Aihealueet

Listaukset

  Kannattaako slovakiasta ostaa sijoitusasuntoa .

  2h+keittiö

  Jos yleinen hintataso on halpa , niin onko realistista ostaa sijoitusasunto eläkepäiviksi ( miel. pieni tai keskikokoinen kerrostaloasunto).Entä motskarin vuokraus kesällä. Onko kellään kokemusta ?

  1

  130

   Vastaukset

   • Niin miksi ei kannattaisi? Miellyttävä maa kaiken kaikkiaan, makuja on tietysti monia mutta meitä on erityisesti puhutellut se, että siellä näyttää törmäävän vain tavallisiin ja vaatimattomiin ihmisiin kaikenkarvaisten euroopanomistajien sijasta. Toki ylellisyyttäkin löytyy, mutta se ei ole yhtä räikeästi esillä kuin monissa muissa maissa. Vierailemme siellä joka kesä ja kiertelemme idästä länteen. Jos itse olisin hankkimassa kakkosasuntoa, se olisi todennäköisesti Banska Bystricasta. Luotettava myyjä ja siitä se lähtee, toki se helpottaa jos on jonkinlaisia suhteita sinne jo ennestään. Motskarin vuokraus siellä tuskin on sen kummempaa kuin missään muuallakaan, itse en ole tarvinnut.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10338
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    234
    4767
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    868