Aihe

Vectra-B röpsötys

reper1

Jooeli 1.6 16V rämiskässä ollu jo jonkin aikaa ihme "ominaisuus" että jos lohkolämppärillä ei lämmitä konetta ihan punahehkuiseksi vaan jotenkin "puolilämpimäksi" esim. puolisen tuntia nollakelillä tai muutaman asteen miinuksilla niin pukkaa joutokäynnin koholle pienen röpsötyksen kanssa pariksi minuutiksi startista ja jos lähtee ajaan nii sehän vaan nyökkii meneen ja nykii kun kiihdyttää. Lämpötila-anturit kokeilin vaihtaa n. vuosi sitten kun niin selkeältä lämpötila-anturiin viittaavalta vialta vaikutti muttei vaikuttanut mitään. No nyt jokin aika sitten tuo vaihtamani nesteen lämpötila-anturi hajosi ja rupesi röpeltämään ja rykimään kylmästarteissa oikeen kunnolla, laitoin alkuperäisen anturin takaisin paikalleen. Voisko se sittenkin olla että tuo tarvikeanturi oli jotenkin susi jo alkujaan ja sen takia ei vaihto auttanut? Pitääkö nämä kaikki anturit yleensä hakea merkkiliikkeen tiskiltä tuplahinnalla jos haluaa toimivaa?

2

113

  Vastaukset

  • Niin ja kiinnostas tietää että hajoaako nää lämpöanturit yleensä miten? Tuo tarvikeanturi näymmä meni niin että jämähti näyttään samaa arvoa riippumatta lämpötilasta ja heitti liian rikkaalle niin että bensa haisi. Voiko ne hajota muillakin tavoilla esim. että vaan tietyllä lämpötila-alueella näyttää häränpyllyä kuten tässä tapauksessa jos lohkolämppärillä lämmittää vain jonkin aikaa niin menee käynnit ihan sevoin? Mutta jos lämmittää esim. 2-3 tuntia niin että varmasti melkeen käyntilämpöinen valmiiks niin ei mitään häikkää.

  • katoppa pakosarjan vasemman puoleinen ylin pultti.. varmaan vuotaa sieltä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   33
   3361
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1352