan suomalainen, eli vissiin omia "sukulaisia" menee tapaamaan. Eipä siinä, pakko oli avautua vähän ja mennä hieman haukkumaan, kun ihmetyttää tuo hirveä haloo noista naisista Hahhah ja hohhoijaa. Zau zau ja ping pong.


      • BUM BUM

        Heidän tyttöjään! ahahahaah. YLEENSÄ nämä tytöt tulevat KAUKAAAAAA. Jos Savolais tyttö tulee duuniin Tampereelle 3-6kk niin se ei le Manselainen. Ei taikku- ukkoja horot kiinnosta. Ei ole heiltä pois. Tosin taikku-ukon on vaikea löytää paikallinen likka, koska ei ryöstelyllään pysty muijaa elättämään.


    • Merten taa

      Krabilla ja Ao Nangissa tuli käytyä viime talvena. Ainoa häiriökäyttäytyminen mitä kuulin, oli suomalaisten aiheuttama. Juovuksissa oleva mies oli pahoinpidellyt naisen, joka omisti paikallisen ravintolan. Mies joutui heti ensimmäisenä "loma"aamuna vankilaan ja jäi sinne odottamaan oikeudenkäyntiä.
      Asiasta taisi olla iltapäivälehdissäkin juttua., en tiedä seurauksista.

      Yhdelläkään Thaimaan reissulla ei ole sattunut mitään uhkaavaa tms.
      Pahimmat vammat ovat tulleet aurigossa maatessa.
      -Kotiinkin on moni kuollut-

    • TurvallinenMaa

      Toivotaan että siellä raiskataan ja pahoinpidellään pelkästään niitä jotka sen ansaitsevatkin. Elikkä niitä jotka menevät sinne seksin toivossa ja sekaantuvat alaikäisiin sekä homostelevat ja käyttäytyvät muutenkin ihmisarvolle sopimattomasti nussiskelemalla lampaita ja muutakin riistaa apinoista puhumattakkaan. Hyi niitä pervoja. Käyttävät hyväkseen toisen hädänalaista ja pakottamalla aiheutettua tilaa pilkkahintaan.

    • Olkaa varovaisia
    • Teppolepo

      Ao Nangissa lomaillessani en ole nähnyt mitään jengiä. En muutenkaan ole tuntenut itseäni uhatuksi siellä. Ne perhanan puusoittimen raaputtajat siellä häiritsee, jos joku. Muuten ihan rauhallinen ja viihtyisä paikka.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7371
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2382
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1359
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe