Miten vittuilla takaisin?

Henkilökohtaista jo.

Eli, olemme muuttamassa erääseen vuokrataloyhtiön alla olevaan osakkeeseen. Oman osamme touhusta olemme hoitaneet mallikkaasti - mutta vuokrataloyhtiö käyttäytyy muuttoon liittyvissä asioissa todella vittumaisesti.

Tässä seuraavia tapahtuneita:

- Asunnosta lähtevälle perheelle ei ilmoitettu asunnon näytöstä mitenkään, eli näytössä huoltomies vain tunki sisään. Yhtiö toimi tässä selvästi lainvastaisesti ja entiset asukkaat reklamoivatkin asiasta myöhemmin saatuaan tietää (meidän kauttamme) tapahtuneesta.

- Vuokrataloyhtiö yrittää jatkuvasti kusettaa siinä mitkä ovat asukkaan oikeudet - sekä meitä että vanhoja asukkeja - esim.lain määrittelemää muuttopäivää ei noteerata mitenkään kuin myös uskotellaan että avaimia ei saa antaa haltuun aikaisemmin.

- Vuokrataloyhtiö ei halua helpottaa sisäänmuuttoamme vaikka olemme sopineet asiasta entisen asukkaan kanssa ja entinen asukas on ollut yhteydessä yhtiöön päin että avaimet saa luovuttaa viikkoa aikaisemmin. VUokrayhtiö on suoraan valehdellut entisille asukkaille heidän velvollisuuksistaan ja oikeuksistaan esim. hallussapitää sekä päättää avaimien luovutuksesta viimeiseen vuokrapäivään saakka.

Eli siis - nyt kaipaan neuvoja miten vittuilla takaisin asuntoyhtiölle joka viis veisaa asukkaidensa oikeuksista, pimittää tietoa ja hankaloittaa aivan turhaan ihmisten elämää?

6

611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • just joo

      Mitäpä jos kuitenkin miettisit asiaa vielä huomenna selvin päin?

      • Fejknfwkjkfeffe

        Jaa, susta varmaan kaikki on niin saatanan kivaa tehdä vaikeimman kautta ja hiljaa luopua oikeuksistasi?

        Mees karsinaas lammas ja anna ihmisten puhua.


      • just joo
        Fejknfwkjkfeffe kirjoitti:

        Jaa, susta varmaan kaikki on niin saatanan kivaa tehdä vaikeimman kautta ja hiljaa luopua oikeuksistasi?

        Mees karsinaas lammas ja anna ihmisten puhua.

        olisit siis halunnut avaimet aikaisemmin kuin ne olisi kuulunut saada ja siitä nyt olet mennyt pois tolaltasi. Kyllä on elämä vaikeaa. Mutta hei, sinähän voisit tehdä sille asuntoyhtiölle todella veemäisen teon, muuta kuule pois sieltä niin kyllä niitä varmaan harmittaisi tosi paljon.


    • Asennevamma?

      Oletetaan että olette muuttamassa 1.12.2012 ja varmaan myös vuokrasopimus on kirjattu sen mukaan alkavaksi? Onhan se pirun ikävää jos eivät suostu aikaisemmin avaimia luovuttamaan jos se olisi täysin mahdollista.

      Jos saisitte aikaisemmin muuttaa, niin maksaisitteko myös vuokraa siitä ja edellinen asukas saisi jopa hyvitystä viimeisestä vuokran maksamisesta?

      Sodan haastaminen jo sisään muuttaessa on tehokas keino vetää huoltoyhtiö myös "vittuilemaan takaisin" esim. keksimällä vikoja asunnosta kun pitäisi vuokravakuus poismuuttaessa palauttaa tai venyttää maksua moneksi kuukaudeksi. Jos jotain aitoja ongelmia asunnossa ilmenee vuokrasuhteen aikana esim. lämmitys heikkoa talvella kovilla pakkasilla, niin suututtamalla huoltoyhtiön eivät varmasti pidä mitään kiirettä korjaamisessa.

      Oletko muuten tutkinut markkinoita jos ostaisi oman kun kerran aloittajalla on ilmeisen tärkeää ettei kukaan tule sotkemaan asumiseen liittyviä asioita?

    • puupääpuupää

      haistakaa vittu kaikki XD ehheheehe kaikki te oote vitun hanurista häähää vittu vetäkää ittenne jojoon ehheheehe ...

    • Ei perusteluja?Tyhmä

      Jos vuokrasopimus alkaa X päivänä, niin onko se muka joku OIKEUS saada kämppä viikkoa ennen? Kyllä kuule omistaja päättää haluaako kämppää luovuttaa aikaisemmin. Ja onhan se toki vittumaista että jos ei tulla vastaan aikaisemmassa muutossa kuin mahdollista, mutta pitääkö siitä alkaa sitten itkemään kun ei saa tahtoaan läpi vaikka KIRJALLISESTI ollaan sovittu hallintaoikeuden alkavan päivänä X? Kuulostaa ihan pikkutytön vollotukselta...

      Ilmeisesti aloittaja ei kykene ostamaan omaa kämppää eikä vaivaudu edes TUTKIMAAN markkinoita mutta puupäiksi on kyllä haukkumassa kun ei keksi mitään hyvää vastaperustelua että pitäisikö KUITENKIN toimia jotenkin toisin kuin alkaa tahalleen vittuilemaan huoltoyhtiölle. Kuulostaa juuri sellaiselta vuokraluuserilta jolla on EHKÄ matalapalkkainen työ, joten mitä sitä turhaan oman kämpän ostamista miettimään. Taitaa olla ongelmia "muahan ei kukaan määrää, mä teen just niinkuin haluan tai vittuilen takaisin!" ja sitten ihmettelee kun on kaikkien kanssa myöhemmin riidoissa kun on niin kapinallinen luonne. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1482
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1319
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1152
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1119
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      26
      901
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      785
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      52
      685
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      636
    9. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    10. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      617
    Aihe