Vakuuttakaa minut

vakuuttumaton

Jos haluaa mukaan jonkun vkp järjästön toimintaan, miksi valita juuri setin temppeli? Suomessa näyttäisi olevan aktiivisinta siellä mutta ei kai se maailmanlaajuisesti voi olla ainoa vaihtoehto. Vai voiko?

29

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Typhoon Prospect

      Ota yhteytä taiffuuniin.

    • JÄR-JES-TÖ

      vakuuttumaton.................järjästö......

      Suomen kielen taidoistasi päätellen suosittelen sinulle peruskoulun kertaamista josta sitten voit edetä seuraavalle asteelle

      • taiffuuni

        TOS jäsen hakemukset HUONO 1/5 vastaan otto ja raukka mainen magia pommitukset!! Taiffuuni YLIVOIMAINEN vaihtoehto. Huom! EI kieli oppi nillitykset!!


      • Järjen jättiläinen
        taiffuuni kirjoitti:

        TOS jäsen hakemukset HUONO 1/5 vastaan otto ja raukka mainen magia pommitukset!! Taiffuuni YLIVOIMAINEN vaihtoehto. Huom! EI kieli oppi nillitykset!!

        Kyllä ne magiapommitukset ovat melko todnäk vain sinun omaa harhaasi.
        jos et ymmärrä niin sirkus jatkukoon. hauskaahan tämä on.


    • dr dr

      Ei taida temple of setille olla aitoja kilpailijoita jos nimenomaan vkp kiinnostaa. Teistisen satanismin puolelta löytyy jotain pieniä rinkirunkkukerhoja ja seremoniallista magiaa voi harjoittaa monessakin paikassa jos okp sävyt ei haittaa. Saatanan kirkko tarjoaa vain kalliin jäsenkortin.

      • King koan

        Temple of Set on roskaa.

        Vkp on huono kirja.

        Myin sen pois ja ostin teetä.

        Nyt olen zenmestari.


      • Tyyffoni
        King koan kirjoitti:

        Temple of Set on roskaa.

        Vkp on huono kirja.

        Myin sen pois ja ostin teetä.

        Nyt olen zenmestari.

        Tule VPK järjästön kokoukseen, myös HIGH LEVEL Tee-tarjoilu.


    • Taika-Nakke

      Liity Kyöpeli-Nakkeihin! Ei kieli oppi nillitys & KÄYTÖS numeron alennus ISO cv-PLUS!!

      Liittymis ehdot:

      Laita pussi salmiakki meri rosvo karkkeja kuudennen kadun kulmassa olevaan roska pönttöön!! Ei saa jäädä katsomaa!!

      Saat liittymis ehto kirjeen jossa puhelin numero!!

      Soita ja kerro ketä oot ja millanen pippeli!! Pakko puhuu TOTTA ja tulla Kyöpeli-Nakke kerholle kellariin!!

      Vannotaan Musta Naamio Veri Vala!! Ei saa kertoo et o jäsän!! Kellekää! Ei vaikka tulis tukka pöllyä ja pylly piiskaa!!

      Pitää mennä keski yöllä tasku-lampun kaa vessaan kiroilee vittu saatana perkele!! Ei saa lopettaa vaikka suu pestäs saippual tai alkaa pelottaa!! Saatana perkele ilmestyy ja kertoo mitä tehä!! Ei saa kertoo kellekää mitä saatana perkele käski!! Pitää syyä salmiakki meri rosvo karkki!

      Pitää aina PUOLLUSTAA Kyöpeli-Nakkeja vaik ei saa kertoo et o jäsän!!

      Ei saa syyä hedelmä meri rosvo karkkei!

      Kyöpeli-Naket o koko Suomen paras!!!

      • Kyöpeli Hangaround

        Tämä. Kyöpeli-Nakit on Etelä-Suomen varteenotettavin vapaapalokuntajärjestö jossa teistic Phantom vala.


      • Ylikyöpeli

        Ylläoleva Kyöpeli ei valtuutettu Kyöpeli-Nakke Eli Fage-Nakke
        Oikeassa Nakke kerhossa syödään Fishermans friendeja, juodaan ES ja kuunnellaan irons maiden musiikkia klo kymmenen jälkeen illalla ja valvotaan myöhään ja katsotaan kauhuelokuva. Kerran katottii fredi krueger, arvaa oliks jännä?
        Kannataa liittyä suomen suurin Nakke-järjästö

        Ps. Kyöpelinakke LANeissa ES- tarjoilu


    • Kylän suurin kypärä

      Terve "vakuuttumaton".

      Toivottavasti et ota tätä ilkeilynä, mutta jos päällimmäinen motivaatiosi on ylipäänsä päästä johonkin VKP-järjestöön, Setin Temppeli ei taatusti ole optimaalinen vaihtoehto. Tulisit pettymään samalla tavalla kuin henkilö joka ryhtyy palomieheksi kun oikeasti vain haluaa ajaa isoa autoa pillit päällä.

      "Haluta mukaan jonkun VKP-järjestön toimintaan" sinällään kuulostaa juuri tuolta pillit päällä autolla ajamiselta.

      Se on sitten eri asia jos tosissasi haluat elämässäsi sammuttaa paloja silläkin uhalla, että joudut laittamaan itsesi aikamoisen rääkin läpi ja elämäsi tulee muuttumaan joksikin aivan muuksi (eikä välttämättä koskaan palaa entiseksi - ja se on tarkoituskin!), ja vasta suurien uhrauksien kautta hiljalleen tulet olevaksi palomiehenä, jota siinä vaiheessa, kun siihen lopulta olisi viimein mahdollisuus, paloautolla kruisailu ei itsessään enää kiinnosta yhtään vaan se on vain osa "työnkuvaa".

      Toivottavasti ymmärrät etten tarkoittanut tätä halventavana tai loukkaavana toteamuksena, vaan pikemminkin varoituksena. Ehkä et ylipäänsäkään tarkoittanut asiaa tuolla tavalla. Mikäli näin on, hyvä.

      Mutta jos tarkoitit, eli jos tosissasi haluat vain "jonkun VKP-järjestön", Santtu kyllä tekee sinulle sellaisen ;)

    • Valoa Pimeään

      Siinä missä jotkin kiihkoateistien clubit ovat lähinnä aktiivista Jumalalle selän kääntämistä nämä seetiläiset palvovat henkien riivaamina muinaisia perkeleitä jotka jokaisen olisi parasta jättää rauhaan. Usko puhe kun sanotaan että tämä ei ole sellainen kerho johon haluat mukaan. Tiedän mistä puhun.

      • Moccamaster666

        Mutta Ateisteilla huonompi kahvi järjästön hätäkokouksissa (eikä hermesetasta makeutusaineeksi). Tiedän mistä puhun sillä olen ilmais-kahvin suurkuluttaja.
        Mitä kahvilaatua teidän järjästön kokouksissa, voin tulla kuuntelemaan jos ei paulig juhlamokka (Low level ph arvo vatsapuruja)


      • Hoooohhoijaa

        "Tiedän mistä puhun. "

        Kuvittelet tietäväsi. :)


    • Legion Prospect

      Kylän suurin kypärä sanoi: "Mutta jos tarkoitit, eli jos tosissasi haluat vain "jonkun VKP-järjestön", Santtu kyllä tekee sinulle sellaisen ;)"

      Ketjun aloittanut henkilö oli Santtu. Samoin oli aloittajalle vastannut nimimerkki Typhoon Prospect. Mukana on myös nimimerkki taiffuuni, jonka takaa löytyy myös good ol' Santtu.

      Niin surullista kuin se onkin, tässä on hyvinkin tarkasti Santun elämän koko kuva: Santtu aloittaa keskustelun yhdellä nimimerkillä, ehättää vastaamaan itselleen toisella nimimerkillä, kritisoi itseään kolmannella nimimerkillä, imartelee itseään neljännellä nimimerkillä ja niin edelleen ad nauseam.

    • Tuhopolttaja

      "Se on sitten eri asia jos tosissasi haluat elämässäsi sammuttaa paloja silläkin uhalla, että joudut laittamaan itsesi aikamoisen rääkin läpi ja elämäsi tulee muuttumaan joksikin aivan muuksi (eikä välttämättä koskaan palaa entiseksi - ja se on tarkoituskin!), ja vasta suurien uhrauksien kautta hiljalleen tulet olevaksi palomiehenä, jota siinä vaiheessa, kun siihen lopulta olisi viimein mahdollisuus, paloautolla kruisailu ei itsessään enää kiinnosta yhtään vaan se on vain osa 'työnkuvaa'."

      Nietzschen esittämä kysymys - miten tulla sellaiseksi kuin on? - on minun tapauksessani aina summannut olennaisen.

      Olen hyvin tietoinen siitä, että skientologeilla samalla tavoin setiläisillä on ohjelma, joka tekee heistä erinomaisia "palomiehiä" järjestön omiin tarpeisiin. Mutta minä en ole kiinnostunut sammuttamaan paloja jonkin sisäänpäin kääntyneen ja sisäänpäin lämpiävän lahkon jäsenilleen järjestämissä paloharjoituksissa.

      Ikävä tosiasia, jota tällaisiin ohjelmiin osallistuvat ja niihin uskovat henkilöt eivät koskaan myönnä, on se, että suurin osa näistä ohjelmista koostuu yhden tai kahden henkilön päähänpistoista, joilla ei välttämättä ole oikeastaan minkäänlaista perustaa. Kyllä vain, Michael A. Aquinolla on tohtorintutkinto, mutta miltä alalta? Valtiotieteestä. No, sehän antaakin aivan erinomaiset lähtökohdat ruuvailla muiden pääkoppia!

      En ole tarkoittanut tätä lyhyttä kirjoitusta minkäänlaiseksi varoitukseksi niille, jotka haluavat flirttailla Setin Temppelin tai muiden vastaavien järjestöjen kanssa. Sinun mielesi on todellakin sinun mielesi, ja jos haluat luovuttaa sen jonkun sinulle tuntemattoman henkilön ruuvailtavaksi, niin sinulla on toki oikeus tehdä niin. Kannattaa kuitenkin miettiä sitä, kuinka paljon järjestön hierarkiassa kiipeillen saavutetut hassut tittelit todella painavat sinun tilikirjassasi ja kuinka paljon olet valmis uhraamaan niiden saavuttamiseksi.

      • Kaverini on setiläinen

        Taitaa tittelit painaa lähinnä sinun kirjoissasi jos tosiaan kuvittelet että ne ovat syy jonka vuoksi porukka liittyy Setin Temppeliin. Ja mitähän kuvittelet olevan "järjestön tarpeiden" joihin ihmisiä tällaisilla koulutusohjelmilla aivopestään? Jos rahan kerääminen niin scientologit ovat tässä asiassa sitten aika paljon parempia. Jos taas jonkinlainen maailmanvalta, olet yhtä pimeä kuin tässä ketjussa naamaansa näyttänyt "Valoa Pimeään". Mihin ylipäätään perustat villit väittämäsi?


      • Thorkele
        Kaverini on setiläinen kirjoitti:

        Taitaa tittelit painaa lähinnä sinun kirjoissasi jos tosiaan kuvittelet että ne ovat syy jonka vuoksi porukka liittyy Setin Temppeliin. Ja mitähän kuvittelet olevan "järjestön tarpeiden" joihin ihmisiä tällaisilla koulutusohjelmilla aivopestään? Jos rahan kerääminen niin scientologit ovat tässä asiassa sitten aika paljon parempia. Jos taas jonkinlainen maailmanvalta, olet yhtä pimeä kuin tässä ketjussa naamaansa näyttänyt "Valoa Pimeään". Mihin ylipäätään perustat villit väittämäsi?

        Kaiken Santtusirkuksen seassa on hienoa nähdä oikeasti rationaalistakin tekstiä tällä räkäisellä palstalla jota lähinnä seuraan huumori/viihde mielessä.
        Monelle satanismi on myös teini-iän kapinaa (joka on joillakin jäänyt päälle) joka todellakin perustuu ainoastaan shokkiarvoon itseisarvona.

        Näin hypoteettisena pohdiskeluna :
        Mitä tekisit sitten kun sinulla on kaikki "maaginen voima" ,ylin asema "järjästössä" ja kaikki "kunjoitus" mitä ihminen voi saavuttaa?
        (kyllä sitä pesää ja massia saa helpomminkin)

        Olisiko joskus aika pohtia sitäkin asiaa että esim. Lavey, aquino, michael ford, david myatt jne ovat ihmisiä eivätkä välttämättä ole eläessään saavuttaneet "kaikkitietävyyttä". Niin OKP kuin VKP kirjat kannattanee ottaa jonkinlaisena ohjenuorana mieluummin kuin käskyinä ja juurikin itsenäinen ajattelu ja kyseenalaistaminen on oman käsityskykyni mukaan yksi tärkeimmistä asioista kehityksen kannalta. Monesti vaikuttaa siltä että tänäpäivänä harva kykenee itsenäiseen ajatteluun.

        vajaaälyinen ihminen hypnotisoituu yhä uudelleen nähdessään hienon tittelin olkoon se sitten Doctor, Magus, High priest, Guru tai Shaman ja on usein helposti hyväksikäytettävissä.
        Yhtälailla vajaa ihminen kuvittelee koko todellisuuden olevan yhden kirjan sisässä, olkoon se sitten raamattu tai vaikka esim. lords of the left hand path.

        Kyseenalaista kaikki minkä luulet tietäväsi. myös teksti jonka juuri luit.


      • Hyvät on faktat juu

        Setin temppeliä pitkään sivusta seuranneena en kyllä näe usko että tiedät mistä puhut. Eihän Aquino väitäkään perustavansa ToSia tohtorintutkintoonsa, eikä ToS ylipäänsä ole Aquinoon ollut mitenkään liitoksissa aikoihin. Onko se enää edes elossa, ei ole aikoihin ainakaan netissä mitään sanonut? Eikä pään ruuvailukaan oikein tunnu sopivan kuvaan. Sen mitä olen Kotkavuorelta lukenut ja setiläisten teksteistä ymmärtänyt, enemmän siellä tehdään omiaan ja muutenkin mieleen tulee enemmän kirjakaupan self help -hylly. Ja missä se pää annetaan ruuvailtavaksi? Tekeekö Aquino kotikäyntejä vai miten se pelkkä valtiotieteilijä nyt kuitenkin sitten pystyy tuosta vaan toisten mieliä hallitsemaan?


    • Thorrrkele

      Vielä lisätäkseni erään muistaakseni satanic biblesta tutun termin "Spiritual pipe dream"

      Eli mitä muuta tämäntyylinen ajatusmalli (jonka hieman kärjistän) on kuin pipe dream :
      "Sitten kun liityn Setin temppeliin niin minulle tulee samantien uskomattomia maagisia voimia ja olen vihdoinkin parempi ihminen ja saan kunnioitusta osakseni"

      No, tästäkin tekstistä eräältä valopäältä (sekä jeesusfanilta) todennäköisesti menee varsinainen pointti ohi mutta toisaalta maailma tarvitsee pellensä joten sehän on vain hyvä asia.

      • taiffuuni

        KYLLÄ!! Varjonen saanut tittelit ILMAN syyt??! Ei voi tietää! Palo päällikkö heh heh

        Taiffuuni TIUKAT kunnia nimi vaatimukset (subustance)


      • Thorrkele
        taiffuuni kirjoitti:

        KYLLÄ!! Varjonen saanut tittelit ILMAN syyt??! Ei voi tietää! Palo päällikkö heh heh

        Taiffuuni TIUKAT kunnia nimi vaatimukset (subustance)

        http://www.youtube.com/watch?v=1D5Sa2Yq-2g

        Hyvä taiffuuni, erinomaisesti tulkittu viestien sisältö,
        jatka samaan malliin niin saan lisää loistavaa viihdettä.


      • Clean White Coat

      • Ruguduroll
        Clean White Coat kirjoitti:

        Thorrkele, kyllä!

        Suomen hauskinta ja tärähtäneintä viihdettä, S24-Satanismissa joka päivä!

        ;D

        http://www.youtube.com/watch?v=PjiP-IGSWYM

        Pelkäänpä että viihteeseen tulee lyhyt tauko mikäli oikea Grand Typhoon on todellakin vetäytynyt 'maagiseen bunkkeriin' järjestönsä valkoisiin uniformuihin pukeutuvien eliittivartijoiden tiukasti saattamana. Toisaalta 'kirousvoimalataamoissakin' on joskus mahdollista ottaa kontaktia ulkomaailmaan netin välityksellä.


    • Povaaja666

      Povasin kahvinpuruista:
      Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa se taitaa olla pian Taiffuuni hätäkokouksen ja pikkujoulujen aika.
      Ehkä jopa koko universumin laajuinen.


      hommaa tosin saattaa haitata Moccamasterin rajoitukset.
      sulakkeet palaa helposti jos on useampi Moccamaster kytketty samaan pistorasiaan.
      Vinkkinä Taiffuunille kokousta varten että kannattaa olla pätevä sähkömies (HIGH LEVEL AMIS) järjästössä ja tietämystys kahvinkeittimien toimintamekanismismeista .
      Muista myös kahvia keitettäessä katsoa ettei se suodatinpussi jää repsottamaan huonosti, se on ikävää juoda pienen virheen syystä laihaa kahvia, taistelu mieliala latistuu.

    • Tuhopolttaja

      "Mihin ylipäätään perustat villit väittämäsi?"

      Setin Temppelin kirjoitettuun ja hyvin tunnettuun historiaan.

      Lukemalla oppii.

      Kannattaa kokeilla.

    • Tuhopolttaja

      @Thorkele

      Mukava nähdä, että joukossa on muitakin kuin ToS-bändäreitä, jotka kuvittelevat tietävänsä asiat hyvin ja perinpohjaisesti. Taisit olla yksi niistä harvoista, jotka todella ymmärsivät sen, mitä yritin sanoa. Thanks.

    • Tuhopolttaja

      "Setin temppeliä pitkään sivusta seuranneena en kyllä näe usko että tiedät mistä puhut."

      Tarvittaessa varmaankin pystyt marssittamaan esiin ne argumentit ja sen evidenssin, joiden varaan uskosi rakentuu?

      "Eihän Aquino väitäkään perustavansa ToSia tohtorintutkintoonsa, eikä ToS ylipäänsä ole Aquinoon ollut mitenkään liitoksissa aikoihin."

      Sekä Michael A. Aquino erityisesti että setiläiset yleisesti ovat alusta alkaen briljeeranneet mielellään akateemisella oppineisuudellaan. Varsinkin Setin Temppelin alkuaikoina Aquino oli hyvin tarkka siitä, että häntä kutsutaan aina tohtoriksi. Lue seuraavat kaksi kirjoitusta, niin saat edes jollakin tavalla perustellun käsityksen asiasta:

      http://www.geocities.com/athens/parthenon/7069/aquino1.html
      http://www.geocities.com/athens/parthenon/7069/aquino2.html

      "Onko se enää edes elossa, ei ole aikoihin ainakaan netissä mitään sanonut?"

      Tutki paremmin. Löytyy netistä aika helposti.

      "Eikä pään ruuvailukaan oikein tunnu sopivan kuvaan. Sen mitä olen Kotkavuorelta lukenut ja setiläisten teksteistä ymmärtänyt, enemmän siellä tehdään omiaan ja muutenkin mieleen tulee enemmän kirjakaupan self help -hylly. Ja missä se pää annetaan ruuvailtavaksi? Tekeekö Aquino kotikäyntejä vai miten se pelkkä valtiotieteilijä nyt kuitenkin sitten pystyy tuosta vaan toisten mieliä hallitsemaan?"

      Älä ole typerys! En missään vaiheessa väittänyt, että Setin Temppelin toiminta pyörii yksinomaan Aquinon ympärillä ja että Aquino omakätisesti hoitaa kaiken indoktrinoinnin. Tämä olisi täysin lapsellinen käsitys. Se, mitä minä väitin, on se, että Setin Temppeli ja sen ns. opetukset perustuvat alusta loppuun saakka Michael A. Aquinon päähänpistoihin.

      Katsotaanpa tarkemmin:

      Q. Kenelle Pimeyden Ruhtinas (Set) ilmestyi?
      A. Michael A. Aquino.

      Q. Kuka kirjoitti ylös Pimeyden Ruhtinan pyhän sanoman?
      A. Michael A. Aquino.

      Q. Kuka loi sen käsitteellisen sekamelskan (luonnollinen vs. ei-luonnollinen, tietoisuuden musta liekki, pimeyden ruhtinaan valitut elektit jne.), jonka perustalle Setin Temppelin opetukset rakentuvat?
      A. Michael A. Aquino.

      Q. Kuka ensimmäisenä alkoi rekrytoida palvojia lupaamalla heille, että myös he voivat kommunikoida Pimeyden Ruhtinaan kanssa?
      A. Michael A. Aquino.

      Michael A. Aquino, Michael A. Aquino, Michael A. Aquino, Michael A. Aquino. Mitä kohtaa sinä ET ymmärrä?

      Mutta jatketaan vielä vähän pitemmälle. Sinä sanot, että Setin Temppeli - nykymuodossaan? - on vain jonkinlaista siviloitunutta self help -filosofiaa. No, hieno homma, mutta jos näin on, niin miksi: (a) kuvitelmat siitä, että Pimeyden Ruhtinas kommunikoi ihmisten kanssa vain Setin Temppelin kautta?, (b) setiläisten kuvitelmat siitä, että he ovat Pimeyden Ruhtinaan valittuja maagisia elektejä? ja (c) pakko liittyä ja osallistua Setin Temppeliin saadakseen tietoa sen toiminnasta?

      Vastaavatko edellä mainitut kolme kohtaa TODELLA sinun käsityksiäsi self help -filosofiasta? Voisitko ihan esimerkin vuoksi mainita YHDEN tavallisesta kirjakaupasta löytyvän self help -kirjan, jossa omaa elämää parannetaan kommunikoimalla Pimeyden Ruhtinaan kanssa?

      Ja aivan lopuksi vielä yksi asia. Sinä sanot, että et ole Kotkavuoren ja muiden kirjoituksissa nähnyt niitä asioita, joista minä olen puhunut. Voin vain toivoa - sinun parastasi ajatellen - että et ole myös todellisessa elämässä noin naivi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2774
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2614
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1825
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1729
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1703
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1242
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1057
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      64
      1050
    Aihe