SUOMI ON POLIISIVALTIO

CCCP

SUOMESSA OLLAAN MENTY LIIAN PITKÄLLE KAIKEN TURVALLISUUSHÖSSÖTYKSEN KANSSA. ENSIN TEHDÄÄN KOVAT PYKÄLÄT TYPERILLE ASIOILLE JA SITTEN POLIISI VALVOMAAN ETTÄ NIITÄ EI RIKOTA. JA SAKOT PERÄÄN HETI KOVEMMAN MUKAAN!
USKOMATONTA SOOPAA ALKAA OLLA KOKO SUOMI TÄYNNÄ!

VALTIO VAAN KIRISTÄÄ KÖYTTÄ. KOHTA TULEE TAAS JOKU LAKIESITYS TURVALLISUUDEN NIMISSÄ VAIKKA TODELLISUUDESSA NIIDEN TODELLINEN TARKOITUS ON JUURI NIMENOMAAN RIISTÄÄ KANSALAISILTA SAKKOJEN MUODOSSA VALTION KASSAAN RAHAA.

PASKA MEININKI ALKAA OLLA SUOMESSA.

23

777

  Vastaukset

  • Näppäimistössä om sellainen Caps Lock, jolla saa isot kirjaimet vaihtumaan pieniksi, käytä sitä.
   Olisit nyt ottanut yhden esimerkin, mistä voisi keskustella, mikä laki on turha. Minusta tämä kännykkähomma autossa on turha, mutta pidän hyvänä esim. turvavyöpakkoa. Onko sinulla muita esimerkkejä kuin vain: kaikki.

  • "SUOMESSA OLLAAN MENTY LIIAN PITKÄLLE KAIKEN TURVALLISUUSHÖSSÖTYKSEN KANSSA. ENSIN TEHDÄÄN KOVAT PYKÄLÄT TYPERILLE ASIOILLE JA SITTEN POLIISI VALVOMAAN ETTÄ NIITÄ EI RIKOTA"

   Niin että poliisiko sun mielestä tekee ne "pykälät"? Tekeekö se siis poliisivaltion, että poliisi valvoo typerien tekemiä typeriä pykäliä!!!

   • Poliisi vaatii "sitä tai tätä" ja sisäasiainministeriöhän sille pykäliä esittää!


   • Vuonna 2004 maalittamisesta ei puhuttu ja jos olisi puhuttu, jalkapallomiehet olisivat kärynneet.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vuonna 2004 maalittamisesta ei puhuttu ja jos olisi puhuttu, jalkapallomiehet olisivat kärynneet.

    Mikä tällä hetkellä on epäsopivaa maalittamista? Raamatun siteeraaminen ainakin alkaa olla jo rajoilla.


  • kyllä meidän pollarit tekee ihan mitä mieleen tulee.kuka niitä kiljuen puolustaa,ei ole joutunut sen mielivallan kohteeksi,mitä he harrastaa.minua on uhkailtu,lyöty,potkittu,ja hakattu päätä asfalttiin siksi,että olen ollut joissain periaatteelisissa pikku asioissa eri mieltä.nämä on tosiasioita,joihin on turha herjalla vastata.kuka ei usko,niin kokeilkoon seuraavassa ratsiassaan.olen muutaman kerran nauttinut suunnattomasti,kun olen saanut niitä lakituvassa kyykkyyn.

   • Kerron vain omat kokemukset näin 30. Osallistuin kaikkiin mahdollisiin rettelöihin nuorenpana. Olin putkassa usein. Aina myös alko mukana. Vihasin kyttiä. Olivat aina väärässä, olin vain tehnyt oikein. Koskaan minua ei kyykytetty ja parin päivän päästä uskalsin myöntää itselleni, että ehkä olin väärässä. Oli hyvä, että minut korjattiin talteen. Ja ei kun uusiin seikkailuihin. Uusi viha päälle, olin mielestäni kelpo kansalainen ja oikeuden puolustaja ja taas poliisi korjaa. Nämä hullut vuodet ovat onneksi takana, nykyään olen jopa tyytyväinen ylinopeussakkoihin, tuo jotain turvallisuutta. Ajatellaan, että Suomessa ei olisi poliisia, sitä en haluaisi kokea. Olen sitä mieltä, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Nimim. ehkä vihdoin "kunnon" kansalainen, toivottavasti.


   • herjaile kirjoitti:

    Kerron vain omat kokemukset näin 30. Osallistuin kaikkiin mahdollisiin rettelöihin nuorenpana. Olin putkassa usein. Aina myös alko mukana. Vihasin kyttiä. Olivat aina väärässä, olin vain tehnyt oikein. Koskaan minua ei kyykytetty ja parin päivän päästä uskalsin myöntää itselleni, että ehkä olin väärässä. Oli hyvä, että minut korjattiin talteen. Ja ei kun uusiin seikkailuihin. Uusi viha päälle, olin mielestäni kelpo kansalainen ja oikeuden puolustaja ja taas poliisi korjaa. Nämä hullut vuodet ovat onneksi takana, nykyään olen jopa tyytyväinen ylinopeussakkoihin, tuo jotain turvallisuutta. Ajatellaan, että Suomessa ei olisi poliisia, sitä en haluaisi kokea. Olen sitä mieltä, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Nimim. ehkä vihdoin "kunnon" kansalainen, toivottavasti.

    vaimitä?


   • talikko puhuu kirjoitti:

    vaimitä?

    Sattui tällainen "perkeleen" työrupeama keskelle hellettä, en todella käy palstoilla useasti, eikä minulla ole mitään syytä kirjoittaa potaskaa. Näin vain nyt on.


   • puhu kirjoitti:

    Sattui tällainen "perkeleen" työrupeama keskelle hellettä, en todella käy palstoilla useasti, eikä minulla ole mitään syytä kirjoittaa potaskaa. Näin vain nyt on.

    enkä minä yleistä.olen ollut liikenteessä vuodesta 1973 luvallisesti,ja tänä aikana tavannut jokusen poliisin.näistä minuun on suhtautunut kuin ihmiseen n.10 ukkoo ja 2 naista.lopuilla n.36 äijällä on aivojen tilalla kenties kumia nokialta.


   • kaveri.......jos vaikka lopettaisit paskan jauhamisen,ketään ei oikeesti kiinnosta sun jutut.
    URPO!!!!!


   • Gyntteri kirjoitti:

    kaveri.......jos vaikka lopettaisit paskan jauhamisen,ketään ei oikeesti kiinnosta sun jutut.
    URPO!!!!!

    että vastata piti.kolahti omaan nilkkaan,KONSTA?


  • Ja virka-apupässit päälle , Raja- Tulli- Katsastus- ja nyt jo palopässitkin !!
   Warkauden Rajapässi sen aikoinaan aloitti tohkeissaan kuin Rinne konsanaan, viimmeisenä Mykkänen tomppeli......

   • Rinne on vuorotellen huipulla kohkaamassa ja sitten taas arvopohjia seulomassa....


  • Onhan se typerää että nuorena minut otettiin kiinni kannabiksesta tahallaan koska omistin ihmiskunnan arvokkaimman esineen. Taitaa tästä keississä poliisit saaneet joltain rahaa pöydän alta, joltain ketä ei ole poliisi ja tuntee systeemin hyvin ja on sen yläpuolella miljoonillaan. Tämä tapahtui turussa kuten pöydän alta maksaminen. Turussa mannet leuhkivat miten Aarnio tapauksen hasis tynnyreiden sisältö jota oli enemmän mitä tutkimuksissa löytyi niin päätyi heidän käsiin. Mustalaiset ja turun poliisit ovat ainakin tehneet kamelinpaska kauppoja. Näiden tynnyri juttujen takana on pommin varmasti chimpanssi juutalaiset jotka tuntevat systeemin paremmin kuin poliisit tai kela työntekijät.
   En ole poliisille katkera. Jotenkin hienovaraisemmin toki poliisit olisivat voineet ottaa minut kiinni isoimmilla sakoilla niin että he eivät olisineet manipuloineet minua korkeamman tahon mielestä vasikoimaan. En ole vasikka. Jos sinulle tehdään tarpeeksi juonekas gang stalking niin saamme kenen tahansa taskut ja suun tyhjäksi puhuttu jopa niin että kärsivä saa tuntea itsensä idiootiksi linnuksi idiootti laululla, vähän kuten varis.
   Poltan pilveä mutta en tee bisnestä. Olen näiden aiempien mainitsemieni aspektien toimesta rauhoittanut mieltäni ostamalla randomilta ihmiseltä pilveä vain ja ainoastaan jos on ollut tarjontaa, en osta enkä myy pilveä tai siis yritän jatkuvasti lopettaa mutta minulla on paljon elämistä ollut kannabiksen takia joten sitä ei tosta vain lopeteta. Varsinkaan minun kamelinpaska yhteisössä jossa sitä tyrkytetään jollain äärettömän radikaalisen ja ällöttävän mielen toimesta.

   • Peelojen valtakausi alkaa olla hämärässä menneisyydessä, sillon kun dino ja Jykä selvittelivät raja-arvoja, kymmenisen vuotta sitten...


  • Aidoissa oikeusvaltioissa ja demokratioissa, valtion varat käytetään kansalaisten vahvaan perusturvaan, aitoihin työpaikkoihin, kunnolliseen toimeentuloon, kunnollisiin sairaus- ja kansaneläkkeisiin ym tärkeään - eikä äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten armeijoihin ja poliiseihin.

   Suomessa on poliisivaltio ja YLIMILITARISOINTI, lähteneet sellaiselle laukalle, että niiden pysäyttämiseen, tarvittaisiin isoja tekoja, syytteiden nostoja YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ vastaan eduskunnassa, ministeriöissä, ym valtionjohdossa ja niitä lähellä olevissa vallankäyttäjissä, kuten tiedotusvälineissä, joista erityisesti Yleisradiolla, näyttää olevan kova poliisivaltiokiima, "poliisi joutui ampumaan" - tyyppisillä selittelyillä.

   Isoista talousrikoksista, veroparatiisivuodoista, veropakolaisyrityksien verorikoksista, vakuutuskuoririkollisuudesta, korruptiosta ym ei saada uutisointia, vaikka kuinka kysyttäisiin.

  • Aikas löyhää toimitaa nykyisellään on Poliisin valvonta . Poliisiasemia on lakkautettu ja jos pitäisi rikosilmoitus tehdä muutoin kuin netissä vaikeaksi menee joutuu etsimään mistä Poliisin löytää... Lain toteutus rangaistusseuraamuksineen ei saa sen korkeampaa arvosanaa:

   https://yle.fi/uutiset/3-10962282

   Paljon on parantamisen varaa .Yhteiskunta on selkeästi muuttunut kovempaan suuntaan .Nykyisellään uutisoidaan yhä useammin väkivataisuuksista joka oli aiemmin hyvvin harvinaista ampumisten ja puukoitusten tiimoilta. Tällöin on myös näkyvyyttä Poliisin taholta lisättävä ja toimintaa tehostettava.Tuoo vaatii resurssejen lisäämistä joka on Suomalaisen yhteikunnan /kansalaisten turvallisuuden takamiseksi välttämätöntä,kuten myös toiminnan laajentaminen tekniikkaa vastaavasti ,rikollisuuden ehkäisemiseksi ja torjumiseksi tietoliikenne yhteiskunnassa.

  • Sipilän hallitus vapautti monia turhan säännösteltyjä asioita. Saas nähdä palaako Rinteen hallituksen johdolla Suomi ajassa taaksepäin. Tuleeko lisää säännöstelyä, rajoituksia ja verotusta. Aloittaja lienee melko nuori, jolta puuttuu kokemukset ajalta jolloin Suomi todella oli poliisivaltio. Tai sitten aloittaja on 80-vuotias kalkkis, jolle ennen oli kaikki paremmin. Oli Kekkonen ja viinakortti.

   • Mukava se olisi jos saisivat lisää resursseja noiden nettihuijareiden ja talousrikollisuuden kitkemiseksi . Kun verot tulee kerättyä helpoittaa se kaikkien taakkaa ja netiin kätttö turvallisuus lisääntyy jolloin tuskaiset selvittelyt ja taloudelliset tappiot huijatuksi tuemisien kautta vähenee ja yhteiskunnassa kansalaisten turvallisuus lisääntyy.Noihin tulee ilman muuta satasata lisää.

    https://yle.fi/uutiset/3-10966507


   • Kenen etujen mukaista on lisätä sisäisiä ja ulkoisia paineita Postin suuntaan?
    Sirpa Paatero on suurien haasteiden edessä.


  • Poliisi työnsi päänsä kusiämpäriin sinne minne pitääkin. Kyttä huoraa itseänsä sarjarikollisille sarjasyömärille ei kyttien vellit maistuneet.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   251
   6606
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   172
   6274