watta? mp3 ei toimi?

kinneas

mp3 soitin ei toimi sen jälkeen kun siitä on poistettu pari biisii? eikä se vika oo ees muisti kortissa koska kaverin gagella mun korttilla soitin vielä toimii... se ei vaan suostu äänittämään biisejä radiosta eikä ees kaapelin kautta esim radiosta! soitin ei tee muuta kuin KÄYNNISTYY ! meneeköhän takuuseen? onko kellään muulla ollu samanlaista probleemaa?

7

1381

Vastaukset

 • Ei oo ollu. Vie se takas sinne liikkeeseen ja pyydä uus! Eiks jeh?...!

 • Kokeile painaa 7 tai 5. Siinä oli joku numero kumminki millä sen pitäis alkaa toimaan. Kandee kysellä www.allaboutsymbian.comista, voin kyl ettii jos jaksan.

 • Mulle ei oo ku mul ei oo sitä enkakea. toivottavasti auttoi?

 • Mulla oli sama ongelma, ei pystyny nauhottammaan mittään ja ei koko mp3 soitin etes käynnistyny.. siihen tuli semmonen järjestelmävirhe-ilmotus! vein huoltoon ja meni takuun piikkiin mut ei ne siellä sitä ongelmaa löytäny. koko kännykkä formatoitiin ku ei muuten korjaantunu

  • mulla toimii soitin, mut känny sekos joku kk sitten ku olin laittanu www.allaboutsymbian.com ista pelejä ja FExplorer-ohjelman kaikki puhelimen muistiin, ni se ei suostunu menee päällä enää sen jälkee ku akku oli loppunu.. latasin pari tuntii mut siihen vaa sytty valo ja sit sammu. ne tyhjenti huollossa kokopuhelimen ja su rupes toimii.. vituttaa vaa ku oli myös 3tilattuu pelii sovelluksissa.. hukkaan meni joku 15e.. nii nyt ne kaikki on muistikortilla ja känny toimii hyvin..


 • Mul on vähäsen erilainen ongelma mun n-gages, kun pistät jonkun biisin soimaan,niin kuuluu pelkkää kohinaa.. Osaisko joku auttaa??

 • Meikällä on sandiskin sansa fuze ja kun käynnistää laitteen niin näyttö on ihan valkoinen ja ei ole mitään tietoa mitä sille on tapahtunut. Musiikkia voi kuunnella, mutta on hieman vaikeata etsiä musiikkikansiota aina!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  231
  3443