Sohva Iskusta vai Stemmasta?

Ihmettelijä23

Hei!

Osaisiko kukaan neuvoa millaista laatua Stemman sohvat ovat? Yritin Googlettaa, mutten löytänyt mitään. Vaihtoehtoina olisi nyt joko Iskun Sofia divaanisohva (tarjouksessa 795€) tai Stemman Oona divaanisohva (tarjouksessa 699€). Älkää tujottako sohvan värejä, kangas kun on täysin itse valittavissa. Stemman sohvassa pidän enemmän siitä, että se on n. 10 cm joka suuntaan isompi ja siinä on leveät käsinojat. Iskun sohvassa taas on nätimmät jalat, ja sohvaan tulee 15 vuoden runkotakuu se on tehty Suomessa. Mitä mieltä olette? Kumpi kannattaisi hankkia?

Lisätietoja sohvista täällä:

ISKU: http://www.iskukoti.fi/koti/actions/customer_base/product/ProductView.action?productId=2496165&returnUrl=http://www.iskukoti.fi:80/koti/actions/isku_koti/product/ProductView.action?naviSection=products&productId=2496164&selectedProductFamilyId=70597&returnUrl=http%3A%2F%2Fwww.iskukoti.fi%3A80%2Fkoti%2Factions%2Fisku%2Fproduct%2FProductFamilySearch.action%3FnaviSection%3Dproducts%26productFamilyId%3D70597%26page.currentPage%3D3&naviSection=products

STEMMA: http://www.stemma.fi/content/fi/11501/8597/524/Oona-divaanisohva.html?extid=13039

9

4792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Furni sure

      Hyvin on tuollakin keksitty lähtöhintoja, Stemman sohva Virolainen (lyhytikäinen) . Stemma on muutenkin lisännyt halpatuontia ja heikentänyt laatua. Sinä valitset.

      • Anonyymi

        Virolaista kusetusta. Älkää ikinä ostako


    • Iskun sohva

      Meillä vuoden vanha Iskun sohva. Kangas julkisiint iloihin sopivaa, kestävää kangasta. Koskaan, tai mistään en ole saanut yhtä huonoa sohvaa. Toimitus kesti kaksi kertaa luvatun ajan. Kangas ollut tosi surkea. Vuoden kotikäytön jälkeen kangas täynnä nyppyjä ja koko sohva täysin käyttökelvottoman näköinen. Myös Isku teettää sohvansa Virossa. Halvalla ja halvoilla kankailla ja meteriaaleilla. Älä vaan osta. Pistä tonni enemmä likoon ja osta ihan oikea ja kunnollinen sohva. Siitä voi olla iloa ihan vuosikausiksi. Meillä nyt vaan vaivana, mihin voimme tämän hävittää. Kaatopaikalle??? Rahan ja luonnon tuhlausta.

      • dfgbhaefbnan

        Omieni kokemusten perusteella Iskussa on ihan hyvä laatu. Verhoiltavien huonekalujen kesto mielestäni johtuu itse valituista materiaaleista, olenkin nykyisin valinnut vain parasta, ärsyttää nuo halpa materiaalit kun ne ei kestä, olipahan valmistettu missätahansa.
        Viimeksi ostin Pohjanmaan valmistamia huonekaluja, joita löytyy useammasta liikkeestä, tosin liikkeiden mallisto ei ole sama jokapaikassa.


      • Isku silmään

        Tämä kirjoittaja spämmää Iskua vastaan useassa eri viestiketjussa. Jos sohva vuodessa muka mennyt huonoon kuntoon, niin minä marssisin myyjän puheille ja vaatisin uusia verhoiluita, sen sijaan että vollottaisin täällä huonoa kohtaloani ja höpöttäisin kaatopaikalle viemisestä. Antaa kirjoittajastaan tosi typerän vaikutelman.


    • isku_asiakaspalvelu

      Hei

      Iskun Sofia-sohva, kuten muutkin avainlippumerkityt tuotteet valmistetaan Suomessa (Mukkulankatu 19 - 23, Lahti).

      Totta on, että myös Iskun kautta saat tilattua Virossa valmistettuja edullisemman pään sohvia. Nämä tunnistaa hinnan lisäksi siitä, että se avainlippu puuttuu tuotteen kohdalta nettisivuillamme (www.isku.fi).

      Eli katsopa sieltä netistä, tai kysy liikkeessä myyjältä mieluummin ihan kotimaista sohvaa, ostit sen sitten mistä vaan. Vältyt jatkossa kummasti ongelmilta, eikä tule turhia sekaannuksia tuotteen alkuperän suhteen ;-)

      Hyvä sohva saattaa olla hieman kalliimpi, mutta palvelee varmasti käytössä paremmin!

    • silleen

      Oona sohvaan voit valita kankaan ja käsinojat ,jalat ja kiinteät tai irto tyynyt ja istuin osan kovuudenkin voit valita.Hinta määräytyy sen mukaan.Laadukkaita kankaita löytyy jos on valmis maksamaan.

    • Tarkat

      Meillä ja muutamilla tutuilla Burhens sohvat, osalla halvat ja toisilla kalliit ja kaikki olemme tyytyväisiä laatuun ja hintaan :) suosittelen

    • Anonyymi

      Mulla ollut 22v. Iskun 2 sohvaa ja rahi, maksoivat tosin yhteensä vähän yli 2000€ mutta edelleen erittäin hyvässä kunnossa, halvalla kun ostaa niin tulee loppupelissä kalliimmaksi, Virossa valmistetun sängyn ostin ja oli iso pettymys, laatu surkea, vaikka ei ollut ihan halpakaan, ikinä en osta Virossa valmistetua huonekalua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe