Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Millainen sää siellä on NYT??

lii2

Ollaan lähdössä 30.11 Khao Lakiin Bang Niangille, ja säätiedotukset lupaa siihen aikaan vain sadetta ja pilviä (?). Ollaan toki käyty 3 kertaa aiemminkin Thaimaassa ja pitäisi tietää että silti siellä paistaa aina aurinko (säätiedotuksista viis) mutta silti vähän mietityttää meneekö loma säiden takia ihan pilalle..tuskin..mutta miltä siellä nyt näyttää? Onko kukaan lomalla? :)

21

1116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mr. VV

      No ulos kun kattoo niin aurinko paistaa, ja kirkkaasti. Nyt kun tässä hetken kirjotin niin näytti pilveen menevän... eilen iltapäivästä tirautti sadekuuron, ihan normaalia keliä siis. Ei täällä ny aina aurinko paista, onneks...se ny vasta oliskin, meinaan kun varjosellakin kelillä palaa melekosta heleposti....
      Ihan tiivistettynä, älkää viillelkö ranteitanne sään takia....kivaa täällä on..!!

    • Sun-78

      ja vaikka olis millanen niin voittaa varmasti tämän meidän nuhjuisen suomen sään :) ...Hyvää matkaa :) ...itse vielä joudun oottaa pari kuukautta lämpöä ja thaimaata :)

    • veli#

      Tytär soitteli muutamia päiviä sitten, on ollut sielä nyt kuukauden, on sielä Finnmatkojen oppaana. Vettä on kuulemma tullut melkein päivittäin, mutta eiköhän se jo kohta lopu. Otettiin vaimon kanssa pelkät lennot, tytär lupas hommata hotellin. Tarkoitus olisi viettää siellä joulua hänen kanssaan. Hyvää matkaa kaikille jotka olette sinne menossa , sielä tavataan.

      • Pöllöpää76

        Tosi sateiselta näyttää tuo sää tällä hetkellä :( onko paikalla olijoita, jotka vois antaa faktaa tietoa? Kiitos asiallisista vastauksista!


    • yxi kysymys

      Antaako vastaus mielenrauhan jos siellä on aurinkoista vai peruuttee koko matkan jos tulee tieto että sataa ? :)

      • Pöllöpää76

        Just näitä älykääpiöiden vastauksia ei tarvi tänne kirjoitella, kiitos!


    • Ole huoleti saat varmasti nauttia aurinokosta ja lämmöstä tuolla matkallasi ,olen ollut useasti Thaimaassa tuossa joulumarraskuun vaihteessa ja kelit ovat olleet hyvät noita iltapäivä/ilta sade/ukkoskuuroja saattaa tulla ei kuitenkaan päivittäin ja kestävät puoletsta tunnista tuntiinjoskus voisataa pitepäänki kuurot saattavat kestää n. 2-4 tuntia joka on tosi harvnaista mutta luonnon voimille ei mitään voi onhan hotellihuoneisssa sontsat ei se sinun liikkumista haittaa kun on lämmintä,mielestäni tuo joulu/marraskuun vaihde on parasta aikaa matkustaa Thaimaaseen koska sesonki on vasta alussa eikä turisteja olle liikaa ,itse lähden Khao Lakiin myös 30.11 menen tosin Nah Tong Beachille ei muuta kuin hehkutellaan lomalle lähtöä ja otetaan rennosti tännehän jäävät pakkaseen palelemaan

    • pöllöpää76

      Kiitos matkapoju asiallisesta vastauksesta! :D Olen lomaillut paljon thaimaassa ja tiedän nämä "sadekuurot" ym, mutta kuulin parilta tutulta, jotka ovat kylläkin phuketissa, että melko sateiset ovat kelit olleet, vaikka nyt pitäs sateiden jo alkaa väistyä pikku hiljaa.. ja siksi aattelin kysellä tarkempia tietoja khao lakissa olijoilta :) Vuonna 2008 nimittäin tuli joulukuussa juuri se kaks vkoa vettä putkee ja ajattelin, että näinköhän nytkin! Mutta loma on loma ja lämmintä riittää eli mukavaa reissua myös sinulle :)

    • sunn1

      Täälläkin lähtö 30.11. Thaimaan sää on todellakin sellainen ettei sitä voi katsoa samalla tavalla tuolta ennustuksista kuin Suomen säätä. Viime reissullemmekin luvattiin sdetta kahdeksi viikkoa, todellisuudessa tuli muutama kuuro silloin tällöin, ja vain yksi päivä meni kokonaan sataessa. Täältä löytyy todenmukaisempi sääennuste:
      http://www.tmd.go.th/en/province.php?id=78

      ja niinkuin näkyy, joka päivälle luvataan myös aurinkoa. Mukavaa reissumieltä kaikille, eiköhän siellä nahka pala niinkuin aina ;)

    • Phuketissa sataa
      • Mr. VV

        Tänään on 41. lomailupäivä Khao Lakissa. Niistä 4 tai 5 päivää on ollut täysin sateetonta. Että tähän aikaan vuodesta Khao Lakissa/Thaimaassa on hivenen sateista. Mitä noihin sääennusteisiin tulee, niin niillä voi pyyhkiä vaikka per....jantainakin sato vettä. Eli unohtakaa ennusteet.
        Toissa vuonna kun talven täällä vietin, niin satamaton kausi oli joulukuun loppu-maaliskuu joku päivä..? Asuin silloin tuolla Pakarangin alueella, eli se ei tarkota sitä etteikö vaikkapa Bang Niangilla olisi satanut silloin...mutta silloin oli sellanen satamaton kausi. Nyt voi olla että vastaavana kautena sataa niin "piiiiiip" paljon.
        Pitää vaa rytmittää se loma kelin mukaan. Esim. nyt kun sataa niin teen hiukka pidemmän nettikierroksen tms. Pitää ymmärtää se että vaikka sataa, niin täällä on kuitenkin se 20.
        Kesä kuivaa jos vaikka fillarilenkillä sade pääsee kasteleen. Että siinä on se ero. Jos mää kastun suomessa 27.11. Niin mun on oletettavasti aika kylmä sillä fillarilenkillä. Tänä aamuna kastuin täällä, mutta ei "piiiiip ..kan väliä, ei tullu kylmä silti.
        Toki, mä ymmärrän, jos on kahen viikon loma niin toivois että ikinä ei satais. Mutta Thaimaassakin sataa, vaikka se Pattayalla käynny naapuri mitä sanois.


    • Tänään sadetta, alkoi ennen puolta päivää. Huomiselle luvannut vähän parempaa, torstaille hyvää säätä. Ensi viikko aurinkoista :)

    • Nahkaakärtsäämässä

      Olin viikon Khao Lakissa (1.12.-9.12.) Ensimmäisenä päivänä ripsautti sadekuuron klo 15. Sen jälkeen oli koko viikon puolipilvistä tai aurinkoista. Aivan loistavat kelit! Ilmeisesti juuri nyt sadekausi todellakin on takana.

      • 1231234

      • säätieteilijä
        1231234 kirjoitti:

        Suuntaa antava säätiedotus löytyy tuolta --->>>
        http://foreca.fi/Thailand/Phuket

        Seuraisin kyllä ennemmin paikallista sääsivustoa: THAI METEOROLOGICAL DEPARTMENT ja sieltä Takuapa.


    • pakkauspuuhissa

      Aloitin juuri pakkaamisen. Kuinka viileitä illat ovat? Tarvitsenko pitkähihaisia ja -lahkeisia vaatteita? Mitä muuta pitäisi ottaa mukaan? Entä onko siellä itikoita?

      • :) loma

        Ei tarvitse pitkähihaista :)
        Itikoita löytyy, jos herkkä, kannattaa käyttää karkotetta.


      • :) loma
        :) loma kirjoitti:

        Ei tarvitse pitkähihaista :)
        Itikoita löytyy, jos herkkä, kannattaa käyttää karkotetta.

        Lämpötilat illalla ja yöllä yli 20 asteen.


    • Hkll

      Viikon päästä lähtö. Sadetta ja ukkosta näyttää aika pitkälti

      • Tyttelitöö

        Aurinko paistaa ja lämmintä 35. Illalla saattaa sataa, mutta ei paljon haittaa. Pitkähihaiset kotiin! Bikinikelit koko ajan, päivät ja yöt :)


    • 344433

      Itse en nähnyt kuin 2itikkaa 4viikon aikana khaolakissa tänä keväänä. helmi-maaliskuussa oltiin reissussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe