Miten karata kotoa

kiitos

Otsikko kertoo kaiken. Haluaisin tietää karanneiden kokemuksia, missä se tehdään ja minne menitte? Tiedän että puolet tulevat haukkumaan mutta.... ei kai voi mitään. Te jotka huolehditte: Kiitos huolenpidosta kuitenkin. Itsetuntoni on murusina. Jos vain saisin asiallisen vastauksen...

p.s sama teksti löytyy myös "pulinoista" OLEN SAMA KIRJOITTAJA!

109

5182

  Vastaukset

  • Jos koet kotiolosi sietämättömiksi, voit itse tehdä lastensuojeluilmoituksen tai hakeutua nuroten turvataloon. Riippuu ihan tämän ratkaisusi syistä.

   Näin saat apua omiin ja perheesi ongelmiin, jos ikää on yli 16 vuota niin aina on tietenkin mahdollista muuttaa omilleen. Pelkkä karkaaminen on huono ratkaisu, se ei pidemmän päälle ratkaise mitään ja aiheutat paljon turhaa huolta läheisillesi.

  • Tätä olen miettinyt. Mutta en ole vielä yli 16 joten saan vielä pari vuotta oottaa. Ja en ajatellut olla kauaa poissa. ei ne musta välitä. ehkä yks kaks yötä. Sitte saan varmaa turpaa, mutta kokemus on sen arvoinen

   • Jyyrgen kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kuule oon 11 vuotias ja ei oo mitää pelleilyä et haluun ite lähtee kotoo koska mulla ei oo siellä hyvä olla


   • Jentsukka kirjoitti:

    Kuule oon 11 vuotias ja ei oo mitää pelleilyä et haluun ite lähtee kotoo koska mulla ei oo siellä hyvä olla

    Sama


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sama

    sama vanhemmat huutaa kiroilee ja täällä vain masentuu ja lopulta kuolee...


  • Jyyrgen, et voi tietää millaista mulla on ollut?
   Ja en ole 8
   olen 14

   • Epäilen että sulla mitään hirveen kauheaa on ollut. Enintään vanhempi sanonut että tee läksyt, ja olet siitä ottanut nokkiis. Jos kuitenkin jotain sairaampaa, esimerkiksi oma faija pahoinpitelee, niin samantien teet lastensuojeluilmoituksen. Toi kotoa karkaaminen nyt käytännössä on sama asia kuin huomionhaku.


   • Jyyrgen kirjoitti:

    Epäilen että sulla mitään hirveen kauheaa on ollut. Enintään vanhempi sanonut että tee läksyt, ja olet siitä ottanut nokkiis. Jos kuitenkin jotain sairaampaa, esimerkiksi oma faija pahoinpitelee, niin samantien teet lastensuojeluilmoituksen. Toi kotoa karkaaminen nyt käytännössä on sama asia kuin huomionhaku.

    Niimpä yleensä lapset suuttuvat helposti ja sanovat että joo ei se musa välitä vaikka yleensä vanhemmat tekee lapsensa vuoksi kaikkea.


   • Jyyrgen kirjoitti:

    Epäilen että sulla mitään hirveen kauheaa on ollut. Enintään vanhempi sanonut että tee läksyt, ja olet siitä ottanut nokkiis. Jos kuitenkin jotain sairaampaa, esimerkiksi oma faija pahoinpitelee, niin samantien teet lastensuojeluilmoituksen. Toi kotoa karkaaminen nyt käytännössä on sama asia kuin huomionhaku.

    joo no mietin iha samaa täsä 2 pv et karkaanko ja mul o vähä erillaist mutsi hakkaaa ja on muutenki väki baltane faija ei haluu olla meijänkaa missää tekemisis enkä sinne voi mennä et ei oo muuta vaihtoehtoo ku lähtee ei tota ämmää kato ketää käski mun tappaakki itteni


   • kokkokökkö kirjoitti:

    joo no mietin iha samaa täsä 2 pv et karkaanko ja mul o vähä erillaist mutsi hakkaaa ja on muutenki väki baltane faija ei haluu olla meijänkaa missää tekemisis enkä sinne voi mennä et ei oo muuta vaihtoehtoo ku lähtee ei tota ämmää kato ketää käski mun tappaakki itteni

    Tee rikosilmoitus pahoinpitelystä ja vaadi isältäsi ja äidiltäsi korvauksia oikeudessa, kannattaa ensin kuitenkin näyttää jollekkin puolueettomalle todistajalle esim koulun terkkarille väkivallasta jääneitä jälkiä. Alaikäisenä kotoa karkaaminen ei ratkaise mitään koska vanhempasi voivat aina soittaa poliisit ja heillä on valitettavasti oikeus rajoittaa vapauttasi. Kannattaa käydä kaikki vaihtoehdot läpi ennenkuin tekee jotain typerää.


   • Mitä jos ei niin paha mut joskus haluan tapaa itsesi mutta muistan että mun perhe edes vähän tykkää musta ja tuntuu varmaan pahalta jos mä kuolen. ....?


   • kiva kun näistä on noin 8 vuotta ja itse olen 14


  • KArata kannattaa jos ahdistaa, toki se antaa vaan hetken mielenrauhan. Mihin kannattas mennä, no tietty jonkun kaverin luo, joka asuu yksin, ja joka ei lavertele. Lavertelijat on pahasta mmmkay?
   Mutta entäs jos ei ole sellaista kaveria, joka asuu yksin? Tutustu netissä vaikka johki semi-hippiin, ne on rauhallista porukkaa ja saatat saada savutkin niiden luona jos piipahdat viikon tai parikin kylässä. Ei kannata tietty kaikenmaailman hörhöjen luo mennä, kyllä sen huomaa onko joku ok vai ei, käyttää vähän älliä. Ja mitä tohon raiskauslöpertelyyn tulee, niin sitä sattuu jos ei käytä hattuu, mut hyvällä harkinnalla senkin saa vältettyä kun ei ensimmäisen 50v läskimaha juopon mukaan lähe. No ei tartte olla juoppokaan mut anyway. Tervetuloa Jyväskylään, täällä on paljon nuoria ja opiskelijoita jotka vois sua auttaa :)

   • Mul on hevonen mähän voisin karata sillä😉


  • Hmm... Riippuu aika paljon. Jos aiot olla poissa vain kaksi yötä, niin eihän sun välttämättä tarvitse löytää nukkumapaikkaa. Voit valvoa ne jotenkuten, vaikka en suosittele... Silloin on helpompaa löytää paikka.

   Itselläni ei ole mitään kokemusta karkaamissta, enkä koskaan tekisi niin, enkä mitenkään kannata sitä, mutta haluan vastata sinulle ja antaa apuni niin kirjoitan tänne:

   Jos et aio nukkua, niin sitten vaan oleilet jossain. En tiiä missä astu, mutta jos Helsingissä niin pyörit vaan kaupungilla. Yön tullen voit mennä vaikka johonkin random leffaan, niin ainakin saat olla sisällä. Ainahan sä voit vaan istua koko yön jossain penkillä metsän keskellä, mutta käyhän se aika tylsäksi.

   Jos taas haluat nukkua noi yöt, niin paikan löytäminen voi olla aika vaikeeta. Jos teillä on joku teltta, niin ainahan voit ottaa sen ja mennä johonkin lähimetsään asumaan, vaikka kuulostaahan se aika oudolta.. :P

   Muista, että vanhempasi melko varmasti soittavat poliisit ja sinua aletaan etsiä, niin varaudu siihen. Jos haluat pysyä piilossa, niin jonnekin metsän keskelle sitten vaan! Ei kai siinä muukaan auta...

   Jos itse olisin sinä, niin luultavasti menisin juuri yöksi johonkin mahd. pitkään leffaan. Sitten koko yön kökkisin jossain metsässä tekemättä mitään. Kyllähän se aika kuluisi, vaikka sitten tähtiä katsellen.. Seuraavan päivän sitten tekisin jotain, pysyisin varmaan piilossa siellä metsässä tai sitten vaan kaupungilla tekemässä kaikkea (ainakin jos on kylmä!) Sitten sama uudestaan illan koittaessa.

   Tuli vähän outo vastaus, mutta en todellakaan tiiä miten tämmöseen pitäsi suhtautua. Mulla ei tosiaan ole karkaamisesta mitään kokemuksia, mutta itse tekisin sen näin. Toivottavasti et kuitenkaan karkaa, koska vaikka siltä tuntuisi, niin SINUSTA VÄLITETÄÄN! Jokainen ihminen on mestariteos ja sä olet sellainen varmasti, vaikket sitä itse juuri nyt huomaisikaan.

   Onnea karkaamiseen ja muista aina:
   Tuulessa kasvavalla puulla on vahvat juuret. Älä siis KOSKAAN luovuta. Piste.

  • en ainakaa vois jättää omaa rakasta kitaraa kotii, joten en karkais vaikka maksettas ♥!

   • No ottaisit sen kitaran mukaan?!


  • ite juniorina hatkailin kotoota. Ja ei se kyl mitää asioit IKINÄ auttanu, päinvastoin.
   Sekotin kaiken vieä perusteellisemmin, tosin jos on vaan parista päivästä kyse ni miks pitää ns. ''karata'' mikset vaikka tyylii mee kaverilles yöks tms?

   • Minun kokemus karkaamisesta:
    Olin kotona lukemassa Villivarsa-lehteä. Äiti vetäsee sen vaa pois ja sanoo: "Imuroi huoneesi ja tiskaa astiat! Sitten saat
    tämän."
    Tietenki suutuin, enkä siivonnut, vaan lähin ovesta ulos. Aluksi juoksin, sitten hölkkäsin ja pian kävelin reippaasti. Tuli iltapäivä, rupesi satamaan ja muutenki nälkä. Pelotti kauheesti koska oli känniläisiä ja joitain peloittavia ihmisiä. Olin aika kaukana kotoota. Juoksin ja suurimmaks osin kävelin takas kotiin. Väsytti pitkän "lenkin" jälkeen. Kun olin kotona, ei suututtanut yhtään, kun olin käynyt ulkona. Tajusin, että koti on paras ja turvallisin paikka, josta ei kannata karata! Äiti ei ollut onneksi yhtään vihainen. Sen jälkeen siivosin huoneeni kunnolla. Tiskata ei tarvinnut, kun äiti oli tehnyt jo sen. (astianpesukone on rikki... Mut saatii kyl uus xD)


  • tee näin: edellisenä iltana otat vaatteita mukaa reppuu ja rahaa jonku verra. aamulla lähet bussilla jonnekin mahdollisimman kauas

  • Yllättävää miten asiallisia vastauksia olet saanut. Olisin antanut neuvoja, mutta kaikki mitä keksin on oikeastaan sanottu täällä jo. Sanon siis vaan: suunnittele mahdollisimman paljon etukäteen ja käytä järkeäsi. Toivon kaikkea hyvää niille, jotka aikovat karata kotoa tai tehdä jotain muuta sellaista. Ja muistakaa miettiä mitä teette palattuanne (sillä luultavasti aiotte palata, vaikka mistäs minä sen muka voin tietää) tai jäätyänne kiinni (hyvinkin mahdollista etenkin jos aiotte olla poissa kauan).

  • Mä ainakin sanon porukoille että menen kummin luokse maby viikoksi joten voin pakata vapaasti mutta yöllä herään ja pakkkain kaiken muun mitä nyt yksin asumiseen tarvitsee :) ja tämä tapahtuisi kesäloman alussa...lähen siksi koska mun perseessä on risupiiskan jäljet jotka muistuttavat siitä kun olin 5 vuotias ja iskä rankaisi niin pitkään että perse oli verellä :'( nyt olen 12 ja äiti vain määräilee typeriä esim. tuohhan silmälasini,petaa peti jne...ja kun olin oikeen kunnolla sairas niin siskoni sanoi -Se vaan esittää sairastunutta....sitten äiti passitti minut kouluun ja tuli keuhkoputkentulehdus vaikka äiti tuputtaa minulle lisää ja lisää vaatteita...huolenpito ei ainakaa lopu kesken ja se liika huolehtivaisuus on..on niin vittumaista! Olen lintsannut nyt pari päivää koulusta koska sama se täällä pilata ensin elämä kun kuitenkin pääsen 7.lk lle koska olen hyvä kaikissa aineissa...eli .................Sano vanhemmillesi että menet sukulaisen tai jonkun "kaukaisen kaverisi" luo..saat matkaliput ja kaiken muun tarvittavan mm.rahaa joka on tärkeää...sanot vain että olet sen verran poissa niin olet vaika sen verran tai jos et saa koti-ikävää niin jää sitten PRKLE!

  • Karkaa ihmeessä. (y) Itekki ehkä vois karata pian..
   Yks kaveri karkas pari kuukautta sitten kotoaan. Se tuli meijän luo yöks. Ei onneks mun mutsi huomannu mitään. Sit seuraavana päivänä hirvee moka ku meni kouluu ja siel oli kaikki. Sen vanhemmatki tuli sinne jne.

  • Ei pahalla mut jos pyydät täältä karkausvinkkejä niin ehkä en suosittele sitä sulle. Naurettavaa ja säälittävää huomionhakua.
   Itellä oli nuorempana paljon vaikeuksia ja monina hetkinä mietin karkaamista (tosin lastenkodista, en kotoa). Mutta mulla ainaki omat aivot toimii sen verran etten missään keskustelupalstalla pyydä mitään vinkkejä, ihan ite kyllä laadin pikku suunnitelman minkä avulla saisin elää rauhassa kaikelta paskalta monta kuukautta ennenku jäisin kiinni ja joutuisin takas lastenkotiin. Luojan kiitos olin kuitenki tarpeeks fiksu enkä lähtenyt karkuun, vaikka niin monesti olisin halunnu vaan pois sieltä.
   Mutta ei siinä, karkaa vaan ja kerjää huomioo jos haluat. Säälittävää. Sitäpaitsi sehän vasta järkevää onki huolestuttaa vanhemmat suunniltaan, äläkä rupee yhtään väittämään että "ei niitä kiinnosta.." se kun harvemmin pitää paikkansa. Vanhemmat vaan on joskus sellasia, ne ei ilmase miten paljon ne välittää muuten kun tiukoilla säännöillä ja kurilla.

   • Voin kertoa omasta kokemuksesta aluksi.karkasin noin viikko sitten olin 7 päivä pois kotoota ja ja nukuin yöt metsässä.kirjoitin vanhemmilleni lapun jossa kerroin karkaavani en lopullisesti vaan ehkä parikssi päiväksi tai pariksi viikoksi.kirjpitin että karkaamiseni johtui itsestäni eikä heistä ja että tarvitsin jotain uutta ja jännittävää elämääni.sanoin että heidän ei tarvitse soittaa poliiseille pidin heihin joka toinen ilta yhteyttä niin että laitoin sserkkuni kertomaan vanhemmilleni terveiset(minulla oli siis kännykkä koko ajan mukan).otin ruokaa..rahaa..vatteita..makkupussin...veitsen..ja mmykän kun karkasin...muuta en tarvinnut....yövyin joko lehtiroskiksissa autioissa taloissa tai metsässä.ruoka ei ollut minulle ongelma eikä mikään muukaan.en tiedä ilmoittivatko vanhrmpani poliiseille tai vastavaa mutta ainakaan minulle ei mainittu asiasta.tietenkin vanhempani olivat olleet huolissaan ja olin saanut paljon huomita tempauksellani mitä en olisi haluunnut mutta todellisuudessa en vaihtaisi karkaamis reissuani mihinkään en mihinkään se ol elämäni paras reissu ja arvatkaapa miksi?koska en karannut yksin karkasin ystäväni kanssa me tuimme toisiamme ja pidimme toisistamme huolta(olemme molemmat 14 vuotiaita)olimme puhuneet pitkään asiasta vitsillä että joku päivä sitä voisi karata ja eräs päivä minä vain ehdotin hänelle että karataan(minä olen tyttö ja karkaus ystäväni on poika)kun sitten palasin reissuni jälkeen kotiin olin paljon itsevarvenpi fiksunpi ja tyytyväisempi kuin koskaan!!
    -kun karkaat kotoa mitä kannattaa tehdä;
    Kirjoita vanhemmillesi viesti että karkaar mainitse kirjeessä että olet pidemppään kadoksissa jos he soittavat poliiseille
    -kun lähdet lauta hyvät kengät jalkaan ja juokse niin ei tule koti ikävä
    -mieti jo etukäteen missä olisi hyvä nukkua
    -ota kaikkea tarpeellista mukaan mutta en verran että jaksaf kantaa tavarasi
    -ota rahaa ja kännykkä varulta mukaan
    -älä luota epäluotettaviin joppoihin tai mihinkään vastaavaan
    -viimeisenä ja tärkeimpänä etsi itsellesi karkaus kaveri niin aika kuluu nopeammiin ja olosi on turvallisempi:)
    Ps.mieti tarkkaan että karkaatko vai etkö en suosittele heikkohermoisille


   • kaikkein rakkain aarre on sun koti ja perhe koska vanhemmat näyttää ettei välitä vaan kylläne välittää susta niin kuin kuniggas aarteestaan


  • Itelläni ei oo kokemusta karkaamisesta , mutta jos sua niin paljon ahdistaa olla kotona niit tässä yritän auttaa sua....

   Jos sinulla ei oo rahaa paljoon niin keräät jos oot 13-16 nii kerää vaikka pulloilla,hoidat jonkun lasta hetkeksi,talutat jonkun läheisen koiraa tai tämmöstä pikku töitä. Sitten kun oot kerränny tarpeeks rahaa nii hankit bussi/junalipun ja meet toiseen kaupunkiin siis niiku ei minnekkää seinäjoelta helsinkiin mutta joka on siinä sinun kaupungin lähellä sitte meet ja oot 2-3 päivää ennenkun vanhemmat ymmärtää sen virheen minkä ne on tehnyt. Jos haluat niin voit kirjottaa kirjeen ennen lähtöä mutta et kirjota minne menet. sitten ne oikeesti ymmärtää. Meet kaupunkiin ja olet siellä pyörit kaupungissa,tutustu vaikka johonkin ihmiseen joka on tosi kiva ja voi kyllä kysyy että pääsekö teille yöksi n. 2-3 päivää sitten vaan meet takaspäin kotiin ja kaikki on sitten varmaan hyvin. ( EHKÄ)

   Toivon että tää oli apua ees johonkin ja kaikillahan on niitä omia mielipiteita ja ideoita.
   TSEMPPIÄ SINULLE !!! :)

  • No jos nää nyt karkaat ni mikään ei Tuu olemaan niinku ennen

  • No yksinkertaisesti avaat oven ja lähdet kävelemään. kaipa nyt ennen pitkään vanhemmat soittaa poliisille ja joudut kotiin, ehkä perhekotiin. Miksi haluat ylipäätäsi lähteä? Itse en halua. Tykkään olla kotona. Eriasia jos vanhemmat olisivat alkoholiongelmallisia ja riitelevät. Silloin saisit ihan luvan kanssa lähteä.
   Itse en todellakaan haluaisi lähteä, koska perhe on tärkein enkä halua sitä huolta heittää vanhemmilleni. :-)

  • haluaisin karata en tykkää ruuasta enkä siittä kun joutuu syömään tosi phaa ruokaa ja musta ei välitetä

   • en kyl kuiteskaa haluis karata mulle tulee joskus semmonen mieli mutta tärkein aarre maailmassa on perhe


  • mähaluisin karata mutta mökillä mun leikkimökkiin

   • mä aijon karata mun mökillä kun mä saan olla vapaana


  • Miksi karata kotoota? Mutta Jos karkaat niin onnee vaan sullekki mul ei Oo ikinä tullu mieleenkään karata mieti vielä parisen kertaa jos aijot

   • Hei toi kirjotus on jo päälle 2v vanha onkai se jo ehtiny muutaman kerran karata siinä välissä ja täyttää 16v :D


  • Tässä ohjeet, mitä kaikkea tarvitset.

   Iso ruudullinen liina
   Vahva keppi
   Voileipiä, keksejä ja omenamehua.

   Laita eväät liinan sisään sido kepin nokkaan vetosolmulla. Umpisolmua et ehkä saa auki kun kätesi ovat kohmeessa.

   Jätä keittiön pöydälle lappu: Olen karannut kotoa ikiajoiksi. Turha soittaa mummille, ainakaan muutamaan päivään.

   Sitten nostat kepin olalle ja avaat ulko-oven.

   • Nauran ihan kippurassa...


   • Ai että kuinka hyvä suunnitelma 😂


  • Siis mitä! XD Tääläkö annetaan neuvoja alaikäisille kuinka karata kotoa? Ei se ole mikään saatanan temppu mihin tarvitaan neuvoja. Muutakuin etuovi auki ja lampsit vaikka ulkohyyssiin paskalle pariksi päivää ja jätät lapun jossa lukee että "Olen velho palaan pian"

   • Ja muutenkin vanhemmat alkavat tekemään ilmoituksia somessa ja nolaisit itsesi täysin karkaamalla.


   • jep ja kirjoitti:

    Ja muutenkin vanhemmat alkavat tekemään ilmoituksia somessa ja nolaisit itsesi täysin karkaamalla.

    Oon nyt mummulassa, ja mietin että pitäsköhän karata(en tiiä mix...) mut ois ae varmaan ihan siistiä!!!!!! Ehkä joskus vielä kokeilen:)


   • cherry heart kirjoitti:

    Oon nyt mummulassa, ja mietin että pitäsköhän karata(en tiiä mix...) mut ois ae varmaan ihan siistiä!!!!!! Ehkä joskus vielä kokeilen:)

    Cherry heart oletko pääkaupunkiseudulta ja vanhempasi ovat eronneet?


  • Jos päätät karata,niin mieti aina keneen voit luottaa,jos epäilet,niin älä luota,vaan ole omillasi.
   Älä sokeasti luota ihmisiin,niillä voi olla tosi pahoja ajatuksia.

   Hyvä kaveri on olemassa,myös karkaamisessa,vaikka ei se voi majoittaa,niin joku pitää olla keneen pitää yhteyttä.

   Niin ja mä ottaisin tollasen 14v nuoren mielellään hoiviini,oon tosi kiltti poika.

   tvtonzo@gmail.com

  • Vähän myöhässä oot pedo,tää on jo marraskuussa 2012.

  • Mun äiti lähti 16-vuotiaana, sanoi ihan siitä vanhemmilleen jotka sanoi jonku sanonnan mikä tarkoitti et se varmasti tulee takaisin. No eipä palannunkotii... Ensin meni kaverilleen ja sitten sai jostai asunnon.

  • Karkaa mun kaa!! Oon 12 v ja tyttö. Ja on kokemusta karkauksista. Käy lukee: Kertokaa karkauksistanne! Niin tiedät tarinani. Tilanteeni on huonontunut. Aloitin viiltely.... oon nii mielipuoli... ja käy lukee: Karataan!! Koska siitä voit ilmoittautua karkaukseen.

   • Oot vähän myöhässä tää alotettiin 26.11.2012


   • Pikkasen myöhäs :D


  • Kotoa karkaaminen on kyllä melko äärimmäinen juttu. Mutta jos ajatellaan vaikka seuraava tilanne milloin se voisi tulla kyseeseen: porukat humalassa ja hakkaavat tms.
   Pitäisin aina reppua valmiina missä olisi sadekamppeet, lämmintä vaatetta, hieman rahaa ja joku vahna, toimiva puhelin akulla. Noilla kamppeilla voisi lähtä äkkiä karkuun vaikka metsään josta sitten soittaa poliisit. Mitään pidempiä karkumatkoja ei tarvitse Suomessa käytännössä tehdä kun muutenkin viranomaiset puuttuvat peliin ja antavat muun paikan olla.

  • joo tiedän et oon myöhässä mut 28.6.15 karkasi n keravalta vantaalle luotettavan kaverin luokse sanoin mutsille et meen yöks kaverille jonka sit tein se oli kyl siistii ja en vahtais sitä mihinkään mut mun mutsi soitti mulle 50x ja kysy et antoks kaveri äiti luvan EN VASTANNUT ja tule 1vk myöhemmin ja sain kone kiellon

   PS ONKO JOKU N12V KERAVALTA/VANTAALTA JOKA HALUIS KARATA

   • SORI TOI SEKAISUUS


  • Kun karkaat ja vanhempas huomaa niin poliisit on perässäsi melkeen heti...

  • Vähän myöhässä xD

   Haluisko joku 12-13 vuotias TYTTÖ jyväskylästä "karata" munkaa? Nimittäin kaikki on kotona ok, mut tää kokemus ois jännä. Ajattelin kyl siis et karkaan esim. Yöksi (kesällä). Evät ne huomaisi ja palaisin aamuun mennessä. Kuulostaisiko kivalta?

   • Tää kuulostaa niin ihanalta mutta seinäjoki asuinpaikka


   • Oisko tää viel voimassa :3


   • Karkaaja kirjoitti:

    Oisko tää viel voimassa :3

    joo


  • ma tiedan sun tunne. ma itse karkasin kotoa kun ma vihasin itseani ja olen nyt huvin ulpea siita etta karkata mina. ma mennä paskaalle nut mutta ma tulen viella takashi.

  • Mitenkö? Oisko ovesta?

  • Jos on niin pahat olot, niin sitten turvakotiin. Miten nuori muka pärjää karkaamalla vain jonnekkin. Kouluissahan sitä täytyy olla ja hankkia ammatti jos vähänkin mahdollista. Kyllä minusta on onni, että Suomessa saadaan käydä koulua ja on oppivelvollisuuslaki.

  • Oon 12v poika kuukaus sitte karkasin nukuin kaverilla ja aamulla mentiin kaverinkaa kouluu ja kun mutsi oli otannut poliisiin yhteyttä niin opettaja soitti vanhemilleni ja jäinpähä kiinni mut huomenna karkaan taas

  • Juu, karkaa vain

  • Meijän äiti uhkailee sillä että se aikoo lopettaa meijän koiran

   • Toi on sairasta


   • Ihan kauheeta :(


  • Joo täysin myöhäs. Viisi vuotta vanha keskustelu mut ite aion karata kotoonta (mun mutsi on hirvee kusipää,juoppo, joka muutenki hakkaa ja haukkuu mua huoraks. Se vois miettii miten kasvattaa omaa lastaaan ja otan hatkat tänä yönä. Aion olla ainakin viikon poissa (kaikki kamat on) ja nyt toivon kaikkea hyvää ketkä aikoo karata kotoa:)❤

  • Lähet vaikka illalla 4aikaa dösäl jonnekki hevonvittuu ja meet pois kaupungista

  • Kannattaa kysyy vanhemmilta apua :D

  • En oo ikin karannu tai mitää mut tunnen aik mont jotka on karannu joten täs step by step tutorial:
   1.
   kerää sun massit (käteisenä if possible) muut tärkeet kamat (mitä tarvitset ajaksi jonka aiot olla poissa) ja kirjota huoltajilles joku viesti jos selität miten paskasti ne on kohdellu sua yms.
   2. Mieti minne ihmeeseen sä aiot mennä.
   Eli siis parhaita paikkoi on: paikat jotka sä tunnet jo (ei kannata pysyy samas kaupungis jos aiot karata pitkäks ajaks btw) paikat jos sul on frendei tai sit jonku YKSIN ASUVAN frendin luona johon sä luotat (gf/bf ei haitta kuha ei oo vanhempii siel) jos karkaat vähäks aikaa joko pysy samas kaupungis tai vietä aikaa jossain lähikaupungis.
   Ei kannata mennä jonku random tyypin luo bcuz rape jne. joten pysy vaan frendeis jos meet jolleki.
   3.
   Älä puhu frendeilles (paitsi sen kaa jolle meet jos meet) siit et aiot karata VARSINKIN jos aiot olla pitkäks aikaa. Tän idea on et jos kaveris sanoo et mis vietät aikaa ja muut ni pian sul on poliisit viemäs sut takas sinne helvettii.
   4. Päivät.
   1. Frendit. (selitetty step 2) (myös paras sillä ei ongelmii jne.)
   2. Metsät. vietä aikaa penkil tee jotain jos toit jotain tekemistä. Ei kovinkaa vaaralline paikka kosk kukaa ei kiinnitä suhu paljoo huomioo.
   3. kauppakeskukset. löydä joku paikka jonne kukaa ei mee ja sit vietä aikaa siel. (paras paikka mis ladata puhelint ellet oo kaveril)
   4. Kaupunki in general. jos voit olla kaduil pelkäämät et joku tunnistaa sut ni sit voit viettää aikas kaupungil
   5.
   Nukkuminen. Jos sulle on helppoo valvoo öit nii go ahead ja valvo. Mut jos karkaat pidemmäks aikaa / et voi tai osaa valvoo nii tarvitset nukkumispaikan.
   1. Frendit (selitetty step 2) (myös paras sillä ei ongelmii jne.)
   2. Kauppakeskukset. jos vietät vähän aikaa pois nii nää ei oo yht haitallisii mut yleensä näis voi viettää vaan päivät mut jos on esim. talvi ni pysy kauppakeskukses chillisti kunnes on enää puoltuntii sulkemisaikaa. Sit mee jonnekki piilopaikkaa jos voit viettää yön ilman ongelmii jos mahollista. sit laita joku herätys ennen aukioloaikaa ja pysy piilos kunnes näät normi ihmisii/kello on jo niiku way over aukioloaika. älä vietä monta jatkuvaa yöt kauppakeskuksis kosk jotkut vartijat voi alkaa tunnistaa / jos sua etitään nii se on vaarallist.
   3. Katot. Nää voi olla sun normi nukkumispaiakat jos on lämmin sää. HUOM nää katot ei sovi hyvin: mikä tahnsa omakotitalon katto, selvästi ihmisille näkyvä katto (sääntö koskee myös katolle johtavia tikkaita) (jos mahdollista ni älä valitse kattoo joka on alempana kuin joku muu rakennus) ja nii siin on kai kaikki katot johon ei pitäis mennä. Pääasia on et käytät järkee kun valitset kattoo.
   4. Leffat. Tää on toinen hyvä paikka jos voit viettää aikaa talvel. Lämmin paikka ilman ongelmii jos voit viettää pari tuntii aik nice deal. Jos ostat jotai kortillas nii varmista et sun vanhemmat ei tarkista sun rahan käyttöjäs sillä ne voi sen avulla tietää mispäin sä liikut. (tää on yks monist syist miks sun pitäs käyttää käteist).
   6. Think about it.
   Tunnen nää tyypit jptka karkas yhä yhest syyst ja se on et ne huomas tehneensä virheen ja tuli takas. ykskään niist ei oo jääny kiinni ja ne tuli aina takas. Jos sua pahoinpidellään ni sit sano jollekki aikuiselle vaik opelle. tai sit tee ite rikos ilmotus tai jotain sellast. K baiiiii

  • Öö mulla menee koulussa ihan perseesti ja haluisin mennä jonnekkin pois. On talvi enkä voi mennä minnekkään katolle nukkuu mut kun mulla ei oo muutakaan paikkaa ja kun ei o kavereit minne mennä, mua lyödään koulussa ja haukutaan lyttyyn, mun tekis mieli vetää kaikkii vaan turpaan. Onneks ei mua kotona pahoinpidellä. Mut kellään ei taida olla nyt hyvää ideaa karkaamiseen?.. olin just tekemässä itsemurhaa lääkkeillä kunnes luin siitä niin nyt muutinkin mieleni. Vitsi ku vois vaa sammuu....

   • no perkele VEDÄ KAIKKIA TURPAAN

    ...no jos et pysty nii mee johonki kauppakeskukseen ja yritä jäädä sinne yöks nukkumaan. netistä hakemalla löytää ohjeita miten se voi onnistua jos oot epävarma.

    tai sitte meet johonki kodittomien paikkaan ja esität jotain paperitonta että saat yöpaikan ja varmann ruokaakin..


   • Ite oon miettiny kans karkaamista, jos kerrot vaikka snäppis niin voitais jutella kahestaan :)


  • TAHTOISIN KARATA JA MUT TAVALLAAN EN KOSKA MUN KONE XD KISSA jäis ja pitäskö ottaa ruokaa vatteita äitin lompsa /iskän ja menna vaaan bussiilla niin kauas kun mahollista ja tulla esim vuoden päästä ja sua kohdellaan kun pinetä lehteä joka on mädäntyt paska. mun esimerkki ÄLÄ KARKAA IDIOTTII POLIISIT SAMAN TIÄN PERÄS PS KOKEMUS KERTOO.

   • No aha! Itte olin kadoksissa 5 päivää, ku tulin takas nii puhuttleut ja keskustelun sain perään mut poliisit ja mustamaijja ei kyl ollu peräs. Ja kuule, ihan vaa siks koska okin jättäny lapulle et meen kaverille viikoks. Ja sit olinki hillumas kavereiden kans ympäri kaupunkii öisin, vaik nukuttii oäivät niitten luona ja muuta. Olipahan kivaa ku sai tehdä 5 päivää jitä vaan.


  • Meiltä lähti kyllä vanhemmat karkuun aina, jätti parikymppiä ruokarahaa jos sitäkään ja katos pariks viikoks radalle, muutamat kerrat haettu naapureilta leivät ja lämpimät ruuat syöty aina koulussa taikka kavereilla koulun jälkeen. Kotona yleensä makaroonia ja mausteita. Aika usein oli myös ketsuppia. Laitoksee pääsemisen jälkeen elettii kyllä herroiks kun jokapäivä oli lämmin safka eessä kahesti, aamupalan, iltapalan ja välipalan kera. En kyllä ymmärrä miks normaalissa perheessä asuva lähtis koskaan karkuun, kun suurimmat huolenaiheet on kun viimesynttäreinä saatu tietokone on liian hidas ja joulua ei jaksa oottaa :DDDDdd partahöylä käteen ja menoks

  • Olen itekkin karannut muutaman kerran ja täs on pari vinkkii ja juttui mitä kannattaa muistaa.
   Huomioi Valvontakamerat, poliisit, kaikki tutut tyypit, ja sen et katoamis ilmoituksen voi tehdä kolmen päivän päästä katoamisen jälkeen, ja et poliisi voi paikantaa myös mahollisen kännykän.
   Ota kaikki tarpeelinen mukaan.
   Ehkä myös vähän rahaa kuitenkin riippuen kuinka kauan oot karkuteillä.
   Ite menisin varmaan johonkin syrjäseen paikkaan tai johonki mistä muut ei osaa ettii sua. Varaudu!
   Sori mahdollisista kirjotusvirheistä jos niit on.

   • Kannattaa huomioida myös snäppikartta koska siit voi nähä.


  • maduud kui vanha sä oot 2019? kukaaaaaa????? hellööööö

  • Avaa, ovi auki jo kuulitko ?!Ovi auki tai et voi karata kotoa!

  • Onks tääl joku muu Teini joka asuu Vantaa ja vois karata mun kaa

   • en asu vantaal mut voisin :D


   • Oks viel voimas??!? Oon 14 ja vantaalt.


  • joku 11-12 vuotias Kauhajoelta? Haluaisin karata kosk vanhemmat varmaan eros ja huutaa mulle. Niinku jos vaikka päästän tyyliin pierun niin heti paskaa niskassa. En vaan jaksa. Ruuat pitää tehä ite. Niit ei vaan kiinnosta vaik itken jossai kaapissa rukoilemassa että kaikki tulis vaan normaaliks. Tänään mun isä lähti eikä oo vieläkään palannu. Niinku pliis joku

  • tulkaa minu luo!.

  • tääl on nyt huone Tapiolassa
   pitäis järjestää että tuossa voi nukkua
   Teille kirjoitti ihan kauheita aikuisia
   kaikkea että sosiaal viranomaisia tai että
   vanhempien kans ihanat välit kärsii
   Senkmhä n takia eivät osaa keskustella

   mutta en minäkään oikeasti voi koska teidän vanhemmat yms olisi kimpussa
   Rukoillaan että saan talon ja sinne voitte tulla

  • tämä on tylsä maailma missä ei voi adoptoidakaan, ottaa orpolasta luokseen
   on hirvittävät viranomais systeemit
   vaatimukset en usko että se on rakkaus tai elämä
   mut olen liian raiskattu Ismo Alanko esi.m
   olikin vaan joka laittoi lapsiaan kouluun 12 vuotta ja tärkee lukio sen jälkeen
   torjui minut oveltaan
   minut jolla oli tunteet ja henki
   n 30 v 50 v jaksoi olla tunteet ja henki
   KukAan ei kuin yht kunnan sosiAlitarjontoja
   tahtonut tyrkyttää
   Ismon musiikista tuli roskaa
   Mut hän ei minua rakastanut eik pelastanut
   ei Toni w kään
   (tyhjästä ilmasta alettiin raiskata mutta he ei
   kukaan pelastaneet )
   ( heidän seura olisi suojannut )

  • säikähdin äsken kun muovihaarukan piikki katkesi syödessä ja siit puuttui toinenkin piikki
   et jos omin mutta ei voinut oll papukeiton kans sitä niellyt
   siinä säilähti ja kiitin Jumalaa
   kun muistin sehän oli 3 piikkinen rikkinäinen
   ( KOKEILInkin katkaista yvden piiki n ja et milt se tu tui suussa, ei sitä olis voinut huomaamattaa syödä
   niin muisti että Jumalan kanssa on elettävä,
   Jumala suojelee ett ei niele sopimatonta
   tai että ei kompastu
   tahdoin sen sanoa ku muistin et nuori
   ei ehkä viel ole ajatellut niitä asioita

  • minusta te olitte ihania ihmisiä
   Ajattelin koko kauppareissun teitä,
   että en ole nähnyt muuta täl palstal mizt
   olisin pitänyt
   kiva kirjotus joku luki Villivarsaa
   ja äitinsä vetäisi sen pois käski siivotA
   tiskata, ja hän karkasi uloz
   mut siel oli karseaa ja koki koti hyvä paikka

   se on kiva kun joku kertoo elämästään
   Aikuiset ei osaa tehdä sitä )
   Lapsethan oli parhaimmillaan eka luokklaisina
   siinä Kevätpörriäinen lehdessä
   heti kun olivat toka ja kolmas heistä
   tuli sovinnaizia kivettyneitä
   Eli te menette kokoajan huonompaan suuntaan???
   en minäkään selvinnyt nuoruudesta
   Mutta Ismo Alanko oli kyllä valaisija
   Lamourha levyllä

   niin tahdon sen vapaan elämä mut
   se ei ole että he kaikki tekisi sen vaan et
   Minul olisi yksi oikea ihminen
   mutta en ole sitä nähnyt
   Minul ei ole yhtäkään ihmistä
   jonka kanssa
   löytää ehkä ne tunteet ja henki ?
   mikä oli Olihan se Jumalasta

   • en ole kyllä lukenut kaik kirjoituksia
    Luen ne nyt


  • luen kohta
   (tuliko se perille? joku vanha kääkkä
   joku saatanan vanha kääkkä kadotti sivun äsken.
   He on elämäni ajan häiriköineet
   onneksi pahimmat on jossain vanhain kodisslusimassa tai haudassa
   ja toivon että menevät helvettiin joz yrittävät
   saatanan kääkät
   mitähän he nyt yrittäis

   Minul on paha olla tämän koneen kanssa
   kun se vaan tarjoaa sanoja
   ei usko että sana on se minkä kirjoitin
   Ei millään ollut kirjoittaa saatanan
   eikä kääkkä
   ( käyn kaupassa kysymässä miten tämä
   säädellään ettei muuta sanoja )

  • En tiedä kuin mätiä aikuisia
   Ja hidasta kituuttamista

   ( painoin lähetysnappia
   niin tyhjeni screeni
   kun kirjoitin totuuden
   Minul on arvokas elämä , ainutlaatuinen
   ja he pakottaa tämän joka tahtois maatilan
   ( oli hetki jona tunsin lannanhajun
   kasvimaalle ku tuotiin lannoitus hevoslantaa
   tunsi sek murto osan miten ihana henki lampaille
   heinää antaa tms
   ( monil ihmisil varmaan on?
   Ajattelin ett joillain ihmisil on ehkä onnellinen elämä
   me ollaan sellasii te nuoret ja minä ett me ei kadehdita jos jollain on onnellista
   Minua on kiusannut kääkät jotka kadehti niin vähäisiä asioita
   et sellasta typeryyttä ette ymmärrä
   Potkin niitä vaan päähän mielessäni.
   ja niin ei tietysti saa tehdä perun sen ajatuksen

   ei pötkitä ketään
   Ehkä meil on elämä

  • mitä teille kuuluu? ( en heit enää inhoa en muista
   EI saa satuttaa ketään
   eiväkivaltaa

   ei mielessäänkään väkivaltaa
   mutta on luonnollista jos raiskata yritetään
   Koirakin purra saa, ja hevonen potkii
   jos niitä yrittää koskea sukup elimiin
   uroskoira jos ahdistella tyttäkoiraa yrittää
   tai ori jos yrittää astua tamman vastoin sen tahtoa. Ja ihminen lyö varmasti jos
   hänen jalkovälii työntäis sormet.
   Sen on Jumala luonut että se on oikea tunne
   ja oikeutettu.
   Minua kohdeltiin alempana kuin eläintä,
   kun tyhjästä ilmasta raiskattiin
   enkä voi nut suojautua, purra potkia
   Rukoukset ei auttaneet ei tunne
   kauhu tuska ei ajatus ( olen neitsyt
   ja TRO periaatteella elänyt.
   Tosi Rakkaus Odottaa
   True Love Waits

  • jaa, te ootte siel maalla
   Tulkaa tänne kylään?
   kirjoittakaa stmariasalome@gmail.com

   ( odotetaan ehkä vähän jos on niitäyhteiskunna määräyksiä et ei sais vierailla vielä

   • jatkui yhä se väkivalta
    RukoilinJumalalta että Jumala rankaisee
    totaalisesti sen sielun joka tunkeutui ilmenemään
    näkynä( se hymyili vaikka minua sattui.
    ( enemmän kuin perinpohjin sattui että joku mies
    tunkeutui mieleeni
    tytön mieleen , ilmenemään
    Luki ajatukseni ja
    se on vainaja, nyt se haihtuu
    etääntyy ( minua sattui että Jumala antoi sen tunkeutua

    sinä olet enemmän kuin Jumala, joka siellä olet,

    joka tahdoit että se ei voi koskea sieluuni
    Niinkuin meillä O n yksityisyys asunnossa,
    sinä et myöskään pöllön silmälasipäinen
    voi tunkeutua mieleeni
    ( onko se toinen vainaja?

    minäkin olin enemmän kuin Jumala
    siinä että en antanut koskea sukup elimiin
    Krishna on mitättömyys jolla oli 900 Gopi tyttöä
    ( jos luette Krishna liikkeestä
    ja se kusipää jonka luona jouduin olemaan
    asunnottomana
    joka oli kutsuttu Selim julmaksi,
    joka 1500 luvulla teloitti ih.isiä Turkin
    johtajana, samoin teki Suleima, hänen isä
    ( joka oli Jeesuksen inkarnaatio )
    Suleima Suuri.
    Suleima oli minun isoisä ja Selim setä?
    en tahdo pahaa tietysti
    Olen pahoin pettynyt
    miehet sovinistisia sairaita

    en noita asioita kyl halunnut selittää
    vaan olla oma itseni kuten olen ollut
    Niin Jeesus oli Salomo jolla oli 900 vaimoa
    ja hän ei siksi ymmärrä rakkauselämä asioita.
    ( Salomo oli n 1400 v ennen Jeesusta,
    siinä oli inkarnaatio joka vuosisata
    tai useampi
    ( hän oppi kuolemaan
    Jeesus on sellainen
    Ihmeellistä minusta on että
    Salomo-Jeesus ( Yeshua )- Suleima
    siis kaameaa jos hän oli niin väkivaltainen
    Suleima n/a, en todel käsitä siit mitään

    mutta väkivaltainen on kristinuskon historia
    ( onneksi nyt ei ole kun ei sitä voi kestää
    ja se oli huonoa vaan, pahaa
    sietämätöntä
    mutta nyt ollut henkinen väkivalta
    että minun kanssa ei ole keskusteltu

    se voi pohjautua että Jeesus oli Kain,
    Eevan poika
    ja
    Eeva on alkujaan joka oli alaston
    Hän on niin kauan ollut "psykopaatti"niinkuin
    alastomana poseeraavat ovat,
    raakoja
    minä olin muut alkuperäiskansa
    Hawai illa tai missä se oli missä se paratiisi alue
    mistä Evan Adamin poikien luettelo Raamatussa
    alkunsa sai
    heillä oli Kain, Seth ja Abel
    Raamatun mukaan , lapsia Adamilla ja Evalla.
    he oli minulle varmaan lapsia vaan
    kun olin Evan avustaja.


  • niin se taitaa olla että Krishna jolla oli 900 Gopi tyttöä antoi Jeesuksen
   Kristuksen jolla oli Salomonina 900 vaimoa.
   Siksi Jumalanpalveluksessa luetaan " Jeesus Davidin poika
   Salomo oli kuningas Davidin poika.
   ja hänen äiti oli Bathseba,
   / Bathseva , jonka oikea nimi oli Seva,
   ( se lukee Raamatussa )
   arvelen että Seva omi Evan, Adamin Evan
   inkarnaatio. Siksi hän oli nii suuri
   merkityksinen
   ( joten Evan voi nähdä Bathseba maalauksessakin, eli tavallinen nainen
   ( mi nua kyllä loukkaisi ne alastonkuvat
   " Bathseba kylpee" en niitä kannusta
   katselemaan
   niitä on tehty paholaisen ajamana
   pahojen henkien ajamina vaikuttamina
   tehneet ainakin 120!!kpl
   " Batsheba kylpee "maalauksia
   1400-1700 luvulla eri kuuluisimmat
   taidemaalarit

   • luulin ensin ett minä olin ehkä Bathseba,
    Siksi tiedän että se alastonkuva on loukkaava
    Eihän me välitetä muista
    minä ainakaan jaksa
    kun ei ole ollut ih.isuhdetta tarvitessaan

    30 v kaipasin hetkestä toiseen ja tarvitsi n
    vai oliko pidempi aika
    Eva jos ollut alkujaan alasti
    ehkä hän oli se alaston bath Seva


   • STMariaSalome kirjoitti:

    luulin ensin ett minä olin ehkä Bathseba,
    Siksi tiedän että se alastonkuva on loukkaava
    Eihän me välitetä muista
    minä ainakaan jaksa
    kun ei ole ollut ih.isuhdetta tarvitessaan

    30 v kaipasin hetkestä toiseen ja tarvitsi n
    vai oliko pidempi aika
    Eva jos ollut alkujaan alasti
    ehkä hän oli se alaston bath Seva

    tässä väsyy

    Niin rukoukset Jumalalle
    Ismo Alankokin lauloi että
    "Isämme poikaa seurasivat,
    tien unohtivat " ?? tms
    Siis Jumalalle rukous

    kun raiskattiin jouduin kokemaan että
    mitä sellainen parrakas mies ymmärtää
    Ei ymmärrä, Salomo joka 900 pillua kolusi
    ei ollut pääasia hänelle suojata neitsyt
    Minut raiskattiin alttarin edessäni Kirkossa
    ja Kirkon penkillä
    myös Krishna liikkeen temppelin lattialla
    istuessani
    eivät estäneet sen fyysisesti tuntuvan
    sukupuolieli.iin kohdistuvan väkivallan

    he antoi sen akti tapahtua
    Krisnasta selitetty että hän on jotain vain siinä
    tantrisessa aktissa
    jota he palvoo hurmiomusiikilla
    joka kuvastaa aktin kulkua kliimaksiinsa
    että hän ei estänyt sitä
    raiskausta Vaikka miten kiduin
    tunsin rukoilin tein tuhansia ristinmerkkejä
    suojakseni taistelin ja puolustauduin kaikin
    voimin todel sietämättömältä
    väkivallalta
    henkisesti ja fyysisesti sietämätön
    Ja Jumala huolehtii että
    kun ihminen ei kestä yhtä raiskausta
    että joka raiskaus rangaistaan aina pahemmin
    ( että tuhannet raiskaukset eivät ole
    vähemmän kuin 1 raiskaus
    Joku sanoi että Sanna Marin esim ymmärtäisi
    5 raiskausta hirvittävä nÄ
    ei pysty hahmottamaan tuhansia raiskauksia
    ( ei ole hänen homma ollenkaan )
    Hän oli ehkä Konstantinos Suuren ensim vaimo
    Minervina
    en ole varma en tiedä.
    Konstantinus valitsi kristinuskon.
    ( mutta hän myös keitti kirjoitti elävältä
    vaimonsa Taustan.
    Hän jätti Minervina
    otti vain heidän pojan Crispuksen.
    Hän teloitti myös Crispuksen
    myöhemmin, kun epäili Faustan ja Crispuksen pettäneen
    hänet ( että heillä oli suhde )
    Arvelen että Madonna oli Fausta
    Tässä tulee mieleen jos se jalkojen levittely ym
    siveettömyys Madonnan liittyy että
    koki niin hirveän asian että keho
    kiehuvaan veteen ??
    en kuin ole varma oliko hän Fausta
    Patsas ehkä muistutti häntä
    olin tunnistavinani Faustasta tehty patsas

    ei koskaan sellaista väkivaltaa!!!


   • STMariaSalome kirjoitti:

    luulin ensin ett minä olin ehkä Bathseba,
    Siksi tiedän että se alastonkuva on loukkaava
    Eihän me välitetä muista
    minä ainakaan jaksa
    kun ei ole ollut ih.isuhdetta tarvitessaan

    30 v kaipasin hetkestä toiseen ja tarvitsi n
    vai oliko pidempi aika
    Eva jos ollut alkujaan alasti
    ehkä hän oli se alaston bath Seva

    tässä väsyy

    Niin rukoukset Jumalalle
    Ismo Alankokin lauloi että
    "Isämme poikaa seurasivat,
    tien unohtivat " ?? tms
    Siis Jumalalle rukous

    kun raiskattiin jouduin kokemaan että
    mitä sellainen parrakas mies ymmärtää
    Ei ymmärrä, Salomo joka 900 pillua kolusi
    ei ollut pääasia hänelle suojata neitsyt
    Minut raiskattiin alttarin edessäni Kirkossa
    ja Kirkon penkillä
    myös Krishna liikkeen temppelin lattialla
    istuessani
    eivät estäneet sen fyysisesti tuntuvan
    sukupuolieli.iin kohdistuvan väkivallan

    he antoi sen akti tapahtua
    Krisnasta selitetty että hän on jotain vain siinä
    tantrisessa aktissa
    jota he palvoo hurmiomusiikilla
    joka kuvastaa aktin kulkua kliimaksiinsa
    että hän ei estänyt sitä
    raiskausta Vaikka miten kiduin
    tunsin rukoilin tein tuhansia ristinmerkkejä
    suojakseni taistelin ja puolustauduin kaikin
    voimin todel sietämättömältä
    väkivallalta
    henkisesti ja fyysisesti sietämätön
    Ja Jumala huolehtii että
    kun ihminen ei kestä yhtä raiskausta
    että joka raiskaus rangaistaan aina pahemmin
    ( että tuhannet raiskaukset eivät ole
    vähemmän kuin 1 raiskaus
    Joku sanoi että Sanna Marin esim ymmärtäisi
    5 raiskausta hirvittävä nÄ
    ei pysty hahmottamaan tuhansia raiskauksia
    ( ei ole hänen homma ollenkaan )
    Hän oli ehkä Konstantinos Suuren ensim vaimo
    Minervina
    en ole varma en tiedä.
    Konstantinus valitsi kristinuskon.
    ( mutta hän myös keitti kirjoitti elävältä
    vaimonsa Taustan.
    Hän jätti Minervina
    otti vain heidän pojan Crispuksen.
    Hän teloitti myös Crispuksen
    myöhemmin, kun epäili Faustan ja Crispuksen pettäneen
    hänet ( että heillä oli suhde )
    Arvelen että Madonna oli Fausta
    Tässä tulee mieleen jos se jalkojen levittely ym
    siveettömyys Madonnan liittyy että
    koki niin hirveän asian että keho
    kiehuvaan veteen ??
    en kuin ole varma oliko hän Fausta
    Patsas ehkä muistutti häntä
    olin tunnistavinani Faustasta tehty patsas

    ei koskaan sellaista väkivaltaa!!!


  • Avaa ulko-ovi. Sulje se takanasi.

  • Katso Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus - Tiernapojat (2002) YouTubessa
   https://youtu.be/QH2TCV3PjE0

   Tuossa on vielä! /Toni Wirtanen
   Ismo Alanko
   ja se tummatukkainen on kuin Jeesus ilmeiltään
   on hänen veli.

   se suuruus O oikeast.i et O todellisia ih.misiä
   mut he torjui minut Koska ulkonäköni ei ollut
   niink missillä, sieluni torjuivat

   • ihmisen pitäisi olla parhaassa kunnossa 80
    vuotiaana , se on mennyt väärinpäin.
    muistakaa että olette ihan samanlaisia
    50 vuotiaana ja 70 vuotiaana kuin nuorena nyt

    ihmistä vanhentaa vain oletus että vanhenee
    Koko vanhentuminen on kollageenin vähene.inen
    esim laulavilla Koivuniemi Paula
    tai tv kokki Sikke Sumarilla ei vähentynyt
    kollageeni he 60 vuotiaina tai 70 ovat
    kuin esim 40 vuotias
    ja Aira Samulin, 90 vuotiaana on ehk 50 v


   • ihmisen pitäisi olla parhaassa kunnossa 80
    vuotiaana , se on mennyt väärinpäin.
    muistakaa että olette ihan samanlaisia
    50 vuotiaana ja 70 vuotiaana kuin nuorena nyt

    ihmistä vanhentaa vain oletus että vanhenee
    Koko vanhentuminen on kollageenin vähene.inen
    esim laulavilla Koivuniemi Paula
    tai tv kokki Sikke Sumarilla ei vähentynyt
    kollageeni he 60 vuotiaina tai 70 ovat
    kuin esim 40 vuotias
    ja Aira Samulin, 90 vuotiaana on ehk 50 v


   • STMariaSalome kirjoitti:

    ihmisen pitäisi olla parhaassa kunnossa 80
    vuotiaana , se on mennyt väärinpäin.
    muistakaa että olette ihan samanlaisia
    50 vuotiaana ja 70 vuotiaana kuin nuorena nyt

    ihmistä vanhentaa vain oletus että vanhenee
    Koko vanhentuminen on kollageenin vähene.inen
    esim laulavilla Koivuniemi Paula
    tai tv kokki Sikke Sumarilla ei vähentynyt
    kollageeni he 60 vuotiaina tai 70 ovat
    kuin esim 40 vuotias
    ja Aira Samulin, 90 vuotiaana on ehk 50 v

    näin unta ett Ismo Alanko sanoi että voin tulla
    saunaan kanssaan, kutsui
    Se oli Museokadulla se sauna, osoitteen kertoi.
    ja mietin mitä laittaisin päälleni, en alasti
    enkä uimapuvussakaan hänen seurassa olisi
    saunassa. ( ja kysyin myös voiko tuo tulla myös,
    joku kaveri, ja Ismo irvisti .

    mietin herättyä ett en mit kaveria pyytäisi mukaan,
    Se oli sitä pahaa pieleen menemistä
    hän luuli et se on minun poikakaveri
    ja se pilasi tutustumista
    ( mut alasti en saunassa kenenkään kanssa)
    siis Ismo Alanko jonka ikinuoren tanssi n "
    Transsioletettu tanssi "voitte myös katsoa
    kasvot siin on kauheat


   • STMariaSalome kirjoitti:

    ihmisen pitäisi olla parhaassa kunnossa 80
    vuotiaana , se on mennyt väärinpäin.
    muistakaa että olette ihan samanlaisia
    50 vuotiaana ja 70 vuotiaana kuin nuorena nyt

    ihmistä vanhentaa vain oletus että vanhenee
    Koko vanhentuminen on kollageenin vähene.inen
    esim laulavilla Koivuniemi Paula
    tai tv kokki Sikke Sumarilla ei vähentynyt
    kollageeni he 60 vuotiaina tai 70 ovat
    kuin esim 40 vuotias
    ja Aira Samulin, 90 vuotiaana on ehk 50 v

    näin unta ett Ismo Alanko sanoi että voin tulla
    saunaan kanssaan, kutsui
    Se oli Museokadulla se sauna, osoitteen kertoi.
    ja mietin mitä laittaisin päälleni, en alasti
    enkä uimapuvussakaan hänen seurassa olisi
    saunassa. ( ja kysyin myös voiko tuo tulla myös,
    joku kaveri, ja Ismo irvisti .

    mietin herättyä ett en mit kaveria pyytäisi mukaan,
    Se oli sitä pahaa pieleen menemistä
    hän luuli et se on minun poikakaveri
    ja se pilasi tutustumista
    ( mut alasti en saunassa kenenkään kanssa)
    siis Ismo Alanko jonka ikinuoren tanssi n "
    Transsioletettu tanssi "voitte myös katsoa
    kasvot siin on kauheat


   • STMariaSalome kirjoitti:

    ihmisen pitäisi olla parhaassa kunnossa 80
    vuotiaana , se on mennyt väärinpäin.
    muistakaa että olette ihan samanlaisia
    50 vuotiaana ja 70 vuotiaana kuin nuorena nyt

    ihmistä vanhentaa vain oletus että vanhenee
    Koko vanhentuminen on kollageenin vähene.inen
    esim laulavilla Koivuniemi Paula
    tai tv kokki Sikke Sumarilla ei vähentynyt
    kollageeni he 60 vuotiaina tai 70 ovat
    kuin esim 40 vuotias
    ja Aira Samulin, 90 vuotiaana on ehk 50 v

    näin unta ett Ismo Alanko sanoi että voin tulla
    saunaan kanssaan, kutsui
    Se oli Museokadulla se sauna, osoitteen kertoi.
    ja mietin mitä laittaisin päälleni, en alasti
    enkä uimapuvussakaan hänen seurassa olisi
    saunassa. ( ja kysyin myös voiko tuo tulla myös,
    joku kaveri, ja Ismo irvisti .

    mietin herättyä ett en mit kaveria pyytäisi mukaan,
    Se oli sitä pahaa pieleen menemistä
    hän luuli et se on minun poikakaveri
    ja se pilasi tutustumista
    ( mut alasti en saunassa kenenkään kanssa)
    siis Ismo Alanko jonka ikinuoren tanssi n "
    Transsioletettu tanssi "voitte myös katsoa
    kasvot siin on kauheat


   • STMariaSalome kirjoitti:

    näin unta ett Ismo Alanko sanoi että voin tulla
    saunaan kanssaan, kutsui
    Se oli Museokadulla se sauna, osoitteen kertoi.
    ja mietin mitä laittaisin päälleni, en alasti
    enkä uimapuvussakaan hänen seurassa olisi
    saunassa. ( ja kysyin myös voiko tuo tulla myös,
    joku kaveri, ja Ismo irvisti .

    mietin herättyä ett en mit kaveria pyytäisi mukaan,
    Se oli sitä pahaa pieleen menemistä
    hän luuli et se on minun poikakaveri
    ja se pilasi tutustumista
    ( mut alasti en saunassa kenenkään kanssa)
    siis Ismo Alanko jonka ikinuoren tanssi n "
    Transsioletettu tanssi "voitte myös katsoa
    kasvot siin on kauheat

    joskus 20 vuotiaana oli ilmoitus vuokra asunnosta
    ja soitin ja kutsuttiin Museokadulle katsomaan
    asuntoa, mutta ei siellä ollut sellaista osoitetta?
    Se oli huijaus?
    Ismon tapasin monta kertaa kun oli lähdössä
    saunaan, odotti taksia
    pyysin päästä mukaan mutta hän ei ottanut
    mukaan
    Nyt ottaa sitten jos on hengissä?


   • STMariaSalome kirjoitti:

    joskus 20 vuotiaana oli ilmoitus vuokra asunnosta
    ja soitin ja kutsuttiin Museokadulle katsomaan
    asuntoa, mutta ei siellä ollut sellaista osoitetta?
    Se oli huijaus?
    Ismon tapasin monta kertaa kun oli lähdössä
    saunaan, odotti taksia
    pyysin päästä mukaan mutta hän ei ottanut
    mukaan
    Nyt ottaa sitten jos on hengissä?

    Facebookissa on näköjään 1 kk sitten
    Ismo pianoa soittaen laulaa
    ja on 20 vuotiaan näköinen
    Sen pääsi näkemään vaikka ei kirjautunut

    Se kannattaa katsoa että pysytte myös
    60 vuotiaana 20 vuotiaan näköisinä
    hyvälaulu "Turta " 60 000 kertaa katsottu.
    1 kk sitten


   • STMariaSalome kirjoitti:

    joskus 20 vuotiaana oli ilmoitus vuokra asunnosta
    ja soitin ja kutsuttiin Museokadulle katsomaan
    asuntoa, mutta ei siellä ollut sellaista osoitetta?
    Se oli huijaus?
    Ismon tapasin monta kertaa kun oli lähdössä
    saunaan, odotti taksia
    pyysin päästä mukaan mutta hän ei ottanut
    mukaan
    Nyt ottaa sitten jos on hengissä?

    Facebookissa on näköjään 1 kk sitten
    Ismo pianoa soittaen laulaa
    ja on 20 vuotiaan näköinen
    Sen pääsi näkemään vaikka ei kirjautunut

    Se kannattaa katsoa että pysytte myös
    60 vuotiaana 20 vuotiaan näköisinä
    hyvälaulu "Turta " 60 000 kertaa katsottu.
    1 kk sitten


  • Tässä on alla mitä kirjoitin palstalle Suomi24.fi
   Nuoret allaolevan otsikon alle
   ohhoh onko tuo tosiaan 2012 kirjoitettu otsikko
   johon vastasin

   taas se kusipää vitunkantaja on aiheuttanut häpäisyä
   niin alhainen niin paha nainen
   näen sen saatanan mulkunreiän saatanan löihan ja sielun olemuksenb mielessäni.
   Mutta, ei sillä väliä jos kirjoitin v 12 aloitukseen
   sittenhän ne kivat ihmiset ovat enemmän ikäisiäni tässä vaiheessa
   Anteeksi että sätin
   mutta
   en kestä sitä pahaa mi89tä joku paha aiheuttaa ja t5ahtoo

   olenkrist uskonperustaja
   ja he kadehtii sitä niin paljon
   ja ei yhtäkään suojelijaa
   Nyt on tuo Bach
   Läjhtyee kanssani hakemaanb teltan
   hänellä on auto
   Hän on yritysjohtaja myös. '
   että joku vallanhaluinen akka
   joka puuttuu idioottina toisten asioiohin
   jättää rauhaan rauhaa tahtovan sielun.

   hyvin meni talvi teltassa ihan rauhassa
   Jeesuksenkin suojelemana
   mutta kun hge keksi että sen palstan voi he päteä vallanhalua ja raakuutta osoittaa

   on saatanasta että krist usk perustajall
   joka en ole koskaan tahtonut keneltäkään pois mitään
   olen antanut vapauden
   asunnot asumisen
   mitä vain iloa
   että minä en nyt puolen aarin maapalstaa saa pitää
   kun en tehnyt normaaleita peruna vakoja sinne
   vaan ostin preeria auringonhatun
   sen pitäisi herätä henkiin
   se on huoneessani Plantagenetista ostettu
   vein sinne ja kaksi kauriin puremaa pensasmustikkkaa

   niitä ei ollut keillään muilla ilmeisesti?
   ja opin vasta viime vuonna
   luin puutarha oppaasta että jos ei tee salaojitusta ei voi olla kasvimaata

   sesalaojitus on ilmeisesti ne vaot??
   minäkun ajattelin että nehän kituu ei saa sadetta kun se valuu vaon reunoja alas
   ja vaot kuivuu helteellä
   mutta ilm siksi ne meni pilalle ne linssit virvilät
   ja mansikat joita aika paljon oli
   ( aioin laitta akankaan tänä vuonna niiden alle
   että saisin sadonkin
   Palloporkkanoita kasvoi viime kesänä
   Ne osnnistui ja niiden taimia on nyt n 50
   Ne saa kasvaa ikkunalaudalla.
   Pari tomaatin taimea on voi parvekkeelle laittaa.

   Jumalan olis pitänyt antaa minulle varallisuutta ja asunto mietin eilen.
   Mutta teltassa oli hyvä nukkua. Tekin voisitt mennä sinnne niityille Puolarmaarin
   on ihan ihanteellinen!! super sellainen telttailuun.
   sen pitäis olla leirintäalue.
   Joskus se tulee olemaan. Siellä on kellonaikakin seinässä ja lämpötila
   kuin leirintäalueella. isoin valokirjaimin.
   todella tasaiset nurmikot!!
   Mutta ei hälinää sinne!! ei koskaan!!
   ei inhottavaa ulkomaalaisten mölisemistä. Siellä olllaan täysin hiljaa.
   ja kunnioittaen.

   Tässä on todiste että minun s posti osoite se on se stmariasalome@gmail.com
   alla;

   Miten karata kotoa
   kiitos
   26.11.2012 19:30

   Otsikko kertoo kaiken. Haluaisin tietää karanneiden kokemuksia, missä se tehdään ja minne menitte? Tiedän että puolet tulevat haukkumaan mutta.... ei kai voi mitään. Te jotka huolehditte: Kiitos huolenpidosta kuitenkin. Itsetuntoni on murusina. Jos vain saisin asiallisen vastauksen...

   STMariaSalome
   19.04.2020 17:19

   jaa, te ootte siel maalla
   Tulkaa tänne kylään?
   kirjoittakaa stmariasalome@gmail.com

   Tuo ylläoleva on siellä paikallaan yhä ja kokoajan
   Olen tietysti myös sillä älykännykällä kirjoittanut paljon s postia Gmailista
   voin ne henkilöt kertoa joille
   ja he voi näyttää heidän kännyköistä lähettämäni viestit
   ja kuvat ja videot.
   itse kännykän painoin eilen mutaojaan veden alle.
   koska se akka oli soittanut ambulanssin?
   ellei se ollut se Janita Lukkarinen? jolle kirjoitin eilen
   koetin saada jaloilleen ( luin hänen blogin
   oli kunnossa , käynyt kaupassa hyvin kirjoitti
   (mut kertoi että nukkuu kaiken päivää ) Tietysti siellä nukkuu kuolevien keskellä
   Ei kestä hereillä olla.
   Ajattelin vaan että jos kivut johtui siitä nesteetä mitä hänellä kuulema oli poistettu
   ja kuume oli ollut 2 vkoa

   jos voi kaupassaa käydä kävellä ja noin pirteästi kirjoittaa

   mutta hänkö soitti minulle soitti yht äkkiä
   Täällä ambulanssi mies
   En ole soittanut ambulanssi a sanoin
   En tarvitse ambulanssia
   tuo oli pahinta mitä minulel voi tehdä
   koska he ovat super typeriä jossain jorvissa tms
   heidfän paksuun kalloon ei mene tosdiasiat
   olka<a hyviä älkää laittako minua kuvottavaa tylsää työhön siodottuja kahlittuja
   vallanhaluisia
   olneniinonnellinen vapoaa
   luova
   ne mityättömät rajoittuneet
   tiesmitkä kokemattomat
   joita olen paljon älykkäämpi laaja tajuntaisempi

   en tarvcitse heitä.
   Rahaa olisin tarvinnut.
   Tuskaa koin kulkiiessa eilen ett Jumala ei antanut rahaa
   Mutta lämmintä on
   Siirrän teltan jonnekin muaalle
   Nuuksioon vaikka.
   Siirrän sitä siellä.
   Tiedän Nuuksiossa ei saa pitää telttaa kuin 3 päivää paikallaan. Sitten jos sitä siirtää vaikka 20 m niin saa taas olla 3 päivää.
   ( se mestänhoitaja selitti sen.
   Vuosia sitten kun telttailin siellä.
   että saan olla kunhan siirrän kolmen päivän välein.
   Vapautta!! ja mielenkiintoista elämää teillekin kaikille !!!
   ja kaikkeamitä rakastatte ??

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   139
   8639
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   7386
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   278
   1797
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   60
   944