pesula

matkaan

Khao lakista löytyy varmasti pesuloita? Millaisia ne ovat? Ovatko sellaisia itsepalvelupesuloita, joissa voi käyttää pesukonetta kolikoilla? Mahtaako olla kuivausrumpua? Vai onko siellä henkilökunta, joka pesee vaatteet?

6

425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pyykin pesettäminen. Taimaassa on halpaa ja nopeaa,näitä likapyykin vastaan otto pisteitä on Khao Lak isssa useissa paikaallisissa matkatoimistoissa ,marketeissa sekä muissa liikkeissä.Homma toimii seuraavasti viet illalla pyykkisi noihin liikkeisiin saat sieltä vastakuitin jolla saat noudettua pyykkisi seuraavana päivänä yleesä seuraavna iltana mutta voi saada jo seraavan aamupäivän aikana,pyykit tulevat silittetyinä muovipusseihin pakattuina hinta on 15-30 THB/kilo joten eipä noita kannata itse lotrata,pyykin pesettäminen onnistuu myös hotelleissa mutta ottavat pyykistä jokaisesta likaisesta vaattesta kappale hinnan.Vinkkinä voin kertoa että pari päivää ennen kotia lähtöä olen pesettänyt kaiken mahdollisen likapyykin eipä tarvitse kotona pestä m,uuta kun ne vaatteet joita on pitänyt parina viimeisenä päivänä.

    • ja onneksinäin

      Thaimaassa on vielä ihmistyövoima suosittua...ei siis mitään automaatteja vaan pyykit pestään ja jopa silitetään muutamalla eurolla. Koneella ne pesee mutta mitään kolikko juttuja ei ole.

    • trey1

      Korjauksena ensimmäiseen viestiin, että ainakin vielä marraskuun alussa Bang Niangin alueella pyykki pestynä ja silitettynä maksoi 50bath/kilo, ei kallis sekään mutta ei todellakaan 15 bath/kilo.
      Pyykki todennäköisesti pestään niin, että koko satsi laitetaan samaan koneeseen, valkoiset eivät ole pesun jälkeen enää kirkkaanvalkoisia. Myöskään esim. vesimeloonitahra ei peseytynyt lapsen vaatteesta, vaikka en sitä kovinkaan vaikeana tahrana pidä. No, joka tapauksessa käyttövaatteiden pesettäminen on halpaa ja helppoa, mutta ihna uusia/kalliita/valkoisia vaatteita en välttämättä ainakaan itse vie pesulaan.

    • matkaan

      Kiitos vastauksista :)

      • Tänään haettu pyykki puhtaana ja silitettynä 60 bath/kilo. Pakattu hyvin viikattuna muovi pussiin. Valkoiset valkoista, värillisiä vaateita oli mukana. Taksista "heitetty" ohikulkumatkalla toissa iltana (eilen en jaksanut hakea). Ei kuittia tms. Olivat aamulla muovipusseissa pöydällä odottamassa. Hyvin toimii!


      • jou/
        valojuhla-12 kirjoitti:

        Tänään haettu pyykki puhtaana ja silitettynä 60 bath/kilo. Pakattu hyvin viikattuna muovi pussiin. Valkoiset valkoista, värillisiä vaateita oli mukana. Taksista "heitetty" ohikulkumatkalla toissa iltana (eilen en jaksanut hakea). Ei kuittia tms. Olivat aamulla muovipusseissa pöydällä odottamassa. Hyvin toimii!

        Useamman reissun jälkeen tuskailtu kotona saada valkoisia vaatteita valkoisiksi... yleensä kellertäviä aurinkorasvojen yms. jälkeen. Siellä pestynä olleet valkoisia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe