Aihe

Lauran hyppytunti

2CXY

Hyppytuntejahan voi käyttää monella tavalla. Voi lukea kokeisiin, hengata kavereiden kanssa Mäkissä, jotkut menevät jopa lenkille. Minä käytän ajan shoppailuun, käyn katselemassa ihania koruja ja sovittelen milloin mitäkin vaatteita. Kaupungin ostosmahdollisuudet ovat kyllä mun makuun vähän rajalliset mutta ainahan voi nettikaupoista täydentää...

Tänä maanantaina olin taas liikkeellä aikaisin kun ensimmäisen 75-minuuttisen oppitunnin jälkeen oli melkein kaksi ja puoli tuntia hyppyä. Kaupungin suurimman tavaratalon nuorten naisten osastoa kiertäessäni löysin kahdet aika mageet stretchfarkut joiden molempien värisävykin oli mieleni mukainen. Otin siis molemmista kahdet peräkkäistä kokoa olevat mukaan ja lähin sovituskoppeja kohti. Myymälässä oli ainakin hyvin tilaa ja sovituskopeissa tyhjää aikaisen ajankohdan takia. Inhoan jonottamista koppeihin kun naiset mulkoilevat toisiaan kuin halpaa makkaraa ja yrittävät etuilla jos ei pidä puoliaan. Nyt sain valita perimmäisen, tilavan kopin rauhassa.

Isoilla peileillä ja mukavalla nojatuolimaisella istuimella varustettu hyvin valaistu koppi oli miellyttävä paikka sovitella. Kiskoin mustat stretchini pois ja vedin tummemman siniset tilalle. Ne istuivat hyvin edestä mutta lätistivät oudosti peppua. Isompiin vaihdettuani sopivuus oli parempi. Toiseen malliin vaihdettuani istuvuus oli heti vieläkin parempi ja vaaleampi sävy ehkä sittenkin sopivampi.

Kun tuumin kopissa verho puoliksi auki housujeni sopivuutta jämäkkä naismyyjän ääni kuului sivummalta kysyen avun tarvetta. Vastasin vain kokeilevani paria eri farkkumallia. Myyjä ilmestyi verhonrakoon katsoen minua peilin kautta.
”Minusta nuo sopivat sinun mallisellesi tytölle hyvin”, hän uskaltautui sanomaan.
Myyjä oli sama noin 25-vuotias nainen johon olin osastolla kiinnittänyt huomiota. Koska pidän myös tytöistä en ollut voinut olla huomaamatta tuota pitkähköä, hoikkaa, vakavailmeistä pitkät tummat hiuksensa letittänyttä naista enkä ajattelematta hänen näyttävän hyvin viehättävältä.

Ennen kuin ehdin vastata hän tuli koppiin ja nosti hieman paitaani vyötärön kohdalta.
” Ne kyllä ovat vyötäröstä hyvin istuvat eivätkä näytä ahdistavan takapuolestakaan”.
Vastasin olevani nimenomaan näihin aika tyytyväinen. Kun katsahdin naiseen peilin kautta huomasin hänen katsovan sen kautta alas housujeni etuosaan. Pienessä hetkessä katseemme kohtasivat peilissä. Minun huulillani kävi hymy ja huomasin aika kovailmeisen myyjättären hetkellisen sulamisen.

Seuraavat tapahtumat etenivät nopeasti. Halusin äkkiä painautua vasten takanani seisovaa naista ja siirsin ikään kuin ajatuksissani peppuni häneen kiinni. Myyjätär oli välittömästi samalla aaltopituudella, veti verhon toisella kädellään kiinni ja tarttui sitten minua kevyesti lantiosta. Seurasi hetken pysähtyminen, hänen katseensa haki ja löysi hyväksymisen omastani. Hänkin painautui sitten kiinni minuun siirtäen suunsa korvalleni. Lämmin hengitys värisytti minua hetken, sitten korvanlehteäni hamuavat huulet jännittivät vatsalihakseni. Samat huulet siirtyivät näykkimään kaulaani, tunsin mahlani alkavan pulputa. Pehmeät kädet sivelivät vatsaani, nousivat ylös kylkiluita pitkin rintaliivieni alle. Silmieni painuessa nautinnosta kiinni nainen käänsi minut itseensä. Hän otti minua hellästi kiinni niskan takaa ja ristiselän kohdalta. Huulemme kohtasivat, kielemme kietoutuivat toisiinsa ja ihana lämpöaalto kulki toistuvasti kehoni läpi. Silmieni raosta näin hänen rinnassaan olevan nimikylttinsä, siinä luki Tuuli.

Meidän ei tarvinnut puhua mitään, me molemmat tiesimme mitä halusimme. Riisuin sovittamani tiukat housut pois. Tuuli otti askeleen taakse ja nosti toisen jalkansa nojatulin istuimelle. Minä halusin asettua polvilleni hänen eteensä. Tuuli nosti hitaasti työasunsa sinistä hametta paljasten pitsimäiset pikkuhousunsa, silitti samalla päätäni toisella kädellään ja painoi kasvoni vasten itseään. Pimpan tuoksu oli huumaava. Asetin toisen käteni hänen pakaralleen ja toisella vedin pikkuhousuja sivuun. Litimärkä mätäs vasten suutani aloin nuolemaan Tuulia. Klittaa ei todella ollut vaikea löytää; se napotti napakkana nappulana odottaen kieltäni vastinparikseen. Tuuli piti kiinni takaraivostani ja painoi minua itseään vasten lievästi pumppaavalla liikkeellä. Kokemuksistani aiemmin lukeneet tietävät minun olleen monessa mukana mutta nuollessani Tuulia ajattelin itsekin tämän olleen harvinaisen suoraa toimintaa. Enpä myöskään usko Tuulin arvanneen ennen työvuoroaan pääsevänsä aamusta lukiotytön nuoltavaksi. Siinä minä nyt kuitenkin olin polvillani hänen edessään naama pimpassa ja toinen käteni pikkuhousujeni sisällä.

1

2600

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hoffren1

   Mistä kaupugista löytyy tuollaisia lukiotyttöjä ja myyjättäriä? =)

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16130
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5746