Vaimosi ja minä lomamatkalla

Suunnittelimme äsken vaimosi kanssa ensi kesälle ulkomaanmatkaa ja aina niin rietas mielikuvitukseni alkoi heti luoda valmista asetelmaa matkanjärjestäjän myyntiesitteen kuvien luomaan houkuttelevaan kulissiin. Samalla tulee väkisinkin mieleen ne muut pienet lomareissut jotka olemme vaimosi kanssa yhdessä tehneet.

Loman ensimmäinen aamu menisi varmaankin näin: On aikainen aamu ja vaimosi avaa parvekkeen oven ja jää seisomaan oviaukkoon. Aamuauringon valo loistaa haaravälistä ja näen miten kosteus valuu vaimosi reisien sisäpintaa pitkin. Venyttelen samalla lihaksissani samalla nauttien rennosta raukeuden tunteesta joka aamuöinen nainti sai aikaan.

Viileä aamuilma sivelee paljasta ihoa peiton valuessa sivuun. Huoneen hiljaisuutta rikkoo ainoastaan ulkoa kuuluva linnunlaulu. Kylmä aamuviima suutelee vaimosi nännit törrölleen. Nöpöttävät nipukat nostavat lyhyen läpinäkyvän silkkitopin liukkaan kankaan hänen rinnoillansa kauniiksi terävähuippuisiksi vuoriksi. On kuin katsoisi taideteosta. Verhot luovat oviaukkoon kehykset ja hän seisoo siinä kuin patsas. Taideteosta täydentävät hänen takanaan aamuauringossa hohtavat lumihuippuiset vuoret, jotka toistavat rintojen kaunista muotoa.

Hän astuu askeleen parvekkeen puolelle ja venyttelee kurottaen käsiään ylöspäin. Silkkitoppi peittää vain yläosan ja paljastaa pakaroiden pyöreyden ja herkkuperseen pingottaessa pyöreät muotonsa silmieni nautinnoksi. Hän katsoo sisälle ja varmistuttuaan katseeni olevan hänessä, hän kääntyy ja paljastaa jälleen sulonsa minulle. Karvaraita pillun yläpuolella on aivan upea. Kaunis ja kiihottava näky edessäni on jo saanut minut hereille keskivartalonkin osalta. Nousen seisomaan sängyn vierelle ja osoittelen vaimoasi kullillani. Hän hymyilee ja astuu askelen taaksepäin ja nojautuu parvekkeen rautaista kaidetta vasten ja työntää lantiota eteenpäin.

Hänen lantionsa keinuu sivulta sivulle ja liike jatkuu kuin hitaalla tanssiaskeleella. Hitaasti hän kääntyilee sivulta sivulle jatkaen viettelevää tanssiaan. Hän nostaa silkkistä toppiaan paljastaen rintansa. Hänen kauniit reitensä ja aikuisen naisen lantio kaikessa kauneudessaan on upeaa katseltavaa. Seuraava tanssiaskel saa hänet kumartumaan kaiteen ylle paljastaen silmilleni herkullisen näyn. Hän sulkee silmänsä ja vie kätensä jalkojen väliin ja näen kuinka hän alkaa hyväillä paljaita pillunhuulia.

Vaimosi se osaa antaa miehellesi nautinnollisia aamuhetkiä. Hänen pillusi on edelleen hieman turvoksissa yön jäljiltä. Hänen esityksensä kiihottaisi sinuakin, tai sinua varmaan kiihottaa enemmän ajatus siitä miten aamukiimasta kovana lähestyn vaimosi pyllyä. Harppaan innokkaana ovelle ja astun vaimosi taakse ja polvistun suutelemaan hänen sormiensa raottamaa pillua. Ihana kiimaisen naisen tuoksu hellii sieraimiani ja voihkaisusi kertoo minun onnistuneen yllättää hänet.

Kosteus kiiltelee hänen turpoavien häpyhuultensa välissä. Nuolaisen pillusuudelmani päätteeksi suolaista kiiman makua ja saan hänet huokaisemaan nautinnosta. Hän pyörähtää helma heilahtaen puoleeni ja nostaa vasemman jalkansa tuolille. Vaimosi avaa minulle jalat levällään esteettömän tien hyväillä ja suudella lähes karvatonta pilluansa. Hän sivelee samalla sormillansa kun nuolen hänen raollaan sykkivää puutarhaa. Nautiskelen hänen pillustaan kiireettömästi nuollen ja hyväillen sitä sormillani. Kun työnnän keskisormeni kiimaisina raottuvien pillunhuulten väliin, tunnen lihasten kiristyvän sormeni ympärillä.

Nousen seisomaan ja pyöräytän vaimosi takaisin kaidetta vasten. Hän nojaa pylly pystyssä odottaen joten painaudun häneen kiinni. Silkkitoppi tuntuu viileän liukkaana välissämme. Kovana sykkivä kullini on valmis tekemään tutkimusmatkojaan vaimoosi kun seisomme siinä parvekkeella. Terskani painuu löytöretkelle kiimasta liukkaina kiiltelevien ja vastaanottavina törröttävien häpyhuulten väliin porautuen anteliaana antautuvan pillun nautintoa tihkuvaa sisintä kohti.

24

14412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyrpäni löytää tiensä raottuvien huulten välistä ja aloittaa hitaan porautumisensa kohti pillun antautuvan herkkupillun uumenia. Vaimosi lantio keinuu riettaan himokkaasti samalla kun kullini jatkaa tutkimusmatkaansa eteenpäin. Aamuviiman kananlihalle nostama iho lämpiää ja hän värähtelee kosketukseni tuomasta nautinnosta. Kovina nöpöttävät nännit ovat herkullisen herkkinä odottamassa sormieni kosketusta. Aamutuuli on hellinyt niitä viileydellään ja nyt on kuumien sormieni vuoro tarjota niille huomiotaan. Välttelen kuitenkin tahallani koskettamasta herkkiä nipukoita.

      Sormenpääni kiertävät hitaasti ympäri kananlihalle nousseita rintoja. Tiedän, kuinka vaimosi nauttii kun pidättäydyn suorasta kosketuksesta herkkinä törröttäviin nänninnipukoihin ja palkitsen odotuksen sopivalla hetkellä myöhemmin. Tunnen kuinka hänen oravapillunsa imee ja tiukkenee kyrpäni ympärillä. Elimeni on tällä hetkellä kiiman kuumentaman maailmasi akseli. Vaimosi kädet puristuvat kaiteen ympärille rystyset valkoisina ja hänen huulensa kiristyvät huohottaessasi kiimasta. Annan hänen nauttia pitkitän leikkiämme. Aina kun hän lähestyy orgasmin huippua, vetäydyn taaksepäin jättäen terskani kevyesti venyttämään huulia. Nautin siitä tunteesta jonka vaimosi voimakkaasti imevä oravapillu antaa kullilleni.

      Tummanpunaisena kiiltävänä terskani uppoaa jälleen vaimosi sisimpään ja aloittaa rytmikkään pumppaamisen. Näköala on mieltä huumaava. Kaunis nainen edessäni kiimasta kiemurtelevana ja vaikeroivana ja taustalla auringonnousun väreillään maalaama vuoristo. Rytmin hidastumisen tuoma pettynyt voihkaisusi vaihtuu taas kiimaiseen uikutukseen kun hakeudun jälleen hänen vartalo malttamattomaan rytmiin ja annan tykyttävän penikseni painua entistä syvemmälle vaimosi himokkaan lihan sisään.

      Hänen liikkeesi voimistuu ja annan hänelle nyt mahdollisuuden omassa tahdissaan imaista himokas kuuma kullini syvälle kiimaisena litisevään pilluunsa. Tykyttävän kaluni täyttävä tuntemus tuntuu miellyttävän vaimoasi. Se yllyttää hänet syviin työntöihin ja villiin perseen pyörityksiin. Puristelen hänen kiinteitä rintoja lähes kovakouraisesti. Hänen huohotuksensa ja hekumallinen vaikerruksensa paljastavat että hän nauttii vaihtelun tuomasta tunteesta. Kovempi nännien käsittely yhdistettynä panoliikkeiden säännöstelyyn saavat vaimosi aivan villiksi.

      Nautimme täysin siemauksin aamullisesta kiimanhetkestämme ja nouseva aamuaurinko saa todistaa vaimosi ensimmäisen laukeamisen huippua paistamalla kasvoille, rinnoille ja villinä tanssiville lanteille sekä perseelle joka painautuu tiukasti minua vasten vitun ottaessa kovan kyrpäni mahdollisimman syvälle sisäänsä. Vaimosi ihana pillu sykkii rytmikkäästi orgasmin tahdissa.

      Vedän kovana tykyttävän kullini ulos ja saan vastaukseksi turhautuneen voihkaisun. Vaimosi kääntyy katsomaan minua mutta hymyni paljastaa, etten aio vielä lopettaa. Käännän hänet ympäri ja kosketan huulillani mahlaa tihkuvia pillunhuulia. Se saa vuorostaan hänet hymyilemään. Annan toistuvia suukkoja hänen huulille välillä kieltäni huulten välistä liikutellen pitkin hitain lipaisuin.

      Kiiman keskellä vaimosi muistaa mikä saa minut kiemurtelemaan nautinnosta. Hän polvistuu ja ottaa kullini huulille ja alkaa nuolla vittunsa valuttamia mehuja kyrvältäni. Siinä on jotain niin riettaan kiihottavaa, etten voi muuta kuin antautua voihkimaan nautinnosta. Polveni notkahtavat, kun vaimosi käsi runkkaa suonikkaana tykyttävää vartta samalla kun hänen huulensa ja kielensä tekevät taikojaan terskalla. Ne vaeltavat joka puolella ja kiveksetkin saavat hellää huolenpitoa. Posket lommollaan vaimosi imee terskaa liikuttaen huuliaan kiduttavan hitaasti edestakaisin samalla kun hänen kätensä tanssii varrella ja toinen sivelee kivesten herkkää alapintaa. Nautinto on sanoinkuvaamaton. Vaimosi katselee alaviistosta silmät suurina ja huulet tykyttävän terskani ympärillä naamastani näkyvää nautintoani. Hän Irrottaa otteensa ja notkea kieli nuolaisee kyrvän nokkaan kohonneen tipan. Hän antaa suukon punaisena kiiltävälle nupille ja nouset ylös. Hän suutelee minua ja hänen kielensä vaeltaa huulillani malttamattoman tuntuisena. Maistan kiiman maun hänen huuliltansa.

    • Vaimosi ottaa kädestäni kiinni ja vetää sisään huoneeseemme. Hän pudottaa silkkisen topin harkitun houkuttelevasti lattialle ja heittäytyy poikittain selällensä pylvässänkyyn. Seison hänen edessä ihailemassa kaunista näkyä. Vaimosi reitesi avautuvat hitaasti laukeamisvalmiille kyrvälleni ja hänen häpyhuulensa jakautuvat anteliaina odottamaan kyrpäni tunkeutumista väliinsä. Nainen pillu levällään on todella kaunis näky.

      Karvaraita pillun yllä ohjaa oikeaan suuntaan paljaina kiilteleviä vitunhuulia kohti. Vittu on kiiman turvottama ja hän tuoksuu niin herkullisen kiimaiselta nartulta kuin vain on mahdollista. Heittäydyn vaimosi päälle ja hänen malttamaton käsi varmistaa että kuuma kiimainen kullinnuppi osuu maaliinsa. Liukas ja kiimainen pillu ottaa kovan suonikkaana tykyttävän kaluni syvälle sisäänsä heti ensimmäisellä työnnöllä ja toivottaa halukkaana kovan kyrvän tervetulleeksi kuumalla tiukkuudellaan.

      Kyrpä vartta myöten sisällä alan rytmikkään pumppausliikkeen ja tunnen kuinka vaimosi elää liikkeessä mukana. Klitoris kiittää lantioittemme puristuksen tuottamasta tuntemuksesta ja saa hänet vaikertamaan nautinnon kourissa. Hänen päänsä heiluu puolelta toiselle ja kädet harovat tyhjää. Kirnuan vaimosi vittua kuin mielipuoli ja hän voihkii nautinnosta. Kun jatkan survomaan syviä työntöjä koko mitalla, nostaa hän lantiota minua kohti ja tarjoaa jalat levällään pilluansa pantavaksi ja minä panen parastani survomalla melaani sykkivään rakoon.

      Tartun hänen rintoihinsa kuin henkeni olisi niistä kiinni. Rutistan tissejä ja nipistän nännin sormieni väliin ja pyöräytän. Se riittää linkoamaan hänet uudelle orgasmin vuorenhuipulle. Vaimosi pillu puristuu kyrpäni ympärillä tiukaksi ja orgasmista sykkivät lihakset saa tuntumaan kuinka hän lypsää vitullansa houkutellen kyrvästäni mahloja sisäänsä. Panen viimeiset voimani peliin. Vaimosi jalat kietoutuvat ympärilleni kun hän vetää vaativana kyrpäni pohjaan asti. Murahdan luolamiehen alkukantaisella kurkkuäänteellä vastaukseksi hänen suustaan purkautuvaan kiimaiseen orgastiseen uikutukseen ja annan lastin lähteä matkaan.

      Ei sitä pysty tässä vaiheessa enää mitenkään viivyttämään. Sykkivä penikseni purkaa kuumaa spermaa vaimosi sisään kuin tulivuori laavaa. Sykäykset jatkuvat ikuisuudelta tuntuvan ajan hänen pillunsa sykkeen yllyttämänä. Jostain kaukaa kuulen vaimosi äänen voihkivan nautinnon syövereiden täyttymystä. Palaan hitaasti hekuman huipulta takaisin tähän maailmaan ja laskeudun vaimosi viereen lepäämään. Hän on myös käynyt jossain muissa maailmoissa hekumanvuoren huipulla. Sivelen hellästi poskea ja saan hänet avaamaan silmänsä ja hymyilemään. Nousen ja katson miten sperma valuu avonaisesta pillusta lakanoille. Tuota herkkua tulen saamaan moneen otteeseen tällä ihanalla lomalla…

      Olet varmaan ajatellut jotain tällaista siitä asti kun vaimosi kertoi lähtevänsä mukaani uudelle lomamatkalle. Tuo mielikuva tulee varmasti toteutumaan tavalla tai toisella. Tulikin mieleen että täytyy muistaa pakata mukaan videokamera jotta pääset myös näkemään miten kullini uppoaa vaimosi pillun syövereihin.

      Kerron sinulle vielä siitä kun olimme viime viikonloppuna teidän mökillä samalla kun itse olit työmatkalla. Videokamera oli silloinkin mukana joten on ehkä parempi että näet omin silmin mitä mökissä tapahtui kun vain saan tehtyä materiaalista sinulle sopivan DVD:n

      Terveisin. Vaimosi rakastaja

      • tommmi.jok

        En myöskään jättännyt vaimoasi rauhaa kun hän istui vessanpöntöllä vääntämässä ihanan tuoksuista korvapuustia. Samalla kun hän lasketteli sitä hän hyväili kädellään jättimäiseksi paisunutta kaluani. pyllyn pärähdykset kiihottivat minua suunnattomasti ja wcn nurkkaan piiloitettu videokamerani kuvasi nyt kovaa materiaalia aviomiehelle lähetettäväksi. Tästä kun teetän DVDn laitan rahoiksi. Tämmöisestä materiaalista voi pyytää melkein mitä vaan. Muutan ulkomaille auringon lämpöön loppuelämäkseni. Samalla kuuluu kova molskaus ja laukean rajusti. Ihana hetki.


      • Hyvätarina

        Olisi kiva kuulla lisää.


    • aviomies74

      erittäin hyvä :)

      • Kosto elää

        Sitten minä (petetty aviomies) hyökkään rynnäkkökivääri kädessä huoneeseenne ja isken avaralla itkevän vaimoni maahan, sinä yrität epätoivoisesti jotain, mutta AK-47:n puinen perä murskaa nenäsi ja v.eresi ryöppyää alastomalle rinnallesi ja putoat maahan huutaen tuskasta. Painan piipun niskaasi.. anelet armoa mutta luoti suihku lävistää niskasi ja sinua ei enää ole. Näin on taas yksi varattuja paneva sika saanut palkkansa. Vaimoni raahaan hiuksista ulös ja käsken pukeutua ja samalla poistumme tuntemattomaan paikkaan. Lähtiessäni hieron kumihanskoillani sinun hädissäsi vääntämäsi hätä paskan veriseen ja murskana olevaan naamaasi.=)


      • hekoheko heeheheee
        Kosto elää kirjoitti:

        Sitten minä (petetty aviomies) hyökkään rynnäkkökivääri kädessä huoneeseenne ja isken avaralla itkevän vaimoni maahan, sinä yrität epätoivoisesti jotain, mutta AK-47:n puinen perä murskaa nenäsi ja v.eresi ryöppyää alastomalle rinnallesi ja putoat maahan huutaen tuskasta. Painan piipun niskaasi.. anelet armoa mutta luoti suihku lävistää niskasi ja sinua ei enää ole. Näin on taas yksi varattuja paneva sika saanut palkkansa. Vaimoni raahaan hiuksista ulös ja käsken pukeutua ja samalla poistumme tuntemattomaan paikkaan. Lähtiessäni hieron kumihanskoillani sinun hädissäsi vääntämäsi hätä paskan veriseen ja murskana olevaan naamaasi.=)

        Tuskin olet junior edes nallipyssyä nähnyt.


      • kosto elää
        hekoheko heeheheee kirjoitti:

        Tuskin olet junior edes nallipyssyä nähnyt.

        Kyllä on nähty.. Ja käytettykin useanlaisia. Juniorista nyt ei voi tähän ikään mennessä enää niin puhua:) Joten olipa säälittävä provo kommentti=) hekoheko on säälittävä paskaleuka, jota kaikki panee pyllyyn!


    • Sinituuliaw

      Oikeesti tommi! Sä oot sairas. Kakka leikit on sairasta!!!!!!!!

      • kaksi vai kolme M?

        Tarkoitit kai että tommmi (kolmella "ämmällä") on sairas ;-)


    • kassu671

      ja taas joku fantasioi.. elävää elämää koettu. ehdotin 19v nuoremmalle naiselleni ett haluatko monta miestä ..ei mutta nainen voidaan ottaa. ja kun mukava nainen löytyi niin voin kertoa että että huh,huh. toinen 19v ja toinen 34v ja sain pitää molemmat sylissä ja rakastella molempien kanssa ja pidettiinkaikki toisiamme hyvänä

      • so what

        Entäs sitten. Tositarinat ovat eri otsikon alla.


    • tommi_j

      suht hyvä stoori tämä "Vaimosi ja minä lomamatkalla"

    • Mukavaa luettavaa..

    • tumppi78

      Parhaita lukemiani seksinovelleja. Jatka ihmeessä.

      • Anonyymi

        Ei ole vielä tullut jatkoa.


    • innolla-odottaen

      Jatkuuko vai tuleeko kenties uutta?

    • parempaa_

      Mitä tossa on lukemista, ? vaimosi ja vaimosi oletko ihan ääliä, jos et pysty parempaan niin anna olla

      • tuplaääliä

        Joo, olen ihan ääliä.


    • riitttääää

      Toivottavasti ei tule .

      • tuleeko_jo

        Sille ei voi mitään jos tulee.


      • Anonyymi

        Ei voi mitään, jos toivot tuollaista. Toiset haluavat tulla.


    • sexnovelle

      En myöskään jättännyt vaimoasi rauhaa kun hän istui vessanpöntöllä vääntämässä ihanan tuoksuista korvapuustia. Samalla kun hän lasketteli sitä hän hyväili kädellään jättimäiseksi paisunutta kaluani. pyllyn pärähdykset kiihottivat minua suunnattomasti ja wcn nurkkaan piiloitettu videokamerani kuvasi nyt erotiske noveller : www.erotisknovelle.no / sexnoveller
      kovaa materiaalia aviomiehelle lähetettäväksi. Tästä kun teetän DVDn laitan rahoiksi. Tämmöisestä materiaalista voi pyytää melkein mitä vaan. Muutan ulkomaille auringon lämpöön loppuelämäkseni. Samalla kuuluu kova molskaus ja laukean rajusti. Ihana hetki.

    • kooysi

      Ihan hvyää luettavaa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      11
      3516
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      119
      2277
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      44
      1669
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      78
      1163
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      48
      976
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      914
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      910
    9. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      11
      905
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      835
    Aihe