Koulun hiihto.

enhiihdä

Onko täällä muita kun mää jotka ei diggaa koulun hiihdosta? mun liikka numero oli 7 ja sitkun tulee hiihtokausi (loman jälkeen) nii aion sanoo että "semmonen juttuhan se on että en hiihdä vaikka maksettas heitän kävely lenkin mielummin" Tai sit koitan murtaa mun käden/ jalan niinkun viime vuonna sain vapautuksen varpaan takii koska murtu. mut eihän ketään voi pakottaa ja varsinkin jos on pirun kylmä nii sillonhan ei kukaan saiskaan mennä hiihtää?

19

2073

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hellevi-Karjala Aino

      Hihto on kiva a.

    • laiskuri nössö!

      Oot kyllä yks helvetin vetelä paska! Itket kylmästä vaikka tulee lämmin hiihtäessä ja se on yks helpoimpia juttuja koulussa. Odotas vaan ku meet armeijaan, korjaan sivariin...

    • enhiihdä

      Hiihdätkö itse jos on 20-25 astetta pakkasta?

      • super hiihtäja

        minä hiihdän vaikka on 30 astetta pakkasta ja kivaa on ollut kunnon vaatteeet vaan päälle ja ladulle! Ja jos joku sanoo et hullu ku hihdät 30 asteen pakkasessa mutta se ei oo temppu eikä mikään. Hiihto on aivan mahtavaa!!!!!!


    • geujgjugjugr

      Ei kannata itseään teloa vain sen takia, että välttäisi hiihdon. Joutui sitä itsekin peruskoulun aikana hiihtämään todella paljon, vaikka en paljoa hiihdosta tykkää, niin kyllä silti pystyi käymään hiihtämässä, ei se loppujen lopuksi niin kauheaa ole.



      Koulun hiihdoissakin on pakkasrajat, muistaakseni se oli joko -15 tai -20, ja toki jos lunta ei sattumoisin ole, niin ei sitä hiihtoakaan voi järjestää.

    • liikkaonsiistii

      jösse mitä sun kaltasii pullamössö plösöpers*itä suomi kasvaa.pizaa vedetää ja energia juomii mut ei jakseta per*ttä nostaa *ku tulee vielä vaik hiki*.sut pitäs pistää oikeesti johki tosi kurjaa maahan miettiin mitä viittisit tehhä.alkas hiihto yms yms kiinnostaä !!!!!!!!!!!!!

      • miten on olemassa sun kaltasia ihmisiä lmao joku sanoo ettei tykkää tästä lajista ja yks saa paskahalvauksen,, rauhotu ihmeessä


      • tosin oon sellaset 7 vuotta myöhässä


    • koululiikkaako

      Yleensä (ainakin meidän koulussa) uinti ja hiihto ovat vihatuimmat lajit. Itse olen poikkeus ja pidän niistä eniten ehkä koko koululiikassa. Joukkuelajeissa olen aivan surkea ja esim. sähly-tunnit ovat minulle yhtä helvettiä.Hiihdosta ja uinnista nautin, koska ne ovat yksilölajeja, eikä joku ole koko ajan karjumassa: MIKSI ET JUMALAUTA SAANUT SITÄ PALLOA KIINNI!!!.

    • Tutkimusta kehiin

      Tutkimusten mukaan PAKKORUOTSI, uinti ja hiihto ovat vihatuimmat aineet ja tapahtumat Suomen kouluissa .

    • boeh98

      Mikä nykyaikana koululaisissa on ku saatana valitetaa joka asiasta ja yritetään luistaa tälläsistä. NE SAATANA PITÄÄ VAAN TEHÄ. ihmeellist valittamist kun olet koulusi käynyt voit viettää sitä laiskaa elämääsi äidin helmoissa... ja mitä tähän hiihtoon nii mikä siin on nii kauheeta? ei sitä ole pakko täysiä hiihtää. Voi vaikka hiihtää rauhallisesti kävelyvauhtia, pysähdellä, katsoa kauniita talvimaisemia. tälläisestä hiihdosta minä pidän. En ole mikään huippu-urheilija itsekkään mutta itsekkin pyöräilen kerran viikossa n 24 km ja mikä kauheinta, VAPAAEHTOISESTI ja vapaa-ajalla.

    • enhiihdä

      Oli viime torstaina sisäliikuntaa ja meidät pakotettiin suihkuun ja sit se liikka ope vaan että "se on muuten hyvä että kaikilla alkaa olla jo varusteet kunnossa...........siis sielä jalkojen alla" sit mää vaan että "mitä vittuu????" sit se lähti pois sielt pukuhuoneesta meni varmaa kädelle tai jtn.

    • Jotain mätää...

      Miksi koululiikuntaa ei ole uudistettu? Nykyisessä muodossaan se aiheuttaa jonkintasoista ahdistusta useimmille oppilaille. Aina löytyy jokin laji johon pakotetaan, vaikka kuinka haluaisi jättää väliin. Ala-asteellekin jo mukaan lukiosta tuttu systeemi, jossa ryhmässä päätetään mitä asioita halutaan tunneilla tehdä. Opetussuunitelmasta pitäisi poistaa liikunnalle asetettuja kulttuuritavoitteita ("kaikkihan hiiihtää jumalauta kun talvisodassakin hiihdettiin!" O.o) ja sen sijaan asettaa tavoitteeksi liikkumisen ilon, sen että heikompikin haluaa ja uskaltaa yrittää. Myös jos ryhmä jakautuu jonkin asian suhteen kahtia niin ehkä näitä voitaisiin yhdistellä, jos toinen puoli haluaa hiihtää niin toinen puoli saa sitten vaikka kävellä. Yläasteella pariin otteeseen korvattiin hiihto pulkkamäellä. Tekee hyvää pohjelihaksille!

      Missä kohtaa kansaa hyödyttää nuorten masentaminen mahdollisimman alhaisella iällä?

    • .½½½

      terveise mandariini kiinasta

    • MäntyMän

      VAROITUS: TUSKIN HYVÄ IDEA!

      Sano sille opettajalle: "No nyt kun ollaan täällä hiihtämässä, niin voitko sinä, herra/rouva/neiti opettaja suksia kuuseen?"



      Oikea asia: Keskustele asiasta vanhempien/koulun kanssa.

    • Anonyymi

      Se varmaan riippuu mut meillä oli ihan kivaa hiihossa tänään kun oli vähän pakkasta ja kaunis sää. Ei todellakaan hiihetty kovaa vaan viimesten joukossa ja juteltiin samalla ja pidettiin kaakaotaukoja.

    • Anonyymi

      Sano että just olin kipee nii ei oikee vittis ettei tulis uusiks kipeeks

    • Anonyymi

      hiihto on kauheeta. se pitäis lopettaa forever

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7000
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2731
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2303
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      86
      1987
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1695
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      8
      1502
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1278
    Aihe